- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.401
az kalmış bebişine kavuşmana.hiç endişelenme sezaryan istiyorsan en güzeli epidural.bebeğini ilk anda görürsün.
bu beşiğin aynısını bende almıştım çok kullanışlı.iyi bir tercih yapmışsın.ayrıca bebek şekerine bayıldım.fiyatını paylaşırmısın?
hosgeldın ahyrılı olsun hamılelıgın valla ozel hastaneye gıttıgım ıcın soruna cvp veremıycem bılgım yok canımherkese merhaba
eger bi aksilik olmazsa ben de hamileyim.. henuz keseyi gormedik ama kanda ve idrarda cıktı. size 1-2 sey sormak istiyorum
ilk hamileligimde doktorum ztb calıstıgı icin ozelinde muayene oluyodum doktor bana yazıypdu tahlilleri ben de ztb ta yaptırıyodum. yeni sistemden dolayı doktorum hastaneden ayrıldı. ben yine ozeline gidip muayene olmak istiyorum ama tahliller icin nasıl olacak?
merhabalar, uzun zaman oldu girmeyeli topiğe. bu dönemde bebişin eksikleriyle uğraşıyordum. sezeryana karar verdık doktorumla, özel durumumdan dolayı, 30 mayısta inşallah kızım aramıza katılmış olacak. epidural olsun istiyorum ama korkuyorum da gerçi yorumlarınız olumlu yönde. ben en çok kızımın ilk anlarına ilk nefesine tanıklık etmek için epidural istiyorum, fotoğrafçı da ayarlayacağım için sıkayım dişimi diyorum ama bi taraftan da her ne kdr acı hissetmesem de rahatsız edici bi duygu mudur diye düşünmeden edemiyorum. bakalım nasıl olacak? fotoğrafçıyı ayarladım 450 tlye anlastım, dogum oncesı evde cekım + hastanede dogum esnasında + dogumdan 1 2 hafta sonra evde çekimi kapsıyor. bu arada şeker de çok sorulan konulardan biriydi epey arasırdıktan sonra sayenızde ogrendıgım suluhana gıttım gercekten cok uygun seyler var ayrıca cesıt de cok, bebek arabası seklınde sectım ben ıcıne de lavanta koydurdum yapılıyor şimdi bekliyorum ama içime çok sindi. ayrıca sadece bebek şekeri değil her türlü hobi malzemesi cok uygunmus suluhanda kızılayla kıyaslayınca. bir de ilk dönemlerde kullanmak için sallanabilen portatif beşik arıyordum, hepsine baktım ama içime sinen olmamıştı nihayet onuda buldum. hem kuması pamuklu hem tipi hosuma gitti hem sallanabılıyor hem de uygun. yonca bambam ismi resmini ekliyorum fikir olsun
Eki Görüntüle 412991
bebek şekeri de şöyle bişey
Eki Görüntüle 412998
hosgeldın ahyrılı olsun hamılelıgın valla ozel hastaneye gıttıgım ıcın soruna cvp veremıycem bılgım yok canım
beşik cok gzüelmiş bende böyel bısey ıstıyroum fıyatını ve neredn aldıgını yazar mısn canım
merhabalar, uzun zaman oldu girmeyeli topiğe. bu dönemde bebişin eksikleriyle uğraşıyordum. sezeryana karar verdık doktorumla, özel durumumdan dolayı, 30 mayısta inşallah kızım aramıza katılmış olacak. epidural olsun istiyorum ama korkuyorum da gerçi yorumlarınız olumlu yönde. ben en çok kızımın ilk anlarına ilk nefesine tanıklık etmek için epidural istiyorum, fotoğrafçı da ayarlayacağım için sıkayım dişimi diyorum ama bi taraftan da her ne kdr acı hissetmesem de rahatsız edici bi duygu mudur diye düşünmeden edemiyorum. bakalım nasıl olacak? fotoğrafçıyı ayarladım 450 tlye anlastım, dogum oncesı evde cekım + hastanede dogum esnasında + dogumdan 1 2 hafta sonra evde çekimi kapsıyor. bu arada şeker de çok sorulan konulardan biriydi epey arasırdıktan sonra sayenızde ogrendıgım suluhana gıttım gercekten cok uygun seyler var ayrıca cesıt de cok, bebek arabası seklınde sectım ben ıcıne de lavanta koydurdum yapılıyor şimdi bekliyorum ama içime çok sindi. ayrıca sadece bebek şekeri değil her türlü hobi malzemesi cok uygunmus suluhanda kızılayla kıyaslayınca. bir de ilk dönemlerde kullanmak için sallanabilen portatif beşik arıyordum, hepsine baktım ama içime sinen olmamıştı nihayet onuda buldum. hem kuması pamuklu hem tipi hosuma gitti hem sallanabılıyor hem de uygun. yonca bambam ismi resmini ekliyorum fikir olsun
Eki Görüntüle 412991
bebek şekeri de şöyle bişey
Eki Görüntüle 412998
herkese merhaba
eger bi aksilik olmazsa ben de hamileyim.. henuz keseyi gormedik ama kanda ve idrarda cıktı. size 1-2 sey sormak istiyorum
ilk hamileligimde doktorum ztb calıstıgı icin ozelinde muayene oluyodum doktor bana yazıypdu tahlilleri ben de ztb ta yaptırıyodum. yeni sistemden dolayı doktorum hastaneden ayrıldı. ben yine ozeline gidip muayene olmak istiyorum ama tahliller icin nasıl olacak?
aynı duygular içerisindeyiz cnm ben de ilk anına tanık olmak için epidural istiyorum ama bir yandan da endişelenmeden edemiyorum,baş ağrısı bel ağrısı çektik diyenler olmuştu ama epidural narkoz konusunda bebeği en az etkileyen doğum şekliymiş,bu içimi rahatlatıyor...doğum fotoğrafçısını kiminle anlaştın cnm, 500 den aşağı ilk kez bir rakam duydum..??ben de araştıyorum uzun süredir..
güle güle kullanmak nasip etsin allah...bebek şekerini gerçekten uyguna almışsın...suluhanda bebek şekeri de olduğunu hiç bilmiyordum...
amin cnm çok teşekkür ederim, haklısın insan bebeğini düşününce o iyi olsun da gerisine katlanırım diyor. hakkımızdan hayırlısı olsun allah daha çok cesaret versin :) ben photomuz diye bi fotoğrafçı buldum doktorumun da tavsiyesiyle, daha önce çalışmış onlarla, bi ara nerdeyse tüm fotoğrafçılara mail atıp fiyat aldım piyasaya göre en iyisi bu gibi geldi. dediğin gibi 500den aşağısı yok üstelik öncesi, sonrası da dahil değil çoğunda. henüz yüzyüze görüşüp tanışmadık bebeğin odasını tamamlayınca haber vericez hem görüşme hem de evde, bebeğin odasında çekimler için eve gelicekler
canım ben de aynı photomuz ile görüştüm ama mail yoluyla bana paket fiyatlarını göndermişler...en ucuzu 500 tl idi...siz bireysel olarak görüşüp pazarlık mı yaptınız? benim de şuan aklımda onlar var da...ben de çok fiyat aldım senin gibi...diğerlerinin paket içeriklerini ve fiyatlarını beğenmedim...aynen doğum öncesi,doğum ve doğumdan 15 gün sonra geiyoruz dediler...hatta doğum sırasında 2 saatliğine gidip kapı posteri mi ne yapıyorlarmış...bunların dükkanı felan mı var canım acaba...siz nasıl görüştünüz?
herkeze iyi haftasonları.ben çalışıyorum evde yatmak isterdim dicem ama evdede yatmak yok bize benim oğlan işten beter valla canı saolsun.
şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun.inşallah yavrularımızla sağlıklı uzun ömürler versin allahım.
günaydın kızlar uzun zaman giremedim temizlik derdine düşütüm halılar perdeler derken zaman kalmıyor pazar günü sitelerden kızımızın beşiğinin şiparişini verdik haftaya gelicek inş beşik geldiğinde evimzide tertemiz olsun dedik bende haberler böyle zaten kimseler girmemişş bişey kaybetmemişim bu arada geçmiş anneler gününüzü kutluyrm inş bir sonraki anneler gününde bebeklerimizle beraber oluruz
arcak81 senin sıpa pek nazlı bi göstermedi gitti cinsiyetini
bende sitelerden aldım beşiği bu hafta bekliyorum ev kendimizin olduğu için dolap almadım gömme dolap yaptıyorum inşallah bu hafta hepsi biter bende haftaya temizliğe başlarım daha hiç bişey yapmadım
kızlar nerelerdesiniz konu ta 3.sayfaya taşınmış
ben cts baska bı doktora gıttım cınsıyet kesınlesırse dıye ama sıpam tam göstermedı bırde 13 haftada kendı doktorum pipi var gıbı sankı demıstı bu %80 kız dıyorum dedı sastım kaldımhaftaya cuma kendı doktorum ne dıycek bakalım
iyi fikir canımcanım benim bebişte çok nazlı çıktı yalnız değilsin.28.haftama gircem daha emin olamıyorum.en son ayyrıntılı usg de kız dedi ama ben hala alışveriş yapamıyorum.sanırım doğumda bana süpriz olcak
ben şöyle bir karar verdim.oğlumun hastane çıkışından 1 tane,birde kız olursa diye yeni bir set alıcam valizime ikisinide koyucam nasıl fikir
Bİ KAÇ gündür giremiyordum .nasılsınız hamişler:))
ben 13,5 kilo aldımbacaklarım ve popomda kilo aldı.artık aynada kendimi begenmiyorum ne yazık ki.ama en kötüsüde ayaklarımın ve ellerimin şiş olması.yürürken zorlanıyorum artık.ayaklarım acıyor.
birde dün akşma bir diz agrısı daha doğrusu sızlama şeklinde çok rahatsız etmeye başladı.bugünde devam ediyor .bendede var suç,doktor bana mg vermişti.ben tadını sevimiyorum diye yaklaşık 20 gündür kullanmıyordum.ama dün tekrardan başladım.bacakta oluşan kramp ve sızılara ii geliyormu. MG.SUYA ATILIYOR GAZOZ gibi:))
bebek arabası bebek şekeri ve gögüs pompasını hala almadık.arabayı eşim ne zaman alırsa artık.gögüs pomapasını bebiş doğduğunda gerek olursa almayı planlıyorum ama bugün bebek şekeri araştırmasına netten yogunluk vereceğim ve artık karar verip sipariş ettirmem lazım.
birde geçen cumt doktora gittigimizde artık her hafta gel demişti.bu cuma gidecegiz tekrar doktora.ve kızlar ilk kez NST ye girecegim.sonucu doktora götürecegim.ona göre doğumla ilgili konuşacakmışız bakalım.heyecanlıyım yani:))
görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?