- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.001
yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedınapıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:
nurum ve 87nurcan tşk ederim önceleri ben de dert etmiyordum annemin de böyle oluyormuş genetik herhalde diye düşünüyordum ama sonra doktor suyun az olması nedeniyle 3 hafta istirahat verdi günde 4 litre su içip sürekli yattım,sonraki ay yine düzelmeyince test yaptırdı ve kan pıhtılaşması çıktı...şimdi clexan iğne ve coraspirin kullanıyorum ve sürekli heyet raporu veriyor doğuma kadar böyle gidicek galiba...şimdi karnım büyüsün diye bekliyoruz sürekli...ben de kakaolu krem kullanıyorum bazen de vazelin ama vazelin petrol içerikli olduğu için biraz da şüpheleniyorum...kakao yağını da kokusundan dolayı kullanamadım hiç...
ya canım bılmıyorum bellı çizgileri varmıs öyle dıyocanım bende servet ünsala gittim hemde eşimle birlikte gittik, eşin neden öyle tepki verdiki sonuçta sadece karnının üstüne jel sürüyo sürekli ekranda bebişine bakıp bilgi veriyo, hemde 2 adet renkli ultrasyon resmi ile cd veriliyo, bence diğer çekim yerlerinede göre fiyatı uygun 130 tl, ben fatih ünv gidiyorum ordada var ama hem 150 tl dediler hemde neredeyse 2 ay sonrasına rendavu verdiler, eşini iknaya bak bence
orayı da düşündüm dedıgın gıbı ayrıntılı ıcındeıl normal bı kere gıdebılırım bı arkadasımda sukran hanımdı doktoru ıkı oglunuda onda dogum yaptı.yenimahallede lina tıp merkezi var 4 boyutlu ultrason çekiyolar cd falanda veriyolar doktorlar bayan eger ayrıntılı yaptırmıycaksan git bence güzel bi hatıra olur ben hep oraya gidiyorum şükran çakmak doktorum çokda güzel ilgileniyo eğer ayrıntılı ultyason yaptırcaksan dışardan doktor getiriyolar oda erkek ama
arcak81 ayrıntılı ulltrasyon gerçekten çok önemli bir durum...ve kesinlikle önceden randevunu al daha var diye düşünme bir çok yer 1-2 ay sonrasına randevu veriyor ve 24.haftaya kadar yaptırabiliyorsun biliyorsundur...ben hep ztb'ye gidiyordum orda 45 saniyede ayrıntılı ultrasyon yaptılar ve eşime benim hiç içime sinmedi dedim ve özelde biryerler aramaya başladık..iyiki de aramışız çünkü bana hiçbirşeyin yok herşey normal dedikleri halde az önce bahsettiğim(suyun az olması,kan pıhtılaşması vs) sorunları ortaya çıktı özelde.eğer ben herşey normal diye ztb'ye güvenseydim hiçbir zaman farketmeyecektik bu problemleri...kesinlikle isim yapmış güvenilir biryerlere git...karından muayene olacağı için gerçekten erkek doktor olmasının pek bi önemi yok,eşini ikna etmeye çalış önemli olan bebeğimizin sağlığı gibilerinden :) eyüp ekinci de olabilir..lina da 150 tl diyorlar ama 1 ay sonrasına randevu veriyorlar..ben son anda 24.haftada zor bulmuştum randevu ...ben tolga ecemişe gittim 45 dk dan fazla sürdü 300 tl ayrıntılı ultrasyon ücreti ancak kendi hastalarından ek bir ücret almıyor ayrıntılı için..
evet ya yeni doğan bebeklerin gerçekten ayrı tatlı bi kokusu oluyo, rabbim hayırlısyla kavuştursun bakalım hepimizi:))
yaa kızlar benım ayrıntılı ultrasona daha var ama evımızede yakın olan hemde 4 boyutlu dıye servet ünsal tıp merkezıne gıdecektım ordakı radyolog erkekmıs sanırım ablamda 2 oglunda oraya gıtmıstı dun esıme soyledım olmaz dedınapıcam yaaa burda bı arkadas bırde cebecıde analız görüntüleme merkezı demıstı o da cd fıalnverıyomus ordakı de erkekmı acaba bılen var mı veya gıdıp memnun kaldıgınız bayan 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona gıren arkadas varsa yazabılır mı :26:
mery06 mrb bildiğim doğum ücretleri akropolde doğum 2000 tl(sezeryan-normal farketmiyor) medicanada 2500 akay da normal 2250,epidural normal 2750 sezeryan 3000, özel keçiören ve lokman hekimin fiyatlarının daha uygun olduğunu biliyorum ama 2012 ücretlerini öğrenmedim açıkçası...eğer doktorun dışardan olursa ve özel bir hastanede yapmayı düşünürsen 4500 den aşağı olmuyor...tobb ta yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptı toplamda 4500,bir başkası hrs de doğum yaptı hastaneye 1300 doktora da 2000 gibi bir para ödediler...cüneyt genç e giden arkadaşım ise 2 ay önce toplamda 4750 gibi bir rakam ödedi...
bırde aranızda 4 boyutlu ultrasona gırmeyen varsa şiddetle tavsıye edıyorum cok guzel bir sey bebegımı canlı canlı ızledım gecen ay hala resımlerıne bakıp yatıyorum. sıyah beyaz dan hıc bırsey anlamıyordum...
mery06 mrb bildiğim doğum ücretleri akropolde doğum 2000 tl(sezeryan-normal farketmiyor) medicanada 2500 akay da normal 2250,epidural normal 2750 sezeryan 3000, özel keçiören ve lokman hekimin fiyatlarının daha uygun olduğunu biliyorum ama 2012 ücretlerini öğrenmedim açıkçası...eğer doktorun dışardan olursa ve özel bir hastanede yapmayı düşünürsen 4500 den aşağı olmuyor...tobb ta yakın zamanda bi arkadaşım doğum yaptı toplamda 4500,bir başkası hrs de doğum yaptı hastaneye 1300 doktora da 2000 gibi bir para ödediler...cüneyt genç e giden arkadaşım ise 2 ay önce toplamda 4750 gibi bir rakam ödedi...
saol canım demek o da erkek benımkı normalde kıskanc deıl ama ben basörtülüyüm bu tarz seylerde kıskanclık olarak deılde dini olarak bakıyor olayacanım analiz e giden bendim ama ordakide erkek.benim eşimde normalde çok kıslkanç ama bu konularda hiç karışmaz mecburuz çünkü gataya gidiyorum muayeneye hep erkek.adamlar bakmıyor bile ekrana bakıyolar ama tabi gelde bunu erkeklere anlat.
mrb ben özel keçiören hastanesını aramıstım dogum fıyatları cok uygun dıger yerlere gore neden bılmıyorum yenı dogan unıtesıde varmıs nrmal dogum 750 sezeryan 1000 epıdural 1250 normal kontrol fıyatı 22
Merhaba Arkadaşlar...
Ben aranza yenı katıldım. Ben de Ankara'danım...
21. haftamdayım..
Bu güne kadar Güven hastanesine gidiyordum. Fakat hem doktorumdan soğudum hem de Güven hastanesi doğum açısından çok maliyetli olacağı için hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim..
Bu cuma KORU HASTANESİ Dr. Ümit korucuoğlu ile randevum var. Bakalım, umarım memnun kalırım...
Eşimle hastaneyi gezdik, çok beğendik. Doğum odası vs.
Umarım doktor bey'den de memnun kalırız..
Bu hastane ve doktor bey konusunda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa müteşekkir olurum.
sevgiler...
Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olurŞimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.
Merhaba Arkadaşlar...
21. haftamdayım..
Bu güne kadar Güven hastanesine gidiyordum. Fakat hem doktorumdan soğudum hem de Güven hastanesi doğum açısından çok maliyetli olacağı için hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim..
Bu cuma KORU HASTANESİ Dr. Ümit korucuoğlu ile randevum var. Bakalım, umarım memnun kalırım...
Bu hastane ve doktor bey konusunda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa müteşekkir olurum.
sevgiler...
Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. Heyecanla bekliyorum bebişimi...Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
Bu arada Ankara'da iyi bir doktor ve hastane önerebilir misiniz?
Merhaba Arkadaşlar...
21. haftamdayım..
sevgiler...
Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. Heyecanla bekliyorum bebişimi...Hepimize sağlıklı bebekler diliyorum.
Bu arada Ankara'da iyi bir doktor ve hastane önerebilir misiniz?
hafta sonu giremedim hiç bayağı yazışmısıın okudum hepsini valla giremediğim zamanlarda doğumu yaklaşan arkadaşlarmız aklıma geliyor hep ne yaptılar acaba diye allah yardımcınız olsun güzel haberlerni bekliyoruz bende 3 gündür diş ağrısıyla uğraşıyorum bugün gittim 20lik dişler çekilecek dedi öncesindede ilaç verdi kullanıp geliceksin dedi az önce geldim eve ne yapsam diye kararsızm doğuma kadar sabredemiycem bu ağrıya galiba birde tam yatağa yatınca başlıyor bütün gece uyumadan bekledim geçmesini bakalım birazdan ilacı almaya gidicem içeriğini falan okumam lazım bu arada dün sabah kahvaltıdan sonra sitelere gittik beşik için tabi bilmiyoduk gittik ki bütün dükkanlaar kapalı açan bir iki tane oldu imalat olduğu için hemen hemen istedin şekilde yapıyolar güzel modeller vardı ama hepsini gezemedim diye aklımda kalmasın dedik yakında pazar hariç birgün inş almaya gidicez
evet herşey bebişler için sonuçta aldık kiloları aldık kiloları çat diye çatlıyoruz bakalım:)) 50 kilodan 67 ye çıktım, çatlamasam şaşardımbebişin hareketlerini hissetmek kadar güzeli yok, her an annecim burdayım diyor sanki, yerim ben onun her yerini:)) son aylarda tamammen çok güçlü oluyor ama vuruşları gece birden uyanıyorsunuz:)) ne oluyor şimdi diye:))
canım ben o kadar kilo almadım daha son iki ayda alırsın diyorlar 77 ile hamile kaldım sonra 73 e kadar indim şimdi 75 kiloyum
selam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli
mrb bende özel keçiören hastanesını arayıp sormustum dogum fıyatını normal 750 sezeryan 1000 epıduralda 1250 nrmal kontrollerde 22mıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?