Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bebeğim çok iyi cnm şükürler olsun. biraz hareketli ve uykusuz bir cocuk ama sağlıgı sıhhati yerinde. 45 gün oldu bugün :) inşallah gönlüne göre olur cnm 1 gece kaldım normal doğum oldugu için.

canım çok teşekkür ederim.sanırım bilgi hastanesine giden çok yok hatta hiç yok:)) soralı baya oldu ama senden cevap geldi.sanırım 1 kişi daha selçuk beyin hastası.ben selçuk beyden çok memnunum.sıcak geliyor diye.ama dediğin gibi muayene en fazla 5 dk sürüyo.biz ise doyamıyoruz yarım saat sürse yok demeyiz.hatta soracagım soru varsa kagıda yazmazsam her şeyi unutuyorum bebişi görünce.bu cumartesi gideceğiz kontrole.çok özledim kızımız eylüşü:))inşallah sağlıklıdır (tüm bebişler sağlıklı doğar inşallah ve sağlıklı büyürler)normal ya da sezeryan diye bi tercihim yok doktor ne derse.aslında normal istiyordum sezeryana olmaz diyordum ama her hamilenin normal doğumu bir degil.bazısı daha az acı ile doğuruyor ya da daha kısada bazısı ölüp dirilircesine işkence şeklinde anlatıyor.yani eğer rahat normal olacaksa ok ama bünyeyi işkence çekecek kadar zorlamayıda pek mantıklı bulmuyorum.normal istememin nedeni dikişsiz ve hemen ayaga kalkıp bebişle ilgilenebiliyor olmaktan dolayı istiyorum.zaman daraldıkça kafam karışıyor kızlar:18:
daha evi temizlettirmedim ne zaman cam vs büyük iş için kadın çagırsam bilmiyorum eşim artık sen yorma kendini son haftalar diyor.ben dün yine yordum kendimi(evi makineleyip silmek vs bile canımı çıkarıyor:))bu bi kaç gündür ayaklarım ve ellerim çok şişti.fazla oturamıyorum fazla yürüyemiyorum sıkıntılı şu ara.tansiyonumda düşük çıkmaya başladı 10 6 filan.hatırlarsanız bi ara 14 lerde filandı.onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür.12 kilo aldım.ben toplamda 12 olsun istiyordum ama şimdiden aldım bakalım ne olacak.heyecanla bebişi bekliyoruz.ilk çocuk diye mi bu kadar heyecanlıyız eşimle yoksa ilki sonu yokmu bilmiyorum ama sevinçle merakla bekliyoruz:))

bebişin arabasını daha almadık.gögüs pomapası filanda almadık birde eksik olan bebiş şekeri.ama bebek şekerini netten sipariş etmeyi düşünüyorum .netten sipariş eden var mı hem güzel hem uygun bir şeyler:))gittigidiyorda araştırdım biraz.en kötü ihtimal ordan bir şeyler sipariş edeceğim en geç hhaftaya kadar vermem lazım anca gelir:)

özlemişim sizleri bayadır yazmıyordum şimdide bir yazdım bitmek bilmedi

ARKADAŞLAR BİLGİ HASTANESİ SELÇUK BEYDE KENDİ YA DA TANIDIĞI DOĞUM YAPAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN???

sezeryan doğum yapan arkadaşlar varsa sezeryandan çıktığı ilk anı hatırlıyorlar mı acaba?dikişler vs (ameliyat sonuçta)agrı hissettiniz mi yoksa agrı kesicilerden dolayı hiç bir şey hissetmediniz mi?agrı kesici iğne vs vuruldunuz mu neler oldu paylaşırsanız çok mutlu olurum.

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

canım sezeryan düşünüyorsan orada doğum yap
yakınım sezeryanla doğum yaptı ekibi süperdi diyor
bebeği 3 aylık ve dikişleri ağrımıyormuş
hatta kaybolmaya başladı diyor.doğumdan çıktığında ilk anı hatırlıyor
uyuşturduğu için ameliyat sırasında da hiç bişey hissetmemiş
kısacası baya övmüştü.hayırlısı olsun..
peki bebeğinin kilosu nasıl çıkıyor ve ölçümlerini yapıyor mu???

bu arada ben göğüs pompası aldım
avent elektronik site önerebilirim(190 tl)
bebek arabasını e bebekten aldım mamas&papas sola (600 tl)
bebek şekeri duruyor ama gittigidiyor uygun ayaklı çerçevelerden almayı düşünüyorum 1.20 tl 1.70 tl fiyatları

ya herkes özele mi gidiyo? yok mu devlet hastanesinde kontrole giden?

ben de 20.haftaya kadar gittim ztb'ye..daha önce de yazmıştım...kişiden kişiye değişir, ben ztb'yi iyiki bırakmışım diyorum..yoğunluğuna yapılan muameleye vs katlanamıyordum..3 dk sürmüyor ultrasyon...tanıdığım ve özel gibi ilgilenen bir doktorum olmasına rağmen bıraktım ztb'yi...şimdi akaya gidiyorum...muamele okadar güzelki..kıyaslayamam bile...ztb'de 10 gün yattım özel odada...sürekli doğum yapanlar geliyordu,hepsinin hikayesine şahit oldum...iyi hemşire de var kötüsü de...iyi doktor da var kötüsü de...memnunu da var memnun olmayan da...kişinin beklentilerine göre değişiyor..ve mutlaka maddiyata göre de...ben doğum stresi çekerken ne yoğunluk ne de muamele nasıl olacak vb kafamda soru işaretleri olsun istemiyorum...ve okadar çok parça kaldığı için geri gelen vardıki gözümü çok korkuttu bu durum...riskli gebelikler konusunda tek geçilir hakkını da yiyemem...

4 saatse ıyı o zaman canım ıns sıkıntısız gecer

canım ne gıbı sıkıntılaırn vardı doktor rapor verdı merak ettım acıkcası bende zorlanacagımı dusunuyorum bel fıtıgı var bende ve bende oncesınden rapor ıstıyorum ama bakalım verırlerse:26:

nurcancım benım oglumda cok gazlı bı bebektı allah kolaylık versın bı arkadas yazmıs ben o ılacı sonra ogrendım bence onu bı dene arkadasım da demıstı bende bıcok sey dednedım ve oglum salıncaga alıstı ve 1 yasına kadar cıngene salıncagında yattı gazlı bebek cok zor bı tek memede sakınler 3-4 aydan sonra bıraz rahatlıyor[/QUOTE]

cnm benim suyum azmış,o yüzden çalışamazmışım :) o yüzden 24.haftada başladım ben rapor durumlarına..şimdi de doğum iznindeyim...insan çok istiyor son 3 haftaya kadar çalışıp bebekle daha çok vakit geçirmek ama saolsun doktorum doğumdan sonra da heyette yardımcı olacağını bu konuyu kafama takmamamı söyledi :)

ayşegülün nikah şekerleri var internette, yavuz süs var (toptancı) yine nette fiyatları çok uygun ,face'de sedoşça örgü bebek tasarım var çok güzel şeyler yapıyor...ulusta nikah &bebek şekerleri işhanı varmış bir de

teşekkürler arkadaşlar.biraz içim rahatladı.inşallah hepimizin doğumu iyi geçerde bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

gögüs pompası manuel mi canım?manuel tavsiye etmiyorlar diğeride çok pahalıeğer otomatik o fiyatsa hiç kaçırmayayım.

bebek arabası kraft ı begendik tüm özellikler var gitti gidiyorda 350 400 arası bir şeydi sanırım.

bebek şekri daha seçmedim:)

bu arada doktor kilosunu 2390 demişti 2 hafta öce ama fazla ölçüyor gerçek kilosu doktorun söylediğinden 200 300 gr az öyle düşünmeliymişiz:))bunuda doktor demişti.bazen 3500 kilo diyolar direk sezeryana alalım diyorlar bebiş 3500 doğmuyor:) ölçümün biraz fazla göstermesinden dolayı ama bunu doktorlar biliyo.bazıları söylemiyor:))

hayır canım manuel değil elektronik
ben 14 şubatta almıştım şimdi biraz yükseldi sanırım fiyat
hatta bitmiş canım bi kaç arkadaş daha ordan almıştı ama takip et
o sitede baya uygundu
Webvitrini.com Güvenli Alışveriş
burdan takip et istersen.

bilgi de benim oğluşun kilosunu 600 gr fazla çıkardılar

leysal arkadaşım sezeryan ile ilgili sorun olmuş.

ben 2011 de oğlumu makat geliş olduğu için spinal sezaryanla dünyaya getirdim.sacede belden aşağısını hissetmedim.oğlumun herşeyini gördüm.gözümün önünde temizleyip ben daha masadyken yanıma getirdiler.40 dk falan sürdü sonra oğlum önde ben arkada odamıza çıktık.ilk gün damardan sürekli giden bir ağrı kesici taktılar.yürümeye başlayınca hafif agrılarım oldu 2 gün içinde toparladım.korkulacak hiç bişey yok.
ama olabiliyorsa normal olsun en sağlıklısı.

cnm benim suyum azmış,o yüzden çalışamazmışım :) o yüzden 24.haftada başladım ben rapor durumlarına..şimdi de doğum iznindeyim...insan çok istiyor son 3 haftaya kadar çalışıp bebekle daha çok vakit geçirmek ama saolsun doktorum doğumdan sonra da heyette yardımcı olacağını bu konuyu kafama takmamamı söyledi :)

ayşegülün nikah şekerleri var internette, yavuz süs var (toptancı) yine nette fiyatları çok uygun ,face'de sedoşça örgü bebek tasarım var çok güzel şeyler yapıyor...ulusta nikah &bebek şekerleri işhanı varmış bir de[/QUOTE]

aaa cnaım ne guzel doktorun anlayıslıymıs ben oglumuda sımdıkı doktorumda dogurdum ama ozel bısey yapmıyor yanı kontrole gıttıgım gun bıle rapor vermıyor 1 kere ıstedım rıskın oldugu ıcın verıyorum dedı ondan sonra ısten cok bunaldım vucudumda yaralar cıktı 2-3 gun ıstedım gene vermedı ılerde ıhtıyacın olunca verırız dedı napcam bılmıyom

bu arada akaydakı doktorunun ısmı ne merak ettım:26:

Son düzenleme:
jelibons teşekkürler canım dediğin siteyi sık kullanılanlara kaydettim.ara sıra kontrol ederim inş gelir tekrar.çok uygun almışsın canım.şimdi 280 290 a sordum hep

alsenteşekkürler canım verdiğin bilgiler için.2 gün zaten hastanede kalınıyormuş.ama bi arkadaşım her yerime bıçaklar saplanıyordu ölüyorum sandım odama götürürlerken vs diye anlattı(biraz abartmayıda sever kendisi)onun için bilir kişilerden dinlemek istedim:))gerçi o an çok agrılı bir süreçsede bilmek isterim.olurda agrımıyormuş vs diyip çıkınca çok agrım olsa acaba bir şeyler ters mi gitti vs diye kuruntulanırım:))kendi işiini kendin yapabiliyor muydun eve geçince?yıksa sürekli yatman mı gerekti.yürümemen vs?birde karnın nasıldı.büzüş büzüş mü oluyor?yaşlı kadınların hani olur yaşu an göbiş büyük ama gergin,rahatsız etmiyor hatta şirin duruyor:))bu arada benim adım başak ve başak burcuyum.ayrıntılara biraz fazla takılıyorum.çok az kaldı doğuma.insan her şeyi merak ediyor.

görüşmek üzere

canım benim ağrılarım çok olmadı.eve gelince her işimi kendim yaptım ama birazda sana bağlı en kısa sürede ayağa kalkmalısın ne adar çok hareket edersen o kadar çabuk düzelirsin.ben evde hiç yatmadım.hatta annemler bana hasta yatağı hazırladılar ben kendi yatağımda eşimle uyudum.oğlumun beşiğinide yanıma aldım.

bende ağrısı olan arkadaşları duyuyorum özellikle baş ağrısı bunun içinde bol su içmen gerek.sanırım anestezi uzmanıda önmeli.inşallah sende ağrısız atlatırsın.

karnına gelince benim hiç çatlağım olmadı o yüzden büzüş büzüş değildi.çatlağı olanlar öyle büşüşüyor sanırsam.ama tabiki eski karnın gibi olmuyor hemen.ben sporla falan baya toparladım 6 ay sonrasında.ama tekrar hamiş oldum.

öncelikle sağlıklı bir şekilde doğumunu yap sonra düşünürsün bunları.ama gebe iken beslenme,bol su ve vucut nemlendirme çok önmeli.

herşey gönlünce olsun inşallah.

arcak81 doktorum tolga ecemiş..kendisi gerçekten bu konuda çok anlayışlı, ben de rapor konusunda çok sıkıntı çektim ztb'ye giderken, sanki ceplerinden parayla veriyorlarmış gibi davranıyorlar...hatta ben ilk başta rapor istemiyorum,son 3 haftaya kadar çalışcam dememe rağmen, kesinlikle çok riskli çocuğun suyu kalmaz diye beni ikna etmişti...

LEYSAL seninle hemen hemen aynı zamanda doğum yapacaz ve en erken bizim doğumlarımız görünüyor burada (benim de 15 haziran diyor doktorum) :) o yüzden herşeyi daha detaylı merak etmeye başlıyorsun,seni çok iyi anlıyorum..ben de çatlak olacak mı, epidural sezeryandan sonra ağrım sızım olacak mı vs çok merak ediyorum...ama genel anestezi de istemiyorum çünkü kızımın ilk dünyaya gözünü açışını görmek istiyorum...

bir de bana hep lansinoh'un elektrikli göğüs pompasını tavsiye ettiler, acıtmıyormuymuş nedir...fiyatı da 140 civarlarında..ben onu düşünüyorum...hatta satıcı da doğru bir tavsiye almışsınız demişti..

bende ankaradayım fakat hamile değilim çok istiyorum RABBİM nasip eder inşallah sizlerede hayırlı kolay doğumlar

Allah isteyen herkese nasip etsin,size de en yakın zamanda inşallah...

arkadaşlar doğum fotoğraçıları hakkında bilgi sahibi olan var mı? 500 tl'den aşağı hiç bulamadım açıkçası...aranızda albüm yaptıran vs var mı? veya daha uygun fiyat duyan...

evet tanıyorum o doktoru onda dogum yapan arkadasım var ama ben erkek doktor ıstemıyorum ve benımkıde devlet deıl özel hastane ama vermıyor ıste ıs bası kagıdıma bıle hastaneden cıkıs saatımı yazıyolar dıyorum yoluda ekleyın 1 saat mesela onu kurumunuz hesaplıycak dıyolar gıcıklar

bende de bel fıtıgı var ondan korkuyorum bakalım

geçmiş olsun cnm, bel fıtığından ameliyat olan bi arkadaşım hamile kaldı 1 yıl sonra oldukça zorlandı,umarım sen rahat geçirirsin...şuan nasıl gidiyor? ne kadar anlayışsızlar,kendi başlarına gelse acaba yine bu kadar katı mı olurlardı çok merak ediyorum...ben de sinir oluyordum 15.30 da hastaneden çıkıyoruz ,16.30 yazsa işe gitmeye gerek kalmayacak ama 1 saat için bizi işe gitmeye mahkum bırakıyorlardı...çok iyi anlıyorum ah ahh...

bende ankaradayım fakat hamile değilim çok istiyorum RABBİM nasip eder inşallah sizlerede hayırlı kolay doğumlar

inşallah canım Allahım gönlünüze göre bir evlat nasip eder

dikkat et kendine belfıtığı kadar iğrenç bişey yok annemden biliyorum
Allah yardımcın olsun canım ama ne olur hareketlerine falan dikkat et ilerlemesin en azından

cok saolun kızlar dıkkat edıyorum ama ıste oglum henuz 2 yasında ne kadar kaldırmasamda mecbur kaldıgım yada yıkadıgım zamanlar yanı zorlanınca agrılarım oluyo rbacaklarım uyusuyor genelde benım zaten
benımkı amelıyatlık deıl ama 2 tane fıtık gözüküyo fızık tedavı oldum gecen sene bıraz rahatladım ama sürekli dikkat etmek gerekıyor eskıden cok yürürdüm sımdı azcık fazal yürüsem yada ayakta kalsam bacaklarım tutmuyor sankıallahım beterınde korusun ne dıyelım

merhabalar, uzun zaman oldu girmeyeli topiğe. bu dönemde bebişin eksikleriyle uğraşıyordum. sezeryana karar verdık doktorumla, özel durumumdan dolayı, 30 mayısta inşallah kızım aramıza katılmış olacak. epidural olsun istiyorum ama korkuyorum da gerçi yorumlarınız olumlu yönde. ben en çok kızımın ilk anlarına ilk nefesine tanıklık etmek için epidural istiyorum, fotoğrafçı da ayarlayacağım için sıkayım dişimi diyorum ama bi taraftan da her ne kdr acı hissetmesem de rahatsız edici bi duygu mudur diye düşünmeden edemiyorum. bakalım nasıl olacak? fotoğrafçıyı ayarladım 450 tlye anlastım, dogum oncesı evde cekım + hastanede dogum esnasında + dogumdan 1 2 hafta sonra evde çekimi kapsıyor. bu arada şeker de çok sorulan konulardan biriydi epey arasırdıktan sonra sayenızde ogrendıgım suluhana gıttım gercekten cok uygun seyler var ayrıca cesıt de cok, bebek arabası seklınde sectım ben ıcıne de lavanta koydurdum yapılıyor şimdi bekliyorum ama içime çok sindi. ayrıca sadece bebek şekeri değil her türlü hobi malzemesi cok uygunmus suluhanda kızılayla kıyaslayınca. bir de ilk dönemlerde kullanmak için sallanabilen portatif beşik arıyordum, hepsine baktım ama içime sinen olmamıştı nihayet onuda buldum. hem kuması pamuklu hem tipi hosuma gitti hem sallanabılıyor hem de uygun. yonca bambam ismi resmini ekliyorum fikir olsun

bebek şekeri de şöyle bişey

az kalmış bebişine kavuşmana.hiç endişelenme sezaryan istiyorsan en güzeli epidural.bebeğini ilk anda görürsün.

bu beşiğin aynısını bende almıştım çok kullanışlı.iyi bir tercih yapmışsın.ayrıca bebek şekerine bayıldım.fiyatını paylaşırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…