- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.301
betty_sew çok şükür daha iyiyim.yarın muayenemiz var zaten doktorla.daha önce gitmek ve gitmemek konusunda tereddüt yaşadım.ama ilaç vereceklerdi boğazım için.taze sıkılmış portakal suyu,zencefil ve otacının öksürük için şekeri(genelde gece gıcık tutmasına karşı)alıyorum.şu an daha iyiyim.ilaçsız atlatabiliyormuyum denemek istedim bi kaç gün.zaten fazlaca ilaç kullanıyorum çünkü.hipotroidim var.magnezyum hapı,omega 3,demir ve vitamin hapı derken zaten baya bir şey oluyo
ama doktor illada ilaç alacaksın derse yapcak bir şey yok KBB doktoruna gözükeceğim ozaman:)
ya bedenen düzelsem ruhen bozuluyorum..bir tutturamadık şunuduş aldım,sizin yazdıklarınızı okudum,günlükte tutuyorum arada orayada bir şeyler yazdım rahatladım.
ARKADAŞLAR yaptığınız yorumlar beni mutlu ediyor.Ankaraya gelin geldiğim için burada fazla çevrem yok.ama siz hepiniz arkadaşlarım oldunuz.hemde bazılarınız aslında komşum gibi yakınsınız çünkü bir çoğunuz eryamanda oturuyo:)
en azından aynı şehirdeyiz.yalnız değilmişim gibi oluyor.güç oluyor bana.
yarın doktora muayene olduktan sonra sizede gelişmeleri yazarım.görüşmek üzere arkadaşlar.
yeni doğan ünitesi var, doktorun doğuma giriyor ama erkek personel konusunda pek emin değilim hatta hatırlamıyorum diyebilirim ama sanırım bir tek o ofsayt senin için. çünkü inan hatırlamıyorum 7 sene oldu.
Muayeneye çok ödenmiyor belki ama doğum için özelde epey harcama yapmak gerekiyor 1000tl altında olmasa gerek.
kızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
kızlar mrb..salı günü doktora gitmiştim doktor kesenin arkasında keseye benzer başka bi şey daha görmüştü ve plesanta arkasında hematom yada ikiz gebelik olabilir demişti.Bugün USG yaptırdım ikiz bebeklerim olacak:)))))).Rabbim tüm hamile anneleri bebeklerini hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.
ZTB'de sürekli aynı doktora gitmeye çalışırsan onunla anlaşabilirsin sezeryan konusunda, malesef yeni yasadan sonra özelleri yok doktorlarınayrıca ZTB ile ilgili görüşler kişiden kişiye değişir,ben 20.haftaya kadar gittim sonra bıraktım şimdi iyiki bırakmışım diyorum benim sorunumu farkedememişlerdi...bir de okadar iyidir doktorları..ayrıca yaptıkları ameliyatlarda okadar çok parça bırakıyorlardı ki bende fobi haline gelmişti...yani bana dokunsan ZTB ile ilgili bin ah işitirsin :))) mutlaka riskli gebelik konusunda iyi bir hastane ama her konuda değil normal doğum için özel sancı odası var o da 500 tl...sonra özel odaya çıkmak isteyeceksin o da 150-500 tl arasında...yine nerden baksan en az 650 tl'yi gözden çıkarman gerekiyor...750 tl'ye doğum yapabileceğin özel hastaneler var...sezeryan için zaten ameliyathaneye alıyorlar o konuda yapılacak bişey yok ama çıkışta yine özel odaya para ödeyeceksin...ZTB de olsa her halukarda bir miktar çıkıcak cebinden...ama keşke normal doğumu isteseydin açıkçası ben çok isterdim...ayrıca özel sancı odasına eşin ve annen de girebiliyor başında bekleyebiliyorlar...
Bu özel odalardan falan haberim var ..
Yalnız özel oda ve sancı odasına ayrı ayrı mı ücret ödeniyormuş ben onu bilmiyordum ..
Eşim istersen özel oda tutabiliriz dedi ..
Fakat ben normal doğumdan korkuyorum , aslında belkide çok kolay geçicek ama bilmiyorum ..
Dr ile henüz doğum konusunu konuşmadık haftam daha erken olduğu için .. Bakalım ne diyecek kendileri..
Dr'um derken özel bir dr'um yok orda muayene sırasında kim denk gelirse..
Başından beri kendime ait bir dr edinmediğim için çok pişmanım ..
Pazartesi günü Akay ve Çağ hastanesi ile görüşeceğim ..
Ssk ile anlaşmaları var diye biliyorum ama doğumun bir kısmını ss karşılıyor mu acaba ?
Arkadaşlar herkese merhaba . Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Akrapol hastanesine gitmeye karar verdim Bülent beye 4 mayısa randevu alınca o süreç gelene kadar aynı hastanede Işın Hanıma gitmeye başladım. Işın Hanımdan memnunum ama o hastaneyi seçme sebebim Bülent beydi. Aranızda iki doktor arasnda seçimime yardımcı olacak birileri varsa beni çok mutlu eder. Arada kaldım ve bir tercih yapmak zorundayım. Kendisi yada arkadaşı Akrapole giden arkadaşlar özelden de mesaj atabilir lütfen yorum yapın, hepimiz gibi bende kendim ve bebeğim için en iyisini istiyorum. Herkese sevgiler..
betty_sew çok şükür daha iyiyim.yarın muayenemiz var zaten doktorla.daha önce gitmek ve gitmemek konusunda tereddüt yaşadım.ama ilaç vereceklerdi boğazım için.taze sıkılmış portakal suyu,zencefil ve otacının öksürük için şekeri(genelde gece gıcık tutmasına karşı)alıyorum.şu an daha iyiyim.ilaçsız atlatabiliyormuyum denemek istedim bi kaç gün.zaten fazlaca ilaç kullanıyorum çünkü.hipotroidim var.magnezyum hapı,omega 3,demir ve vitamin hapı derken zaten baya bir şey oluyo
ama doktor illada ilaç alacaksın derse yapcak bir şey yok KBB doktoruna gözükeceğim ozaman:)
ya bedenen düzelsem ruhen bozuluyorum..bir tutturamadık şunuduş aldım,sizin yazdıklarınızı okudum,günlükte tutuyorum arada orayada bir şeyler yazdım rahatladım.
ARKADAŞLAR yaptığınız yorumlar beni mutlu ediyor.Ankaraya gelin geldiğim için burada fazla çevrem yok.ama siz hepiniz arkadaşlarım oldunuz.hemde bazılarınız aslında komşum gibi yakınsınız çünkü bir çoğunuz eryamanda oturuyo:)
en azından aynı şehirdeyiz.yalnız değilmişim gibi oluyor.güç oluyor bana.
yarın doktora muayene olduktan sonra sizede gelişmeleri yazarım.görüşmek üzere arkadaşlar.
dtes1312
komşuyuz demek:)seninde az kalmış canım bebiş için.başka bi yerden gelin gelmekte benzemiş:)inşallah dediğin gibi atlatırım şu boğaz agrısını..
bugün selçuk beyle randevumuz vardı.kızımızı gördük:)insan hiç doyamıyor.bi kaç saat baksak sıkılmada izlerim.hareketleride daha net izeniyo:)bacaklarını ellerini oynatıyordu.iyiydi maşallah.inşallah sonuna kadarda öyle gider:)doktorum tuzlu su gargarası yap dedi.ıhlamur iç dedi.ıhlamurumu da yaptım şimdi :)pastilin çok faydası olmaz dedi.(benzer durumda olan arkadaşlar olursa diye yazdım detayları:))tansiyon konusundada her gün ölçmemi tavsiye etti..bende devam edecegim ölçmeye:)
2 hafta sonra tekrar muayeneye gidecegiz.yalnız sormak istediğim arkadaşlar artık her hafta gel demesi gerekmiyor mu?
herkese merhaba.bugün ayrıntılı usg vardı.çok şükür herşey yolunda veeee bir kızım oluyor.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bir oğlum var şimdi kızım olacak kız başka diyorlar göreceğiz inşallah.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim bir oğlum var şimdi kızım olacak kız başka diyorlar göreceğiz inşallah.
saol canım inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kavuşalım.
benimde bir oğlum var şimdi kız dediler.hayırlısı olsun bakalım.
Hanımlar merhaba.. Bebişim için alışveriş yapacağımda her şeyi bir yerden almak istiyorum hem kaliteli hem uygun olsun da istiyorum. Nerelerden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar herkese merhaba . Benim için çok önemli bir konuda yardıma ihtiyacım var. Akrapol hastanesine gitmeye karar verdim Bülent beye 4 mayısa randevu alınca o süreç gelene kadar aynı hastanede Işın Hanıma gitmeye başladım. Işın Hanımdan memnunum ama o hastaneyi seçme sebebim Bülent beydi. Aranızda iki doktor arasnda seçimime yardımcı olacak birileri varsa beni çok mutlu eder. Arada kaldım ve bir tercih yapmak zorundayım. Kendisi yada arkadaşı Akrapole giden arkadaşlar özelden de mesaj atabilir lütfen yorum yapın, hepimiz gibi bende kendim ve bebeğim için en iyisini istiyorum. Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?