Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba mavismavis duyduğun yerler benim bildiğim kadarıylada en uygun yerler ordan istediğin model seçip alabilirsin fiyatlarıda uygundur oraların

belki de çoktan karşılaşmışızdır haberimiz yoktur evet canım benim iş yerim buralarda o yuzden dikmene taşındık evlenince,şimdi bebek olunca annanenin yolu gorundu

mrb aybur üyeliğim yeni olduğu için özelden cvp yazamıyorum acitynin en alt katındaki pierre cardin bebek mağazası..belki teşhirdeki ürün olduğu için uygun vermişlerdir ama sen yine zorla fiyat konusunda biraz pazarlığa oturunca çok düşüyorlar :) bu arada lokman hekim ve keçiören den sonra en uygun fiyatlar akropolde eğer memnunsan devam et, bülent bey de çok isim yapmış bir doktor ve randevu için 2 aydan önce veremiyorlar..

tullymaker biz de direk arasak alırlar mı bu eğitime yoksa önceki eğitimlere katılmış olmak vs gerekli midir acaba? ya da o hastanenin hastası olmak mı gerekiyor ki? ben de çok katılmak istiyorum benim de ilk bebeğim olacak tecrübesizlik diz boyu :) ve doğum da 15 haziranda...

Günaydınnn

ne güzel sen temizliğe başlamışsın kısmet olursa bende bu hafta başlayacağım bakalım eşimle ufak tefek yerleri halledelim diyoruz sende çok yorma sakın kendini emii
hastanenin henüz odalarını görmedik fakat bende çok merak ediyorum geçen görememiştim bu gittiğimde görcem umarım
çalışıyorum canım ben özel bi şirkette bi aksilik olmaz ise son ana kadar çalışıp izinlerimi doğum sonrasında kullanmak istiyorum bakalım

canım benimde nefes almam zorlaşıyor ve buna bağlı tansiyonum düşüyor o yüzden bende genelde yalnız kalmıyorum
şimdilik sadece yürüyüş :)
7 kilo almışım ben canımcım (son 2 haftadır tartılmadım ama aldığımı hissediyorum) ama takmıyorum kiloları boşver bebişler sağlıklı olsun yeter

GÜNAYDIN HERKESE:)

Arkadaşlar benim 3 gündür baş ağrım ve bogaz ağrım vargece öksürmekten bazen yatamıyorum.boğazım yırtılacak gibi oluyordoktorum çok yoğun .gitsemde muayene olamam diye bu cumartesiyi beklemem lazım (cumt randevumuz var):18:

ama günler geçmiyor sanki.başka doktora gitmekte istemiyorum.şansımı denemek için aradım bilgi hast. ama randevu kısmı meşgulmüş beklemeyi kabul ettim.sonra operatöre bagladı.oda beklettikten sonra çok meşgul denip kapandı.

yaşadınız mı gebeyken boğaz ağrısı vs.tehlikeli midir?bebişe zarar verir diye sadece korkuyorum

1 haftadır tansiyonumu takip ediyorum.doktoruma verecegim sonuçları.hergün aynı saatte ölçmeye özen gösteriyorum.tansiyonumda yükselmiş baya.dün 13.1 /10.6 idi SANIRIM 14 ve sonrası takip edilmeliymiş.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.Allahım kimselere vermesin..

bu hafta hastalıklarla başladım ne yazık ki..dua edin olur mu.canım çok sıkkın.

mrb cnm günaydıın
öncelikle çok geçmiş olsun baya üşütmüşsün demek bence bi dr a mutlaka git derim c.tesiye daha çok var haftanın başındayız yani
hamiş olan bi arkadaşım faranjıt olmus ve dr a gidince anladı bunu sürekli öksürükle uğraştı
en sonunda dr a gitti iyiki ciğerlere inmeden gelmissin dedi oyuzden ctesiyi felen boşver dr a git en kısa zamanda
tansıyonunda biraz yuksek seyrediyo gibi ama bu hastalıktan ötüryse sıkıntı yaratıcagını sanmam cnm
ama önceside yüksekse dr a söylemende fayda var tabi
inşallah hemencik iyileşiverirsiin tkr geçmiş olsun bu arada çorba ıhlamur vs ne içersen iç asla kaynar ya da sıcak içme
mutlaka ılık iç sıcak içersen boğazın daha çok tahriş olur birde baharat çok kullanma o da boğazını tahriş eder cnm

mrb hoşgeldin
medicana yı çok methediyolar ama sanırsam fiyatları epey yüksekmiş
bilgin varmı acaba doğum ücreti nekadar ve muayene için nekadar veriyosun acep :44:

mrb cnm amiiiiiiiin
bende etimesguttayım cnm
eğer fiyatlar 3000 üzeri ise bence çok abartı
şahsen ben okaa veremem yani araştırma içindeyim ama bilemiyorum
sincandaki lokman hekime gidip bi bakıcam oraya
fiyatları epey uygunmuş sanırsam

canım geçmiş olsun cumartesiyi bekleme selçuk bey öğleden sonra 4-5 gibi müsait oluyor genelde sabaha göre daha sakin oluyor doğrusu git ve kötüyüm durumum acil de aradan seni hemen alırlar

bende 4. ayımda grip olmuştum o zaman yaşadım boğaz ağrısı ağır bi gripti hem dahiliye hemde kkb doktoruna gitmiştim daha sonra onların verdiği ilaçları doktoruma göstermiştim sende öyle yapabilirsin ama bekleme olurmu Allah korusun tansiyonumda yükseliyor demişsin hemen müdahale et

günaydın güzel anneler nasılsınız?bizde şu günler geçsinde bebeğim çıksın diye bekliyorum artık çok zorlanıyorum.karnım çok büyüdü ve evdeki oğlum çok fazla kucak istiyor sağ salim bir doğum yapsaydım.
ben henüz alışverişe başlamadım cinsiyetimiz kesin değil benim ufaklık bacaklarını açmıyor.pazartesi ayrıntılı usg var inşallah kesinleşir.
işte bizde böyle...

gününüz güzel geçsin inşallah.

günaydın cnm hoşgeldin
vakit yaklaşıyo az daha kaldı sabredicez tabi senin durumun daha özel
bitanede oğluşun var zorlanıyosundur tabi
p.tesiyede az kalmıs hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallahh
bende bu c.tesi şeker yüklemesine gidicem inşallah sıkıntısız bişekilde atlatırım

mrb hoşgeldin
medicana yı çok methediyolar ama sanırsam fiyatları epey yüksekmiş
bilgin varmı acaba doğum ücreti nekadar ve muayene için nekadar veriyosun acep :44:

Canım evet fiyatlar yüksek de benim eşimin çalıştığı kurumun anlaşması var. Her şeyi karşılıyorlar. Ücretler ne kadar bilemiyorum. Arkadaşm Türkan hanıma gitti 176 tl ödedi muayneye. doğum ne kadardır bilgim yok.

canım zamanlarımız yakın bende 22.haftadayım şimdiye kadar 5-6 kilo aldım ama bundan sonrasından korkuyorum hep bişeyler yiyesim geliyor
heralde kız senesi benimde kızım olacak kısmetse kilolarıda dert etme ama yinede dikkat etmek gerek sanırım.kızlarrrr sizler kaç kilo aldınız:26:

evet yolu yarıladık ama bundan sonrası daha zor hayırlısı bakalım.

şeker yüklemesi genelde iyi çıkıyor.seninde iyi çıkar merak etme.

bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))

LEYSAL çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda geçer benim de arasıra oluyor boğaz ağrıları ancak kısa süreli oluyor...ilaç kullanamadığımız şu dönemde inş önemli bişey değildir atlatırsın...

elidada bu sene kız senesi galiba gerçekten benim de kızım olacak :) ben ilk 3 ayda 8 kilo kaybettim 52 kiloya düştüm (bulantı-kusmalar nedeniyle) sonra verdiğim kiloları geri aldım ve şimdi 65 kiloyum 30. haftadayım..geçen ay bi ay içerisinde 4 kilo almıştım doktor çok kızdı, hamur işi abur cubur yok dedi,dikkat ettim bu ay sadece 1 kilo almışım...7.aydan sonra ayda 2 kilo almak normalmiş...

hım anladım cnm 176 çokmuş yahu ssk geçerli değilmi acep :44:
neyse bakıp araştırcam artık keseme uygun biyer seçicem
bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevınırım

ben 70 le başladım 77.8 oldum
biraz coştum galıba ama hep tatlı şeyler istiyo cnm
bide doymak bilmiyorum daha da alcam sanırsam

evet yolu yarıladık ama bundan sonrası daha zor hayırlısı bakalım.

şeker yüklemesi genelde iyi çıkıyor.seninde iyi çıkar merak etme.

aynen öyle cnm herşeyin hayırlısı umarım sıkıntısız bi şekilde atlatırız
cnm sen medicanayamı gidiyodun aklımda öyle kalmıs sanırsam
ben serzeryan düşünüyorumda fiyatlar hakkında bilgin varmı acep :44:
hadi inşallah iyi çıkar ama inadına tatlıya dadandım
bi kaç gün kısayım bari

bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))

hoşgeldin cnm nedemek aramızdasın gari
maşallah bebişine nerde oturuyosun peki ilk bebişmi cnm
nereye gitmeyi planlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…