- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #4.961
fiyat akropole göre iyiymiş aslında. acaba bi randevu alsam mı diye düşündüm şimdi ama ben dikmende oturuyorum. akropol daha yakın lokman hekime göre. bilemedim.
Teşekkürler canm bilgin için o zaman çabuk gelsin tatil :)))
Bencede cabuk gelsin tatil... Ankara son 4 gunun sonra yuzune bakmam
Gunaydin kizlarrr. Sonbahar gorunumlu bir Temmuz sabahi... Dun ikea'ya gittik kizlar bebisime besikle odasina komidin aldim. Bide cibi cibi yaptirmaya kuvet aldim. Merak edenler olursa fiyat bilgisi ;
Besik masif ahsap boyasiz 139 tl
Eki Görüntüle 1196211
Komidin masif ahsah 4 cekmeceli 239 tl
Eki Görüntüle 1196212 resimdeki beyaz ama biz besikle ayni rengini aldik bide ustundeki cami almadim.
Bebek kuveti 17,90 tl
Eki Görüntüle 1196213
Cibinlik 19,90
çok tatlılar, güle güle, sağlıkla kullanın
Gunaydin kizlarrr. Sonbahar gorunumlu bir Temmuz sabahi... Dun ikea'ya gittik kizlar bebisime besikle odasina komidin aldim. Bide cibi cibi yaptirmaya kuvet aldim. Merak edenler olursa fiyat bilgisi ;
Besik masif ahsap boyasiz 139 tl
Eki Görüntüle 1196211
Komidin masif ahsah 4 cekmeceli 239 tl
Eki Görüntüle 1196212 resimdeki beyaz ama biz besikle ayni rengini aldik bide ustundeki cami almadim.
Bebek kuveti 17,90 tl
Eki Görüntüle 1196213
Cibinlik 19,90
Besik resimde cok dandirik durmusama gercegi daha saglam emin olun 3 yasina kadar cok rahat kullaniliyomus. Acikcasi bebek odalarina baktim ama kime sorsam pisman oldum dedi. Bizde bikac sene sonra genc odasi gibi bisey yapariz dedik. Sizler nasil buldunuz??
Canım gunaydın cok guzel zaten benim tercihimde ikea olacak ... Tatlım bişi sorcam aldığın beşiğin beyaz rengide var dimi.. Bizde dün gidecektik ikeaya vazgectık eşimin işi çıktı. Sabırsızlanıyorum bende almak için .. Valla dıger bebek odalarını gördükçe ikeayı kendi zevkimize gore süslemek çok çok daha eğlenceli ... Guzel bi duvar boyası yada duvar kağıdı .. Bu arada bişi sorucam size numunede 3 lü test yapılıyor mu ?? 2li testimiz cok ii çıktı 3lü Yaptırmıycam dedim cmtsi kontrolde.. Şimdide aklıma takıldı kendi doktıruma vazgrctım demek de istemıyorum numunede yaptırabilir miyim bilgin var mı
???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3'lu taramada yapiliyor. Kani veriyosun 10 gun sonra cikiyor sonucun. Bende 2 yide 3 luyude numunede yaptirdim.
Bu modelin degilde resmin arkasinda bi beyaz besik var orda senin daha once resmini paylastigin onda var beyaz renk. Oda 229 lira. O besigin gardrobu var bide 3 lu komidini. Ama gardirop su anda cok kullanmam diye ben almadim onun yerine komidini 4 cekmece aldim.
Bende perdesini halisini aldiklarima gore duzenlerim dedim sirin bi oda yaparim diye dusundum.
kızlar şeker yüklemesini yaptıran var mı? şekeri verdikten sonra kan almak için ne kadar beklemek gerekiyor? ikinci aşama olursa ne kadar sürüyor? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ona göre izin tahmini yazıcam da :26:
Saol canım .. Senin cinsiyet neydi canım .. Bu arada ben ikeanın kumaşlarını da cok begenıyorum renk renk bayılıyorum .. Benım yeğenimde kız onlar dolabı cok kullandi malum elbiseler etekler ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben persembe gidicem ama arkadasim gecen hafta yaptirdi bildigimi aktariyim. sabah 8 de ilk kani verdikten sonra takip eden diger 2 kanla birlikte en son saat 10 da almislar. Sonucu oglen 1:30 da cikmis. Doktorum bide bana 75 mg glukoz yazmis. Cikarsa zaten 75 de cikar dedi.
paylaşırım canım. burada bir arkadaş sincan koruya son zamanlarında gitti doğum yaptı. ben de bir yerde karar kılamadım. sonunda ya lokman hekim ya koru olacak artık. lokman hekime yeni bir dr gelmiş nezih durmazlar burada bir arkadaş önerdi çubuktaymış önceden. ya o ya da korudaki murat bey diyorum. murattı sanırım :)
koruya gidip bir ortama bakıcam haftaya. cuma devlette randevum var. 14+2 oluyorum ikili sonucumu alacağım. sanırım cinsiyeti söylemeyecek ben de merak koruya gidip orda da devam edeyim diyorum.
Merhaba,
Bu mesajın üzerinden epey zaman geçmiş gerçi ama doktorun adını görünce deneyimimi paylaşmak istedim. Daha sonra okuyan arkadaşlara fikir verir belki. Eğer gebeliğinizle ilgili herşeyyolunda gidiyorsa Nezih Durmazlar oldukça ilgili bir doktor. Fakat maalesef tecrübe konusunda sıkıntıları var. Yani eğer onun tıp kitaplarında yazandan farklı bir durum yaşıyorsanız çok doğru teşhis ve tedavi yöntemleri uygulayamıyor. Ben dış gebelik geçirdim bir süre önce. Gebeliği sonlandırma için iğne yapıldı. Hiç gerek olmadığı halde kürtaj yaptı bana. Eğer erken şüphelenmeseydim neredeyse ameliyat edip tüplerimden birini alacaktı hiç gerek olmadığı halde. Farklı bir doktordan tavsiye aldıktan sonra kafam aydı ve akay hastanesinden kaçarak uzaklaştım. Rutin kontrol için gidilebilir ama benimki gibi ciddi durumlarda itibar edilmemesi gereken bir doktor ve hastane.
Ben üstteki mesajdan Nezih Durmazlar'ın Lokman Hekimde olduğunu anladım, siz Akay demişsiniz kafam karıştı. Akay'a gidip hastaneyle ilgili bir problem yaşadınız mı? Ortam, hemşireler, vs anlamında. Teşekkür ederim.
Kizlar selamlar hepinize. Bugun nasil bir sicak var yarabbim mahvoldum yollarda. Malum artik gobek buyudukce kil tuy isleriyle ugrasmak eziyete donuyor. Bayram oncesi kalabaliklasmadan hallediyim dedim ama sicaktan yamuldum resmen.
Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mubarek olsun. Allah bizlere saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.
Kizlar bugin seker yuklememi yaptirdim. Oglen sonuclari alicam. İnsallah hersey iyi gelir. Cok tedirginim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?