- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.041
naslsınız arkadaşlar..hamilelik nasıl gidiyor???
Tekrar merhaba arkadaşlar, Hoşgördük :)
Bebeğim erkek olucak nasipse..Hala isim arıyoruz bu arada :)
koru hastanesini çok övdüler ben de o yuzden gittim araştırdım. Evimize yakın ben cevizlidere'de oturuyorum.
Cuma günü randevum var kısmetse..
Fiyatları ise şöyle sölim..
Ben Ankara'da çok fazla özel hastane araştırdım.
Önceden Güven'e gidiyodum. Güven uçmuş diyebilirim. Doktordan da memnun kalmayınca değiştirmek istedim ve tüm hastaneleri arayıp fiyat aldım.
Koru'nun fiyatları çok iyi diğerlerine göre.. E memnunda kalınmış olduğu için bana czaip geldi açıkçası.
Anadolu Hayat sigortam var benim işyerimin yaptığı bu sigortayla gittiğim için
NORMAL DOĞUM : 1.230 TL
SEZERYAN : 1.400 TL
fiyat aldım ben..
SSK fiyatı ise şöyle,
NORMAL DOĞUM : 2.500 NORMAL EPİDURAL : 3.000 SEZRYAN OLURSA da 200 tl civarı artış oluyor bu fiyatlarda...
Şimdilik edindiğim bilgiler bunlar arkadaşlar. Cuma günü randevudan sonra daha detaylı yazabilirim...
herkese merhaba. bi süre giremedim epey sohbet kaçırmışım onları okudum şimdi. ben daha doğurmadım. ama sabaha gidiyoruz doğuma malum sezeryan olacak. sabah 8:30 da gireceğiz doğuma kısmet olursa kavuşuyoruz bebişimize. şu an saatler kalmış durumda ve hissettiğim şeyleri tarif etmek çok zor. belirti sormuşsunuz arkadaşlar kasık ağrılarım çok fazlalaştı son günlerde yatakta sağa sola dönmek inanılmaz canımı acıtıyor azcık yürüsem resmen bebek dışarı çıkacak gibi ağrı oluyor kasıklarda. bunlar doğum belirtilerimi ağırlaşmanın verdiği ağrılarmı ayırt edemiyorum tabi. bizim için dua edin. sağ salim kavuşalım bebişimle. muhtemelen epey nete giremem ama en kısa zamanda yaşadıklarımı mutluluğumuzu paylaşırım inşallah. biz sıramızı savıyoruz darısı sizlere olsun inşallah :))
selam kızlar bende Ankara Lokman Hekim Hastanesinde yapacağım doğumumu kısmetse....yengemde orda yaptı memnun kaldık hem evimize yakınlık da önemli
a.s cnm hangi lokmanda yapcaksın yani sincanmı etlikmi bende sincanı düşünüyorumda
hangi dr a gdiyosun acep
kızlar bende bugun ayrıntılı ultrosana girdim herşey yolunda çıktı çok şükür.sincan lokman hekime gidiyorum doğum yapanlar genelde memnun sanırım.
bu arada tetenoz aşısı 20. haftada mı yaptırılıyor arkadaşlar:26:
selam bende geldim, eylül 2012 annesiyim bende. ayrıca 8 yaşında bide kızım var. ben şimdilik devlet hastanesine gidiyorum son aylara doğru ne yaparım bilmiyorum, yardımcı oluverin :)
gozunuz aydın ayrıntılıda her bi detayını gormek cok guzel bı duygu bıldıgım kadarıyla tetanoz asısı 24 haftaya kadar yaptırılabılıyor ama benım doktorum gerek yok demıstı yaptırmadım doktorunla bı konus ıstersen belkı gerek gormeyebılır
hosgeldın mutedıl, hayırlı olsn saglıkla kucagına alırsın ıns, bence doktor meselesı kısının kendınde bıtıyo hamılelıge ve doguma bakıs acısıyla ılgılı. sonucta doktorun kım olursa olsun doguran sensın, eger dogumdan korkmayan biriysen ki tecrubeli annesin hele normal dogum dusunuyorsan devlet dusunulebılır ben guvenıyorum devlet hastanelerıne ama benim mesela hayattakı en buyuk kaygım ve korkumdu hamılelık ve dogum surecı o zaman da ınsan ıstıyorkı doktor ozel ılgı gostersın psıkolojık olarak da desteklesın. o yuzden ozelı sectım. sen hangı gruptansın cesurlardan mı benden mı :)
gozunuz aydın ayrıntılıda her bi detayını gormek cok guzel bı duygu bıldıgım kadarıyla tetanoz asısı 24 haftaya kadar yaptırılabılıyor ama benım doktorum gerek yok demıstı yaptırmadım doktorunla bı konus ıstersen belkı gerek gormeyebılır
hosgeldın mutedıl, hayırlı olsn saglıkla kucagına alırsın ıns, bence doktor meselesı kısının kendınde bıtıyo hamılelıge ve doguma bakıs acısıyla ılgılı. sonucta doktorun kım olursa olsun doguran sensın, eger dogumdan korkmayan biriysen ki tecrubeli annesin hele normal dogum dusunuyorsan devlet dusunulebılır ben guvenıyorum devlet hastanelerıne ama benim mesela hayattakı en buyuk kaygım ve korkumdu hamılelık ve dogum surecı o zaman da ınsan ıstıyorkı doktor ozel ılgı gostersın psıkolojık olarak da desteklesın. o yuzden ozelı sectım. sen hangı gruptansın cesurlardan mı benden mı :)
benıde dusundurdu ama bu kotrolde gıdıp bakcam bakalım bıde lokman hekımlerde uygun ama orayı tercıh edenler oluyor
kızlar bende bugun ayrıntılı ultrosana girdim herşey yolunda çıktı çok şükür.sincan lokman hekime gidiyorum doğum yapanlar genelde memnun sanırım.
bu arada tetenoz aşısı 20. haftada mı yaptırılıyor arkadaşlar:26:
selam bende geldim, eylül 2012 annesiyim bende. ayrıca 8 yaşında bide kızım var. ben şimdilik devlet hastanesine gidiyorum son aylara doğru ne yaparım bilmiyorum, yardımcı oluverin :)
merhaba kızlar, nasıl gidiyor? bizimki yerine yurduna sığamıyor olsa gerek gerim gerim gerdiriyor beni canım yanıyo, heralde ittire ,ittire çatlattı karnımı minik :) bazen oyle ıttırıyokı avucumda yumrugunu hıssedıorum resmen, cok guzel bı duygu ama gecesı gunduzu yok maşallah uyutmuyor da artık. kramplar da arttı iyice. çatlak konusundan herkesın muzdarıp oldugunu gordum artık genetik diyip bebeğimizin sağlığına şükredip yeni görüntümüze alışmaya çalışmak lazım sanırım.
nihavend bu kramplar kasılma şeklinde mi oluyor yoksa karnının çok sertleştiğini mi hissediyorsun...ben de sordum doktora da kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden olabilir akşam yemekle beraber al demişti magnezyum hapını...ben sertleşme olduğu zaman çok rahatsız oluyorum feci bişey ama çok uzun sürmüyor allahtan...çocuğun pozisyonundan olsa gerek diye düşünüyorum...muhtemelen seninki artık yerine sığamadığı için yakıyordur annesinin canını :))
Günaydınlar herkese.
Ben daha önce de bahsettiğim gibi Fatih Hastanesine gidiyordum kontrollere ama orda doktorumun doğuma girme ihtimali pek yok gibiydi.
Tam bu konuda endişeler yaşarken dün yeni bir şey öğrendim.İşyerimin bağlı bulunduğu sendikanın hastane ile anlaşması varmış ve doğum için yüzde 30 indirim yapıyolarmış.
Ayrıca muaynelere de sadece 12 tl katılım payı alıyolarmış ve nst ücretsizmiş. Durum böyle olunca baya kafam karıştı benim de.
Eğer 20. haftalarda falan öğrenseydim bunu kesin geçerdim bu hastaneye ama 33. haftadayım.
Akay hastanesine giden duyan bilen yorum yapabilecek birileri varsa çok sevinirim.Bu saatten sonra hastane değiştirmeye değer mi aceba. Bu arada Fatihte normal doğum 1100 tl,
Akayda 2200 TL ama sendika indirimiyle 1500 tl ye geliyo bana.
a.s cnm hangi lokmanda yapcaksın yani sincanmı etlikmi bende sincanı düşünüyorumda
hangi dr a gdiyosun acep
sincan lokman hekim aylin totan hanıma gidiyorum:)
siderta ben akaya gidiyorum doğumum orada olacak, ama tolga ecemiş'in biz muayenehanesine gidiyoruz...normal doğum 2200,epidural normal 2750.sezeryan 3000..hastanede hemşireler de yeni doğan ünitesi vs de çok güzel...orda doğum yapanlarla da görüştüm..normalde muayene farkı 85 tl ama sendika indirmini hiç düşünmemiştim acaba şimdiden sonra bi sendikaya üye olsam bana da indirim yaparlar mı ki :)) yüzde 30 iyi bir indirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?