Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Tekrar merhaba arkadaşlar, Hoşgördük :)

Bebeğim erkek olucak nasipse..Hala isim arıyoruz bu arada :)

koru hastanesini çok övdüler ben de o yuzden gittim araştırdım. Evimize yakın ben cevizlidere'de oturuyorum.
Cuma günü randevum var kısmetse..
Fiyatları ise şöyle sölim..
Ben Ankara'da çok fazla özel hastane araştırdım.
Önceden Güven'e gidiyodum. Güven uçmuş diyebilirim. Doktordan da memnun kalmayınca değiştirmek istedim ve tüm hastaneleri arayıp fiyat aldım.
Koru'nun fiyatları çok iyi diğerlerine göre.. E memnunda kalınmış olduğu için bana czaip geldi açıkçası.

Anadolu Hayat sigortam var benim işyerimin yaptığı bu sigortayla gittiğim için

NORMAL DOĞUM : 1.230 TL
SEZERYAN : 1.400 TL

fiyat aldım ben..

SSK fiyatı ise şöyle,

NORMAL DOĞUM : 2.500 NORMAL EPİDURAL : 3.000 SEZRYAN OLURSA da 200 tl civarı artış oluyor bu fiyatlarda...

Şimdilik edindiğim bilgiler bunlar arkadaşlar. Cuma günü randevudan sonra daha detaylı yazabilirim...

merhaba kızlar, nasıl gidiyor? bizimki yerine yurduna sığamıyor olsa gerek gerim gerim gerdiriyor beni canım yanıyo, heralde ittire ,ittire çatlattı karnımı minik :) bazen oyle ıttırıyokı avucumda yumrugunu hıssedıorum resmen, cok guzel bı duygu ama gecesı gunduzu yok maşallah uyutmuyor da artık. kramplar da arttı iyice. çatlak konusundan herkesın muzdarıp oldugunu gordum artık genetik diyip bebeğimizin sağlığına şükredip yeni görüntümüze alışmaya çalışmak lazım sanırım.

hosgeldın, koru hastanesini ben de duydum, bi arkadasım da dogum yaptı orda cok memnun kaldı. ozel sıgortalılar hep daha avantajlı oluyor gercekten verılen fıyat super, benımde seceneklerımın arasnda koru vardı ama doktorum medıcanada yaptırıyor maliyeti de asagı yukarı aynı. inş memnun kalırsın sen de

canım inşallah sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.dualarım seninle...güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz...

selam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli

a.s cnm hangi lokmanda yapcaksın yani sincanmı etlikmi bende sincanı düşünüyorumda
hangi dr a gdiyosun acep

kızlar bende bugun ayrıntılı ultrosana girdim herşey yolunda çıktı çok şükür.sincan lokman hekime gidiyorum doğum yapanlar genelde memnun sanırım.
bu arada tetenoz aşısı 20. haftada mı yaptırılıyor arkadaşlar:26:

selam bende geldim, eylül 2012 annesiyim bende. ayrıca 8 yaşında bide kızım var. ben şimdilik devlet hastanesine gidiyorum son aylara doğru ne yaparım bilmiyorum, yardımcı oluverin :)

gozunuz aydın ayrıntılıda her bi detayını gormek cok guzel bı duygu bıldıgım kadarıyla tetanoz asısı 24 haftaya kadar yaptırılabılıyor ama benım doktorum gerek yok demıstı yaptırmadım doktorunla bı konus ıstersen belkı gerek gormeyebılır

selam bende geldim, eylül 2012 annesiyim bende. ayrıca 8 yaşında bide kızım var. ben şimdilik devlet hastanesine gidiyorum son aylara doğru ne yaparım bilmiyorum, yardımcı oluverin :)

hosgeldın mutedıl, hayırlı olsn saglıkla kucagına alırsın ıns, bence doktor meselesı kısının kendınde bıtıyo hamılelıge ve doguma bakıs acısıyla ılgılı. sonucta doktorun kım olursa olsun doguran sensın, eger dogumdan korkmayan biriysen ki tecrubeli annesin hele normal dogum dusunuyorsan devlet dusunulebılır ben guvenıyorum devlet hastanelerıne ama benim mesela hayattakı en buyuk kaygım ve korkumdu hamılelık ve dogum surecı o zaman da ınsan ıstıyorkı doktor ozel ılgı gostersın psıkolojık olarak da desteklesın. o yuzden ozelı sectım. sen hangı gruptansın cesurlardan mı benden mı :)

cesurlardan değilim aslında ve ilk kızım sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. ama ilkinde devlette yaptım ve çok memnun kalmıştım bakalım bu sefer çok emin olamadım açıkçası.

cesurlardan değilim aslında ve ilk kızım sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. ama ilkinde devlette yaptım ve çok memnun kalmıştım bakalım bu sefer çok emin olamadım açıkçası.

gözünaydın canım ben yaptırdım tetenoz aşını sağlık ocağından hemşiremiz arayıp cağırmıştı beni 20.haftada da sonra 1 ay sonrada 2. aşıyı yaptırdım sırayla zaten 5 doz yaptırıncada ömürlük oluyomuş diğerlerini yaptırıcam inş

hoşgeldin canım ben ztb gidiyorum kontrollerime doğuma orda düşünüyorum memnuniyetde kişiye göre değişiyor bende ailemde arkadaşımda olsun bizlerde özellerden mağdur olanlardanız tamam yeteri ilgiyi görüyoruz belki ama yeteri kadar donanımlı olmuyor yada biz olmayanlara denk gelip devlet hastanelerine gönderildik nihavend srduğu gibi bende biraz cesurlu olanlardanım

nihavend bu kramplar kasılma şeklinde mi oluyor yoksa karnının çok sertleştiğini mi hissediyorsun...ben de sordum doktora da kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden olabilir akşam yemekle beraber al demişti magnezyum hapını...ben sertleşme olduğu zaman çok rahatsız oluyorum feci bişey ama çok uzun sürmüyor allahtan...çocuğun pozisyonundan olsa gerek diye düşünüyorum...muhtemelen seninki artık yerine sığamadığı için yakıyordur annesinin canını :))

incilay benim kasılma şeklinde oluyor cnm, en ufak hareketımde hatta cogunlukla gecelerı artıyo ki sağımdan soluma ne eziyetle dönüyorum önce oturuyorum yatağın içinde sonra yavaş yavaş diğer tarafıma dönüyorum :) bende kramplar erken başladı magnezyum kullandım bi dönem pek değişiklik olmayınca kesti doktor. benim de çok uzun sürmüyor ama çok sık oluyor sıgamıyo cidden çok net hissediyorum :)

siderta ben akaya gidiyorum doğumum orada olacak, ama tolga ecemiş'in biz muayenehanesine gidiyoruz...normal doğum 2200,epidural normal 2750.sezeryan 3000..hastanede hemşireler de yeni doğan ünitesi vs de çok güzel...orda doğum yapanlarla da görüştüm..normalde muayene farkı 85 tl ama sendika indirmini hiç düşünmemiştim acaba şimdiden sonra bi sendikaya üye olsam bana da indirim yaparlar mı ki :)) yüzde 30 iyi bir indirim :))

sincan lokman hekim aylin totan hanıma gidiyorum:)

sincan lokman hekime giden arkadaşlar acaba memnun musunuz hastaneden...kuzenim de oraya başladı ama doğum konusunda çok kararsız...fiyatları da gerçekten çok uygun...acaba gebelik takibini yapan doktor doğuma geliyor mu ve yeni doğan üniteleri var mı?

Bu Tolga Ecemişin methini çok okudum forumlarda ama benim bayan doktordan yana tercihim. O yüzden 2 bayan doktordan birini seçmem gerekiyor.
Muayene için bana 37 tl demişlerdi. Ultrason da ayrıca 50 tl ücretliymiş galiba. Ama sendikadan dolayı ücretsiz oluyomuş. Keşke çok daha önce haberim olsaydı bu durumdan.
Dünyanın parası gitti şimdiye kadarki muaynelerime :)
Keşke imkan olsa da hepimiz indirimli yararlanabilsek bu hastanelerden:)

Gunaydin, gune bugun okudugum bir sozle baslayalim. "Her bebegin dogumu dunyayi daha iyi bir yer yapmak icin verilmis bir mucizedir." nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…