- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.161
bende eryamandayım bayağı olmuşuz birgün karşılaşırız inş göksuda
sağolasun cnm bilgi verdiğin için bide hastanede kaç gün kaldın
doktor ve hastane ücreti mi toplam 3.000 tl tuttu. bende şükran hanımı düşündüm ama çok geç zamana randevu veriyolar. bakalım bu doktora bi gideyimde...
arkadaşlar ben yarın doktor için randevu aldım. emine sernur yorulmaza gitmeyi düşünüyorum. kocatepe camiinin orda muayenehnaesi varmış. doğumu çag hast yatırıyomuş.
bu doktor ve hastane hakkında bilg,niz varmı ?
bende geldim.ankara etlikde oturuyorum.etlik Lokman hekime gidiyorum elif terziye. 17 haftalık kızımız olucak ınş.
arkadaşlar herkese mrb. bende aranıza yeni katıldım:)
bende geldim.ankara etlikde oturuyorum.etlik Lokman hekime gidiyorum elif terziye. 17 haftalık kızımız olucak ınş.
size oğluşumun cicilerini ekliyim
arkadaşlar herkese mrb. bende aranıza yeni katıldım:)
bende eryamandayım bayağı olmuşuz birgün karşılaşırız inş göksuda
anladım canım dun baktım netten zaten sıtesıne sskyla anlasması yok sanırım o yuzden bu kadar pahalı fıyatlar ama zaten uygunda olsa erkek personel ıstemıyorum ben kendı doktoruma devamHrs de yeni doğan servisi var zaten sadece kadın ve cocuk hastanesi. Erkek personel vardı ameliyathanede
hosgeldın canım hamılelıgın hayırlı olsunarkadaşlar herkese mrb. bende aranıza yeni katıldım:)
kızlar devlet olarak hastaneyi öneriyosunuz sezeryan için? tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim. özeller çok pahalı ya.
size oğluşumun cicilerini ekliyim
günaydın
asemb bayıldım çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah
günaydın herkese:))))
yeni hamişler gelmiş hoşgeldiniz.
doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun.darısı bizim başımıza inşallah.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
canım allah hayırlı güzel günlerde kullanmak nasip etsin çok güzel hepside sen epey almışsın daha ben bi tane bişi alıp koymadım ne olacaksa benim bu tembelliğim
kızlar az önce ankamallden geldim ama 1 saat yürümüşümdür toplam, resmen şuan belim çatlıyor. nasıl bi ağrı anlatamam. direk eve geldim oturdum ama hafif kasıklarım bile batıyor.
fiyatlar çok çok pahalı çok büyük bir indirime girmedikçe almak çok zor, bi body 30 liraydı. bu ulustaki yere nasıl gidebilirim? kıyafet, yatak ve araba bulabilir miyim?
kızlar az önce ankamallden geldim ama 1 saat yürümüşümdür toplam, resmen şuan belim çatlıyor. nasıl bi ağrı anlatamam. direk eve geldim oturdum ama hafif kasıklarım bile batıyor.
fiyatlar çok çok pahalı çok büyük bir indirime girmedikçe almak çok zor, bi body 30 liraydı. bu ulustaki yere nasıl gidebilirim? kıyafet, yatak ve araba bulabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?