- 19 Ocak 2012
- 232
- 85
- 73
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.941
İnsallah canim insallah. Seker yuklemesini ne zaman yaptiricaksin. Yada yaptiricakmisin? Ben haftaya gidicem 25. Haftamda umarim bi sorun cikmaz.
Canim hic oraya gitmedim ben ama icin rahat olsun. Orasi buyuk bir hastane bicok hasta geliyor. Bi sorun gorurlerse zaten yonlendirirler seni. Benim esim ultrasonu ceken doktora rica etmisti oda sorun yok girebilirsiniz diyince girdi. Hatta telefona bile kaydetti.
Supermishastaneden memnun olmak cok onemli.
İnsallah canim insallah. Seker yuklemesini ne zaman yaptiricaksin. Yada yaptiricakmisin? Ben haftaya gidicem 25. Haftamda umarim bi sorun cikmaz.
Canim hic oraya gitmedim ben ama icin rahat olsun. Orasi buyuk bir hastane bicok hasta geliyor. Bi sorun gorurlerse zaten yonlendirirler seni. Benim esim ultrasonu ceken doktora rica etmisti oda sorun yok girebilirsiniz diyince girdi. Hatta telefona bile kaydetti.
Supermishastaneden memnun olmak cok onemli.
Sağol canım sen özele mi gidiyordun? Özelde zaten eşler de giriyor devlette de doktorun insiyatifine kalıyor sanırım.
Bende cok kararsizdim ama doktorum yaptirmamin daha dogru oldugunu soyledi. Sonucta doktoruma guveniyorum. Yaptiricaz artik:44::44:Ben de haftaya yaptırıcam canım şeker yüklemesini, biraz kararsızdım ama en son yaptırmaya karar verdim, sıkıntı yaşamayız, rahat atlatırız
Ben de haftaya yaptırıcam canım şeker yüklemesini, biraz kararsızdım ama en son yaptırmaya karar verdim, sıkıntı yaşamayız, rahat atlatırız
Arkadaşlar seker yüklemesi , detaylı utrasyon konuşulmuş ama gerideyız sanırım sizden.. bize sıra gelmedi o aşamalara daha ☺️ yarın bakalım kontrolumuz var cinsiyet belli olacak inşallah sabırsızlıktan çatlıycam.. Bu arada biraz bebek odalarını araştırdım bebeğe beşik ve dolap Lazım bizim dolABımız eşiymle bana zor yetiyo.. Ama öyle cok karışık bebek odalarında istemıyoruz tabi bide uygun olmalı .. Eki Görüntüle 1193342 Eki Görüntüle 1193353 NetteikeaEki Görüntüle 1193328 Eki Görüntüle 1193329 Eki Görüntüle 1193330 Eki Görüntüle 1193331 bebek odaları doye arastırınca cok guzel seyler çıktı karşıma bakım beşik , dolap ve şifonyer ikeadan cpk uygun gelıyor.. Cok mutlu oldum açıkcası ben beyaz şstıyordum aksesuarlarla canlansın istıyorum size netten bulduğum resımlerı artıyım ellerine saglık cok guzel yapmış anneler Eki Görüntüle 1193325 Eki Görüntüle 1193326 Eki Görüntüle 1193327 Fiyatlar cpk ii geldi cibinlik zaten ahdım vardı kısmet olursa olucam sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu benim istedigim takim yatak dolap ve sifonyer uclusu... Resmi gorunce cok sevindirik oldum. Cibinligide english home dan alicam. Bu takimi kullanan arkadaslarim cok memnun kalmislar.
Gunayyydiiinn ankaranin guzel annisleri. Hepiniz iyisinizdir insallah. Dun aksam ki muthis yagmurdan sonra sabah misss gibi bir havaya uyanmak super oldu.
Günaydın canim umarim sende iyisindir :) dunku yagmur gerçekten cok guzeldi bunltici sicaklrin ustune iyi oldu
samsung S4
Gercekten super oldu. Annemler yazliga gittiler icim gitti resmen. Su bikac gunu atlatiyim ankara'nin yuzune bakmamdenize girmek yuzmek istiyorum artik. Oglusumu denizle tanistiricam
Oys ya ne guzelll :)) kiz brbeklere daha cok kiyafet secenegi oluyor... hayirlisyla kucagina alirsn insallah.. masaallh bebise:))selamlar arkadaslar bugun doktora gittik ve cok şükür bebekte hersey normal gorundu ve cinsiyetimiz belli oldu .. kız bebek gelicek inşallaah..cok mutlu oldum agzım kulaklarımda resmen
selamlar arkadaslar bugun doktora gittik ve cok şükür bebekte hersey normal gorundu ve cinsiyetimiz belli oldu .. kız bebek gelicek inşallaah..cok mutlu oldum agzım kulaklarımda resmen
Oys ya ne guzelll :)) kiz brbeklere daha cok kiyafet secenegi oluyor... hayirlisyla kucagina alirsn insallah.. masaallh bebise:))
Âmin çok mutlu oldum bende ahh almam mı kendimde bişiler yapmak istıyorum bakalım becerebilirsem 😊şimdiden oda için başladım düşünmelere mobılyalar belli geri kalanları içinCanim hayirli olsun. Bir prenses gelicek desene. İnan cok sevindim. Saglikla dogsun insallah. Annesi ne guzel ciciler alir simdi ona.
Gercekten super oldu. Annemler yazliga gittiler icim gitti resmen. Su bikac gunu atlatiyim ankara'nin yuzune bakmamdenize girmek yuzmek istiyorum artik. Oglusumu denizle tanistiricam
Bende bayramda gideceim denize dr a sormadim ama bi sıkıntı olmaz inşallah sen kaç haftalıksın
muayene 60 tl doğum 1000 lira civarı normal 1500 civarı sezeryan
Canim ben ilk gittigimde 19 haftaliktim. Doktorum yuzmeyi ozellikle onermisti gercekten inanilmaz rahatlatiyodu beni. Tek dikkat etmen gereken sey islak mayo ile durmamak. İslak mayo idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazirliyor cunku. Bide arabayla gidiyosaniz en fazla 2-3 saatte bir mola vermelisin. Arabadan inip bikac tur yurumek gerekiyor.Bu molalar cok onemli uzun sureli oturmalarda ayaklarda ciddi sisme oluyor. Simdi 25. Haftamda gidicem insallah 28 sonuna kadar kalirim. Zaten sonrasi riskli olur heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?