- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.101
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. En kötü hastalığı bu olsun. Darısı başımıza inşallah .Doğumu nasıl yaptın hangi hastanede?
Selam arkadaslar çok şükür güzel haberleri paylaşmak nasip oldu. 10 Nisan sabah saat 7 de hastanedeydik hazırlıklar falan derken 8:30 da amaliyathanedeydim ordaki hazırlıklar tamamlaninca esimide aldılar yanıma. Saat 8:52 de ağlama sesini duyduk çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dunyanın en güzel seyine sahip oluyorsun uykusuz da bıraksa canını da yaksa ( ki emzirirken epey yanıyor :)) ) muhteşem güzel bir duygu. Karnimizdayken hissettiğimiz hiçbirşeymis yani. Hersey çok iyiydi dün oğlumun ilk doktor kontrolü vardı sarılık miktarı sınırın birazcık üstünde çıktı ve oğluma bir günlük fototerapi yapılması gerekti yine hastaneye yattık degerleri düşerse bugün doneceğiz evimize oğlumu öyle hasta gibi görmek o kadar üzdü ki anlatamam anne olmak böyle birşeymis demek. Kucağınıza alınca göreceksiniz o dunyanın en güzel şeyi ve en güzel kokusu. Saglikla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi.
Âmin canım çok sagol. Çok şükür oglusumuz da iyi evimize geldik. Dogum Sezer'den oldu hrs hastanesinde. Darısı basınıza inşallah
mrb. Ben de ankarada yaşıyrum ve 16+5 gunluk hamileyim.. :)
canım ankaranın nersi..hangi hastane..
Âmin canım çok sagol. Çok şükür oglusumuz da iyi evimize geldik. Dogum Sezer'den oldu hrs hastanesinde. Darısı basınıza inşallah
ben eryamandan. Lina kadın sağlıgı merkezinde takibim yapılıyo buyuk ihtimalle de hrs de dogumum olucak
mrb arkdaslar bende bı sorun cıktı dun acıle gıttım sık sık ıdrara cıkma hıssı basladı wcye gıttıgımde ıdrardan sonra agrı ve hemen arkasından tekrar cok sıkısıkmısım gıbı ıdrar gelıyrdu acılde dogum odasına soktular ekfeksıyon varmıs alttan muayene yaptılar bı aletle rahım azına baktı o aletı taktıgında cok canım acıdı ben kendımı gerı cektım sıktım snra akıntın cok senın dedı acılma varmı dıye elıyle baktı elını soktu sanırım anlamadım ondada kendımı sıkıp acıdıgı ıcın kendımı gerı cektım yattıgım yerden sonra normal ultrasyonla kanımdan baktı kendınce bıseyler soyledı hemsıresıne bebgın suyuna fln bakmıs degerlerıne fln eve geldıgımden berı bebegı hıssetmıyorum sankı 18+4haftalık hamıleyım normalde ccok hıssetmez anlamazdım daha hareketlerını ama pıt pıt fln olurdu bıde acıle gıtmeden cok aglamıstım bu alttan baktıgında vajınal ultrasyonla deılde rahmın agzını genısleten ıcını gormesı ıcın takılan bı alettı
mrb arkdaslar bende bı sorun cıktı dun acıle gıttım sık sık ıdrara cıkma hıssı basladı wcye gıttıgımde ıdrardan sonra agrı ve hemen arkasından tekrar cok sıkısıkmısım gıbı ıdrar gelıyrdu acılde dogum odasına soktular ekfeksıyon varmıs alttan muayene yaptılar bı aletle rahım azına baktı o aletı taktıgında cok canım acıdı ben kendımı gerı cektım sıktım snra akıntın cok senın dedı acılma varmı dıye elıyle baktı elını soktu sanırım anlamadım ondada kendımı sıkıp acıdıgı ıcın kendımı gerı cektım yattıgım yerden sonra normal ultrasyonla kanımdan baktı kendınce bıseyler soyledı hemsıresıne bebgın suyuna fln bakmıs degerlerıne fln eve geldıgımden berı bebegı hıssetmıyorum sankı 18+4haftalık hamıleyım normalde ccok hıssetmez anlamazdım daha hareketlerını ama pıt pıt fln olurdu bıde acıle gıtmeden cok aglamıstım bu alttan baktıgında vajınal ultrasyonla deılde rahmın agzını genısleten ıcını gormesı ıcın takılan bı alettı
Selam arkadaslar çok şükür güzel haberleri paylaşmak nasip oldu. 10 Nisan sabah saat 7 de hastanedeydik hazırlıklar falan derken 8:30 da amaliyathanedeydim ordaki hazırlıklar tamamlaninca esimide aldılar yanıma. Saat 8:52 de ağlama sesini duyduk çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dunyanın en güzel seyine sahip oluyorsun uykusuz da bıraksa canını da yaksa ( ki emzirirken epey yanıyor :)) ) muhteşem güzel bir duygu. Karnimizdayken hissettiğimiz hiçbirşeymis yani. Hersey çok iyiydi dün oğlumun ilk doktor kontrolü vardı sarılık miktarı sınırın birazcık üstünde çıktı ve oğluma bir günlük fototerapi yapılması gerekti yine hastaneye yattık degerleri düşerse bugün doneceğiz evimize oğlumu öyle hasta gibi görmek o kadar üzdü ki anlatamam anne olmak böyle birşeymis demek. Kucağınıza alınca göreceksiniz o dunyanın en güzel şeyi ve en güzel kokusu. Saglikla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi.
canım hoşgeldinmrb. ben de ankarada yaşıyrum ve 16+5 gunluk hamileyim.. :)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasibetsin inş. Memnun kaldın mı hastaneden ve doktorundan aceba
bende eyamandayım.bu hafta yenimahelleye geçiyorum ama.linada muayene ücreti ne kadar acaba ultrason falan..
a.s cnmm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünn
çok sevindim senın adına
bende sezer olucamda sen epiduralmı yaptırdın ki ağlayışını duyduguna göre öyle olmalı
nasıl rahatmıydı ameliyat cnm sonrası nasıl oldu yanı agrılar vs bilgi verirsen sevinirim cnm
tkrdan maşallah size
selammm annecikler
bizde rahatsızlandığımız için bu hafta yoktuk maalesef çok ağrım vardı rahim sıkışması dr ilaç kullanıyoruz bakalım
87nurcan göremedim seni nerdesin yoksa doğurdunmu?
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah
canım hoşgeldin
bende eryaman da oturuyorum komşuyuz dersene :)
sağol canım. evet epidural oldu. ilk gün biraz gaz problemi yaşadık oda biraz benim hatamdı belli bir saatten sonra biraz yürümem gerekti dikiş yerlerim ağrır diye kalkmadım gazını çıkarabilirsen bir problem olmuyor. onun haricinde çok şükür aşırı bir ağrı olmadı. hiç olmadı diyemem dayanamayacak sınırlarda olmayan bir ağrı oluyor oda normal sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun dikişlerin var sadece iki gün sürdü sonra çok rahattım bebeğime çoğunlukla kendim baktım. başta bende çok korkuyordum bel ağrısı baş ağrısı oluyo falan diye ama korkulacak birşey değilmiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?