Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba Ankaralı arkadaşlarım, topiği yeni farkettim ve çok heyecanlandımm :)

Ben henüz bebeğimin kesesini bile görmedimm, şu anda sat a göre 4+4 teyimm, inş 30 Nisan a randevu aldım, Jineklinikten Hakan Turan a gidicem, inşallah keseyi görürüm kızlar..

sizler tecrübelisiniz, kaçıncı haftada görmüştünüz keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz.. keseyi görmeyince hamilelik kesinleşmiyo, daha paylaşamıyorum bile sevdiklerimle tam olarak..

bu arada, Hakan Bey e giden varsa, hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyolarr..

kesenin haftayla pek alakası yok
kan değerin 3000ü geçince kesin görürsünüz üstten
1500den sonra da vajinal ultrasonda görülür
kafana takma görürsün tabi

kesenin haftayla pek alakası yok
kan değerin 3000ü geçince kesin görürsünüz üstten
1500den sonra da vajinal ultrasonda görülür
kafana takma görürsün tabi

teşekkür ederim cvp için.. kan testini 20 nisanda yaptırdım, tam adet günümdü gecikme henüz yoktu, 370.5 çıkmıştı.. inşallah 30 nisana kadar 3000i gçer o zaman..

nurcannn uyutmuyomu oğluşun seni kıyamam resimlerini bekliyoz bebişin
sen nasılsın canım ağrıların geçtimi bi sıkıntın yoktur umarım

teşekkür ederim cvp için.. kan testini 20 nisanda yaptırdım, tam adet günümdü gecikme henüz yoktu, 370.5 çıkmıştı.. inşallah 30 nisana kadar 3000i gçer o zaman..

canım merhaba hoşgeldin benimde ilk kan testimde düşük çıkmıştı sonucum
8. haftada gittim vajinal ultrasonla görebildik ancak
ama 10. haftada sıkıntı olmadan gördük bebişimizi

Merhaba arkadaşlar bende Ankara'dayım ..
Daha öncede yazmıştım bu topiğe..
Ben kontrollere Zekai Tahir Burak'a gidiyorum yani büyük doğuma ..
Temmuz sonu gibi bekliyoruz kuzumu inşallah ..
Kızlar ben başından beri sezeryan istiyordum çünkü normal doğumdan çok korkuyorum ...
Ablam genel anestezi ile sezeryan oldu çokta memnun kaldı ama o çağ hastanesinde yapmıştı doğumu ..
Ztb'de normal doğum yapabiliyorsan sezeryan yapmıyolar ..
Eşimde hem devlet hastanesi hemde tam teşeküllü olduğundan orası olsun istiyor ..
Kafam çok karışık ..

benim erken doğum riskim var.yeni doğan ünitesii olan bir yer bulmam lazım.lokman hekimde yok sanırım.

hoşgeldin en en küçük bebiş sende olacak.hayırlı olsun.ben 5 haftalıen görmüştük ama vajinal.hayırlısı güzel haberlerini beliyoruz artık.

annesi alışıcak dışarıya uyum sağlamaya çalışıyor kuzucuk.sağlıgınız yerinde olsun da bu dönem geçicek.allah kolaylık versin.

maşallahh bebişine cnm
burda bikaç arkadaş demişti etlik lokman ve sincan lokman arasında fiyat farkı varmış
şöyleki etlik lokman daha pahalıymış oyuzden sanırım sincanda sezeryan 950

oyy yirim ben o fırsat vermeyen uyutmayan bebişiniiii maşallahh ona
günlerin yogun geçiyodur tabi gelen giden vs
fırsat yakaladıkca gelirsin cnmcım
kendıne ve bebişine çok iyi bak öpüyorum ikinizide

mrb cnm hoşgeldin aramıza
bebişinde hayırlı ugurlu olsun sağsağlim kucagına alırsın inşallah
30 nisanda rahaaat rahat görürsün keseyi cnm için rahat olsun
ben 5.haftamda gitmiştim kan felen yapılmadan direk usg ye girmiştim
ve keseyi görmüştüm 2 hafta sonra yanı 7.haftamda da kalp atışlarını duymustuk cnm

mrb cnm hoşgeldin daha öncede yazmıstın hatırlıyorum
bende ağustosda bekliyorum bebişimi yakın sayılırız
bende senin gibi korkusundan sezeryan isteyenlerdenim
bence sezeryan istiyosan normal senı çok kasıyosa devlete değil özele gitmen lazım
devlet bişey olmadıkca sez yapmaz cnm
şimdi çoğu özelde tam teşekküllü
bence bi özel seçip oraya muyane olup öyle karar ver derim

benim erken doğum riskim var.yeni doğan ünitesii olan bir yer bulmam lazım.lokman hekimde yok sanırım.

cnm lokman hekimde sincan lokman hekimde yeni doğan ünitesi var
yani herhangi bir sıkıntı olcagını sanmıyorum
eğer yakınsa sana sorun olmaz yani

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin ben bebişin benimle olduğunu 8 haftasında öğrenmiştim o zamanda kalp atışı başlamıştı

slm kızlar nasılsınız bakalım nurcan demek bebiş uyutmuyor hayırlısı olsun annesi alışır zamanla 40ı çıkınca daha rahat edersin inşallah biz bu vakti iyi değerlendirip uyuyalım bari

slm kızlar nasılsınız bakalım nurcan demek bebiş uyutmuyor hayırlısı olsun annesi alışır zamanla 40ı çıkınca daha rahat edersin inşallah biz bu vakti iyi değerlendirip uyuyalım bari

selam kızlar herkese hamileliğinin hayırlı geçmesini dilerim..

bende ümitköydeyim henüz doktora gitmedim usg için arte var ümitköyde oraya gitmeyi düşünüyorum hafta içi akşam 8 e kadar açıkmış eşimle birlikte gideceğimiz için orası uygun oldu doğum için hastane fikrim oluşmadı henüz mediciana yakın olduğundan olabilir .. ilk gebeliğim açıkçası korkumda var utanmada var nasıl olcak bilemiyorum..

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım ..
Bu akşam eşimle konuşucam ..
Dr'um daha çatı muayenesi falan yapmadı , genelde 30. haftadan sonra konuşuyormuş doğum şeklini..
Eğer normal doğum derse mecburen özele gideceğim ..

mrblar...etlik lokman hekim benim komşumu kabul etmemişti erken doğum riski var ve bebek 2 kilonunn altında diye..zübeyda hanıma sevk etmişlerdi..yeni doğan üniteleri var ama anlaşılan riskli şeylerle de uğraşmak istemiyorlar..yine görüşürsün seni mutlaka yönlendireceklerdir...

mrb bilgemmmm ztb de sürekki gittiğin bir doktor yok mu? aslında doktorunla anlaşsan seni alır sezeryana ama tabi direk gidersen hastaneye mutlaka beklerler sonuna kadar, bebeğin kalp atışlarında bir yavaşlama olmadıkça ya da başka bir riskli durum yoksa açılma için beklerler, ben orda yatarken 2 gün boyunca bekleyen bayanları hatırlıyorum..sonunda alıyorlar sezeryana ama okadar beklemek de işkence gibi olsa gerek

medıcanada var canım bayda ıyı bır uer orası ben orda dogum yaptım

nedemek cnmcım
çatıyı dediğin gibi daha geç yapıyolar
ozamana kadr aklına yatıcak bi özel hastaneye gidip fikir edinsen daha iyi olur gibi
ama tabi siz daha iyi blirsiniz cnm
devletten nedense ben sogudum bikere gittim bidaha tövbe demiştim yani

a.s cnm amiiiin
medicanayla ilgili hiç kötü bişey duymadım biraz fiyatı yuksek bana göre
oyuzden ikinci plana atıyorum şimdilik ama senın ıcın uygunsa bi gidersin
korkuda utanmada olmasın cnm bu işin utanması yok cunku
içini ferah tut hiç canını sıkmaki bebişinde olumsuz etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…