Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

ayy kıyamam ben sana kuzummmmmm daha yaz yeni başlıyo bebişlede gezersin inşallah
nasıl gidiyo bakalım herşey yolundamı
canım ya bide alıpta almayın diyeceğin gereksiz eşyalar varsa söylermisin
40 çıksın diye dört gözle bekliyorum cnaım, bebek arabası almadım daha ben onu araştırıcam şimdi, bu göğüs pedlerinden almıştım bebedorun, göğüs uçlarına iyi gelmedi bende gittim bide göğüs kalkanı aldırdım eşime, göğüs kalkanından göğüs ucu çamaşıra değmediği için daha rahat, avetn marka en iyisiymiş ama eşim bulamadığı için nuk marka aldı geldi, bende göğüs ucları hassasken kullanmaya başladım, göğüs pompası falan almayın şimdi lazım olursa hemen alırsınız nasılsa, birde hastane çıkışlarını biz 2 hafta rahat giyebildik tulumlarımız falan hemen küçüldü , şimdi 3-6 aylık yazlık bebek kıyafetlerine bakıcam ama erkek bebeklerde bulmak zor cidden, emzik almıştı kardeşim hiç kullanmadım daha, ana kucağı her an elimizin altında hatta şu an onda uyuyo, beşiğini hiç sevmiyo sanırım, geçen hafta optimuma gittik , birden bebişle kendimi dışarda bulunca gereksiz yere küçücük tişörte 25 tl verdim eve gelince aklım başıma geldisiz siz olun o kadar çok para vermeyin en fazla 3 hafta giyiyorlar yazık oluyo sonra, şimdilik bu kadar bayanlari aklıma geldikçe yazarım oğluşla öptük sizleri

ben de lina da sema hanıma gidiyorum sen hangi dr a gidiosun?ben drla daha dogumu konusmadım ama kontrolu beklerken ordan bi arkadas mine hanımın hastasıymış, medicana hrs ve yenimalle devlet hastanesinde dogum yaptrdıklarını soylemiş. fiyatlarını bilmiorum size ne kadar dediler?ben de şimdiden araştırıyorum da...

canım benim bana sorarsan şimdi çalışabildiğin kadar çalış sonra çok ihtiyacın oluyor.benim evde oğlan olmasa ben çalışıcam ama işten eve geliyorum oğlan kucagıma oturuyor daha yürüyemiyor sürekli kucağımda.

artık süslenmeyi biraz azalt
yemeğe gelince uğraşma boşver yap bir çorba yada makarna yeter işte.valla ben ilk gebelikte öyle yapıyordum ama şimdi oğlum var mecbur yapıyoorum.

ayrıntılıda kız dedılerse kızdır bence bu zamana kadar kesınlesmemesı de kötü olmus canım
bu arada 30 haftalıkken nası tatıle gıdeceksın ıyı cesaret valla ucakla gıdeceksen bı nebze dıyorum tabı ucak alıyorsa bellı bı haftadan sonra kabul etmıyolar ben hazıranda gıdıcem tatıle ama esımınde benımde tedırgınlıklerımız var kı ben daha 4.5 aylık felan olucam benıdme 2 yasında oglum var ve uzun yol cok zor ya ıs ebıle gelrıekn zorlanıyorum sehır ıcı o yzuden belkı yakın yerler tercıh edebılırız
bende 32 haftada ızne ayrılmayı düşünüyorum ıns sıcaklarda zor olcak valla bıde bel fıtıgım var zorlamıycam kendımı[/QUOTE]

canım oğlum 4 aylıkken gitmiştik tatile çok sıkıntı yaşamadım.ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum deneyip görücez.kendi arabamızla gidicez antalya 4saat sürüyor dinlene dinlene gideriz..dönünce tecrübelerimi yazarım burdan

valla benim göbeğe bakanda erkek diyor ama o değişebiliyor çok dik göbeği olup kızı olan çok tanıdığım var.hayırlısı olsun bakalım.1 ay daha beklicem sonra elbiselere saldırıcam

doğum sonu ücretsiz izin almıcaksan kesinlikle çalışabildiğin kadar çalış.ben 1 yıl alıcam mecburen o yüzden kendimi kasmıyorum

geçicek annesi bu günler sonra uyursun bol bol.önemli olan sağlık sıkıntısı olmasın...

bu ne tatlı bi cici böyleeeeee nerden aldın?Ben böyle kıyafetler istiyorum işte ama bulamıyorum bulduklarım hep pembe beyaz mavi beyaz bilemedin sarı. Bana ne ben de istiyorum.))))

kıyamam erkek çocuklarının bu gaz işi ne olacak.Birşey kullanıyor musun bilmiyorum ama ben 10 yıl önce Nurse Harvey s diye bişey kullanıyordum bir tek o rahtlattı oğluşumu.Belki daha güzel ilaçlar da çıkmıştır şimdi.Allah kolaylık versin ben 3,5 ay sırtüstü yatamamıştım bebiş kucağımda uyuyakalıyordum .Ama hepsi geçiyor sonra pabuç gibi dil çıkarıyorlar sana )))))

cnm hayırlı olsunnnnn Allah analı babalı büyütsünnn

saol canım tşk ler engin tecrübelerin için
bebişini benim içinde öp kokla bol bol

yalan yok hayırlısı olsun ama içimden kız geçiyor hep, şimdi sende dik göbeği olupta kız olan çok dedin ya içim rahatladı
doğum sonrası ücretsiz izni şirket isterse alabilirim ancak onlar vermezse kullanamam ki
kanunumuz bu konuda işvereni düşünmüş umarım aksilik yapmazlarda bende alabilirim 6 aylık iznimi

cnm tatilin kesinlikle iyi geleceğini düşünüyorum, keyfini çıkar..şuan yerinde olmak isterdim ben de son ana kadar çalışmak istiyordum fakat doktor izin vermedi, zaten doğum izninden önce de 7 hafta heyet raporu vermişti, çalışmayı unuttum nerdeyse :) 32 den sonra çalışmak da açıkçası çok kolay değil...2 saat gezmeye çıksak yoruluyorum nasıl çalışırdım bilmiyorum

saol cnm aynı heyecan bende de var biran önce odası gelse de halısını alsam perdesini yaptırsam süslesem telaşındayım :))) ayrıca gerçekten göbeğin şeklinin cinsiyet ile hiç alakası yok,eskiden ultrasyon olmayınca insanlar ne yapsın kendilerince bi yöntem bulmuş :)) kuzenim ve benim göbeğimin yakından uzaktan alakası yok,benimki yayvan onun ki top gibi sivri önde ama ikimizinki de kız :))

uykusuz geceleri duydukça acaba 42. haftaya kadar içimde mi kalsa kızım diyorum :)) en çok korktuğum şey bu gaz sıkıntısı ben de uykuya hiç dayanamam allah yardımcın olsun..sen bu zor günleri atlatmış keyfini sürüyorken biz yeni başlamış olacağız :)) ben de hep göğüs pedi almıştım,çok kullanılıyor demişlerdi..göğüs kalkanını duymamıştım o nasıl bişey acaba...

bu ne tatlı bi cici böyleeeeee nerden aldın?Ben böyle kıyafetler istiyorum işte ama bulamıyorum bulduklarım hep pembe beyaz mavi beyaz bilemedin sarı. Bana ne ben de istiyorum.))))

samanpzarındaki şirinler'den aldım cnm markası bebepan(misspan) başkayerlerde de bulunur sanırım..dediğin gibi hep aynı pembeli mavili şeyler var ben de farklı bişey olsun istemiştim, çünkü ilk resimleri ve doğum albümü ömür boyu hatıra kalacak, açıkçası ben en çok battaniyesine bayılıp aldım :)) erkek versiyonu daha bi güzel akvaryum temalı...

valla benim göbeğe bakanda erkek diyor ama o değişebiliyor çok dik göbeği olup kızı olan çok tanıdığım var.hayırlısı olsun bakalım.1 ay daha beklicem sonra elbiselere saldırıcam

benide gören kesin erkek diyor karnım var sadece dimdik duruyor oda zaten 6 kilo aldım fazla kilomda yok o yüzden heralde ama 4 farklı doktor gördü ve kızz diyolar bizde kız çok istiyoduk duyunca çok sevinmiştik

batıkent bilgi hastanesinde selçuk beyde doğumunu yapan ya da tanıdığınız varsa tecrübelerinizi ,memnun kalıp kalmadığınızı yazar mısınız arkadaşlar?

daha dün oradaydım ilk kez gittim
bi tanıdığım orada sezeryanla doğum yapmış
suit oda ve herşey dahil 1000 tl ödemiş
çok memnun kaldığını söyledi fakat ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim
yoğun bi doktor o yüzden hızlı bi şekilde bakıp gönderiyor :)
tabi herkesin beklentisi farklıdır

bebeğimin kilosuna 2900 gram dedi
ve hiçbir ölçüm yapmadı.baya iri bir bebek
böyle giderse sezeryanla doğum yaparsın dedi
sorularıma cevap verdi fakat muayene toplamında 5 dk sürdü
tabi benim içime sinmedi ve aynı gün içerisinde başka bir hastaneye
gittim orada ise bebeğimin kilosu 2324 gram çıktı aradaki fark çok fazla
kesinlikle hemen sezeryana yönlendirdiğini düşünüyorum
belki iyi bir doktor olabilir fakat ne ölçüm yaptı ne başka bişey
ayrıca ultrason cihazlarında bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum

sezeryanla doğum yapmak isteyenler için
iyi bir hastane yakınım doğum yaptı fakat
benim gibi normal doğum düşünenler için uygun bi yer değil
mecburi sezeryan olabilir ama burası direk sezeryana yönlendiriyor

canım oğlum 4 aylıkken gitmiştik tatile çok sıkıntı yaşamadım.ama şimdi nasıl olcak bilmiyorum deneyip görücez.kendi arabamızla gidicez antalya 4saat sürüyor dinlene dinlene gideriz..dönünce tecrübelerimi yazarım burdan[/QUOTE]
4 saatse ıyı o zaman canım ıns sıkıntısız gecer

canım ne gıbı sıkıntılaırn vardı doktor rapor verdı merak ettım acıkcası bende zorlanacagımı dusunuyorum bel fıtıgı var bende ve bende oncesınden rapor ıstıyorum ama bakalım verırlerse:26:

nurcancım benım oglumda cok gazlı bı bebektı allah kolaylık versın bı arkadas yazmıs ben o ılacı sonra ogrendım bence onu bı dene arkadasım da demıstı bende bıcok sey dednedım ve oglum salıncaga alıstı ve 1 yasına kadar cıngene salıncagında yattı gazlı bebek cok zor bı tek memede sakınler 3-4 aydan sonra bıraz rahatlıyor

bende senin gibiyim canım
kararsızım zekai tahir burakta bi yakınım doğum yaptı
çok memnun kalmış özel oda falan tutmuş
ama bebek ölümlerinin fazla olduğu bi hastane o yüzden geri vazgeçtim
bide annem beni orada doğurmuş o istemiyor çünkü çok yoğun
yakınım geçen sene doğum yaptı çokta memnun gidip bi gör istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…