Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Bizde pzt kontroldeydik sol kasgmda centik cikti doktor preeklmsiden supheleniyrm sende dedi yani cikabilir gebeligini sonlandrmak zorunda kalabiliriz diye yavastan uyrdi resmen.. tuz yemeyin kizlar tuzu kesin bide bas agriniz oldugundaa mutlaka doktorunuza soleyin yuksek tansyn belirtsymis bnm bu zamana kadar hep tansynm dusuk oldugu icin bilemedim..

Arkadaşlar meraba ben yeni katıldım aranıza. Şeker yüklemesinde yüksek çıktı hem 100 lükte hemde 50 lik te de diyetisyene gitmem gerekiyor ankarada önerenilceğiniz bi diyetisyen varmı aranızda şekeri yüksek çıkıpta giden varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok üzgünüm;(

Üzülme canım, gebelikte karşılaşılan bir durum ve biraz dikkat edersen kötü sonuçları olmuyor, tanıdığım diyetisyen yok ama gittiğin hastanede varsa ona gidebilirsin, zaten gördüğüm kadarıyla genellikle standart bir diyet uygulaması oluyor. Tatlı, hamur, nişasta, vb. uzak durmak gerekiyor. Gebelikten sonra da vücudu terk ediyor. İçini ferah tut

Selam kizlar. Dun hastaneden sonra direk yola ciktigimiz icin sonucumu yazamadim. Sukur seker yuklememizde cok iyi cikti. Cok sevindim bu duruma. Bi engeli daha atlamis olduk bununla birlikte.
Gerci sekeri atlattik derken idrar yolu enfeksiyonu olmusum. İdrar tahlillerinde cikti. Hic farkinda bile degilim. Onun icinde tek dozluk bi ilac verdi. İnsallah ise yaramistir...

Son düzenleme:

Canım zaten şekerli şeyleri sevmiyorum yemiyorumda ekmeğide komple kestim okadar dikkat ederken böyle yüksek çıkınca morali bozuluyo insanın işte. Teşekkür ederim tavsiyelerin için de inş sıkıntı olmaz.

canım güle güle kullansın bebişiniz sağlıkla inşallah bende ikeaya bi uğrayayım karar vermeden önce park yatak mı alsam bilmiiorum çook kararsızım ya bu sizin beşik
sallanabiliyormu??

fiyat akropole göre iyiymiş aslında. acaba bi randevu alsam mı diye düşündüm şimdi ama ben dikmende oturuyorum. akropol daha yakın lokman hekime göre. bilemedim.

canım lokmanı boşver bana çok yakın ben ona rağmen akropli tercih ediyorum.. elif terzi die bi doktor var çook memnunlar çok övüyorlar dedim yakınsa bana ondan alıcam randevu. ki düşün randevulu olsan dahi 2,3 saat bekletiyorlar göze aldım onu da ama izin alcakmış meğer eylül gibi bend edoğuma girmicekse ne gereği var onu o kadar beklemenin dedim vazgeçtim.. zaten aynen dedikleri gibi devlet hastanesinden farksız oras bi dolu hamilee oturcak yer yok muayene 5 dk sürüo ama akropolde doktor benle yarım saatten fazla ilgilendi

Lütfen cevap verirseniz sevinirim. Bugün uzun zaman sonra eşimle ilişkiye girdim ama keşke girmeseydim;( tuvalete gittiğmde peçeteye pembemsi kan bulaştı. Sizce bi sıkıntı olmuşmudur başınıza geldimi hiç böyle bişey napmam lazım yardım edin bana çok kötüyüm;((

evet bana da uzak zaten vazgeçtim. geçen gün gataya gittim ondan bile vazgeçtim yok ya on kere mi doğurcaz bi kere gidelim artık.

kanama devam etmiyorsa lekelenme şeklindeyse önemli bişey değildir muhtemelen, yine de doktorunu ara ya da git erken haftalardaysan risk olabilir.

kanama devam etmiyorsa lekelenme şeklindeyse önemli bişey değildir muhtemelen, yine de doktorunu ara ya da git erken haftalardaysan risk olabilir.

Sağol canım aradım doktorumu peçeteye bulaşan kandan bişey olmaz dedi 30cc olursa sıkıntı dedi zaten devamda etmedi çok şükür ama korkuttu beni;( belkide vajinadaki dokular tahriş oldu uzun zaman yapmayınca.

kızlar ankarada Pierre cardin bebek arabasını en ucuz nereden alabilirim. bir de ankarada bebek kıyafetleri uygun fiyata nereden bulabilirim

kızlar ankarada Pierre cardin bebek arabasını en ucuz nereden alabilirim. bir de ankarada bebek kıyafetleri uygun fiyata nereden bulabilirim

En ucuzunu bilemiyorum gezmek lazım ama öne çıkan mağazalar; civil, e-bebek, babymall, özelcan bebe, toker bebe, bebek house... bunları gezip değerlendirebilirsin. hepsinde tekstilden araba ve yatağa kadar çeşitler mevcut. web sayfalarından da bakabilirsin ama bazılarında internet fiyatlarıyla mağaza fiyatları farklı olabiliyor. kolay gelsin hepimize

merhaba kızlar :)
biz de aranıza katılmaktan mutluluk duyarız :) 10 haftalık hamileyim. İnşallah bir aksilik çıkmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız insallah.

merhaba kızlar :)
biz de aranıza katılmaktan mutluluk duyarız :) 10 haftalık hamileyim. İnşallah bir aksilik çıkmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız insallah.

Merhaba hosgeldin... Daha cok miniksiniz :) o zamanlar bana hic gecmicek gibi geliyodu ama simdi 26 haftalik olduk... İnsallah saglikla mutlulukla hamilegin gecer.

Kizlar selamlar... Biz oglusla tatil modunda oldugumuzdan cok nete girmiyoruz imarim hepiniz cok iyisinizdir. Deniz gercekten bebisimede baba cok iyi geldi. Ahh Ankara ahh yuzune bakmam ama yapicak biseyim yok

arkadaşlar medicanada doğum yapan yada kontrole giden arkadaşlar memnunmu acaba yada bana ankarada gerçekten işinin ehli olan bir doktor önerirmisiniz

Kizlar selamlar... Biz oglusla tatil modunda oldugumuzdan cok nete girmiyoruz imarim hepiniz cok iyisinizdir. Deniz gercekten bebisimede baba cok iyi geldi. Ahh Ankara ahh yuzune bakmam ama yapicak biseyim yok

Ohh maşallah iyi tatiller bizde memlekete geldik daha ben hiç eşya almamıştım .. Burada kuzenler , annemler bi çok sey aldı kızçemee.. Ankara'da avm harici hiç bılmıyorum bebek mağazaları burada super mağazalar var bayıldım hepsine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…