- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.281
slm kızlar nasılsınız bakalım nurcan demek bebiş uyutmuyor hayırlısı olsun annesi alışır zamanla 40ı çıkınca daha rahat edersin inşallah biz bu vakti iyi değerlendirip uyuyalım bari
mrb bilgemmmm ztb de sürekki gittiğin bir doktor yok mu? aslında doktorunla anlaşsan seni alır sezeryana ama tabi direk gidersen hastaneye mutlaka beklerler sonuna kadar, bebeğin kalp atışlarında bir yavaşlama olmadıkça ya da başka bir riskli durum yoksa açılma için beklerler, ben orda yatarken 2 gün boyunca bekleyen bayanları hatırlıyorum..sonunda alıyorlar sezeryana ama okadar beklemek de işkence gibi olsa gerek
nedemek cnmcım
çatıyı dediğin gibi daha geç yapıyolar
ozamana kadr aklına yatıcak bi özel hastaneye gidip fikir edinsen daha iyi olur gibi
ama tabi siz daha iyi blirsiniz cnm
devletten nedense ben sogudum bikere gittim bidaha tövbe demiştim yani
kızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
a.s cnm ben iyiyim çok şükür
bu c.tesi şeker yuklemesine gidicem
şimdi aklım orda inşallah sıkıntımız olmaz
sen nasılsınız bebişin nasıl
Ben aslında Zbt'ye çok aşinayım .. Yıllardır oranın infertilite bölümüne gittim ..
Tüp bebek yaptırdım ve orda oldu çok şükür oğlum olucak ..
Sonra madem tüp bebeğimi orda yaptırdım gebelik takibimide orda yaptırayım dedim ve hep oraya gittim ..
Fakat oradaki dr'ların özeline nasıl gidilir dr'la bunu ne ara konuşuyorlar bilmiyorum ..
Ben normal hastaneye gidiyorum randevum geldikçe ..
Yani oradaki dr'ların hiç birinin özeline gitmiyorum ..
Öğrendiğim kadarı ile normal doğumda özel oda vip oda vs varmış ama sezeryanda yokmuş ..
Sezeryanda zaten her hastaya yapmıyolar ..
Akşam eşimle konuşayım .. Özel için ama kayınvalidem falan ne gerek var , herkes normal doğurmadı mı vs vs söyler kesin ..
Birde devlet hastanesinde ücrette yok ya , şimdi özele gidip o kadar para verince herkesin aklı çıkar ..
Beni kim düşünecek ki ?
Ablam Çağ hastanesinde yaptırmıştı çokta memnun kalmıştı .. Genel anestezi ile sezeryan oldu o yüzden 1 dk içinde hemen bebeği aldılar ..
1 gece yattı çokta beğendmiştik hastaneyi, tek kişilik oda , refakatçi için kanepe bile vardı ..
Ama geçen sene bebeğimi kaybettiğimde direk oraya gidecem dedim , 1 gece yattım kürtaj olucaktım orda 1000 lirayı herkes çok buldu ve ben başka yerde kürtaj oldum ..
Ama bende artık acıdan sızıdan çok korkuyorum kızlar ..
İnfertilitide o kadra çok anestezsiz işlemler oldu ki artık bende korku haline geldi herşey ..
Merhaba arkadaşlar bende Ankara'dayım ..
Daha öncede yazmıştım bu topiğe..
Ben kontrollere Zekai Tahir Burak'a gidiyorum yani büyük doğuma ..
Temmuz sonu gibi bekliyoruz kuzumu inşallah ..
Kızlar ben başından beri sezeryan istiyordum çünkü normal doğumdan çok korkuyorum ...
Ablam genel anestezi ile sezeryan oldu çokta memnun kaldı ama o çağ hastanesinde yapmıştı doğumu ..
Ztb'de normal doğum yapabiliyorsan sezeryan yapmıyolar ..
Eşimde hem devlet hastanesi hemde tam teşeküllü olduğundan orası olsun istiyor ..
Kafam çok karışık ..
ayyy ne güzel canım gözünaydın cok süper ya ayrı bı heyacan olsa gerek esımde cok ıstedı ıkızlerımız olsun ama kısmet ıns saglıkla kavusursunuzkızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
kafan karışmasın hayatım bence. ben de aynı senin gibi normal doğumdan korktuğum için ilk bebeğimi sezeryanla yaptım. üstelik etimesgut devlet hastanesinde ve inanılmaz memnun kaldım. hastaneye gidip bebek alıp gelmiş gibi olduk nerdeyse. fakat sürekli aynı doktora gitmeye çalış. son zamanlarda da sezeryan istediğini söyle. ben öyle yapmıştım hiç de sorun çıkmadan direk sezeryana aldılar beni. ztb hakkında çok ii şeyler duyuyorum, memnun olmayan pek duymadım. bence özele falan gitme derim ne gerek var, boşa para vermeye. ben yine ufak hastanede yapıcam sezeryanı. ilgi ayrı bi güzel oluyo valla, ne yalan söliim :)
kızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
mrb cnm hoşgeldin aramıza
bebişinde hayırlı ugurlu olsun sağsağlim kucagına alırsın inşallah
30 nisanda rahaaat rahat görürsün keseyi cnm için rahat olsun
ben 5.haftamda gitmiştim kan felen yapılmadan direk usg ye girmiştim
ve keseyi görmüştüm 2 hafta sonra yanı 7.haftamda da kalp atışlarını duymustuk cnm
mrb cnm hoşgeldin daha öncede yazmıstın hatırlıyorum
bende ağustosda bekliyorum bebişimi yakın sayılırız
bende senin gibi korkusundan sezeryan isteyenlerdenim
bence sezeryan istiyosan normal senı çok kasıyosa devlete değil özele gitmen lazım
devlet bişey olmadıkca sez yapmaz cnm
şimdi çoğu özelde tam teşekküllü
bence bi özel seçip oraya muyane olup öyle karar ver derim
cnm lokman hekimde sincan lokman hekimde yeni doğan ünitesi var
yani herhangi bir sıkıntı olcagını sanmıyorum
eğer yakınsa sana sorun olmaz yani
mrblar...etlik lokman hekim benim komşumu kabul etmemişti erken doğum riski var ve bebek 2 kilonunn altında diye..zübeyda hanıma sevk etmişlerdi..yeni doğan üniteleri var ama anlaşılan riskli şeylerle de uğraşmak istemiyorlar..yine görüşürsün seni mutlaka yönlendireceklerdir...
Arkadaşlar gebeliğin ilerleyen zamanları nasıl geçiyo..ben mi çok sıkıntılı ve duygusalım hatta karamsarım.. yoksa hepinizde var mı?
ben saçma sapan şeyler düşünür oldum.okadar saçmalamaya başladım ki eşimle küçücük tartışmamızda hemen ayrılacakmışız gibi senaryolar çizip bebişimi anneli babalı büyütememekten korkuyorum
Merhaba herkese,
Ben de 12 haftalık hamileyim, siteyi yeni keşfediyorum, bu konuyu görünce hemen merhaba demek istedim. Herkesin aklına geleni paylaşabilmesi, birbirinin dertlerine sorularına çözüm önermesi çok hoşuma gitti. Ben de bugün 2li test için doktora gideceğim. Umarım her şey yolunda gider. Tüm ankaralı hamişlere sevgilerrr...
Arkadaşlar gebeliğin ilerleyen zamanları nasıl geçiyo..ben mi çok sıkıntılı ve duygusalım hatta karamsarım.. yoksa hepinizde var mı?
ben saçma sapan şeyler düşünür oldum.okadar saçmalamaya başladım ki eşimle küçücük tartışmamızda hemen ayrılacakmışız gibi senaryolar çizip bebişimi anneli babalı büyütememekten korkuyorum
merhaba ben su an özele gıdıyorum cok asırı para vermıyorum ama doktorum yogum oldugu ıcın randevuda alsam baya beklıyorum bırde o kadar beklemeye 10 dk da cıkıyorum oraya gıtmemın tek sebebı oglumu orda dogurmam doktorun doguma gırmesı ve dogum katında bayan personel olması .yoksa devlete veya baska bı yer bulsa bu sartlara uyan gıdıcem ama yok malesef etımesgut devlet hastanesı demıssın yenı dogan ünitesi var mı bıde erkek personel dogum katına gırebılıyor mu yada doktorun doguma gırıyor mu merak ettım:26:[/quote .!.:yeni doğan ünitesi var, doktorun doğuma giriyor ama erkek personel konusunda pek emin değilim hatta hatırlamıyorum diyebilirim ama sanırım bir tek o ofsayt senin için. çünkü inan hatırlamıyorum 7 sene oldu.
Muayeneye çok ödenmiyor belki ama doğum için özelde epey harcama yapmak gerekiyor 1000tl altında olmasa gerek.
Ben aslında Zbt'ye çok aşinayım .. Yıllardır oranın infertilite bölümüne gittim ..
Tüp bebek yaptırdım ve orda oldu çok şükür oğlum olucak ..
Sonra madem tüp bebeğimi orda yaptırdım gebelik takibimide orda yaptırayım dedim ve hep oraya gittim ..
Fakat oradaki dr'ların özeline nasıl gidilir dr'la bunu ne ara konuşuyorlar bilmiyorum ..
Ben normal hastaneye gidiyorum randevum geldikçe ..
Yani oradaki dr'ların hiç birinin özeline gitmiyorum ..
Öğrendiğim kadarı ile normal doğumda özel oda vip oda vs varmış ama sezeryanda yokmuş ..
Sezeryanda zaten her hastaya yapmıyolar ..
Akşam eşimle konuşayım .. Özel için ama kayınvalidem falan ne gerek var , herkes normal doğurmadı mı vs vs söyler kesin ..
Birde devlet hastanesinde ücrette yok ya , şimdi özele gidip o kadar para verince herkesin aklı çıkar ..
Beni kim düşünecek ki ?
Ablam Çağ hastanesinde yaptırmıştı çokta memnun kalmıştı .. Genel anestezi ile sezeryan oldu o yüzden 1 dk içinde hemen bebeği aldılar ..
1 gece yattı çokta beğendmiştik hastaneyi, tek kişilik oda , refakatçi için kanepe bile vardı ..
Ama geçen sene bebeğimi kaybettiğimde direk oraya gidecem dedim , 1 gece yattım kürtaj olucaktım orda 1000 lirayı herkes çok buldu ve ben başka yerde kürtaj oldum ..
Ama bende artık acıdan sızıdan çok korkuyorum kızlar ..
İnfertilitide o kadra çok anestezsiz işlemler oldu ki artık bende korku haline geldi herşey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?