- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.241
bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))
hosgeldın canım hayırlı olsun bebısın saglıkla kucaklarsın ıns
kızlar bu arada hep kız senesı fılan yazmıssınınz ya sasırıdm bende ekım annesı olucam ya bızım topıkte su an %80 erkek olucak bebısler benımde ayrın kontrolum var 13 haftalıgız bıarz erken ama belkı cınsıyetı öğreniriz
bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))
mrb aybur üyeliğim yeni olduğu için özelden cvp yazamıyorum acitynin en alt katındaki pierre cardin bebek mağazası..belki teşhirdeki ürün olduğu için uygun vermişlerdir ama sen yine zorla fiyat konusunda biraz pazarlığa oturunca çok düşüyorlar :) bu arada lokman hekim ve keçiören den sonra en uygun fiyatlar akropolde eğer memnunsan devam et, bülent bey de çok isim yapmış bir doktor ve randevu için 2 aydan önce veremiyorlar..
tullymaker biz de direk arasak alırlar mı bu eğitime yoksa önceki eğitimlere katılmış olmak vs gerekli midir acaba? ya da o hastanenin hastası olmak mı gerekiyor ki? ben de çok katılmak istiyorum benim de ilk bebeğim olacak tecrübesizlik diz boyu :) ve doğum da 15 haziranda...
Bende bugün kontrole gittim.geçen hafta salı gittiğimde doktor keseyi görememişti. bugün tekrar kontrole gittik.doktor keseyi gördü ancak kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha gördü. ya plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir dedi.ben sevineyimmi,üzüleyimmi anlamadım.düşük riskine karşı progestan verdi.10 gün sonra tekrar kontrole gidecez. kızlar dua edin hayırlısı olsun...
Bu arada emine sernur yorulmaza gidiyorum ve kesinlikle memnun kaldım.doğum ücretini konuşmadık daha ama çok şeker bir bayan.bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum.
Hoşgeldin canım .Yerim o mercimeği ben .Şimdiden Allah sağlıkla kavuştursun, beraberce büyütelim karnında mercimeği.
hosgeldın canım hayırlı olsun bebısın saglıkla kucaklarsın ıns
kızlar bu arada hep kız senesı fılan yazmıssınınz ya sasırıdm bende ekım annesı olucam ya bızım topıkte su an %80 erkek olucak bebısler benımde ayrın kontrolum var 13 haftalıgız bıarz erken ama belkı cınsıyetı öğreniriz[/QUO
tşkr ederim hb. hadi inşallah öğrenirsiniz ama sağlıklı olsunda önemli değil annesi:))
canım zamanlarımız yakın bende 22.haftadayım şimdiye kadar 5-6 kilo aldım ama bundan sonrasından korkuyorum hep bişeyler yiyesim geliyor
heralde kız senesi benimde kızım olacak kısmetsekilolarıda dert etme ama yinede dikkat etmek gerek sanırım.kızlarrrr sizler kaç kilo aldınız:26:
Bende bugün kontrole gittim.geçen hafta salı gittiğimde doktor keseyi görememişti. bugün tekrar kontrole gittik.doktor keseyi gördü ancak kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha gördü. ya plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir dedi.ben sevineyimmi,üzüleyimmi anlamadım.düşük riskine karşı progestan verdi.10 gün sonra tekrar kontrole gidecez. kızlar dua edin hayırlısı olsun...
Bu arada emine sernur yorulmaza gidiyorum ve kesinlikle memnun kaldım.doğum ücretini konuşmadık daha ama çok şeker bir bayan.bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum.
aynen öyle cnm herşeyin hayırlısı umarım sıkıntısız bi şekilde atlatırız
cnm sen medicanayamı gidiyodun aklımda öyle kalmıs sanırsam
ben serzeryan düşünüyorumda fiyatlar hakkında bilgin varmı acep :44:
hadi inşallah iyi çıkar ama inadına tatlıya dadandım
bi kaç gün kısayım bari
evet canım medicana ya yusuf beye gidiyorum.sezaryan 2800 tl herşey dahil.geçen sene de oğluma 2300 ödemiştik.ben memnun kaldım.ama doktorun dışardansa fiyat değişir sanırsam.
bu arada tatlıyı az yemelisinnnnnn hem bebeğe faydası yok hem boş yere kilo alırsın canım.
bende 24.haftamdayım 6 kilo aldım kızlarrrrrr.ama 4 kilosunu 1 ayda aldım.bundan sonrası için korkuyorum valla:18:
mrb cnm amiiiiiiiin
bende etimesguttayım cnm
eğer fiyatlar 3000 üzeri ise bence çok abartı
şahsen ben okaa veremem yani araştırma içindeyim ama bilemiyorum
sincandaki lokman hekime gidip bi bakıcam oraya
fiyatları epey uygunmuş sanırsam
lokman hekimde ssklı için sezeryana ek ücret 950 dediler sanırım normal daha uygundur.
lokman hekimde ssklı için sezeryana ek ücret 950 dediler sanırım normal daha uygundur.
amanda aman kim gelmiş tazecik annemiz gelmiş
hoşgeldin nurcan nasılsın cnm bebişin nasıl
oo baya yüksekmiş birde benim doktorum özel muayanesi var doktorda ayrıca alır heralde pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?