Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

arcak81 ayrıntılı ulltrasyon gerçekten çok önemli bir durum...ve kesinlikle önceden randevunu al daha var diye düşünme bir çok yer 1-2 ay sonrasına randevu veriyor ve 24.haftaya kadar yaptırabiliyorsun biliyorsundur...ben hep ztb'ye gidiyordum orda 45 saniyede ayrıntılı ultrasyon yaptılar ve eşime benim hiç içime sinmedi dedim ve özelde biryerler aramaya başladık..iyiki de aramışız çünkü bana hiçbirşeyin yok herşey normal dedikleri halde az önce bahsettiğim(suyun az olması,kan pıhtılaşması vs) sorunları ortaya çıktı özelde.eğer ben herşey normal diye ztb'ye güvenseydim hiçbir zaman farketmeyecektik bu problemleri...kesinlikle isim yapmış güvenilir biryerlere git...karından muayene olacağı için gerçekten erkek doktor olmasının pek bi önemi yok,eşini ikna etmeye çalış önemli olan bebeğimizin sağlığı gibilerinden :) eyüp ekinci de olabilir..lina da 150 tl diyorlar ama 1 ay sonrasına randevu veriyorlar..ben son anda 24.haftada zor bulmuştum randevu ...ben tolga ecemişe gittim 45 dk dan fazla sürdü 300 tl ayrıntılı ultrasyon ücreti ancak kendi hastalarından ek bir ücret almıyor ayrıntılı için..

geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın sıkma canını herşey yoluna girer :) vazelin dediler ama kullanmadım zaten kullandığım kreminde fazla bi etkisi yok bebişim için sesimi çıkartmıyorum olsun çatlasın yapcak bişe yok

Ben ayrıntılı ultrasona Fatih Hastanesine gittim.Doktor bayandı ama yanında bir de erkek vardı. Asistanı gibi bişidi.
Beni o hazırladı muayneye ve tüm muayne boyunca da doktorun yanında not aldı bişileri. Bayan doktor diye gittim ben de ama şans işte:)

ya canım bılmıyorum bellı çizgileri varmıs öyle dıyo tamam bende normalde bı mecburıyet yoksa erkekbı doktorda dogum yapmam yada muayene olmam am abu farklı tek seferlık bıde deıgın gıbı karından ıkna etmeye calısıcam ama zannettmıyorum
orayı da düşündüm dedıgın gıbı ayrıntılı ıcındeıl normal bı kere gıdebılırım bı arkadasımda sukran hanımdı doktoru ıkı oglunuda onda dogum yaptı.tskler bılgı ıcın

hmm dedıgın gıbı bende ıcıme sinsin ıstıyorum ogluma hamıleyken doktorumun oldugu hastanede yaptırdım o zamanda sonucta 90 lıra para verdım ama sıyah beyaz bısey anlamadım burasının ıyı oldugunu bılıyorum ablama ılk oglunda normal dogum tarıhıne kadar bılmıstı dedı bende bı arayıp sorayım belkı baska doktorlarıda vardır oranın

evet ya yeni doğan bebeklerin gerçekten ayrı tatlı bi kokusu oluyo, rabbim hayırlısyla kavuştursun bakalım hepimizi:))

canım analiz e giden bendim ama ordakide erkek.benim eşimde normalde çok kıslkanç ama bu konularda hiç karışmaz mecburuz çünkü gataya gidiyorum muayeneye hep erkek.adamlar bakmıyor bile ekrana bakıyolar ama tabi gelde bunu erkeklere anlat.

mrb ben özel keçiören hastanesını aramıstım dogum fıyatları cok uygun dıger yerlere gore neden bılmıyorum yenı dogan unıtesıde varmıs nrmal dogum 750 sezeryan 1000 epıdural 1250 normal kontrol fıyatı 22

mrb bende özel keçiören hastanesını arayıp sormustum dogum fıyatını normal 750 sezeryan 1000 epıduralda 1250 nrmal kontrollerde 22mıs

saol canım demek o da erkek benımkı normalde kıskanc deıl ama ben basörtülüyüm bu tarz seylerde kıskanclık olarak deılde dini olarak bakıyor olaya

cok ıyıymıs fıyatları ılgı felna nası acaba orda dogum yapan bırını bulmak lazım:26:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar...

Ben aranza yenı katıldım. Ben de Ankara'danım...

21. haftamdayım..

Bu güne kadar Güven hastanesine gidiyordum. Fakat hem doktorumdan soğudum hem de Güven hastanesi doğum açısından çok maliyetli olacağı için hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim..

Bu cuma KORU HASTANESİ Dr. Ümit korucuoğlu ile randevum var. Bakalım, umarım memnun kalırım...

Eşimle hastaneyi gezdik, çok beğendik. Doğum odası vs.
Umarım doktor bey'den de memnun kalırız..

Bu hastane ve doktor bey konusunda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa müteşekkir olurum.

sevgiler...

hosgeldın canım bebegının cınsıyetı bellı mı ankaranın neresı ben camlıca mah deyım demete yakınım yani
ben o hastaneyı de doktoru da duymadım acıkcası bılgım yok canım

Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. Heyecanla bekliyorum bebişimi...Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
Bu arada Ankara'da iyi bir doktor ve hastane önerebilir misiniz?

hafta sonu giremedim hiç bayağı yazışmısıın okudum hepsini valla giremediğim zamanlarda doğumu yaklaşan arkadaşlarmız aklıma geliyor hep ne yaptılar acaba diye allah yardımcınız olsun güzel haberlerni bekliyoruz bende 3 gündür diş ağrısıyla uğraşıyorum bugün gittim 20lik dişler çekilecek dedi öncesindede ilaç verdi kullanıp geliceksin dedi az önce geldim eve ne yapsam diye kararsızm doğuma kadar sabredemiycem bu ağrıya galiba birde tam yatağa yatınca başlıyor bütün gece uyumadan bekledim geçmesini bakalım birazdan ilacı almaya gidicem içeriğini falan okumam lazım bu arada dün sabah kahvaltıdan sonra sitelere gittik beşik için tabi bilmiyoduk gittik ki bütün dükkanlaar kapalı açan bir iki tane oldu imalat olduğu için hemen hemen istedin şekilde yapıyolar güzel modeller vardı ama hepsini gezemedim diye aklımda kalmasın dedik yakında pazar hariç birgün inş almaya gidicez

Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. Heyecanla bekliyorum bebişimi...Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.

hoşgeldiniz aramıza allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almayı nasip eder inş

hoşgeldin canm, koru hastanesini çok duydum bende ama fikrim yok fiyatlar nasıl orda, ben fatih ünv yüksel hanıma gidiyorum şimdilik memnunm doğumdan sonra bilgi vericem yine burda:)

Merhaba,

hoşgeldin sende canm eski yazıları okursan pek çok hastaneden bahsedildi yine burda, ankaranın neresindesin sen?

canım hoşgeldn ve geçmiş olsun diş işini kendi doktorunada sorsaydın kadın doğumclara yönlendiriliyo genelde yinede, beşiğinde şimdiden hayırlı olsun acele etme tam içine sinen olsun

canım ben o kadar kilo almadım daha son iki ayda alırsın diyorlar 77 ile hamile kaldım sonra 73 e kadar indim şimdi 75 kiloyum

canım ben o kadar kilo almadım daha son iki ayda alırsın diyorlar 77 ile hamile kaldım sonra 73 e kadar indim şimdi 75 kiloyum

bende 24. haftadan sonra evde kalmaya başlayınca hızla kilo aldım canım, kontrollü olmak daha iyi aslında bebiş alıcağını alıyo zaten, gereknlerin dışında abur cubur yememek gerek, ama ceviz balık süt yoğurt yumurta onları ihmal etmemli:)

selam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli

selam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli

a.s cnm hangi lokmanda yapcaksın yani sincanmı etlikmi bende sincanı düşünüyorumda
hangi dr a gdiyosun acep

mrb bende özel keçiören hastanesını arayıp sormustum dogum fıyatını normal 750 sezeryan 1000 epıduralda 1250 nrmal kontrollerde 22mıs

evet hakkaten fiyatları çok uygun bu nedenle forumlarda devlet hastanesinden farkı yok diyenleri okumuştum..yoğun oluyormuş hemşireleri doktorları hiç özel gibi değilmiş vs...o yüzden dikkatimi çekmemişti...

hrs de bi arkadaşım doğum yaptı ama doktoru dışardandı...hastaneden memnun kaldılar...1300 ödemişler sadece kalış ücreti yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…