- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.061
Bu Tolga Ecemişin methini çok okudum forumlarda ama benim bayan doktordan yana tercihim. O yüzden 2 bayan doktordan birini seçmem gerekiyor.
Muayene için bana 37 tl demişlerdi. Ultrason da ayrıca 50 tl ücretliymiş galiba. Ama sendikadan dolayı ücretsiz oluyomuş. Keşke çok daha önce haberim olsaydı bu durumdan.
Dünyanın parası gitti şimdiye kadarki muaynelerime :)
Keşke imkan olsa da hepimiz indirimli yararlanabilsek bu hastanelerden:)
merhaba kızlar, nasıl gidiyor? Bizimki yerine yurduna sığamıyor olsa gerek gerim gerim gerdiriyor beni canım yanıyo, heralde ittire ,ittire çatlattı karnımı minik :) bazen oyle ıttırıyokı avucumda yumrugunu hıssedıorum resmen, cok guzel bı duygu ama gecesı gunduzu yok maşallah uyutmuyor da artık. Kramplar da arttı iyice. çatlak konusundan herkesın muzdarıp oldugunu gordum artık genetik diyip bebeğimizin sağlığına şükredip yeni görüntümüze alışmaya çalışmak lazım sanırım.
mrb arkdaslar bu catlaklar nezaman baslıyor ben suan 18haftama gırcem kasıntılarım oluyor ara sıra ama oncedende az az oluyordu ve bu catlaklara ne kullandınız ben vazalın kullandım catlagım yok ama ole bı suruyorum
mrb arkdaslar bu catlaklar nezaman baslıyor ben suan 18haftama gırcem kasıntılarım oluyor ara sıra ama oncedende az az oluyordu ve bu catlaklara ne kullandınız ben vazalın kullandım catlagım yok ama ole bı suruyorum
canım 3.aydan itibaren önlem almalısın.ben ilk hamileliğimde hiç çatlamadım.inşallah bundada çatlamam.ben lierac kullanıyorum.duşta bebe yağı sürüyorum.
inşallah hepimiz en az çatlakla atlatırız.
sincan lokman hekim aylin totan hanıma gidiyorum:)
sincan lokman hekime giden arkadaşlar acaba memnun musunuz hastaneden...kuzenim de oraya başladı ama doğum konusunda çok kararsız...fiyatları da gerçekten çok uygun...acaba gebelik takibini yapan doktor doğuma geliyor mu ve yeni doğan üniteleri var mı?
Kızlar aranızda evde köpek besleyen var mı ? Köpekle bebek nasıl anlaşır acaba?
kızlar nerelerdesiniz hiç uğrayan yok 2 gündür umarım herkes sağlıklıdır bende bugün sabah kızım hareket etmeyince biraz endişelendim her sabah oynardı neyseki başladı şimdi ufak ufak
merhaba dtes benim kızım da bugun durgun, heralde onlar da bızım gıbı bazen enerjık bazen durgun oluolar, ufak ufak tekmelıo bıde tekmelerden cok artık dalgalanma seklını aldı hareketlerı her gecen hafta hareket seklı degısıo artık yerı daraldı
Kızlar aranızda evde köpek besleyen var mı ? Köpekle bebek nasıl anlaşır acaba?
selam bayanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, yalnız gelenler hemen kaybolmasın artık:)) benim oğlanda arada nazlanıyo hareket etmiyo sonra canı isteyince hop hop dönüyo:))) yarın kontrolümz var teyzeleri malum gün azaldı, artık 21 ne kadar oğluş gelmezse suni sancı denenecek gibi , dua edin bize hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşalalh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?