Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. En kötü hastalığı bu olsun. Darısı başımıza inşallah .Doğumu nasıl yaptın hangi hastanede?

Âmin canım çok sagol. Çok şükür oglusumuz da iyi evimize geldik. Dogum Sezer'den oldu hrs hastanesinde. Darısı basınıza inşallah

canım gözün aydın güle güle büyüt inşallah rabbim şifa versin bebişinede dularımız onunla

napıyorsunuz kızlar? giremiyorum girsemde tek tek okuyamıyorum. doğum yapan yok değil mi aranızda :)

mrb arkdaslar bende bı sorun cıktı dun acıle gıttım sık sık ıdrara cıkma hıssı basladı wcye gıttıgımde ıdrardan sonra agrı ve hemen arkasından tekrar cok sıkısıkmısım gıbı ıdrar gelıyrdu acılde dogum odasına soktular ekfeksıyon varmıs alttan muayene yaptılar bı aletle rahım azına baktı o aletı taktıgında cok canım acıdı ben kendımı gerı cektım sıktım snra akıntın cok senın dedı acılma varmı dıye elıyle baktı elını soktu sanırım anlamadım ondada kendımı sıkıp acıdıgı ıcın kendımı gerı cektım yattıgım yerden sonra normal ultrasyonla kanımdan baktı kendınce bıseyler soyledı hemsıresıne bebgın suyuna fln bakmıs degerlerıne fln eve geldıgımden berı bebegı hıssetmıyorum sankı 18+4haftalık hamıleyım normalde ccok hıssetmez anlamazdım daha hareketlerını ama pıt pıt fln olurdu bıde acıle gıtmeden cok aglamıstım bu alttan baktıgında vajınal ultrasyonla deılde rahmın agzını genısleten ıcını gormesı ıcın takılan bı alettı

Canım benim sen bir güzel idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun.Neden muayene etti ki seni idrar tahlili yaptırıp antibiyotik verecekti.Bu tür muayeneler gebelere yapılmıyor diye biliyorum.En fazla vajinal ultrason yapıyorlar . İçini ferah tut bebişine bişey olmamıştır da ilaç filan vermediler mi?

canım gecmıs olsun doktor zorlamıs bıraz anlasılan yanı ıcın rahat etsın ıstersen bı baska doktora daha gorun ultrasonda görüp rahatlarsın

Son düzenleme:

a.s cnmm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünn
çok sevindim senın adına
bende sezer olucamda sen epiduralmı yaptırdın ki ağlayışını duyduguna göre öyle olmalı
nasıl rahatmıydı ameliyat cnm sonrası nasıl oldu yanı agrılar vs bilgi verirsen sevinirim cnm
tkrdan maşallah size

selammm annecikler

bizde rahatsızlandığımız için bu hafta yoktuk maalesef çok ağrım vardı rahim sıkışması dr ilaç kullanıyoruz bakalım

87nurcan göremedim seni nerdesin yoksa doğurdunmu?

hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah

mrb. ben de ankarada yaşıyrum ve 16+5 gunluk hamileyim.. :)
canım hoşgeldin
bende eryaman da oturuyorum komşuyuz dersene :)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasibetsin inş. Memnun kaldın mı hastaneden ve doktorundan aceba

sağol canım darısı başınıza inşallah. doktorum dışarıdan geldi ondan zaten çok memnundum, hastaneden de çok memnun kaldık gerçekten hastane gibi değil ilgi alaka konfor çok iyiydi iyiyki orayı tercih etmişiz dedik.

sağol canım. evet epidural oldu. ilk gün biraz gaz problemi yaşadık oda biraz benim hatamdı belli bir saatten sonra biraz yürümem gerekti dikiş yerlerim ağrır diye kalkmadım gazını çıkarabilirsen bir problem olmuyor. onun haricinde çok şükür aşırı bir ağrı olmadı. hiç olmadı diyemem dayanamayacak sınırlarda olmayan bir ağrı oluyor oda normal sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun dikişlerin var sadece iki gün sürdü sonra çok rahattım bebeğime çoğunlukla kendim baktım. başta bende çok korkuyordum bel ağrısı baş ağrısı oluyo falan diye ama korkulacak birşey değilmiş gerçekten

hoşbulduk:) olabilir walla komşu olabiliriz:) göksu parkına yakın oturuyorum..

ne güzel cnm ameliyatın yani doğumunda güzel geçmiş
senden bunları duymak çok güzel valla genelde korkutuldugumuz için
insan stres oluyo inşallah benımde böyle seninki gibi güzel geçer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…