Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

tekrar geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
dediğim gibi hiçbişey için canını sıkma biraz oluruna bırak bebeğini düşün
ufaklık napıyomuş gelince yaz yarın
:13:

cok saol canım ıyıymıs aslında valla tereddütteyım bende napsam ne etsem dıye benım normal olursa 950 olacak evet bıde ozellerde enuygunu dıyebılırım 2000-3000 verenler var ben gereksız görüyorum acıkcası herkeısn kendı tercıhı tabı de benım tercıh sebebımı yazdım zaten yoksa bende gıtmezdım özele

ayyyn e güzel canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım ikiz gelebelikte ayrı bir güzellik olsa gerek

Bu özel odalardan falan haberim var ..
Yalnız özel oda ve sancı odasına ayrı ayrı mı ücret ödeniyormuş ben onu bilmiyordum ..
Eşim istersen özel oda tutabiliriz dedi ..
Fakat ben normal doğumdan korkuyorum , aslında belkide çok kolay geçicek ama bilmiyorum ..
Dr ile henüz doğum konusunu konuşmadık haftam daha erken olduğu için .. Bakalım ne diyecek kendileri..
Dr'um derken özel bir dr'um yok orda muayene sırasında kim denk gelirse..
Başından beri kendime ait bir dr edinmediğim için çok pişmanım ..

Pazartesi günü Akay ve Çağ hastanesi ile görüşeceğim ..
Ssk ile anlaşmaları var diye biliyorum ama doğumun bir kısmını ss karşılıyor mu acaba ?

akayda doğum benim bildiğim 2500 civarı
emekli sandığı çalışanı bu fiyatı ödedi

ben ışın hanıma gidiyorum başından beri
çok da memnunum
hem bülent bey kadar yoğun da değil
çok ilgileniyor ve bana göre çok sempatik bir kadın
illa bülent beyi istiyorsan bilemem tabi ama

geçmiş olsun komşucum bende hamilelilikte 2 kez geçirdim gribi serumlarla şimdi de biraz var gibi atlatırız inş canım merak etme here evlikte her evde tatlı atışmalar oluyor sende benim gibi gurbettesin bende istdan geldim buraya hiç kimsem yok canım sıkılınca eşime sataşıyorum arada zaten dün akşam geldim 2 haftadır istanbuldaydım doğum öncesi son kez gittim gezdim allaha şükür evimdeyim ankarada ist diye söyleniyorum ordada evimi özlüyorum artık kızımın arkadaşının güzel haberlerini bekliyorruz

dtes1312

komşuyuz demek:)seninde az kalmış canım bebiş için.başka bi yerden gelin gelmekte benzemiş:)inşallah dediğin gibi atlatırım şu boğaz agrısını..

bugün selçuk beyle randevumuz vardı.kızımızı gördük:)insan hiç doyamıyor.bi kaç saat baksak sıkılmada izlerim.hareketleride daha net izeniyo:)bacaklarını ellerini oynatıyordu.iyiydi maşallah.inşallah sonuna kadarda öyle gider:)doktorum tuzlu su gargarası yap dedi.ıhlamur iç dedi.ıhlamurumu da yaptım şimdi :)pastilin çok faydası olmaz dedi.(benzer durumda olan arkadaşlar olursa diye yazdım detayları:))tansiyon konusundada her gün ölçmemi tavsiye etti..bende devam edecegim ölçmeye:)

2 hafta sonra tekrar muayeneye gidecegiz.yalnız sormak istediğim arkadaşlar artık her hafta gel demesi gerekmiyor mu?

soyle bır baktımda cogunlugumuz bırer hafta arayla bebeklerimize kavuşacak gibi görünüyoruz. hatta bırer gun arayla şu haziran bir gelseydi...Gel oğlum gel gel :))) sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.

Son düzenleme:

maşallah allah nazarlardan korusun bebeğini bizde en son gördüğümüzde bağdaş kurmuş oturuyordu biryanda ağzıda sanki meme varmış gibi emmeye çalışıyordu doktor alıştırma yapıyor diyordu bende istanbuldan geldiğimden beri boğazlarımı şişti ateş yaptı 2 gündür baygın gibi yaptım bende ıhlamurlar pastiller meyvelerle bugün biraz gözüm açıldı allaha şükür daha iyiyim hastaneyede gitmedim hemen serum takıyolar atlatmaya çalışıyorum

dtes1312

çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda atlatırsın.havalar ısındı aslında polenlerde öksürük yapıyor.normal mi düşünüyorsun doğumu ya da sezeryan mı bilmiyorum ama sezeryanda öksürmek dikişleri epey bi zorluyormuş..inşallah en kısa zamanda şu öksürüğü atlatırız:)))

bu arada eryamanda oturuyorsun hangi hastaneyi doğum için seçtin?

bilgi hastanesi(batıkent) selçuk beyde doğum yapmış arkadaşlar ya da tanıdıgı yapmış olanlar varmı.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?doktorumdan memnunum.ama doğumda ne olur bilemiyorum:)

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bir oğlum var şimdi kızım olacak kız başka diyorlar göreceğiz inşallah.

saol canım inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kavuşalım.

benimde bir oğlum var şimdi kız dediler.hayırlısı olsun bakalım.

Hanımlar merhaba.. Bebişim için alışveriş yapacağımda her şeyi bir yerden almak istiyorum hem kaliteli hem uygun olsun da istiyorum. Nerelerden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Günaydın

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bir oğlum var şimdi kızım olacak kız başka diyorlar göreceğiz inşallah.

saol canım inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kavuşalım.

benimde bir oğlum var şimdi kız dediler.hayırlısı olsun bakalım.

ne güzel sizin ikinciler geliyor hemde iki duyguyu da tadacaksınız

Hanımlar merhaba.. Bebişim için alışveriş yapacağımda her şeyi bir yerden almak istiyorum hem kaliteli hem uygun olsun da istiyorum. Nerelerden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

önceki sayfalarda öneride bulunanlar olmuştu ama hatırladığım kadarıyla söğütözünde chicco mağazası varmış uygun olan haziranda mothercare indirime gircekmiş kipa nın zaman zaman indirimleri olduğundan ve forumda uygun mağazalar olduğundan bahsetmişlerdi...

benim bildiğim kadarıyla özelcan bebe toplu alışverişlerde oldukça indirim yapıyor,yüzde 15 artı taksit yaparız demişlerdi bize...ulustaki en büyük şubesi 4 katlı...ben samanpazarına çıkarken yokuşun hemen sol kolundaki şirinler'den aldım...markalı markasız çok fazla çeşit var...kızılay YKM nin sırasındaki mnço muydu adını tam hatırlayamadığım bir mağaza var aşağıya doğru inilen oldukça uygun geldi fiyatları...nerden alırsan al pazarlığı elden bırakma )

Eylül ekin85 merhaba, Ben Akrapolde Bülent Bey'in hastasıyım. Çok memnunum gerek hastane personelinden gerekse doktorumdan. Beni doğum süreci için cesaretlendiriyor. Ben iğneden aşıdan vesaireden acayip korkarım ama sayesinde yavaş yavaş bu korkumun üstesinden geliyorum. Ben normal doğum istiyorum. Bülent Bey girecek doğumuma. Ama sen Işın hanıma alıştıysan mutlaka O da iyidir,ben kendisini tanımıyorum. genelde Bülent Beye randevu almak çok zor oluyor çünkü çok tercih ediliyor. Umarım her şekildede hakkında hayırlısı olur, hayırlı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…