Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberler alırsın yarın akşam bende istanbula gidiyorum doğumdan önceki son gidiş inş ordan devam ederim haberlerinizi almaya

amin canım teşekkür ederim, ankaraya dönücek misin yoksa doğum orda mı olucak senin, annenler ordaydı snaırım, bu dönem annenlere yakın olman daha iyi, burdn haberlerimizi iletmeye devam ederiz teyzesi merak etme:)

inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucagına.dualarım seninle.allah yardımcın olsun...güzel heberlerini bekliyoruz.

Selam kızlar uzun zamandır girip bakamadım umarım herkes iyidir bugün öğleden sonra bebeğimi görmeye gideceğiz 15 gün önc suyunu az görmüştü doktor umarım artmıştır bol su içtim bu süreçte

ben bebe yağı sürmeme rağmen 4. aydan itibaren belimin ve bacaklarımın arkası çok çatladı ama yine de sürmeye devam edeceğim annemde de var çatlak genetikse kurtuluşum yok ama hiç değilse ben elimden geleni yaptım derim napayım:)

Canım yaa sen doğum yapmadın mı hala inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle gel daha 1 hafta süresi var gelır buyuk ıhtımal o zamana kadar

hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla kendiliğinden gelir oğluşun allah yardımcın olsun

hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla kendiliğinden gelir oğluşun allah yardımcın olsun

amin caım bugün cuma bol bol dua bbekliyorum herkesten birazdan kontrole gidicez bakalım,
hadı bakalım canım hayırlı haberlerle gel daha 1 hafta süresi var gelır buyuk ıhtımal o zamana kadar
inşallh canım bu gün doktor ne diycek çok merak ediyorum

amin canım inşallh sende iyi haberlerle gelirsin, bol su içmek önemli

inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucagına.dualarım seninle.allah yardımcın olsun...güzel heberlerini bekliyoruz.

çok teşekkr ederim canım , haber veririrm gelince artık

ayyy nurcan yerinde olmak isterdim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz.

günaydınn kimsecikler yok hem erken hemde hafta sonu ondan ama ben bugün uyuyamadım ve erkenden ayaktayım nurcanın kontrolü nasıl geçti dün acaba doğum falan yaptımı yoksa

ankaraya dönücem canım evet annemlr burda 2 hafta kalıcam doğum ankara inş onlar gelicek dün giremedim merak ettim bugün sabah ilk fırsatta girip baktım oğlundan haber varmı diye yanlış hatırlmıyosam berat olucaktı adı ve ben çok beğenmiştim

Selam arkadaslar çok şükür güzel haberleri paylaşmak nasip oldu. 10 Nisan sabah saat 7 de hastanedeydik hazırlıklar falan derken 8:30 da amaliyathanedeydim ordaki hazırlıklar tamamlaninca esimide aldılar yanıma. Saat 8:52 de ağlama sesini duyduk çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dunyanın en güzel seyine sahip oluyorsun uykusuz da bıraksa canını da yaksa ( ki emzirirken epey yanıyor :)) ) muhteşem güzel bir duygu. Karnimizdayken hissettiğimiz hiçbirşeymis yani. Hersey çok iyiydi dün oğlumun ilk doktor kontrolü vardı sarılık miktarı sınırın birazcık üstünde çıktı ve oğluma bir günlük fototerapi yapılması gerekti yine hastaneye yattık degerleri düşerse bugün doneceğiz evimize oğlumu öyle hasta gibi görmek o kadar üzdü ki anlatamam anne olmak böyle birşeymis demek. Kucağınıza alınca göreceksiniz o dunyanın en güzel şeyi ve en güzel kokusu. Saglikla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi.

gözün aydın canım çok sevindim inşallah şifasını bulur bir an önceikinize de nazar boncuğu

gözün aydın canım.allah analı babalı güzel bir ömür versin...

canım güle güle büyüt bebeğini darısı bize olsun..

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. En kötü hastalığı bu olsun. Darısı başımıza inşallah .Doğumu nasıl yaptın hangi hastanede?

canım ben ulustan aldım su gelinlikcilerin falan olduğu pasajın giriş katında var pasajın adını hatirlayamadim geyik heykelinin orda

canım bunlardanmı diğerlerinden var bendede bunları görmedim hiç ne kadara aldın.bide geyik heykeli nerde ya bilmiyorum:)))samanpazarına falan yakınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…