- 15 Mayıs 2014
- 105
- 41
- 38
- 36
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #5.021
haftaya gitcem cinsiyet için erken mi sence ?? ne zamn belli olmuştu seninki kız mı içime kız doğdu sen için niyeyse
Evet bnmki kiz dogru hissetmissin :) aslinda göğşen bey bna 11 hafta kiz dedi snra bn sasrdim nasil yani bu kadar erken mi dedim guldu saka dedi ama snraki hafta kiz kesin dedi beni biraz ugrastirdi meraklandrmk istemis doktorumeger pozisyonu uygun oluyorsa göğşen bey hemen anliyor :)
samsung S4
mrb arkadaşlar bende 29 haftalık hamileyim.ve 1 aya kadar ankaraya tasinmam gerekio.boyle bi topic bulduguma çok sevindim çünküev tasiycam doktorumuz degistircem.yoğun stres altındayım.hep internetten oradan buradan anakaradaki doktor isimlerine bakıyorum.simdi burada sizlerin fikirlerinden yararlanabilirm.llk bebegimi kaybetmiştir anne karnındayken.bu hamileligimde bi hayli sıkıntılı geçti.pıhtılaşma bozukluğu çıktı.bundan dolayı anakarada tavsiye edeceğiniz riskli gebelik uzmanı ve hastane neresi olur gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.umarım herkes sağlıklı şekilde bebislerini kucağına alir
Evet bnmki kiz dogru hissetmissin :) aslinda göğşen bey bna 11 hafta kiz dedi snra bn sasrdim nasil yani bu kadar erken mi dedim guldu saka dedi ama snraki hafta kiz kesin dedi beni biraz ugrastirdi meraklandrmk istemis doktorumeger pozisyonu uygun oluyorsa göğşen bey hemen anliyor :)
samsung S4
anaaaaaaaaaaaaaa doğru tahmin oleyyyyyyyyy senin içine ne doğuyo sence benimki kızmı erkek mi :)))) haftaya gitcem gösterirse öğrencem bende
Bence seninki erkek :))
samsung S4
Mrb cnm bende de kan pihtilasmasi var gebeligin basindan beri kan sulandirici igne kullanıyorum korkma hicbir sey olmaz tedavini olursan . Riskli gebelik uzmani aydan biri var bnce riskli gebelikte bir numara tavsiye ederim
samsung S4
bende iğne kullanıyorum.aydan biriyi internette de okumuştum adini ama biraz ücreti fazla galiba.doğum ücreti filan çok fazla diye duydum ama bi arastirayim.sen ona mi gidiyorsun ücretlerini biliyormusun.
herkes erkek diyo benm içimede erkek doğuyo ama kız çocuklarına hastayım ya
ya isin doğrusu çok aşırı pahalı da olmasını istemyorum.taşınma ev tutma filan da olacağı için masraflarimiz bihayli fazla olacak tam dogumarifesi.daha uyguna isini iyi yapan birini bulabilirsem önceliğim o olur ama bulamasamda mecbur bebisim için feda olsun bi şekilde gideriz..ben hem fiyatı uygun olsun hem hastanesi güzel olsun bende doktor çok iyi olsun istiyorum.galiba çok şey istiyorum:))Evet onun ucreti biraz fazla ne yazik.ki. yok ben ona gitmiyorum ama giden tanidiklarim vardi . Cevredende cok duydum onu
samsung S4
ya isin doğrusu çok aşırı pahalı da olmasını istemyorum.taşınma ev tutma filan da olacağı için masraflarimiz bihayli fazla olacak tam dogumarifesi.daha uyguna isini iyi yapan birini bulabilirsem önceliğim o olur ama bulamasamda mecbur bebisim için feda olsun bi şekilde gideriz..ben hem fiyatı uygun olsun hem hastanesi güzel olsun bende doktor çok iyi olsun istiyorum.galiba çok şey istiyorum:))
Hayirlisi olsun kuzum saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmez :) allah gonlune gore versin
samsung S4
mrb arkadaşlar bende 29 haftalık hamileyim.ve 1 aya kadar ankaraya tasinmam gerekio.boyle bi topic bulduguma çok sevindim çünküev tasiycam doktorumuz degistircem.yoğun stres altındayım.hep internetten oradan buradan anakaradaki doktor isimlerine bakıyorum.simdi burada sizlerin fikirlerinden yararlanabilirm.llk bebegimi kaybetmiştir anne karnındayken.bu hamileligimde bi hayli sıkıntılı geçti.pıhtılaşma bozukluğu çıktı.bundan dolayı anakarada tavsiye edeceğiniz riskli gebelik uzmanı ve hastane neresi olur gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.umarım herkes sağlıklı şekilde bebislerini kucağına alir
çok tesekkur ederim Cnm ümit korucu oğlunun fiyatı uygunmus ona gideyim bi bakalım memnun kalacakmiyimriskli gebelik uzmanları genellikle özel muayenehanelerinde bakıyorlar ve evet ücretleri biraz fazla oluyor. aydan biri bu konuda çok iyi gerçekten ama sanırım muayene ücreti 300 lira, daha tahlil tetkikler falan da var artar gider. Koru hastanesinde ümit korucuoğlu var ondan da herkes çok memnun, muayene ücreti 100-120 gibi sanırım, doğum da son duyduğumda 3000 olmuştu. Devlet hastanesine gitmek istersen Zekai Tahir Burak riskli gebeliklerde en tecrübeli hastane ama yoğunluktan ve ilgisizlikten şikayetçi gidenler, bir benzeri de Etlik Doğumevi. Bunlar dışında Tolga Ecemiş, Ahmet-Mehmet Erdem, Sevtap Hamdemir Kılıç, Cem Atabekoğlu özel bakan deneyimli doktorlar. Bir de Turgut Özal Hastanesinde Zehra Candan Hanım var, çok tecrübeli bir doktor ama hastane koşullarından hoşlanmayabilirsin. Aklıma gelenler bunlar, umarım faydası olur.
çok tesekkur ederim Cnm ümit korucu oğlunun fiyatı uygunmus ona gideyim bi bakalım memnun kalacakmiyim
evet sağlıklı olması yeterli gerisi önemli değil :)
anaaaaaaaaaaaaaa doğru tahmin oleyyyyyyyyy senin içine ne doğuyo sence benimki kızmı erkek mi :)))) haftaya gitcem gösterirse öğrencem bende
CANIM BEN PARK YATAK ALDIM BENBEBİŞİME MOBİLYALAR KULLANIŞLI OLMUO PARK YATAK BOZ İSTEDİĞİN YERE GÖTÜR VE SALLANIODA BENM ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENCE HİÇ DÜŞÜNME PARK YATAK ALcanım güle güle kullansın bebişiniz sağlıkla inşallah bende ikeaya bi uğrayayım karar vermeden önce park yatak mı alsam bilmiiorum çook kararsızım ya bu sizin beşik
sallanabiliyormu??
Aa ben de Salı gününe ona randevu aldım bindokuyuzbes, telefonda görüştüm olumlu geldi konuşmasından. Insallah doğru karar vermişimdir.ama küserim benimkinide bi tahmin et bari(
bende ankaradayim sincan koru hastanesine askın beye gidiyorum, henuz daha 5 haftalik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?