Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))

hosgeldın canım hayırlı olsun bebısın saglıkla kucaklarsın ıns

kızlar bu arada hep kız senesı fılan yazmıssınınz ya sasırıdm bende ekım annesı olucam ya bızım topıkte su an %80 erkek olucak bebısler benımde ayrın kontrolum var 13 haftalıgız bıarz erken ama belkı cınsıyetı öğreniriz

hadi inşallah yarın gösterir bebişin cinsiyetini
kızlarda baya var erkeklerde dengeli olsunki ne kızlar ne oğluşlar evde kalmasın

bu arada bende aranıza yeni katıldım geçmişi biraz okuyabildim cok ıı olmuş gercekten. ben henüz doktora gitmedim ama sat göre 5 haftalık bi mercimeğim var teyzeleri bizide aranıza alın:))

Hoşgeldin canım .Yerim o mercimeği ben .Şimdiden Allah sağlıkla kavuştursun, beraberce büyütelim karnında mercimeği.

Hoşgeldin canım .Yerim o mercimeği ben .Şimdiden Allah sağlıkla kavuştursun, beraberce büyütelim karnında mercimeği.

canım ben de yeni gordum cevabını evet memnunun bulent beyden,kilo takıntısı hariç biz de onda dogum yapan bi tanıdık vasıtasıyla randevu alabildik, yoksa aralıkta aradığımda mayısa randevu vermişlerdi

Bende bugün kontrole gittim.geçen hafta salı gittiğimde doktor keseyi görememişti. bugün tekrar kontrole gittik.doktor keseyi gördü ancak kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha gördü. ya plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir dedi.ben sevineyimmi,üzüleyimmi anlamadım.düşük riskine karşı progestan verdi.10 gün sonra tekrar kontrole gidecez. kızlar dua edin hayırlısı olsun...

Bu arada emine sernur yorulmaza gidiyorum ve kesinlikle memnun kaldım.doğum ücretini konuşmadık daha ama çok şeker bir bayan.bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum.

hayırlı haberlerini bekliyoruz..inşallh ikizlerdir :))) ben çok isterdim ikizlerim olmasını :) büyütmesi mutlaka zordur ama bir seferde kurtulmak da güzel olsa gerek

emineercan aramıza hoşgeldin...kızlar cinsiyetlerini öğrenince mutlaka yazın :)

aybur hiç değiştirme doktorunu böyle devam et,hem fiyat açısından uygun bir hastane hem de bülent bey isim yapmış bir doktor...daha ne olsun :))

amiiinnn hepimiz inşallahhhhh sağlıkla kavuşuruzz. şubat ayında bi bebeğimi kaybettim 13 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım bu kez beni bırakmıycak buna cok ınanaıorum dua edın teyzeleri

günaydınnnn

hoşgeldiniz aramıza :)

22. haftada 7 kilo almışım bende ama şu sıralar çok acıkıyorum daha çok yemeye başladım

inşallah ikiz gebeliktir kötü düşünme sadece kendine dikkat birde
gene kontrol amaçlı başka bir yere git bakalım 10 gün beklemek istemezsen o doktor ne diyecek

evet canım medicana ya yusuf beye gidiyorum.sezaryan 2800 tl herşey dahil.geçen sene de oğluma 2300 ödemiştik.ben memnun kaldım.ama doktorun dışardansa fiyat değişir sanırsam.

bu arada tatlıyı az yemelisinnnnnn hem bebeğe faydası yok hem boş yere kilo alırsın canım.

bende 24.haftamdayım 6 kilo aldım kızlarrrrrr.ama 4 kilosunu 1 ayda aldım.bundan sonrası için korkuyorum valla:18:

bende 24.haftamdayım 6 kilo aldım kızlarrrrrr.ama 4 kilosunu 1 ayda aldım.bundan sonrası için korkuyorum valla:18:

dışardan dr olunca daha pahalı oluyo sanırsam oyuzden hiç gerek yok dışardan olmasına
şu şekeri halledeyim gidicem bakalım birine fikir edinmiş oluyorum sayenızde tşk ederim
valla tatlıyla başım belada bencede az yemeliyim gerçi çok yemıyorum ama az az sık sık yıyorum dermişim
bakalım napcaz bu kiloları dogumdan sonra diyet grubuna gireriz artık napalım

cnm inşallahh ikiz gebeliktir dua edicem senin için
progestanıda kullan ve bol bol dinlenmeye bak çok hareket etme cnm

lokman hekimde ssklı için sezeryana ek ücret 950 dediler sanırım normal daha uygundur.

lokman hekimde ssklı için sezeryana ek ücret 950 dediler sanırım normal daha uygundur.

ben bugun sordum etlık lokman hekıme fıyatları bende ssklıyım normal 950 sezeryan 1450 dedıler

kızlar bugun kontrolumuz vardı bebıs ıyı ense kalınlıgı ıyı cıktı 2 lı yaptırmadım belkı 4 lü yaptırcam duruma göre cınsıyet ıcın kucuk dedı ama pipi gördüm sankı dedı hayırlısı kız umudum vardı ama oncleıkle saglık tabıkı 2 hafta sonra sabka bı doktora gdııp netlestırmeyı düşünüyorum bakalımsızlerde ıyısınızdır ınsallah

amanda aman kim gelmiş tazecik annemiz gelmiş
hoşgeldin nurcan nasılsın cnm bebişin nasıl

merhaba canım yeni gördüm:)) bebiş pek fırsat vermiyo sürekli uyur uyanık vaziyetteyiz, tilki uykusuna yatıyo benim oğlum uykusuz günler geçiriyoruz:)) geçici bir süreç bakalım gerçekten hamilelikte uyku fırsatlarını iyi değerlendirmek gerekiyomuş bol bol uyuyun kızlar,bu melekler uyku nedir bilmiyo, bu arada bu sene kız senesi yazmış arkadaşlar benim şansımdan çevremdeki hamilelerde genelde kız ama erkeklerde az değil :))

oo baya yüksekmiş birde benim doktorum özel muayanesi var doktorda ayrıca alır heralde pufff

doktor dışardan olunca fiyatlar 1500 tl ye felan düşüyor ama tabi bir okadar da senin doktorun isteyeceği için yine yüksek olur haklısın..hangi doktora gidiyorsun...en son arkadaşım hrs de yaptı doktoru dışardandı..hrs 'ye 1300 tl ödemişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…