- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.141
size oğluşumun cicilerini ekliyim
ohh ya senden hbr aldık ya valla içim rahatladı merak ettik baya
aksatma bizi kuzumm gel ara ara da olsa
ohh ne güzel cnm maşallah ikinizede
aynen tekmeler baya baya netleşti artık herhalükarda hissediliyo
valla nolsun cnm iyiyim çok şükür bebişde iyi
şeker yuklemesi var inşallah oda iyi geçer merak ediyorum ne çıkcagını
alışverişler bizdede dvm bide annem bişeyler örmüş almıs 1 ay önce gelmişti getirmişti yanında
ist da annemlerde ama şu odası felen hala muallakta mayısdada evi boyatalım dıyoruz
durumlar böyle işte cnm
hepsı cok guzel canım masallah epey ceyız düzmüşsünsaglıkla gıysın ıns
tatlım biz oda yapmayacağız, en az 6 ay yanımda yatacağı için sadece bi yatak bir de şifonyer alacağım. yatak konusunda kararsızım iste, mobilya mı alsam, büyüyebilen mobilya mı alsam yoksa park yatak alıp seneye mi takımı tamamlasam onu düşünüyorum. biz kirada olduğumuzdan ayrı bir oda yapma şansım olmayacak, ancak yatağını ayırabilirim.
valla bende senin gibi kararsız olanlardanım aslında ama park yataktan vazgeçtim
biraz olumsuzluklar duyunca bende kiracıyım ama bi odam boş orayı hazırlamayı düşünüyorum
mobilya beşik dolap şifonyer alayım dıyorum biran öncede almak istiyorum ama kafama görede bulamadım
hem uygun hem güzel olsun istiyorum cunku çok para vermekde istemiyorum kuzum
park yatak hakkında ne duydun canım? bi de mobilya alacaksan büyüyebilen mi yoksa 3 yaşına kadar filan olanlardan mı alacaksın fikrin nedir?
nurcan ve nurceren hayırlı olsun bebişlerinizi kucağınıza almışşınız Allah sağlıkla buyutmeyı nasıp etsin inş. bizde iple çekiyoruz o günleri. darısı basımıza... :) siz boyle güzumlel anlarınızı anlattıkca benım dogumla ılgılı korkularım azaldı. Şimdi bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Selam arkadaslar çok şükür güzel haberleri paylaşmak nasip oldu. 10 Nisan sabah saat 7 de hastanedeydik hazırlıklar falan derken 8:30 da amaliyathanedeydim ordaki hazırlıklar tamamlaninca esimide aldılar yanıma. Saat 8:52 de ağlama sesini duyduk çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin dunyanın en güzel seyine sahip oluyorsun uykusuz da bıraksa canını da yaksa ( ki emzirirken epey yanıyor :)) ) muhteşem güzel bir duygu. Karnimizdayken hissettiğimiz hiçbirşeymis yani. Hersey çok iyiydi dün oğlumun ilk doktor kontrolü vardı sarılık miktarı sınırın birazcık üstünde çıktı ve oğluma bir günlük fototerapi yapılması gerekti yine hastaneye yattık degerleri düşerse bugün doneceğiz evimize oğlumu öyle hasta gibi görmek o kadar üzdü ki anlatamam anne olmak böyle birşeymis demek. Kucağınıza alınca göreceksiniz o dunyanın en güzel şeyi ve en güzel kokusu. Saglikla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi.
selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca ormal doğumun benim için çok zor olduğunu söyle saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada nurceren senide çok tebrik ediyorum canım :))
arkadaşlar herkese mrb. bende aranıza yeni katıldım:)
canım merak ettıklerım var hrs de yenıdogan servısı var mı bırde dogum katında erkek personel oluyor mu veya dogumhanede benım ıcın bunlar onemlı ona gore belkı kednı doktorumu degsıtırebılırım
ayyy cok sevındım sonunda kavustun demek hayırlı olsun güle güle saglıkla büyüt bebişini arada yazmayı unutma
hayır oyle hemen belırtı vermz hem bu belırtıler noraml hayatta yasayacagımız turde seyler oldugundan cok karıstırılabılıyor üşütmüş olabılrısın veya psıkolojık olabılır zaten hamıleysen adetın gecıkırse anlarsın
arkadaşlar ben yarın doktor için randevu aldım. emine sernur yorulmaza gitmeyi düşünüyorum. kocatepe camiinin orda muayenehnaesi varmış. doğumu çag hast yatırıyomuş.
bu doktor ve hastane hakkında bilg,niz varmı ?
cnm bide sen hangi dr a hastaneye gidiyodun
ve hrs de doğum nekadara patladı merak ettim :44:
Benim drum lina kadın saglıgından şükran çakmak dogum için toplam 3000 verdik canim
Benim drum lina kadın saglıgından şükran çakmak dogum için toplam 3000 verdik canim
ben eryamandan. lina kadın sağlıgı merkezinde takibim yapılıyo buyuk ihtimalle de hrs de dogumum olucak
bende eyamandayım.bu hafta yenimahelleye geçiyorum ama.linada muayene ücreti ne kadar acaba ultrason falan..
selammm annecikler
bizde rahatsızlandığımız için bu hafta yoktuk maalesef çok ağrım vardı rahim sıkışması dr ilaç kullanıyoruz bakalım
87nurcan göremedim seni nerdesin yoksa doğurdunmu?
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah
canım hoşgeldin
bende eryaman da oturuyorum komşuyuz dersene :)
komşularımız çoğalıyor desenize
bende geldim.ankara etlikde oturuyorum.etlik Lokman hekime gidiyorum elif terziye. 17 haftalık kızımız olucak ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?