- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.121
lina yenimahallede zaten:) muayene ucreti 35 tl ama kan tahlillerinden ayrıca ucret alınıyor. ikili tarama için yanlış hatrlamıosam 65 tl
verdim. doktorum sema hanım çok memnunum
ayy ck az kalmıss nerde yapcaksınız dogumu
ayyy nurcan yerinde olmak isterdim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz.
günaydınn kimsecikler yok hem erken hemde hafta sonu ondan ama ben bugün uyuyamadım ve erkenden ayaktayım nurcanın kontrolü nasıl geçti dün acaba doğum falan yaptımı yoksa
gunaydun ben de burdayım uykusuzlar grubundan :) ben de merak ettım sonrasında sesı cıkmadı acaba dırek doguma mı aldılar?
ankaraya dönücem canım evet annemlr burda 2 hafta kalıcam doğum ankara inş onlar gelicek dün giremedim merak ettim bugün sabah ilk fırsatta girip baktım oğlundan haber varmı diye yanlış hatırlmıyosam berat olucaktı adı ve ben çok beğenmiştim
Selam arkadaslar çok şükür güzel haberleri paylaşmak nasip oldu. 10 Nisan sabah saat 7 de hastanedeydik hazırlıklar falan derken 8:30 da amaliyathanedeydim ordaki hazırlıklar tamamlaninca esimide aldılar yanıma. Saat 8:52 de ağlama sesini duyduk çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dunyanın en güzel seyine sahip oluyorsun uykusuz da bıraksa canını da yaksa ( ki emzirirken epey yanıyor :)) ) muhteşem güzel bir duygu. Karnimizdayken hissettiğimiz hiçbirşeymis yani. Hersey çok iyiydi dün oğlumun ilk doktor kontrolü vardı sarılık miktarı sınırın birazcık üstünde çıktı ve oğluma bir günlük fototerapi yapılması gerekti yine hastaneye yattık degerleri düşerse bugün doneceğiz evimize oğlumu öyle hasta gibi görmek o kadar üzdü ki anlatamam anne olmak böyle birşeymis demek. Kucağınıza alınca göreceksiniz o dunyanın en güzel şeyi ve en güzel kokusu. Saglikla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi.
selammm annecikler
bizde rahatsızlandığımız için bu hafta yoktuk maalesef çok ağrım vardı rahim sıkışması dr ilaç kullanıyoruz bakalım
87nurcan göremedim seni nerdesin yoksa doğurdunmu?
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah
canım hoşgeldin
bende eryaman da oturuyorum komşuyuz dersene :)
hoşbulduk:) olabilir walla komşu olabiliriz:) göksu parkına yakın oturuyorum..
selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca ormal doğumun benim için çok zor olduğunu söyle saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada nurceren senide çok tebrik ediyorum canım :))
canım merak ettıklerım var hrs de yenıdogan servısı var mı bırde dogum katında erkek personel oluyor mu veya dogumhanede benım ıcın bunlar onemlı ona gore belkı kednı doktorumu degsıtırebılırımsağol canım darısı başınıza inşallah. doktorum dışarıdan geldi ondan zaten çok memnundum, hastaneden de çok memnun kaldık gerçekten hastane gibi değil ilgi alaka konfor çok iyiydi iyiyki orayı tercih etmişiz dedik.
ayyy cok sevındım sonunda kavustun demek hayırlı olsun güle güle saglıkla büyüt bebişini arada yazmayı unutmaselam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca ormal doğumun benim için çok zor olduğunu söyle saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada nurceren senide çok tebrik ediyorum canım :))
Selam arkadaşlar,
Hamilelik ile ilgili belirtiler hemen ertesi gün ortaya çıkar mı? Biz henüz bebek düşünmüyoruz ancak dün korunma kısmında bir sıkıntı oldu ve birazcık kaçtı. Bugün ise belimde ağrı var bu ağrı bacaklarıma da iniyor gibi, göğüslerim ağrımıyor ama dokununca acıyor, sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Adet olmama da 9-10 gün var daha yani adet belirtileri için biraz erken olabilir. Ayrıca benim adet belirtilerimde de bu kadar bel ve kasık ağrısı olmuyor.
Hemen ilk günden böyle belirtiler olabiliyor mu?
Lütfen yardım edin bana :))
Teşekkür ederim :)))
selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca ormal doğumun benim için çok zor olduğunu söyle saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada nurceren senide çok tebrik ediyorum canım :))
sağol canım. evet epidural oldu. ilk gün biraz gaz problemi yaşadık oda biraz benim hatamdı belli bir saatten sonra biraz yürümem gerekti dikiş yerlerim ağrır diye kalkmadım gazını çıkarabilirsen bir problem olmuyor. onun haricinde çok şükür aşırı bir ağrı olmadı. hiç olmadı diyemem dayanamayacak sınırlarda olmayan bir ağrı oluyor oda normal sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun dikişlerin var sadece iki gün sürdü sonra çok rahattım bebeğime çoğunlukla kendim baktım. başta bende çok korkuyordum bel ağrısı baş ağrısı oluyo falan diye ama korkulacak birşey değilmiş gerçekten
hoşbulduk:) olabilir walla komşu olabiliriz:) göksu parkına yakın oturuyorum..
komşularımız çoğalıyor desenize
canım gecmıs olsun doktor zorlamıs bıraz anlasılan yanı ıcın rahat etsın ıstersen bı baska doktora daha gorun ultrasonda görüp rahatlarsın
beşiğimizin siperişini verdikşekerlerimizin sipareişini verdik üzerimizden büyük bir yük kalktı ...doğum fotoğrafı için araştırmadayız...bide ismine karar verebilirsek pek bişey kalmayacak geriye :)
wavbabyy nerdesin yahu senı çok merak ettik
sen nasılsın bebişin nasıl
iyiyim canım, büyüyoruz işte bebek de ben de gün geçtikçetekmeler hoplamalarla günler geçiyor. perşembe dr kontrolüm var onu bekliyorum ve yavastan alısverise basladım ben de. 1 hafta tatilimiz var onu değerlendiriyorum şimdi.
bebeği olan arkadaşlar, Allah bir ömür boyu sağlıkla size bağışlasın evladınızı. darısı bize artık.
Sen nasılsın ASEMBcim? Günlerimiz çok yakın senle, neler yaşıyorsun hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?