Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

arkadaşlar medicanada doğum yapan yada kontrole giden arkadaşlar memnunmu acaba yada bana ankarada gerçekten işinin ehli olan bir doktor önerirmisiniz

Akropol Hastanesinde Ebru Hanımı tavsiye ediyorum. Ben ona devam ediyorum.Çok tatlı dilli kendisi. Ne zaman arasan cevap verir.

Ne guzel olmus prensesin esyalari dizilmis. Ankara'da gercekten avmden baska yere gitmek sicakta ve hamile haliyle insana eziyet gibi geliyor. Cok iyi yapmissin gonlunce bakarsin rahat rahat.

Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim inşallah heyecandan uyuyamiyorum dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum

Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim inşallah heyecandan uyuyamiyorum dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum

Guzel haberleriniz olsun inşallah .. Bu arada akropolde mi ayrıntılıya gireceksınız.. Hanerlerınızı beklıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ankarada oturuyorum tüp bebekle hamile kaldım başkent hastanesine gidiyorum çok mutluyum

ankarada oturuyorum tüp bebekle hamile kaldım başkent hastanesine gidiyorum çok mutluyum

hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin bi arkadaşım da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyor, başkenti duymuş o da ama bazı sorular vardı kafasında, cevaplarsan çok sevinirim. başkentte hangi doktora gittin, prof fiyat farkı oluyor mu, ne kadara mal oldu, seni yordu mu bu dönem, moral motivasyonunu iyi tuttular mı? çok teşekkür ederim şimdiden

Hayırlı olsun cnm allah saglikla kucahina almayi nasip etsin ins. bende senin gbi baskent hastanesinde tup bebek tedavisiyle hamile kaldim benm doktorum göğşen bey .senin doktorun kim hulusi bey mi ?

samsung S4

aaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum tanıştığımaaaa bende göğşen hocada tedavi görüyorum oley sen ne kadarlık hamilesin tatlım :)

öncelikle teşekkür ederim iyi dilerklerin için sorularını sırayla cevaplıyorum şimdi :)))) başkentte iki tane tüp bebek hocası var 1-prof dr hulusi bülent zeyneloğlu 2-doç.dr göğşen önalan

ben göğşen hocaya gidiyorum hulusi hocaya giden çok kişi olduğu için kalabalığı çekemedim valla..muayene ücreti 122 lira ilk gidişte ödüyorsun 10 gün bu ücretle muayene test yaptırıyorsun 11.gün gidersen yine 122 lira ödüyorsun tatlım..fiyat farkı yok hepsi 122 lira çok uygun emin ol...tüp bebk fiyatına gelince raporun çıkarsa 2,000 lira hastaneye yatırıyorsun ilaç iğne parasıda 800 lira tuttu...raporun çıkmazsa eğer 3,000 lira hastaneye yatırıyorsun iğne ilaçta 1,000 lira tutuyor.emin ol diğer yerlere göre çok uygun...doktorlar hemşireler çok ilgili alakalı hoca zaten cep numarasını veriyor istediğin zaman ararsın kafana takılan bişey olunca sorarsın devlet hastnesi gibi değil hakkaten ilgililer ve çok memnun kalıyor gidenler.inşallah arkadaşında gebe kalır :) ben ikinci kez tüp bebekte hamile kaldım sorunum endometriozis :)))

sen bitirmişsin bileeeeeeeeeeeee ben daha 15.haftadayım ya ocak sonunda nasipse doğumum..daha çok uzun yolum var :))))

Bende ilk başta senin gibi daha cok var diyordum ama merak etme nasil geciyor anlamiyorsun bile :) gerçekten tanistgma sevindim ayni doktora gidiyor olmamiz super :)

samsung S4

çok teşekkür ederim canım ileticem kendisine, inşallah isteyen herkes kavuşur yavrusuna

Bende ilk başta senin gibi daha cok var diyordum ama merak etme nasil geciyor anlamiyorsun bile :) gerçekten tanistgma sevindim ayni doktora gidiyor olmamiz super :)

samsung S4

haftaya gitcem cinsiyet için erken mi sence ?? ne zamn belli olmuştu seninki kız mı içime kız doğdu sen için niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…