Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

tatlım biz oda yapmayacağız, en az 6 ay yanımda yatacağı için sadece bi yatak bir de şifonyer alacağım. yatak konusunda kararsızım iste, mobilya mı alsam, büyüyebilen mobilya mı alsam yoksa park yatak alıp seneye mi takımı tamamlasam onu düşünüyorum. biz kirada olduğumuzdan ayrı bir oda yapma şansım olmayacak, ancak yatağını ayırabilirim.

hepsı cok guzel canım masallah epey ceyız düzmüşsünsaglıkla gıysın ıns

hehe sağolasın cnm amiiiiin her çarşıya dışarı çıkışta alıyoruz bişeycikler
birden almak epey zor olur dıye annemde sağolsun o da almış bişeyler
bide örgüler yaptı çıplak kalmasın dedik

valla bende senin gibi kararsız olanlardanım aslında ama park yataktan vazgeçtim
biraz olumsuzluklar duyunca bende kiracıyım ama bi odam boş orayı hazırlamayı düşünüyorum
mobilya beşik dolap şifonyer alayım dıyorum biran öncede almak istiyorum ama kafama görede bulamadım
hem uygun hem güzel olsun istiyorum cunku çok para vermekde istemiyorum kuzum

park yatak hakkında ne duydun canım? bi de mobilya alacaksan büyüyebilen mi yoksa 3 yaşına kadar filan olanlardan mı alacaksın fikrin nedir?

park yatak hakkında ne duydun canım? bi de mobilya alacaksan büyüyebilen mi yoksa 3 yaşına kadar filan olanlardan mı alacaksın fikrin nedir?

çogu kullanan kısa süreli kullanabıldık demiş çocuk rahat edemiyomus hareketlenmeye başlayınca
yatagı sallayabılıyolarmıs kimisinin bebişi orda uyumamış normal yataga geçince uykusu duzenlenmiş
bunun gibi şeyler cnm oyuzden eledim park yatagı
büyüyen çok büyük oluyo ama tam karar veremedm cnm
muhtemelen normal mobılya alıcam 4-5 yaşına kadr yatabılıyomus
ondan sonra normal bazalı yatak alırım diye düşünüyorum ama dediğim gibi
tam netleşmiş değilim bu konuda

Sagol canım gercekten çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin. Darısı basınıza insallah

allah bağışlasın canım sağlıkla atlattınız cocuklarınızı kucağınıza aldınız inş darısı bizim başımıza bizde bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza aldığımız günleri görürüz inş

Hrs de yeni doğan servisi var zaten sadece kadın ve cocuk hastanesi. Erkek personel vardı ameliyathanede

arkadaşlar ben yarın doktor için randevu aldım. emine sernur yorulmaza gitmeyi düşünüyorum. kocatepe camiinin orda muayenehnaesi varmış. doğumu çag hast yatırıyomuş.
bu doktor ve hastane hakkında bilg,niz varmı ?

hiç bilgim yok cnm ne dr unla ilgili ne de çağın nasıl olduguyla ilgili

ben eryamandan. lina kadın sağlıgı merkezinde takibim yapılıyo buyuk ihtimalle de hrs de dogumum olucak

bende eyamandayım.bu hafta yenimahelleye geçiyorum ama.linada muayene ücreti ne kadar acaba ultrason falan..

komşularımız çoğalıyor desenize

bende eryamandayım bayağı olmuşuz birgün karşılaşırız inş göksuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…