- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.221
Merhaba anneler ve anne adayları :)
Ben 21. haftadamdayım. Medicana da Tülin Hanıma gidiyorum. Ben çok memnunum. Giden var mı ya duyum alan?
Allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.
Ben size bebek doğduktan sonra ki bir olayl ilgili soru soracağım. Bebiş doğduktan sonra Kuran okutulup mevlüt yapılıyor, Allah nasip ederse bende yapmak istiyorum. Bebek şekerlerinide kendim hazırlamak istiyorum. Bebek mevlüt şeker malzemesi satan yerler nerelerde vardır nerelerde uygun hesaplı şeyler bulabilirim. Ankaranın yabancısıyım pek yer bilmiyorum. Suluhan, çıkrıkçıklar saman pazarı diye duydum. Sizin de bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirm. Fazla ağırlaşmadan alıp yapmak istiyorum :)
mrb akayda doğum ücretleri ne kadar bilginiz varmı acaba
belki de çoktan karşılaşmışızdır haberimiz yokturevet canım benim iş yerim buralarda o yuzden dikmene taşındık evlenince,şimdi bebek olunca annanenin yolu gorundu
merhaba arkadaşım,
desene kızıma arkadaş geliyo:)eryamanda olmanda ayrı mutlu etti beni.eryamanda yaşayan biri olarak biliyorsundur Ankarada olmamıza ragmen çok sık görüşemediğimiz arkadaşlar oluyo.şehir merkezine uzak kalıyo.ama seviyorum eryamanı ben.biz 3.etapta oturuyoruz.yürüyüş alanına da yakınız.ama ben ne yazık ki yürümüyorum şu araevde temizlik vs yapıyorum .büyük temizligi bi kaç hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum ama ben dolaplar vs ince şeylerle uğraşıyorum:))
Selçuk beyden sende memnunsun demek.çok sevindim.insan doktoruna güvenmek istiyor çünkü.
biz yukarı katta doğum öncesi ve dogum sonrası kalacagımız odayıda gezdik:)begendim ben.inş öyle giderde hayırlısı ile sağlıklı doğumlar yaparız.AMİNN...
bu arada bebişleri gezdiririz:)hem bizde fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluruz yürüyüşlerle:) ev hanımı mısın yoksa çalışan bir bayan mısın?ben bebişim kreşe başlayana kadar çalışmayı düşünmüyorum.ben atanamayan bi öğretmenim.geçen haftaya kadar ücretli ögretmenlik yapıyordum sincan da devlet okulunda.ama 32 . haftadan sonra çalışmamam gerektiğini söyledi doktorumuz:)
evde evi toparlıyorum bende:)
bazı sorularım olacak arkadaşlar;
1)hurmayı şimdiden yemeye başlasam zararı olur mu?
2)nefes alıp verme vs bunu hastanede mi gösteriyolar.yoksa daha önce öğrendiniz ordada sadece yönlendirildiniz mi?
3)bana ara ara sıkıntı giriyo.sanki nefes alamıyorum gibi oluyo.bazende başım dönüyo(onun için bu haftadan sonra tek dışarı çıkmamayı tercih ediyorum gerekmedikçe)normalmidir?
4)son haftalarda yürüyüş dışında yaptığınız spor var mı arkadaşlar?
5)kaç kilo aldınız?
verdiğiniz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..sanırım burada eryamanda olan hamişler çok:)) genelde de kız bebiş bekleyen çok gibi.kızımın arkadaşları çoğaldı daha doğmadan:))
GÜNAYDIN HERKESE:)
Arkadaşlar benim 3 gündür baş ağrım ve bogaz ağrım vargece öksürmekten bazen yatamıyorum.boğazım yırtılacak gibi oluyor doktorum çok yoğun .gitsemde muayene olamam diye bu cumartesiyi beklemem lazım (cumt randevumuz var):18:
ama günler geçmiyor sanki.başka doktora gitmekte istemiyorum.şansımı denemek için aradım bilgi hast. ama randevu kısmı meşgulmüş beklemeyi kabul ettim.sonra operatöre bagladı.oda beklettikten sonra çok meşgul denip kapandı.
yaşadınız mı gebeyken boğaz ağrısı vs.tehlikeli midir?bebişe zarar verir diye sadece korkuyorum
1 haftadır tansiyonumu takip ediyorum.doktoruma verecegim sonuçları.hergün aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum.tansiyonumda yükselmiş baya.dün 13.1 /10.6 idiSANIRIM 14 ve sonrası takip edilmeliymiş.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.Allahım kimselere vermesin..
bu hafta hastalıklarla başladım ne yazık ki..dua edin olur mu.canım çok sıkkın.
Merhaba anneler ve anne adayları :)
Ben 21. haftadamdayım. Medicana da Tülin Hanıma gidiyorum. Ben çok memnunum. Giden var mı ya duyum alan?
Allah sağlıkla hayırla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.
Ben size bebek doğduktan sonra ki bir olayl ilgili soru soracağım. Bebiş doğduktan sonra Kuran okutulup mevlüt yapılıyor, Allah nasip ederse bende yapmak istiyorum. Bebek şekerlerinide kendim hazırlamak istiyorum. Bebek mevlüt şeker malzemesi satan yerler nerelerde vardır nerelerde uygun hesaplı şeyler bulabilirim. Ankaranın yabancısıyım pek yer bilmiyorum. Suluhan, çıkrıkçıklar saman pazarı diye duydum. Sizin de bildiğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirm. Fazla ağırlaşmadan alıp yapmak istiyorum :)
merhaba anne adayları :) öncelikle hepinize kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum.bebeklerinize sağ salim kavuşursunuz inşl..
ben başkent üni. hastanesine gidiyorum..sincan'da oturuyorum..başkent hastanesi'nden henüz sormadım ama 3000 üzeri fiyatlar duydum doğum için..bilgisi olan var mı?
GÜNAYDIN HERKESE:)
Arkadaşlar benim 3 gündür baş ağrım ve bogaz ağrım vargece öksürmekten bazen yatamıyorum.boğazım yırtılacak gibi oluyor doktorum çok yoğun .gitsemde muayene olamam diye bu cumartesiyi beklemem lazım (cumt randevumuz var):18:
ama günler geçmiyor sanki.başka doktora gitmekte istemiyorum.şansımı denemek için aradım bilgi hast. ama randevu kısmı meşgulmüş beklemeyi kabul ettim.sonra operatöre bagladı.oda beklettikten sonra çok meşgul denip kapandı.
yaşadınız mı gebeyken boğaz ağrısı vs.tehlikeli midir?bebişe zarar verir diye sadece korkuyorum
1 haftadır tansiyonumu takip ediyorum.doktoruma verecegim sonuçları.hergün aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum.tansiyonumda yükselmiş baya.dün 13.1 /10.6 idiSANIRIM 14 ve sonrası takip edilmeliymiş.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.Allahım kimselere vermesin..
bu hafta hastalıklarla başladım ne yazık ki..dua edin olur mu.canım çok sıkkın.
günaydın güzel anneler nasılsınız?bizde şu günler geçsinde bebeğim çıksın diye bekliyorum artık çok zorlanıyorum.karnım çok büyüdü ve evdeki oğlum çok fazla kucak istiyor sağ salim bir doğum yapsaydım.
ben henüz alışverişe başlamadım cinsiyetimiz kesin değil benim ufaklık bacaklarını açmıyor.pazartesi ayrıntılı usg var inşallah kesinleşir.
işte bizde böyle...
gününüz güzel geçsin inşallah.
mrb hoşgeldin
medicana yı çok methediyolar ama sanırsam fiyatları epey yüksekmiş
bilgin varmı acaba doğum ücreti nekadar ve muayene için nekadar veriyosun acep :44:
Bugün kontrolümüz vardı teyzoşlar.Çok şükür herşey yolunda ama anne 5 haftada 4,5 kilo alarak rekora koşuyor.Dr teyze fırça attı.Bundan sonra ayda 2 kilo alabilirmişim.Bol bol yürüyeceğim,tatlı ve abur cuburu keseceğim,2. tabağı yemeyeceğim.....Bu arada dikkat ettim hep bebişler kız bu sene kız senesi mi?Bizim de kızımız olacak inşallah.
mrb emine akayda normal doğum 2250, epidural olursa 2750 sezeryan ise 3000 tl...
günaydın cnm hoşgeldin
vakit yaklaşıyo az daha kaldı sabredicez tabi senin durumun daha özel
bitanede oğluşun var zorlanıyosundur tabi
p.tesiyede az kalmıs hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallahh
bende bu c.tesi şeker yüklemesine gidicem inşallah sıkıntısız bişekilde atlatırım
canım zamanlarımız yakın bende 22.haftadayım şimdiye kadar 5-6 kilo aldım ama bundan sonrasından korkuyorum hep bişeyler yiyesim geliyor
heralde kız senesi benimde kızım olacak kısmetsekilolarıda dert etme ama yinede dikkat etmek gerek sanırım.kızlarrrr sizler kaç kilo aldınız:26:
Canım evet fiyatlar yüksek de benim eşimin çalıştığı kurumun anlaşması var. Her şeyi karşılıyorlar. Ücretler ne kadar bilemiyorum. Arkadaşm Türkan hanıma gitti 176 tl ödedi muayneye. doğum ne kadardır bilgim yok.
canım zamanlarımız yakın bende 22.haftadayım şimdiye kadar 5-6 kilo aldım ama bundan sonrasından korkuyorum hep bişeyler yiyesim geliyor
heralde kız senesi benimde kızım olacak kısmetsekilolarıda dert etme ama yinede dikkat etmek gerek sanırım.kızlarrrr sizler kaç kilo aldınız:26:
evet yolu yarıladık ama bundan sonrası daha zor hayırlısı bakalım.
şeker yüklemesi genelde iyi çıkıyor.seninde iyi çıkar merak etme.
bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?