Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Sevgisizolmaz Hosbulduk canim :) ne kadarlik hamilesin sen ? Buarada alintiyi nasil yapioruz ya cozemedim de ben :s

samsung S4

benim hamilelik günlüğünün altında "Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" yazıyor oraya tıkladıktan sonra profilinden bir alana bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıyorsun, seni yönlendiriyor. Benim 23 hafta bitti bugün

adı hazır inşallah canım..rana koymak istiyoruz nasipse. sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallahh.. daha çook alırsın ciciler cnaımm şimdilik araştıra dur sen

peki ikeada fiyatlar nasıl cnaım sen söyleyince ben de mi bi gidip baksam dedim. Çıkrıkçılarda park yataklar var iyi fiyatlarda

kızlar ayrıntılı ulrasona devlette girin bence de.. benim bebişimde 17 haftalıkken 3lü taramada down riski çıktı bşz soluğu eyüp ekicide aldık 10 dk sürmedi muayene yani sağolsun bizi rahatlattı verdiğim para helal olsun ama eğer bi sorun yoksa devleti tercih edin derim

Anladim tamam tsk ederim canm :) ohoo 23 bitmiş demek bnmde 28 bitmek uzere ins hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.kontrol ivin nereye gidiyorsun ?

samsung S4

peki ikeada fiyatlar nasıl cnaım sen söyleyince ben de mi bi gidip baksam dedim. Çıkrıkçılarda park yataklar var iyi fiyatlarda

Canim inan daha fiyatlarina bakmadim ama cok pahali olmadigini biliyorum. Kullanan arkadaslarimiz cok memnunlar. İlk dogdugunda odalarinda kullanmislar sonra kendi odasina almislar. Hafif oldugu icin Ordan oraya rahat rahat tasidik dediler.

Aaaayyyy biz ayniymisiz seninle canim. Bizde dun 24 olduk ayni zamanda dogum yapicaz desene... Ayy bi sevindirik oldum bi anda...

Merhaba kızlar daha önce de burada yazmıştım ayrıntılı ultrasonu büyük doğum'da çektireceğim. Ayrıntılı ult. Na zekai tahir'e giden, çevresindekilerden gitmiş olan var mı? Eşim de benimle girebilir mi ki? Doktorlar nasıl bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

ben de atatürk hastanesinin beşevler polikliniğine gidiyorum şimdilik :) baskentin yenidoğan yoğunbakımı var mı? ve doğum ücretleri ne kadar?
Evet yeni dogan var cnm .ben doktorumdan da hastaneden de memnunum valla. Sezeryan 3000 normal doğum 1400 ama bnm doktorum eger sezeryan olman gerekirse seni acil sezeryan diye gosteririz 1000 verirsin hallederim ben demisti .

samsung S4

Hmm ne guzel cnm bnmde kizim olacak :) artik git gide zorlaşıyor bu hamilelik allah yardimcimiz olsun. Dogumu da mi numune de düşünüyorsun ?

samsung S4
O konuda kafam karisik biraz. Artik doktorcugum nerde ben orda tam bi sura yada bura diye biseye karar vermedim. Hayirlisi olur insallah. Sen memnunmusun baskentten? Benimde 2 arkadasim oraya gidiyor.
Gercekten dedigin gibi haftalar ilerledikce zorlasiyor. Hele Ankara'nin sicagi bitirdi bu sene beni. Hicbir yil bu kadar etkilenmemistim. Sanirim hamilelikle birlikte daha yogun hissediyoruz.

Hmm anladim ins hayirlisiyla belli olur nerde olacagi. Evet bn cok memnunum ilk baştan beri hep gidiyorum iyi ki bu doktoru bulmusum hic pişman olmadim .bu sicaklar yuzunden disari cikamiyoruz malum hamilelikte olunca zor . Iyi ki alisverisimi onceden yapmisim yoksa smdi hayatta yapamazdim. Birdaha kesinlikle kisa denk getircem :)

samsung S4

Evet yeni dogan var cnm .ben doktorumdan da hastaneden de memnunum valla. Sezeryan 3000 normal doğum 1400 ama bnm doktorum eger sezeryan olman gerekirse seni acil sezeryan diye gosteririz 1000 verirsin hallederim ben demisti .

samsung S4

çok uygunmuş fiyatlar ama en önemlisi sevmiş olman zaten, benim doktor akay ve medicana yaptırıyormuş ama hayırlısı bakalım.

sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım, sonra da büyümelerini takip ederiz
İnsallah canim insallah. Seker yuklemesini ne zaman yaptiricaksin. Yada yaptiricakmisin? Ben haftaya gidicem 25. Haftamda umarim bi sorun cikmaz.

Canim hic oraya gitmedim ben ama icin rahat olsun. Orasi buyuk bir hastane bicok hasta geliyor. Bi sorun gorurlerse zaten yonlendirirler seni. Benim esim ultrasonu ceken doktora rica etmisti oda sorun yok girebilirsiniz diyince girdi. Hatta telefona bile kaydetti.

samsung S4
Supermis hastaneden memnun olmak cok onemli.

çok uygunmuş fiyatlar ama en önemlisi sevmiş olman zaten, benim doktor akay ve medicana yaptırıyormuş ama hayırlısı bakalım.
Evet doktora isininca isler daha kolay oluyor dogum korkum felan bile olmuyor doktoruma gidince cok rahat hissediyorum :) hayırlısı olsun canim ins kolay dogumlarla atlatiriz :)

samsung S4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…