Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba leysal artık günlerin azaldıkça şişlerinde artıyor demekki mg iç faydasını görürsün canım hayırlısıyla kucağına al bebişinide

slm arkadaşlar ben de birkaç gündür girememiştim birşey kaçırmamışım...bizim de odamız sitelerden nihayet geldi inanılmaz mobilya koktuğu için sürekli havalandırıyoruz,şimdi halı perde vs bakıyorum..ne çok eksik var bitmiyor...sizin de anneler gününüz kutlu olsun...şu yağmurlar geçse de ben de bi temizlik olayına girebilsem..bizim de son 28 günümüz..

çok güzel fikir, mutlaka doğuma kadar kesinleşir cinsiyeti ama insan gerçekten kesinleşsin istiyor..ben hala her gittiğimde doktora cinsiyetmizde bir değişiklik yok değil mi diye soruyorum...artık herşeyi pembe oldu :)) odası felan kız odası erkek gelirse ne yaparım bilmiyorum :))

mrb leysal ben de toplamda 13 kilo aldım ama son 2 aydır birer kilo alıyorum...ben magnezyumu hap şeklinde kullanıyorum,akşamları kramplarım oluyor(kasıklarımda)demiştim doktora, yemek sırasında iç ozaman demişti...gerçekten iyi geliyor ama bacaklarımda hiç sorunum olmadı bilemiycem...ben de henüz nst ye girmedim sanırım bu gidişimizde gireriz...bundan sonra da her hafta çağırır galiba..ben de cumartesi günü önce ulusa suluhana gidicem, en uygun bebek şekerleri ordaymış birsürü eksik var pijama,kapı süsü vs onları tamamlayıp sonra doktora geçicez...netten bakarsan gittigidiyor'a bak orda da fiyatlar çok uygun...

ben de göğüs pompasını sonra alırım diyordum ama önemli olan süt üretimini artıracağı için ilk baştan kullanmakmış...ve lansinohu düşünüyorum marka olarak...tavsiyeler o yönde..

geçen hafta cumartesi sabahı emzirme eğitimi için akaya gittim,illaki hastanemizde doğum yapmanız gerekmiyor, etrafınıza duyurun eğitime bekliyoruz dediler...doğum doktoru giriyor faydalı şeyler anlatıyor..bol bol da soru sorabiliyorsunuz..katılmak isterseniz akayı arayarak isminizi yazdırabilirsiniz,eğitimler devam edecekmiş...

merhaba herkese..

bende 19 haftalık hamileyim ve HRS'ye didem hanıma gidiyorum ama sanki çok memnun değilim..çok pinpirikli gibi gelio bana..rahatlatmıyo sanki beni..Aranızda var mı didem hanıma doğum yapan yada giden?

Selam bende aranıza yeni katıldım Ankara'da yaşamıyorum ama Ankaradan geldim ve orada dr.a gidiyorum inşallah doğumu da Ankara'da yapcam.

HRS nasıl bir hastane arkadaşım.. yenidoğanı falan iyi mi anestezi uzmanları nasıl?? bilgin var mı?? belki bende doğumu orada yapabilirim...

odanızı çok merak ettim resimlerinizi bekliyorum

Selam bende aranıza yeni katıldım Ankara'da yaşamıyorum ama Ankaradan geldim ve orada dr.a gidiyorum inşallah doğumu da Ankara'da yapcam.

ağustos annesi arkadaşım benim hoşgeldin :)

HRS nasıl bir hastane arkadaşım.. yenidoğanı falan iyi mi anestezi uzmanları nasıl?? bilgin var mı?? belki bende doğumu orada yapabilirim...

bi ağustos anası daha :)
bi yakınımın ablası orada doğum yaptı canım herşeyinden memnun kaldığını iletmişti

arkdaslar ben 23 haftalık hamıleyım ankara etlıkte oturuyrum ama henuz dogru duzgun bı dr bulamadım daha once slemıstım cag hastanesıne gıdıyodum ama bıraktım orayı özel kecıoren hastanesını duydum ama burda gıden yok sanırım hıc kumadım nasıl bı fıkrım yk hastaneyı bılıyorum ama dogumda nasıl fıkrım yok amacım uygun bı hastene bulup dogum yapmak dun bılgı hastenesıne gıttım drumdan fln memnun kaldım hastane ve fıyatarda ck ıyı yenı gelen dr a gıttım ama etlıkten 2vesaı ve bıraz uzak kalıyo bana ama memnun kaldım bana baska uygun bı hastene nerebılecek varmı lutfen yardımcı lun ben cok bunaldım dr ısınden artık sız olsanız napardınız

Merhaba arkadaslar bende Ankara'da yasıyorum.26 haftalık gebeyim bu zamana kadar gittiğim Doktorla aramda ilgisiz ve basından savma tavırlarından dolayı sorunlar var ve doktorumu değiştirmeye karar verdim TOBB hastahanesinde Cemil Kaya doktorun ismini duydum Cemil beyde gebelik takibi Yada dogum yapan arkadaslar bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bebek sekeri benimde aynı model ben birde biberonlu olandan aldım yarısını

evet cok güzel olur..ben de 2 aylık bir kız annesiyim..az cok tecrübelerimi palasabiliriz :)

anne olmak ne zormuş bugün anladım.oğlumu sünnet ettirdim ama nasıl içim yandı anlatamam...çok şükür sıkıntısız atlattık.kuzum ya kıyamam ki ben ona.allah hepimizin kuzularını korusun.

anne olmak ne zormuş bugün anladım.oğlumu sünnet ettirdim ama nasıl içim yandı anlatamam...çok şükür sıkıntısız atlattık.kuzum ya kıyamam ki ben ona.allah hepimizin kuzularını korusun.

hayırlı ugurlu olsun canım allah damatlıgını da göstersın ıns ne guzel atlattınız ıste benım oglan 2 yasında ve esım yaptırmadı küçükken istiyordum ama 7 yasında olur ancak sımdı zor olcak benım ıcın annyız kıyamıyoruz tabi
bugunde benım yegenlerım sünnet oluyor biri 8 aylık diğeri 8 yasında ıns onlarda sıkıntısız atlatırlar dua edın

Son düzenleme:
en son cuma günü doktora gidip nst ye girecektiim ve doktor ile doğum hakkında konuşacagımızı yazmıştım arkadaşlar.nst çekildi ama selçuk bey çok yogun olduğu için sadece sonucumu sekreter içeri verdi ve doktorun hemşiresi gelip bu çarşambadan için yine gelmemi ,sonucumun iyi olduğunu söyledi ve eve geldikbense ne kadar heyecanlıydım.ne söyleyecek acaba diye 1 hafta öylece beklemiştim..aman aman ...bebişimi bile göremedim

neyse bakalım bu çarşamba ne olacak.zaman azaldıkça heyecanım artıyor ama bazende sanki hamile değilmişim gibi tepkisizim ya da duygusuzum.bazende aşırı duygulanıyorum benden ve eşimden bi parça nasıl olacak neye benzeyecek vs diye.karma karışıgım hamişler:))

doğum yaklaştıkça doğumdan da korkar oldum .rüyalarımda doğuruyorum..bi sezeryan bi normal doğum.. doğuma kadar sanırım ben 100 kez doğuracağım..inşallah hepimizin doğumu ii geçer.sağlıklı alırız bebişleri...

bebek şekerini gitti gidiyordan begendim.bu akşam sipariş ettirmeyi düşünüyoruz.evin temizliğinide bu cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.

canım ya çok az kalmış allah sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.rahat ol dicem ama pek mümkün olmuyor.bebiş canı istediğinde geliyor annesi.güzel haberlerini beliyoruz.

bende ozel keçiörene gidiyorum yeni geldim ank.Engin beyden çok memnun kaldım fakat normal doğum yapmak istiyorum ama dr.um sanki sezeryan istiyor gibi geliyor..gerçekten mi istiyor yoksa benim uydurmam mı bilemiyorum ama dr.uma güveniyorum..

sanırım kecıoren hastanesınde 2dr var bırı bayan bırı erkek deılmı sız erkek olanınamı gıdıyorsunuz ben oradan randevu alamadım cok yogun dıyolardı bısey daha orada normal dogum 750 sezeryan 1250mı benı bı sekılde eklersenız daha rahat konusuruz facenız varsa mine pişkin kocabay

arkadaşlar selamlar ben de 12.haftanın içindeyim epey geç öğrendim hamile olduğumu 2 haftadır ara ara kanama sorunu yaşıyorum bu sebeple de zekai tahir e gittim ama doktor araştırıyorum...çankaya da oturuyorum bekar bir anne olacağım beni çok fazla sömürmeyecek bu civarda tavsiye edebileceğiniz bir doktor hastane var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…