Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm kızlar nasılsınız bakalım nurcan demek bebiş uyutmuyor hayırlısı olsun annesi alışır zamanla 40ı çıkınca daha rahat edersin inşallah biz bu vakti iyi değerlendirip uyuyalım bari

a.s cnm ben iyiyim çok şükür
bu c.tesi şeker yuklemesine gidicem
şimdi aklım orda inşallah sıkıntımız olmaz
sen nasılsınız bebişin nasıl

vallaha canım o heyecanla gozun kımseyı gormuyor ben kadın ıstedım ozellıkle medıcanada ummu gulsum hn dı ama amelıyathanede erkeklerde var ve goruyorlar benım tek dusundugum kazasız belasız atlatmak oldu hep dua ettım zaten sonuna kadar

Ben aslında Zbt'ye çok aşinayım .. Yıllardır oranın infertilite bölümüne gittim ..
Tüp bebek yaptırdım ve orda oldu çok şükür oğlum olucak ..
Sonra madem tüp bebeğimi orda yaptırdım gebelik takibimide orda yaptırayım dedim ve hep oraya gittim ..
Fakat oradaki dr'ların özeline nasıl gidilir dr'la bunu ne ara konuşuyorlar bilmiyorum ..
Ben normal hastaneye gidiyorum randevum geldikçe ..
Yani oradaki dr'ların hiç birinin özeline gitmiyorum ..
Öğrendiğim kadarı ile normal doğumda özel oda vip oda vs varmış ama sezeryanda yokmuş ..
Sezeryanda zaten her hastaya yapmıyolar ..
Akşam eşimle konuşayım .. Özel için ama kayınvalidem falan ne gerek var , herkes normal doğurmadı mı vs vs söyler kesin ..
Birde devlet hastanesinde ücrette yok ya , şimdi özele gidip o kadar para verince herkesin aklı çıkar ..
Beni kim düşünecek ki ?

Ablam Çağ hastanesinde yaptırmıştı çokta memnun kalmıştı .. Genel anestezi ile sezeryan oldu o yüzden 1 dk içinde hemen bebeği aldılar ..
1 gece yattı çokta beğendmiştik hastaneyi, tek kişilik oda , refakatçi için kanepe bile vardı ..
Ama geçen sene bebeğimi kaybettiğimde direk oraya gidecem dedim , 1 gece yattım kürtaj olucaktım orda 1000 lirayı herkes çok buldu ve ben başka yerde kürtaj oldum ..
Ama bende artık acıdan sızıdan çok korkuyorum kızlar ..
İnfertilitide o kadra çok anestezsiz işlemler oldu ki artık bende korku haline geldi herşey ..

kızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Günaydınnnnn

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bişey yaa
Allahım hayırlısı ile doğumunu yapmayı nasip etsin

a.s cnm ben iyiyim çok şükür
bu c.tesi şeker yuklemesine gidicem
şimdi aklım orda inşallah sıkıntımız olmaz
sen nasılsınız bebişin nasıl

bende sonraki hafta kolay gelsin inş bi kerede yaparız bazıları zor oluyo 2 kere gittik falan diyorlar

Ztb hastanesine giden herkes beğeniyor olumsuz birşey söyleyen duymadım henüz
artık tam gün yasası nedeniyle orada çalışan doktorların aynı anda özeli olmuyor
oradan çıkıp özelde çalışanlar ise doğumu başka hastanede yaptıkları için maalesef fiyatlar daha kabarık (2500 falan)
yakın zamanda bir tanıdığım orada doğum yaptı ve korkuyorum dediği için sezeryan yapmışlar sadece kendisi istediği için aslında
kiminle görüşüyorsan dr un kim ise sende konuşabilirsin
ayrıca kimseyi takma kim ne derse desin eşinle konuş ve onunla anlaş yeterli
abartıya kaçmadıkça gene özelde 1000 tl ye doğum yapabilirsin bu senin özelin bişey demek isteyenlere bunu hissettir alttan almana gerek yok
inşallah herşey senin istediğin gibi olur

kafan karışmasın hayatım bence. ben de aynı senin gibi normal doğumdan korktuğum için ilk bebeğimi sezeryanla yaptım. üstelik etimesgut devlet hastanesinde ve inanılmaz memnun kaldım. hastaneye gidip bebek alıp gelmiş gibi olduk nerdeyse. fakat sürekli aynı doktora gitmeye çalış. son zamanlarda da sezeryan istediğini söyle. ben öyle yapmıştım hiç de sorun çıkmadan direk sezeryana aldılar beni. ztb hakkında çok ii şeyler duyuyorum, memnun olmayan pek duymadım. bence özele falan gitme derim ne gerek var, boşa para vermeye. ben yine ufak hastanede yapıcam sezeryanı. ilgi ayrı bi güzel oluyo valla, ne yalan söliim :)

ayyy ne güzel canım gözünaydın cok süper ya ayrı bı heyacan olsa gerek esımde cok ıstedı ıkızlerımız olsun ama kısmet ıns saglıkla kavusursunuz

merhaba ben su an özele gıdıyorum cok asırı para vermıyorum ama doktorum yogum oldugu ıcın randevuda alsam baya beklıyorum bırde o kadar beklemeye 10 dk da cıkıyorum oraya gıtmemın tek sebebı oglumu orda dogurmam doktorun doguma gırmesı ve dogum katında bayan personel olması .yoksa devlete veya baska bı yer bulsa bu sartlara uyan gıdıcem ama yok malesef etımesgut devlet hastanesı demıssın yenı dogan ünitesi var mı bıde erkek personel dogum katına gırebılıyor mu yada doktorun doguma gırıyor mu merak ettım:26:

Merhaba herkese,

Ben de 12 haftalık hamileyim, siteyi yeni keşfediyorum, bu konuyu görünce hemen merhaba demek istedim. Herkesin aklına geleni paylaşabilmesi, birbirinin dertlerine sorularına çözüm önermesi çok hoşuma gitti. Ben de bugün 2li test için doktora gideceğim. Umarım her şey yolunda gider. Tüm ankaralı hamişlere sevgilerrr.
..

mrb kızlar..ben de ztb ye gidiyorum..memnunum da..ama doğuma hangi doktor giriyor..o konuyu hiç bilmiyorum..bi bilginiz var mı..yani kendi doktorumuz mu giriyor?

Merhabaaaa :) hayırlı olsun canım, tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz olduklarını duymakta ayrı bir heyecan olsa gerek çok sevindim adına :)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

bana yakın.inşallah yeni doğan ünitesine gerek kalmadan kavuşuruz bebeklerimize..

evet önceden görüşürüm mutlaka.şimdi bir de yeni yasaya göre yeni doğan ünitelerinden ücret alınmıyormuş.belki ondan yanaşmıyorlar. benim bahsettiğim sincan'daki lokman hekim.umarım burası daha ılımlıdır.

Arkadaşlar gebeliğin ilerleyen zamanları nasıl geçiyo..ben mi çok sıkıntılı ve duygusalım hatta karamsarım.. yoksa hepinizde var mı?

ben saçma sapan şeyler düşünür oldum.okadar saçmalamaya başladım ki eşimle küçücük tartışmamızda hemen ayrılacakmışız gibi senaryolar çizip bebişimi anneli babalı büyütememekten korkuyorum

Bu hamilelik vs ile ilgili olmasından çok artık genel psikolojimizle de alakalı bence. Her gazeteyi açan bin tane boşanma haberi, cinnet aldatmayla karşı karşıya. Yani düzgün düşünemiyor kimse, herkes bi kıyas ve özgürlük peşinde gösterilmeye calışılıyor ama yok halk öyle olmak istemiyor işte. Benim tezlerimden biri bu.

Sakin ol diyeceğim ama ben 25 haftadır ne kadar sakin olabildiysem artık..

ayyyyy ne güzel ikiz bebiş.gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Arkadaşlar herkese merhaba . Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Akrapol hastanesine gitmeye karar verdim Bülent beye 4 mayısa randevu alınca o süreç gelene kadar aynı hastanede Işın Hanıma gitmeye başladım. Işın Hanımdan memnunum ama o hastaneyi seçme sebebim Bülent beydi. Aranızda iki doktor arasnda seçimime yardımcı olacak birileri varsa beni çok mutlu eder. Arada kaldım ve bir tercih yapmak zorundayım. Kendisi yada arkadaşı Akrapole giden arkadaşlar özelden de mesaj atabilir lütfen yorum yapın, hepimiz gibi bende kendim ve bebeğim için en iyisini istiyorum. Herkese sevgiler..

hoşgeldiniz aramıza

leysal nasıl oldun canım sen gittinmi doktora toparladınmı kendini biraz?

canım heralde biz herşeyi abartır olduk banada biri neden burada dese oturup ağlayacam o derecedeyim
aklına getirme ama kötü bişey olurmu hep iyi düşün bebişini düşün
ben kıyafetlerine bakınca rahatlıyorum sende öyle yap

biz sana söylemiştik o ikizdir kalbini kötüye yorma diye :))) hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir haber çook şanslısın

LEYSAL ben de 25.haftalar civarında bi bunalım olmuştu, eşimle sürekli tartışıyordum ve okadar saçma sapan şeylerdenki anlatamam :)) internettede bu haftalarda hormonların seviyesi değişiklik göstereceği için psikolojik değişimlerin normal olduğu yazıyordu ve çok rahatlamıştım :)) dokunsalar ağlayacak gibiydim, herşeyi kafaya takıyor herkesle tartışmak istiyordum :) bety_sew in söylediği gibi bebekle ilgili bişeyler bakmak iyi geliyor :)) kısa zamanda geçer hiiçç merak etme :))

betty_sew çok şükür daha iyiyim.yarın muayenemiz var zaten doktorla.daha önce gitmek ve gitmemek konusunda tereddüt yaşadım.ama ilaç vereceklerdi boğazım için.taze sıkılmış portakal suyu,zencefil ve otacının öksürük için şekeri(genelde gece gıcık tutmasına karşı)alıyorum.şu an daha iyiyim.ilaçsız atlatabiliyormuyum denemek istedim bi kaç gün.zaten fazlaca ilaç kullanıyorum çünkü.hipotroidim var.magnezyum hapı,omega 3,demir ve vitamin hapı derken zaten baya bir şey oluyo

ama doktor illada ilaç alacaksın derse yapcak bir şey yok KBB doktoruna gözükeceğim ozaman:)

ya bedenen düzelsem ruhen bozuluyorum..bir tutturamadık şunu duş aldım,sizin yazdıklarınızı okudum,günlükte tutuyorum arada orayada bir şeyler yazdım rahatladım.

ARKADAŞLAR yaptığınız yorumlar beni mutlu ediyor.Ankaraya gelin geldiğim için burada fazla çevrem yok.ama siz hepiniz arkadaşlarım oldunuz.hemde bazılarınız aslında komşum gibi yakınsınız çünkü bir çoğunuz eryamanda oturuyo:)
en azından aynı şehirdeyiz.yalnız değilmişim gibi oluyor.güç oluyor bana.

yarın doktora muayene olduktan sonra sizede gelişmeleri yazarım.görüşmek üzere arkadaşlar.

ZTB'de sürekli aynı doktora gitmeye çalışırsan onunla anlaşabilirsin sezeryan konusunda, malesef yeni yasadan sonra özelleri yok doktorların ayrıca ZTB ile ilgili görüşler kişiden kişiye değişir,ben 20.haftaya kadar gittim sonra bıraktım şimdi iyiki bırakmışım diyorum benim sorunumu farkedememişlerdi...bir de okadar iyidir doktorları..ayrıca yaptıkları ameliyatlarda okadar çok parça bırakıyorlardı ki bende fobi haline gelmişti...yani bana dokunsan ZTB ile ilgili bin ah işitirsin :))) mutlaka riskli gebelik konusunda iyi bir hastane ama her konuda değil normal doğum için özel sancı odası var o da 500 tl...sonra özel odaya çıkmak isteyeceksin o da 150-500 tl arasında...yine nerden baksan en az 650 tl'yi gözden çıkarman gerekiyor...750 tl'ye doğum yapabileceğin özel hastaneler var...sezeryan için zaten ameliyathaneye alıyorlar o konuda yapılacak bişey yok ama çıkışta yine özel odaya para ödeyeceksin...ZTB de olsa her halukarda bir miktar çıkıcak cebinden...ama keşke normal doğumu isteseydin açıkçası ben çok isterdim...ayrıca özel sancı odasına eşin ve annen de girebiliyor başında bekleyebiliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…