- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.021
Merhaba Arkadaşlar...
Ben aranza yenı katıldım. Ben de Ankara'danım...
21. haftamdayım..
Bu güne kadar Güven hastanesine gidiyordum. Fakat hem doktorumdan soğudum hem de Güven hastanesi doğum açısından çok maliyetli olacağı için hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim..
Bu cuma KORU HASTANESİ Dr. Ümit korucuoğlu ile randevum var. Bakalım, umarım memnun kalırım...
Eşimle hastaneyi gezdik, çok beğendik. Doğum odası vs.
Umarım doktor bey'den de memnun kalırız..
Bu hastane ve doktor bey konusunda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa müteşekkir olurum.
sevgiler...
evet herşey bebişler için sonuçta aldık kiloları aldık kiloları çat diye çatlıyoruz bakalım:)) 50 kilodan 67 ye çıktım, çatlamasam şaşardımbebişin hareketlerini hissetmek kadar güzeli yok, her an annecim burdayım diyor sanki, yerim ben onun her yerini:)) son aylarda tamammen çok güçlü oluyor ama vuruşları gece birden uyanıyorsunuz:)) ne oluyor şimdi diye:))
herkese merhaba. bi süre giremedim epey sohbet kaçırmışım onları okudum şimdi. ben daha doğurmadım. ama sabaha gidiyoruz doğuma malum sezeryan olacak. sabah 8:30 da gireceğiz doğuma kısmet olursa kavuşuyoruz bebişimize. şu an saatler kalmış durumda ve hissettiğim şeyleri tarif etmek çok zor. belirti sormuşsunuz arkadaşlar kasık ağrılarım çok fazlalaştı son günlerde yatakta sağa sola dönmek inanılmaz canımı acıtıyor azcık yürüsem resmen bebek dışarı çıkacak gibi ağrı oluyor kasıklarda. bunlar doğum belirtilerimi ağırlaşmanın verdiği ağrılarmı ayırt edemiyorum tabi. bizim için dua edin. sağ salim kavuşalım bebişimle. muhtemelen epey nete giremem ama en kısa zamanda yaşadıklarımı mutluluğumuzu paylaşırım inşallah. biz sıramızı savıyoruz darısı sizlere olsun inşallah :))
bebişler sağlıklı olsunda herşeyin vardır bir çözümü canım. belirtiler yoğun kasık ağrıları oluyor bazaen çok şiddetleniyor sancımmı başlıyor diye korkuyorum. yalancı kasılmalarmış sanırım bunlar son zamanlarda oluyormuş. bebeğin hareketleri gerçekten mucize harika bir duygu. bazen bir süre hareket hissetmiyorum sanırım oğluş uyuyor o ara ama tedirgin oluyor insan sağdan soldan dürtüp uyandırıyorum. onu hissedince dünyalar benim oluyor. ve artık vurma şeklinde değil sanki bir taraftan elleriyle bi taraftan ayaklarıyla ittiriyor sonra bi sağa dönüyor bir sola dönüyor bu şekilde hissediyorum ben. hele bazen bir yeri öyle kuvvetli itiyor ki maşallah elini ayağını hissediyorsun orda. çok güzel birşey ya allah herkese yaşatsın bu duyguyu. canım bu arada sıra sana geliyor biz sabah gidiyoruz doğuma. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Günaydınlar herkese.
Ben daha önce de bahsettiğim gibi Fatih Hastanesine gidiyordum kontrollere ama orda doktorumun doğuma girme ihtimali pek yok gibiydi.
Tam bu konuda endişeler yaşarken dün yeni bir şey öğrendim.İşyerimin bağlı bulunduğu sendikanın hastane ile anlaşması varmış ve doğum için yüzde 30 indirim yapıyolarmış.
Ayrıca muaynelere de sadece 12 tl katılım payı alıyolarmış ve nst ücretsizmiş. Durum böyle olunca baya kafam karıştı benim de.
Eğer 20. haftalarda falan öğrenseydim bunu kesin geçerdim bu hastaneye ama 33. haftadayım.
Akay hastanesine giden duyan bilen yorum yapabilecek birileri varsa çok sevinirim.Bu saatten sonra hastane değiştirmeye değer mi aceba. Bu arada Fatihte normal doğum 1100 tl,
Akayda 2200 TL ama sendika indirimiyle 1500 tl ye geliyo bana.
herkese merhaba. bi süre giremedim epey sohbet kaçırmışım onları okudum şimdi. ben daha doğurmadım. ama sabaha gidiyoruz doğuma malum sezeryan olacak. sabah 8:30 da gireceğiz doğuma kısmet olursa kavuşuyoruz bebişimize. şu an saatler kalmış durumda ve hissettiğim şeyleri tarif etmek çok zor. belirti sormuşsunuz arkadaşlar kasık ağrılarım çok fazlalaştı son günlerde yatakta sağa sola dönmek inanılmaz canımı acıtıyor azcık yürüsem resmen bebek dışarı çıkacak gibi ağrı oluyor kasıklarda. bunlar doğum belirtilerimi ağırlaşmanın verdiği ağrılarmı ayırt edemiyorum tabi. bizim için dua edin. sağ salim kavuşalım bebişimle. muhtemelen epey nete giremem ama en kısa zamanda yaşadıklarımı mutluluğumuzu paylaşırım inşallah. biz sıramızı savıyoruz darısı sizlere olsun inşallah :))
topik sahibemizi gördüm aşağıda:)) wavybaby nasılsın canım görünmüyorsun epeydir?
canım hangısıne gıdıyorsun bende etlıktekıne gıdıyorumselam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli
Günaydınlar herkese.
Ben daha önce de bahsettiğim gibi Fatih Hastanesine gidiyordum kontrollere ama orda doktorumun doğuma girme ihtimali pek yok gibiydi.
Tam bu konuda endişeler yaşarken dün yeni bir şey öğrendim.İşyerimin bağlı bulunduğu sendikanın hastane ile anlaşması varmış ve doğum için yüzde 30 indirim yapıyolarmış.
Ayrıca muaynelere de sadece 12 tl katılım payı alıyolarmış ve nst ücretsizmiş. Durum böyle olunca baya kafam karıştı benim de.
Eğer 20. haftalarda falan öğrenseydim bunu kesin geçerdim bu hastaneye ama 33. haftadayım.
Akay hastanesine giden duyan bilen yorum yapabilecek birileri varsa çok sevinirim.Bu saatten sonra hastane değiştirmeye değer mi aceba. Bu arada Fatihte normal doğum 1100 tl,
Akayda 2200 TL ama sendika indirimiyle 1500 tl ye geliyo bana.
hayırlısıyla sıra sana geliyor inş bende göremiyorum uzun zamndır wavybaby inş herşey yolundadır
evet hakkaten fiyatları çok uygun bu nedenle forumlarda devlet hastanesinden farkı yok diyenleri okumuştum..yoğun oluyormuş hemşireleri doktorları hiç özel gibi değilmiş vs...o yüzden dikkatimi çekmemişti...
hrs de bi arkadaşım doğum yaptı ama doktoru dışardandı...hastaneden memnun kaldılar...1300 ödemişler sadece kalış ücreti yani...
canım hoşgeldn ve geçmiş olsun diş işini kendi doktorunada sorsaydın kadın doğumclara yönlendiriliyo genelde yinede, beşiğinde şimdiden hayırlı olsun acele etme tam içine sinen olsun
saol canım zaten diş hekimliği hastanenin içinde ben kontrollere ztb gidiyorum doktor onay vermeyince diş hekimliğide çekemiyor bir sakıncası yok dediler ama ağrısı dayanılcak gibi değil birde gece başlıyor allahm kimseye yaşatmasın o çaresizliği
saol canım zaten diş hekimliği hastanenin içinde ben kontrollere ztb gidiyorum doktor onay vermeyince diş hekimliğide çekemiyor bir sakıncası yok dediler ama ağrısı dayanılcak gibi değil birde gece başlıyor allahm kimseye yaşatmasın o çaresizliği
ıyıymıs canım bencede nurcanın dedıgı gıbı gıt bı muayen ol benım bı arkadasım yaptı dogumu orda memnun kaldı ama cok ayrıntılı bılmıyorum doktor doguma gırıyomu ayrı ucret odenıyo mu fılan:26:ama soyle bısey soyelyım ben oglumu goturuyorudm oraya kontrole doktor aynı zamanda bashekım yardımcısı ve bız acıl olarak gıdecektık acılde cocuk doktoru yokmus oglum hasta oldugu ıcın randevular dolu zaten kendı doktorumuzda yokmus hastanaede o saatte kaldık oyel esım kızdı ben ıstedıgım zaman hızmet alamıycaksam bıdaha gelmem buaray dedı ve gazı hastanesıne gıttık bazı durumlarda gene devlet en ıyısı oluyor
bu arada bızm kurumda sendıkaya baglıyız bende bı sorsam boyel anlasmaları var mı merak ettım:26:
çok geçmiş olsun canım, teyzemden biliyorum kadıncağız kıvranırdı, hem hamilelik hem diş çok zor, çaresine bak ozamn canım, zaten son zamanlarda iyice zorlanıcaksın şimdiden rahatlat kendini
cok gecmıs olsun canım benımde 20 lık dısım agrıyor ılk uc ay cektırmek dolgu yasak dıye bılıyorum o yzuden bu sefer gıttıgımde sorucam doktora benım o kadar sureklı bı agrım yok ama o tarafla yıyemıyorum yersem ve bısey kacarsa cok acayıp zonkluyor acıkcası hamılelıkte dıs cok onemlı o yuzden cektırmek ıstıyorum bende bakalım
bende ilk ayda muayene oldum 20lik dişler ağrı yaparsa çekeriz demişti ama ilk 3 ay düşük tehlikesi varmış o yüzden istemedim ağrıda yoktu zaten geçen hafta başladı arcak81 aynen senin dediğin gibi oluyodu önceleri ama hafta sonu iyice arttı bence sende geç kalmadan git derim ben eşim hafta sonu özel dişciyi aradı gelilim diye kabul etmedi hamilelikten dolayı büyük hastaneye gidin diye söyledi ben ztb gidiyrm kontrolle diş hekimide içinde önce kendi doktoruma sordumda enfeksiyonlu kalması daha tehlikeli olabilir dedi beni cesaretlendirdi raporu yazdı cumada gidip çektircem inş
Sitesinde hangi sendikalarla anlaşmalı oldukları yazıyor.Ordan bi kontrol edebilirsin. Biz geçen yıl Eylülde sendikalı olduk ama yeni haber verdi şirket bize.Daha önceden haberim olmadı yani.
Cumartesiye randevu aldım bakalım.Sendika kartım cumaya kadar gelirse gidicem. Gelmezse de hastaneyi arayıp sormak lazım kartsız da gelebiliyo muyuz diye.
selam canım ben geldim. hangi doktora gidiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?