Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Teşekkür ederim. Dün gittim samanpazarındaki özelcan bebeye kaliteli şeyler vardı bir iki şey aldım parkyatak alacağım ona da hangi marka almaya karar verdim. Ama bir iki mağaza bana şirinler bebeyi tavsiye etti orayı da gördüm ama bakmadım oraya da gidecem bebek şekeri malzemesi almaya gittiğim zaman inşaallah.

Bu arada hanımlar mothercare de her ayın 15 inde bazı sürpriz ürünlerde %50 indirim oluyormul haberiniz olsun :)

selam hanımlar

bişey sorcam ben ulus tarafın pek bilmiyorum bu samanpazarı ile konya sokak aynı yerdemi?

batıkent bilgi hastanesinde selçuk beyde doğumunu yapan ya da tanıdığınız varsa tecrübelerinizi ,memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız arkadaşlar?

cnm açıkçası şirinlerde çeşit çok,yanyana 3 dükkan ancak ben alışverişten sonra farkettim bazı ürünleri dışardan daha pahalıymış yaptıkları indirimle ancak kazıklanmaktan kurtulmuşum o yüzden pazarlığı sıkı tut :))) örneğin emzik,biberon,göğüs pedi kampanyada diyor ama inanma :)) 22,5 dediği tulumları 15 ten verince dışarıyla aynı olmuş mesela :))) fiyatlar hakkında bilgi sahibi olup gidersen süper olur..ama yinede ordan aldığım için hiç pişman olmadım içime sinmesi önemliydi, 3-5 farkedebiliyor ama dediğim gibi çeşit çok...

iç zıbınları herkes mothercare den tavsiye ediyor,indirimlerde 3 lü 5 li paketler çok uygun oluyormuş..ozaman mayısın 15 inde mothercare'deyiz :) zaten benim için son ay...

bebek şekeri için de hacı bayram camiye giderken hotel ulustan sağa dönünce davetiyeciler,nikah şekerleri işhanı varmış ben de henüz gidemedim...internette de tahtakale toptancısı yavuz süs var..üye olunca fiyatları görebiliyorsun...oldukça uygun geldi..10-15 tl'ye çok güzel kapı süsleri,takı yastıkları var.

Ütopya06 Işın Hanıma sende Bülent beye gidiyorsun ve haziranda ikinizinde hayırlısıyla doğumu var. Bu cumartesi Bülent beye giderim. Olmadı Haziran sonuna yada Temmuza randevu alırım arada Işın Hanıma devam ederim sizin yaşadıklarınıza göre karar veririm:) Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Valla öyle ortada kaldım ki kararsızlık canımı sıkıyo. Cevaplar için gerçekten teşekkürler

mrb arkadaslar .ben geçen hafta ulustaki özelcan bebeden avent 4 lü biberon setini %50 indirimli aldım.49 liraya normalde tanesi 25 falan. haberiniz olsun.. bir de chicco yenidoğan bakın setini de çantasıyla 49liraya aldım.. bana uygun gibi geldi.....

canım ben bebekten önce biraz sıkıntı yaşadım özeliklede özel hastanelerde en sonunda çözümü ztb hastanesine göndermekle buldular artık benide bıktırmışlardı ztb ameliyat oldum sonra hamile kalınca oraya devam ettim evime uzak ama eşim saolsun götürüyor sabahları zaten kendisi benden çok istedi o hastaneyi normalda düşünüyorum bakalım nasıl olucak dünde kontrolmüz vardı herşey yolunda inş kızımınızında keyfi yerinde maşallah

Son düzenleme:

Merhaba ztb gidiyormuşssunuz, hastane nasıl, görevlilerin doktorların davranışları nasıl? hep aynı doktora muayane olabiliyormusun? doğum için özel odalar varmış herkes tutabiliyormu , doğumdan önce mi başvurmak lazımmış? yani genel olarak hastane nasıl ? Sağlıkla sıhhatle kavuş meleğine umarım istediğin gibi yaparsın doğumunu bizde çok kolay normal doğum yapan bir annenin doğum hikayesini okuruz.

ben memnunum evet biraz kalabalık ama gittiğim bir özel hastanede ben muayene olmak için 2 saat beklediğim oldu dün saat 10 gibi girdim hastaneye 12 de tahlilelerimi verip çıktım devamlı aynı odada muayene oldum ama doktorun değiştiği oluyor tabiki ayrıca değişmese bile çok fazla hastaya baktığından seni hatırlaması imkansız özelden tek farkı bu gittiğinde doktorun seni hatırlamıyor ama zaten geçen ayı herhangi bir sorun yoksa hatırlamaya gerek yok bence o anki gelişimine bakıyor ama sorun varsada bırakmıyor hemen incelemeye alıyor bütün tahlil ve testlerimi sırasıyla yaptırdım hepside iyi çok şükür bundan sonraki aşamada nstde giricem inş özel odalar şöyle bir tane sancı odası var sancı sırasında eşin ve ailen yanında olabiliyor birde doğumdan sonra kalabileceğin özel odalar var çoğunluklada doğuma giidnce tutululabiliyor ben gidip daha görüşmedim ama odaları tutup memnun kalan arkadaşlarım var bizede yardımcı olucaklar doğum esnasında diye bekliyorz başka merak ettiğin bişey varsada cevaplayabrm

Cevap için çok teşekkürler. Ben Akrapole gidiyorum normal doğum istiyorum hastanede aksine bir davranış olursa ztb benim içinde en mantıklı tercih olacak tecrübeleri, bebk yoğun bakımı sebebiyle. Bir doktor arkadaşımın ztb de kadın doğumcu bir arkadaşı varmış istersen tanıştırayım dedi şimdilik gerek görmedim, bide dışarıdan çok korkutuyorlar kötülüyorlar sen içimi rahatlattın. Aklıma bişey takılırsa yine sorarım. Az kalmış doğuma takipçin olurum artık:) Kendine v meleğine dikkat et:)

merhaba hanımlar bende etlik zübeyde hanıma gitmeye başladım artık özele devam etmicem doğuma kadar etliğe artık orasıda kalabalık ama öneren çok olduğu için orayı tercih ettim ama poliklnik bölümünde hiç bayan doktor yok hep erkek randevulu gittiğim içinde pek sıra derdim olmuyo bu ikinci gidişimdi aynı doktora gitmiyorum hepimize hayırlı doğumlar inş

merhabalaar bende hala hangi hastaneye devam etsem karar veremedim bi oradayım bi burada, zekai tahiri hep kötülüyorlar doğum yapmış olan veya tanıdığı kısa zamanda orada doğuran varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

merhaba hoşgeldin rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine bende oraya gidiyorum bayan doktor denk gelmemiştir sana var ama orası doktr yönünden biraz farklı her gittiğimde bende değişik doktorla karşılaşıorum yanlız bir sefer aynı doktor denk geldi okadar o ama doktorlar hep ilgiliydi geçen ay ve bu ay gitmedim oraya doktorum gerek görmedi ben çubukta oturduğumdan gidip gelmesi zor oluyo birde bi problem yok diye artık doktorum göndermiyor kendi ilgilenio gitmeme gerektiği zaman söyleyr ben öyle gidiyorumartık doğuma kadarda gitmem geliba bi aksilik çıkmazsa eğer tabi doğumuda önce kendi bulunduğum yerde ve kendi doktorumla gerçekleştirmek istiyorum fakat doktorun olmadı zamana gelirse mecburen başka bi hast gitcem orasıda etlik olur başka yer düşünmüyorum çevremden duyduğum kadarıyla iyi diyorlar ama bilmiyorum kısmet artık

merhaba herkesin yaşadıgı tecrübeler farklıdır. herkesin memenun oldukları farklı. mesela benim memenun oldugum durumlar seni memnun etmeyebilir. herkesi dinle ama gözetlede bir yandan. 42 gün önce zekai tahir burakta doğum yaptım. hastaneden yemeklerinden doktordan gayet memnunum :) doğum sırasındaki bir hemşireye gıcık oldum oda duymak istemediğim bir şeyi söyledi. halbuki haklıydı ama ben gıcık oldum :) ben sana anlatayım en yakın yaşayan olarak. 10 kişilik bir sancı odasına alınıyorsun orda acılman olana kadar sancı çekiyorsun ama öyle abartı sancı değil. orda tabi abartan bazen bagıran insanlar oluyor ama dikkate alma zaten doktorlar hemşireler kızıyor onlara. çünkü diğer kişileri rahatsız edecek şekilde davranıyorlar. neyse açılman 8 9 cm oldugunda geliyorlar bakıyorlar doğum başlamış oluyor bir iki orda ıkınıyorsun acılman tamamlandıgında doğumhaneye götürüyorlar seni sandalyeyele kendin çatala yatıyorsun 2 3 ıkınma sonrasında cıkıyor bebek. doktorların dediğini yaparsan rahat edersin. ıkın dediğinde ıkınırsan dur dediğinde durursan hemen doğum yaparsın.. evde hemen sancın olunca gitme hastaneye hemen gelmiyor bebek önce duş al sancıların sıklastıgında dakikada tutabilirsin git hastaneye. evde cek cogu sancını. ben saat 11 de gittim 5 cm acılmam vardı. suni sancı verdiler saat 12 de ( bana sordular suni sancı istermisin diye) lagman yapıldı ( bunuda sordular yapalım mı diye) saat 3 de sancıların sıklaştı suni sancının da etkisiyle biraz fazla yaşadım ama 4 de bebeğim dünyaya geldi çok şükür.
yani diyeceğim bence güzel hastane güzel doktorlar güzel hemşireler yemeklerde güzel
hıı istersen ailen sen doğumdayken özel oda tutabilir o zaman bir çok hastayla değil sen ve refakatcin kalabilirsiniz.. yeterlimi? :)

bebeğin hayırlı olsun güzel yazmışsın birde merak ettiğim doğuma asistanlar giriyormu ve doğumhane kalabalık oluyor mu, cevap için teşekkürler.

bebeğin hayırlı olsun güzel yazmışsın birde merak ettiğim doğuma asistanlar giriyormu ve doğumhane kalabalık oluyor mu, cevap için teşekkürler.

birşey değil. valla doğuma kim girdi bilmiyorum ama asistansa bile gayet tecrübeliler. ebede olabilir ama çok tatlı bir bayandı doğumu yaptıran. kalabalıklık şöyle doktorlar hemşireler vs var. hani hastane personeli dısında kimse yok. ki o sancı ile halka acık bile olsa umrunda olmaz en azından benim olmazdı. o sıra gözlerim kapalı ıkınıyordum kim var kim yok önemli değil.

ayrıntılı açıklamaların için çok teşekkürler bende ara ara korku yaşıyorum bazende çıkıvercek herkezinki gibi diye aldırmıyorum garip duygular içersindeyim hayırlı rabbim yardımcımız olsun inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…