Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

herkese günaydın...
siderta keşke dediğin gibi olsa, ve ankarada fiyatlar neden bu kadar yüksek anlamıyorum,başka şehirlerde hiç de böyle değil, duyan şok oluyor :))

arkadaşım şükran hanıma gitmişti güleryüzlü bir bayan memnun kaldım demişti...bir dene istersen nasıl olsa ultrasyon ücreti de almayacaklarmış...ben de hastaneyi arayıp soracağım acaba belli bir süre üye olma zorunluluğu vs var mı :))

mrb arkdaslar bu catlaklar nezaman baslıyor ben suan 18haftama gırcem kasıntılarım oluyor ara sıra ama oncedende az az oluyordu ve bu catlaklara ne kullandınız ben vazalın kullandım catlagım yok ama ole bı suruyorum

87nurcan bugün göremedim canım seni inş bebişinde sende iyisindir doğumun yaklaştığı için ilk aklıma sen geliyosun güzel haberlerini bekliyrz

canım çatlaklar için daha erken bence.ben 31.haftamdayım daha çatlamadım ama son ana kadar yolu varmış...genetikmiş o yüzden bende olacak büyük ihtimal ama yinede önlemimi aldım.lierac krem kullanıyorum.bebe yağı kakaolu vazelin kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı????

genelde 30-32. haftadan sonra başlayabiliyor
daha erken başlayan da var
benim şimdilik yok ama daha sevinmek için çok erken
doğum anında bile çatlayabiliyor
ben 3-4 hafta öncesine kadar aktarda yağ karışımı yaptırdım onu, vazelin ve acıbadem sütü kullandım dönüşümlü olarak
3 haftadır falan lierac jele başladım artık
şimdilik yok ve umarım olmaz hiç

Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Uğur Hamurcu'ya daha önce gitmiş olan var mı?
Hakkında kötü birşey duymadım. Giden varsa görüşlerini yazabilir mi?

canım 3.aydan itibaren önlem almalısın.ben ilk hamileliğimde hiç çatlamadım.inşallah bundada çatlamam.ben lierac kullanıyorum.duşta bebe yağı sürüyorum.
inşallah hepimiz en az çatlakla atlatırız.

hepınıze tsk edrım benım sorunum cok bende vajınal agrıda varr yatakta saga sola donerken bacagıma agrı gırıyor yuruyus yapıyorum eve gelınce bacaklarım agrıyo kıtlenıyor fln gıttgım drdan memnun deıldım dr degısırcem bıde ozel kecıoren hastanesınde dogum yapanlar varmı

sincan lokman hekim aylin totan hanıma gidiyorum:)

nasıl peki cnm memnunmusun dr undan bide fiyat aldınmı doğumla ilgili :18:

benım bildiğim kadarıyla doguma kendı dr u gelıyomus bi arkadaş öyle demişti
ve yenı dogan unıtelerı var cnm sıncan lokman baya büyük bi hastane

kızlar nerelerdesiniz hiç uğrayan yok 2 gündür umarım herkes sağlıklıdır bende bugün sabah kızım hareket etmeyince biraz endişelendim her sabah oynardı neyseki başladı şimdi ufak ufak

daha önce de belirtmiştim ben 3.aydan itibaren elancyl krem+aktardan aldıgım yag karısımını donusumlu olarak kullandım. haftada 3 gun yag 4 gun krem gibi, elancyl bitince organik bi krem olan erbavivanın catlak kremını aldım hala devam edıorum yag+krem seklınde. doktorum sadece badem yagı bıle aynı ısı gorur demıstı ama annemde cok var catlak genetik olacagından korkup onlem almak ıstedm. kısıye gore degısıyo karnın buyuklugune derının esneklıgıne baglı benım 31.haftada oldu. kasıntılar arttı ama kasımak artırabılıyo hemen krem surmek lazım o durumda gergınlıgı almak ıcın

kızlar nerelerdesiniz hiç uğrayan yok 2 gündür umarım herkes sağlıklıdır bende bugün sabah kızım hareket etmeyince biraz endişelendim her sabah oynardı neyseki başladı şimdi ufak ufak

merhaba dtes benim kızım da bugun durgun, heralde onlar da bızım gıbı bazen enerjık bazen durgun oluolar, ufak ufak tekmelıo bıde tekmelerden cok artık dalgalanma seklını aldı hareketlerı her gecen hafta hareket seklı degısıo artık yerı daraldı

sabahtan beri tatlı çikolota reçel ne varsa yedim uykudaydı heralde uyandı ben burdayım dedi bir iki tekmeledi şimdi yine uyudu ki hiç tepki yok önceden tatlıları yiyince sığamıyodu karnıma bende yine öyle bekledim ama buda normal heralde

Arkadaşlar herkese selamlar başlığı yeni gördüm ve çok mutlu oldum benim de kafama takılan sorularım oluyor.Buradan birbirimize yardımcı olabiliriz çok sevindim:)

Kızlar aranızda evde köpek besleyen var mı ? Köpekle bebek nasıl anlaşır acaba?

anlaşması konusunda bi sıkıntı olmaz bence ama bebekli evde bence köpek kedi gibi kılı çok dökülen hayvanlar beslenmemeli kılları çok tehlikeli

selam bayanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, yalnız gelenler hemen kaybolmasın artık:)) benim oğlanda arada nazlanıyo hareket etmiyo sonra canı isteyince hop hop dönüyo:))) yarın kontrolümz var teyzeleri malum gün azaldı, artık 21 ne kadar oğluş gelmezse suni sancı denenecek gibi , dua edin bize hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşalalh...

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberler alırsın yarın akşam bende istanbula gidiyorum doğumdan önceki son gidiş inş ordan devam ederim haberlerinizi almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…