- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.261
merhaba Ankaralı arkadaşlarım, topiği yeni farkettim ve çok heyecanlandımm :)
Ben henüz bebeğimin kesesini bile görmedimm, şu anda sat a göre 4+4 teyimm, inş 30 Nisan a randevu aldım, Jineklinikten Hakan Turan a gidicem, inşallah keseyi görürüm kızlar..
sizler tecrübelisiniz, kaçıncı haftada görmüştünüz keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz.. keseyi görmeyince hamilelik kesinleşmiyo, daha paylaşamıyorum bile sevdiklerimle tam olarak..
bu arada, Hakan Bey e giden varsa, hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyolarr..
kesenin haftayla pek alakası yok
kan değerin 3000ü geçince kesin görürsünüz üstten
1500den sonra da vajinal ultrasonda görülür
kafana takma görürsün tabi
merhaba canım yeni gördüm:)) bebiş pek fırsat vermiyo sürekli uyur uyanık vaziyetteyiz, tilki uykusuna yatıyo benim oğlum uykusuz günler geçiriyoruz:)) geçici bir süreç bakalım gerçekten hamilelikte uyku fırsatlarını iyi değerlendirmek gerekiyomuşbol bol uyuyun kızlar,bu melekler uyku nedir bilmiyo, bu arada bu sene kız senesi yazmış arkadaşlar benim şansımdan çevremdeki hamilelerde genelde kız ama erkeklerde az değil :))
teşekkür ederim cvp için.. kan testini 20 nisanda yaptırdım, tam adet günümdü gecikme henüz yoktu, 370.5 çıkmıştı.. inşallah 30 nisana kadar 3000i gçer o zaman..
mrb cnm amiiiiiiiin
bende etimesguttayım cnm
eğer fiyatlar 3000 üzeri ise bence çok abartı
şahsen ben okaa veremem yani araştırma içindeyim ama bilemiyorum
sincandaki lokman hekime gidip bi bakıcam oraya
fiyatları epey uygunmuş sanırsam
Ben henüz bebeğimin kesesini bile görmedimm, şu anda sat a göre 4+4 teyimm, inş 30 Nisan a randevu aldım, Jineklinikten Hakan Turan a gidicem, inşallah keseyi görürüm kızlar..
sizler tecrübelisiniz, kaçıncı haftada görmüştünüz keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz.. keseyi görmeyince hamilelik kesinleşmiyo, daha paylaşamıyorum bile sevdiklerimle tam olarak..
merhaba canım yeni gördüm:)) bebiş pek fırsat vermiyo sürekli uyur uyanık vaziyetteyiz, tilki uykusuna yatıyo benim oğlum uykusuz günler geçiriyoruz:)) geçici bir süreç bakalım gerçekten hamilelikte uyku fırsatlarını iyi değerlendirmek gerekiyomuşbol bol uyuyun kızlar,bu melekler uyku nedir bilmiyo, bu arada bu sene kız senesi yazmış arkadaşlar benim şansımdan çevremdeki hamilelerde genelde kız ama erkeklerde az değil :))
ben bugun sordum etlık lokman hekıme fıyatları bende ssklıyım normal 950 sezeryan 1450 dedıler
kızlar bugun kontrolumuz vardı bebıs ıyı ense kalınlıgı ıyı cıktı 2 lı yaptırmadım belkı 4 lü yaptırcam duruma göre cınsıyet ıcın kucuk dedı ama pipi gördüm sankı dedı hayırlısı kız umudum vardı ama oncleıkle saglık tabıkı 2 hafta sonra sabka bı doktora gdııp netlestırmeyı düşünüyorum bakalımsızlerde ıyısınızdır ınsallah
Merhaba arkadaşlar bende Ankara'dayım ..
Daha öncede yazmıştım bu topiğe..
Ben kontrollere Zekai Tahir Burak'a gidiyorum yani büyük doğuma ..
Temmuz sonu gibi bekliyoruz kuzumu inşallah ..
Kızlar ben başından beri sezeryan istiyordum çünkü normal doğumdan çok korkuyorum ...
Ablam genel anestezi ile sezeryan oldu çokta memnun kaldı ama o çağ hastanesinde yapmıştı doğumu ..
Ztb'de normal doğum yapabiliyorsan sezeryan yapmıyolar ..
Eşimde hem devlet hastanesi hemde tam teşeküllü olduğundan orası olsun istiyor ..
Kafam çok karışık ..
benim erken doğum riskim var.yeni doğan ünitesii olan bir yer bulmam lazım.lokman hekimde yok sanırım.
mrb cnm hoşgeldin aramıza
bebişinde hayırlı ugurlu olsun sağsağlim kucagına alırsın inşallah
30 nisanda rahaaat rahat görürsün keseyi cnm için rahat olsun
ben 5.haftamda gitmiştim kan felen yapılmadan direk usg ye girmiştim
ve keseyi görmüştüm 2 hafta sonra yanı 7.haftamda da kalp atışlarını duymustuk cnm
mrb cnm hoşgeldin daha öncede yazmıstın hatırlıyorum
bende ağustosda bekliyorum bebişimi yakın sayılırız
bende senin gibi korkusundan sezeryan isteyenlerdenim
bence sezeryan istiyosan normal senı çok kasıyosa devlete değil özele gitmen lazım
devlet bişey olmadıkca sez yapmaz cnm
şimdi çoğu özelde tam teşekküllü
bence bi özel seçip oraya muyane olup öyle karar ver derim
cnm lokman hekimde sincan lokman hekimde yeni doğan ünitesi var
yani herhangi bir sıkıntı olcagını sanmıyorum
eğer yakınsa sana sorun olmaz yani
benim erken doğum riskim var.yeni doğan ünitesii olan bir yer bulmam lazım.lokman hekimde yok sanırım.
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım ..
Bu akşam eşimle konuşucam ..
Dr'um daha çatı muayenesi falan yapmadı , genelde 30. haftadan sonra konuşuyormuş doğum şeklini..
Eğer normal doğum derse mecburen özele gideceğim ..
medıcanada var canım bayda ıyı bır uer orası ben orda dogum yaptımmrblar...etlik lokman hekim benim komşumu kabul etmemişti erken doğum riski var ve bebek 2 kilonunn altında diye..zübeyda hanıma sevk etmişlerdi..yeni doğan üniteleri var ama anlaşılan riskli şeylerle de uğraşmak istemiyorlar..yine görüşürsün seni mutlaka yönlendireceklerdir...
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım ..
Bu akşam eşimle konuşucam ..
Dr'um daha çatı muayenesi falan yapmadı , genelde 30. haftadan sonra konuşuyormuş doğum şeklini..
Eğer normal doğum derse mecburen özele gideceğim ..
selam kızlar herkese hamileliğinin hayırlı geçmesini dilerim..
bende ümitköydeyim henüz doktora gitmedim usg için arte var ümitköyde oraya gitmeyi düşünüyorum hafta içi akşam 8 e kadar açıkmış eşimle birlikte gideceğimiz için orası uygun oldu doğum için hastane fikrim oluşmadı henüz mediciana yakın olduğundan olabilir .. ilk gebeliğim açıkçası korkumda var utanmada var nasıl olcak bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?