- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.341
ayrıntılı açıklamaların için çok teşekkürler bende ara ara korku yaşıyorum bazende çıkıvercek herkezinki gibi diye aldırmıyorum garip duygular içersindeyim hayırlı rabbim yardımcımız olsun inş :)
mrb arkadaslar bişy sorucaktım.ben linaya gidiorum ve 2 hafta sonra ayrıntılı usg var beni radyolog ali ipek' e yonlendirdiler.. ama ben emin olamıyorum..sizlerin fikirlerini bekliyorum..
mrb arkadaslar bişy sorucaktım.ben linaya gidiorum ve 2 hafta sonra ayrıntılı usg var beni radyolog ali ipek' e yonlendirdiler.. ama ben emin olamıyorum..sizlerin fikirlerini bekliyorum..
günaydın
ankaralı anneler kaçtımı ne oldu neredesiniz kıslar tahlilleriniz sonuçlarınız nasıl gidiyor herşey yolundamı
merak ettiğin birşeyler olursa sorabiirsin seve seve cevap veririm :) bu topiğe sık girmiyorum msjda atabilirsin.
günaydın
ankaralı anneler kaçtımı ne oldu neredesiniz kıslar tahlilleriniz sonuçlarınız nasıl gidiyor herşey yolundamı
valla herkes hastanesini dr unu anlatıyo kaçıyo halbuki paylaşalım konuşalım diye açtım ben bu topiği. hiç kimse derdinden tasasından ankarada yapabileceğimiz şeylerden bahsetmiyor benim de yazasım gelmiyor açıkcası.
günaydın
valla herkes hastanesini dr unu anlatıyo kaçıyo halbuki paylaşalım konuşalım diye açtım ben bu topiği. hiç kimse derdinden tasasından ankarada yapabileceğimiz şeylerden bahsetmiyor benim de yazasım gelmiyor açıkcası.
yeni katılan arkadaşlar yeni gebelerimiz haklı olarak doktor,hastane vs soruları oluyor ben de onları okuyup ilk zamanlarımı hatırlıyorum...benim için son 5 hafta artık..biz bebek odasıydı, arabasıydı, ilk alışverişiydi o kısımları bile aştık artık doğum fotoğrafçısı, bebek şekeri vs araştırmalarındayız :)) düğün gibi bir bebek sahibi olmak, her anı ayrı bir murat her anı ayrı bir heyecan...aynı düğün gününü bekler gibi hiç geçmiyormuş gibi geliyor zaman,aslında akıp geçiyor...allah herkeseeeee nasip etsinnnn
sizler ne aşamalardasınız kızlar...heyecanlar nasıl?
kızlar merhaba ben ankarada yaşıyorum ve lina kadına gidiyorum. doktorum hrs ve medicanada doğum yapılacağını söyledi. kısmetse doğum temmuzda ama fiyatları öğrenince dudağım uçuklmadı değil açıkçası. siz doğumu nerelerde yapmayı planlıyorsunuz? açıkçası çok araştırdım ama bazı doktorlar veya hastaneler takibi olmayan hastayı istemiyorlar yani kendi takip ettikleri hastaları olmayanları almıyorlarmış... şuan ne yapacağımı bilemez halde kala kaldım. zekai tahire gitmeyi düşündüm ama orda oanda hanig nöbetçi doktor veya asistan denk geliyorsa o yaptırıyormuş sanırım bunuda istemedim açıkası. bana yardımcı olabilecek olanınız varmı?
kızlar merhaba ben ankarada yaşıyorum ve lina kadına gidiyorum. doktorum hrs ve medicanada doğum yapılacağını söyledi. kısmetse doğum temmuzda ama fiyatları öğrenince dudağım uçuklmadı değil açıkçası. siz doğumu nerelerde yapmayı planlıyorsunuz? açıkçası çok araştırdım ama bazı doktorlar veya hastaneler takibi olmayan hastayı istemiyorlar yani kendi takip ettikleri hastaları olmayanları almıyorlarmış... şuan ne yapacağımı bilemez halde kala kaldım. zekai tahire gitmeyi düşündüm ama orda oanda hanig nöbetçi doktor veya asistan denk geliyorsa o yaptırıyormuş sanırım bunuda istemedim açıkası. bana yardımcı olabilecek olanınız varmı?
haklısın valla bende hergün bakıyorum ama yazacak bişey olmayınca çıkıyorum sonra
ne güzel tanımlamışsın valla öyle düğün gibi heranı herşeyi özel
bende 24. haftamdayım bu hafta şeker ölçümü yapılacak bakalım dayanabilecekmiyim
kızımızın beşiğini aldık büyük eşya olarakta daha detaya pek giremedim ama bu aydan sonra alayım diyorum
siz neler aldınız bebişe imkanının varsa fotolarını koyarmısın valla bakmaya doyanamıyorum onların eşyalarına
merhaba hellalu
ben bilgi hastanesi selçuk beye gidiyorum sezeryan olacağım 1000 tl gibi bişey tutar dediler
normal doğum için ise bi ara konuş istersen hastanelerin hepsi artık telefonda bilgi veriyor canım
herkese merhaba.umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
bende son 3 aya girdim artık.en son şeker yüklememi ve ayrıntılı usg yaptırdım çok şükür iyi çıktı.usg de cinsiyetimiz kız çıktı.2 doktor kız 2 doktor erkek dedi.bende henüz hiç birşey almadım ne yapsam bilemedim.şimdi kıza göre alırım erkek çıkarsa diyorum.sanırım beklicem biraz daha.eğer oğlum olursa 1 yaşındaki abisinin birçok şeyini giyecek.
2 hafta sonra tatile gidicez oğlum eşim ve bebişimle. çok endişeliyim aslında sıcak olcak ben 30 haft olcam ama eşim çok istedi kıramadım.
artık doğurursam bebişim antalya doğumlu olur kızlar
bu arada çalışan anneler 32 hft ayrılacakmısınız yoksa devammı?sanırım ben çalışamıcam oğlum bide iş beni çok yoruyor.aman ne yapim koçiş baksın artık bize
işte bizde durumlar böyle...
eee sizler anlatın birazda
m ızın vermıyo merhaba bu alı bey acaba servet ünsaldakı bey mdıır merak ettım oyleyse bende ona gıtmek ıstıyorum ama esım ızın vermıyo en son haftasonu ben oraya gıtmek ıstıyorum dedım o zaman kendın gıt ben gelmem dedı y anapım gıdıcem belkı sonra dayanamaz gelırmerhaba, ben yakın zamanda ayrıntılı ultrasona Ali Bey'e gittim, kontrol yaparken ultrasondaki herşeyi de anlattı, tüm ultrason görüntülerini de CDde verdi. Kullandığı usg nin 4 boyutlu-renkli özelliği var, 2 tanede renkli fotosu oldu bebişin :) fiyatı 150 tl. tercih edebilirsiniz
canım bende bu haftasonugıdıcem ama 1 kerelık lınaya sırf dogum sıkıntı olur dıye yanı cok sacma onun yerıen ozel bı hasta tercıh et bence gereksız yere nıye 2 kez para oduyesınkı ben lokman hekımde yapıcam ıns dogumumukızlar merhaba ben ankarada yaşıyorum ve lina kadına gidiyorum. doktorum hrs ve medicanada doğum yapılacağını söyledi. kısmetse doğum temmuzda ama fiyatları öğrenince dudağım uçuklmadı değil açıkçası. siz doğumu nerelerde yapmayı planlıyorsunuz? açıkçası çok araştırdım ama bazı doktorlar veya hastaneler takibi olmayan hastayı istemiyorlar yani kendi takip ettikleri hastaları olmayanları almıyorlarmış... şuan ne yapacağımı bilemez halde kala kaldım. zekai tahire gitmeyi düşündüm ama orda oanda hanig nöbetçi doktor veya asistan denk geliyorsa o yaptırıyormuş sanırım bunuda istemedim açıkası. bana yardımcı olabilecek olanınız varmı?
ayy bayıldım hastane cıkısınaankarada özel hastaneler yeterince pahalı ve bir de doktorun dışardan olunca ücretler daha da yüksek oluyor..linaya gittiğin için de doktora ayrı hastaneye ayrı ödeyeceksin..ZTB'ye gidip bir doktorla anlaşırsan doğumuna gelir,özellikle referansla gidebilceğin bir doktor bulabilirsen seninle doğuma kadar ilgilenir doğumuna da girer, ya da gidip birebir de doktor bulabilir konuşabilirsin...ama tabiki önce iyi bir isim bulman gerek...seni çok iyi anlıyorum ben de çok zor karar verdim,maddiyat vs bir sürü şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun...ama kendine dert etme herşey yoluna giriyor..
cnm şeker ölçümünde dayanılmayacak bişey yok..bulantın kusman mı var?benim de çok yoğundu bulantılarım ama hiç sorun olmadı,şekerli bi su içiyorsun okadarbebek odasını sitelerden aldık cnm yapım aşamasında,gelince koyarım gerçekten ben de çok seviyorum, yeniden çeyiz hazırlamak gibi :)))) eklemeyi becerebilirsem kızımın ilk kıyafetini gönderebilirim piyasadakilerden değişik bulup aldığım bir hastane çıkışı(hatta alt açması,havlusu komple bi setti) biz de çok geç başladık eşyalarını almaya. 32.haftalar itibariyle ağırlaşmaya fazla gezememeye başlıyorsun...şuan en güzel zamanların iyi değerlendir...
bende son 3 aya girdim artık.en son şeker yüklememi ve ayrıntılı usg yaptırdım çok şükür iyi çıktı.usg de cinsiyetimiz kız çıktı.2 doktor kız 2 doktor erkek dedi.bende henüz hiç birşey almadım ne yapsam bilemedim.şimdi kıza göre alırım erkek çıkarsa diyorum.sanırım beklicem biraz daha.eğer oğlum olursa 1 yaşındaki abisinin birçok şeyini giyecek.
2 hafta sonra tatile gidicez oğlum eşim ve bebişimle. çok endişeliyim aslında sıcak olcak ben 30 haft olcam ama eşim çok istedi kıramadım.
bu arada çalışan anneler 32 hft ayrılacakmısınız yoksa devammı?sanırım ben çalışamıcam oğlum bide iş beni çok yoruyor.aman ne yapim koçiş baksın artık bize
ankarada özel hastaneler yeterince pahalı ve bir de doktorun dışardan olunca ücretler daha da yüksek oluyor..linaya gittiğin için de doktora ayrı hastaneye ayrı ödeyeceksin..ZTB'ye gidip bir doktorla anlaşırsan doğumuna gelir,özellikle referansla gidebilceğin bir doktor bulabilirsen seninle doğuma kadar ilgilenir doğumuna da girer, ya da gidip birebir de doktor bulabilir konuşabilirsin...ama tabiki önce iyi bir isim bulman gerek...seni çok iyi anlıyorum ben de çok zor karar verdim,maddiyat vs bir sürü şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun...ama kendine dert etme herşey yoluna giriyor..
cnm şeker ölçümünde dayanılmayacak bişey yok..bulantın kusman mı var?benim de çok yoğundu bulantılarım ama hiç sorun olmadı,şekerli bi su içiyorsun okadarbebek odasını sitelerden aldık cnm yapım aşamasında,gelince koyarım gerçekten ben de çok seviyorum, yeniden çeyiz hazırlamak gibi :)))) eklemeyi becerebilirsem kızımın ilk kıyafetini gönderebilirim piyasadakilerden değişik bulup aldığım bir hastane çıkışı(hatta alt açması,havlusu komple bi setti) biz de çok geç başladık eşyalarını almaya. 32.haftalar itibariyle ağırlaşmaya fazla gezememeye başlıyorsun...şuan en güzel zamanların iyi değerlendir...
Allah tan bulantım yok ama kimisi kustum falan deyince bende koktum işte ne bileyim
hastane çıkışına bayıldım valla çok farklı ve güzel iyi günlerde kullansın
bende sitelerden aldım geçen hafta beşiği şimdi yapılıyo bakalım bizimkide
gelsede odayı süslesem diye bekliyorum içim içimi yiyor valla
kızlar bebişler daha göbüşdeyken gezin gezebildiğiniz kadar, benim oğlan beni resmen beşiğin önüne çaktı2 gündür gaz sıkıntısı var , beşiği salla salla kollarım koptu, uyku desen oda yok dışarda hava çok güzel ama benim yataktan başka yerde gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?