- 1 Eylül 2012
- 80
- 2
- 98
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #5.001
arkadaşlar medicanada doğum yapan yada kontrole giden arkadaşlar memnunmu acaba yada bana ankarada gerçekten işinin ehli olan bir doktor önerirmisiniz
Ohh maşallah iyi tatiller bizde memlekete geldik daha ben hiç eşya almamıştım .. Burada kuzenler , annemler bi çok sey aldı kızçemee.. Ankara'da avm harici hiç bılmıyorum bebek mağazaları burada super mağazalar var bayıldım hepsine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim inşallah heyecandan uyuyamiyorum dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum
Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim inşallah heyecandan uyuyamiyorum dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum
peki muayene ve doğum ücreti ne kadar ?
Hayırlı olsun canım.. Ne kararlılıkla hamılesşnankarada oturuyorum tüp bebekle hamile kaldım başkent hastanesine gidiyorum çok mutluyum
ankarada oturuyorum tüp bebekle hamile kaldım başkent hastanesine gidiyorum çok mutluyum
ankarada oturuyorum tüp bebekle hamile kaldım başkent hastanesine gidiyorum çok mutluyum
Hayırlı olsun canım.. Ne kararlılıkla hamılesşn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun cnm allah saglikla kucahina almayi nasip etsin ins. bende senin gbi baskent hastanesinde tup bebek tedavisiyle hamile kaldim benm doktorum göğşen bey .senin doktorun kim hulusi bey mi ?
samsung S4
aaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum tanıştığımaaaa bende göğşen hocada tedavi görüyorum oleysen ne kadarlık hamilesin tatlım :)
hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsinbi arkadaşım da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyor, başkenti duymuş o da ama bazı sorular vardı kafasında, cevaplarsan çok sevinirim. başkentte hangi doktora gittin, prof fiyat farkı oluyor mu, ne kadara mal oldu, seni yordu mu bu dönem, moral motivasyonunu iyi tuttular mı? çok teşekkür ederim şimdiden
Ayyy gerçekten mi bende cok sevindim gerçekten :) ben 32. Haftamdayim .sen kacinci haftandasin ??
samsung S4
sen bitirmişsin bileeeeeeeeeeeee ben daha 15.haftadayım ya ocak sonunda nasipse doğumum..daha çok uzun yolum var :))))
öncelikle teşekkür ederim iyi dilerklerin içinsorularını sırayla cevaplıyorum şimdi :)))) başkentte iki tane tüp bebek hocası var 1-prof dr hulusi bülent zeyneloğlu 2-doç.dr göğşen önalan
ben göğşen hocaya gidiyorum hulusi hocaya giden çok kişi olduğu için kalabalığı çekemedim valla..muayene ücreti 122 lira ilk gidişte ödüyorsun 10 gün bu ücretle muayene test yaptırıyorsun 11.gün gidersen yine 122 lira ödüyorsun tatlım..fiyat farkı yok hepsi 122 lira çok uygun emin ol...tüp bebk fiyatına gelince raporun çıkarsa 2,000 lira hastaneye yatırıyorsun ilaç iğne parasıda 800 lira tuttu...raporun çıkmazsa eğer 3,000 lira hastaneye yatırıyorsun iğne ilaçta 1,000 lira tutuyor.emin ol diğer yerlere göre çok uygun...doktorlar hemşireler çok ilgili alakalı hoca zaten cep numarasını veriyor istediğin zaman ararsın kafana takılan bişey olunca sorarsın devlet hastnesi gibi değil hakkaten ilgililer ve çok memnun kalıyor gidenler.inşallah arkadaşında gebe kalır :) ben ikinci kez tüp bebekte hamile kaldım sorunum endometriozis :)))
Bende ilk başta senin gibi daha cok var diyordum ama merak etme nasil geciyor anlamiyorsun bile :) gerçekten tanistgma sevindim ayni doktora gidiyor olmamiz super :)
samsung S4
çok teşekkür ederim canım ileticem kendisine, inşallah isteyen herkes kavuşur yavrusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?