- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.441
canım henuz bellı deıl ama erkekse bıle buyuk oglan 2 yasını doldurdugu ıcın artık bekelrım hearlde ıyıce büyümesini hayırlısı bakalımhayırlı ugurlu olsun canım allah damatlıgını da göstersın ıns ne guzel atlattınız ıste benım oglan 2 yasında ve esım yaptırmadı küçükken istiyordum ama 7 yasında olur ancak sımdı zor olcak benım ıcın annyız kıyamıyoruz tabi
bugunde benım yegenlerım sünnet oluyor biri 8 aylık diğeri 8 yasında ıns onlarda sıkıntısız atlatırlar dua edın[/QUOT
amin canım.şükür atlattık çok sıkıntısı olmadı sanırım.pek ağlamıyor sürekli geziniyor.
2.kızmı erkekmi?erkekse beraber yaptırırsınız:)inşallah yeğenlerinde ağrısız atlatırlar.
canım doguma az kalmıs streslı olman heyacan yapman cok normal bırde ılk hamıelıklerde ne yasayacagını bılmemekte ınsanı daha heyecanlandırıyor bı yondende daha ıyıen son cuma günü doktora gidip nst ye girecektiim ve doktor ile doğum hakkında konuşacagımızı yazmıştım arkadaşlar.nst çekildi ama selçuk bey çok yogun olduğu için sadece sonucumu sekreter içeri verdi ve doktorun hemşiresi gelip bu çarşambadan için yine gelmemi ,sonucumun iyi olduğunu söyledi ve eve geldikbense ne kadar heyecanlıydım.ne söyleyecek acaba diye 1 hafta öylece beklemiştim..aman aman ...bebişimi bile göremedim
neyse bakalım bu çarşamba ne olacak.zaman azaldıkça heyecanım artıyor ama bazende sanki hamile değilmişim gibi tepkisizim ya da duygusuzum.bazende aşırı duygulanıyorum benden ve eşimden bi parça nasıl olacak neye benzeyecek vs diye.karma karışıgım hamişler:))
doğum yaklaştıkça doğumdan da korkar oldum .rüyalarımda doğuruyorum..bi sezeryan bi normal doğum.. doğuma kadar sanırım ben 100 kez doğuracağım..inşallah hepimizin doğumu ii geçer.sağlıklı alırız bebişleri...
bebek şekerini gitti gidiyordan begendim.bu akşam sipariş ettirmeyi düşünüyoruz.evin temizliğinide bu cumartesi yaptırmayı düşünüyorum.ıns kolay bı dogum olur senın ve hepımızın
arkadaşlar selamlar ben de 12.haftanın içindeyim epey geç öğrendim hamile olduğumu 2 haftadır ara ara kanama sorunu yaşıyorum bu sebeple de zekai tahir e gittim ama doktor araştırıyorum...çankaya da oturuyorum bekar bir anne olacağım beni çok fazla sömürmeyecek bu civarda tavsiye edebileceğiniz bir doktor hastane var mı ?
hosgeldın canım ozel hastane dıyorsan ne kadar sömürmüyo desende büyük bı mıktar ödemiş oluyorsun genel olarak muayenelere ve doguma sana yakın ve benım bıldıgım fatıh hast var asagıya ınersek akay var aklıma gelen bunlar bırde anlayamadım neden bekar bır anne olacagım dedın:26:
bende ozel keçiörene gidiyorum yeni geldim ank.Engin beyden çok memnun kaldım fakat normal doğum yapmak istiyorum ama dr.um sanki sezeryan istiyor gibi geliyor..gerçekten mi istiyor yoksa benim uydurmam mı bilemiyorum ama dr.uma güveniyorum..
slm kızlar ben beişk konusunda kararsız kaldım uzayabilen beşikler dikkatimi çekti ondan alıp kullanan varmı aranızda sizler nasıl beişkler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz
evet yoğun ama çok ilgili eklerim tabiki :) ankara da fiyatlar uçuk burası hem uygun hemde dr çok ilgili tek dert yoğunluk ama dr ilgisini görünce herkes razı oluyor..
slm kızlar ben beişk konusunda kararsız kaldım uzayabilen beşikler dikkatimi çekti ondan alıp kullanan varmı aranızda sizler nasıl beişkler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz
hosgeldın canım ozel hastane dıyorsan ne kadar sömürmüyo desende büyük bı mıktar ödemiş oluyorsun genel olarak muayenelere ve doguma sana yakın ve benım bıldıgım fatıh hast var asagıya ınersek akay var aklıma gelen bunlar bırde anlayamadım neden bekar bır anne olacagım dedın:26:
valla benim durumum biraz karışık şimdi 19 mayıs hastanesine gittim orda baran hanım var çok ilgilendi yol yordam gösterdi ne sorduysam bıkmadan cevapladı sağolsun...ben öğrenciyken erkek arkadaşımla aynı evde yaşamaya başlamıştım okul bitti hala devam ettik bu ikinci gebeliğim benim ocak ayında birini sonlandırmamız gerekmişti aşırı kanama sebebiyle ama arada bu kadar kısa zaman olunca büyük bir kavga çıktı daha evlenmeye niyetimiz yoktu çünkü çocuk benden değildir diyip kesitirip attı ben de gebeliğimi 10+3 te öğrendim yasal sınırı geçtiğimiz için bende de kanama geçmişi olduğu için aldırmak istemedim ama şu an kendisi hala inkar modunda gönül ister ki güzellikle halllolsun ama olmazsa da doğumdan sonra dna testi ile ispatlayıp gereksiz yere süründüreceğim kendisini...burda beni yargılayan arkadaşlar olabilir yapmasaydın etmeseydin şeklinde valla olan oldu artık yapacak birşey yok aileme de söyleyemem yani paylaşacağım bir tek burası var...
canım ben oğluma normal beşik almıştım.5 yaşına kadar yatar dediler sonrada yeni oda alırız diye düşündük.bide büyüyebilenler sallanmıyor sanırım.
dünya üzerinde milyonlarca babasız bebek var bir şekilde büyüyecektir iyi kötü işim gücüm gelirim var bir şekilde halledeceğizde o kadar dikkat etmeme rağmen oldu bunlar doğum kontro hapı kullanıyordum kürtajdan sonra değişik bir bünyem var belli ki ya da allah ın hikmeti diyeyim çocuk sahibi olmam gerekiyormuş sanırım
fikrin için saol canım annemde önce normal bişiler alıp sonra odasını kurarız diyo ama ben büyüyebilen beşiklere baktım dikkatimi çekti sallanıyor isteğe göre sabitlenebiliyorda ön koruma yeri yükselebiliyor sonra beşik kısmını kaldırıp üzerine yatak koyup 15 yaşına kadar kullanabilme özelliği var görünüş olarakda güzel fena durmuyor yanlız diğer beşiklere göre boyut büyük biraz ondan dolayı düşündürüyo:44::44::44::44:
Bu arada ben de fatih üni hastanesi hoşdere şubesinde aylin hanıma gittim ilk muayene için. Çok hızlı konuşuyor, acelesi varmış gibi. Bilmiyorum bu yeni sgk sebebiyle özel hastanelerin de kalitesi mi düştü...Ayrıca ilk muayenede kan ve idrar tahlili istemedi, tansiyonum ölçülmedi, sadece TSH'A baktı . Açıkçası 2. muayeneden sonra karar vericem devam edip etmemeye. aylin hanıma giden oldu mu daha önce?
slm kızlar bende özel veni vidi hastanesinde Kader Hanıma gidiorum.Daha önce gitmiş olan var mı?
Faih Üniversitesi'n de bende birkez kontrole gittim canım ama ultrason cihazları fliiii tarihinden kalma bebeğin kalp atışlarını bile duymamıyosun ben şimdi TOBB hastahanesine başladım yaklaşık yaim saat muayene ediyorlar çok ilgililer tavsiye ederim
valla benim durumum biraz karışık şimdi 19 mayıs hastanesine gittim orda baran hanım var çok ilgilendi yol yordam gösterdi ne sorduysam bıkmadan cevapladı sağolsun...ben öğrenciyken erkek arkadaşımla aynı evde yaşamaya başlamıştım okul bitti hala devam ettik bu ikinci gebeliğim benim ocak ayında birini sonlandırmamız gerekmişti aşırı kanama sebebiyle ama arada bu kadar kısa zaman olunca büyük bir kavga çıktı daha evlenmeye niyetimiz yoktu çünkü çocuk benden değildir diyip kesitirip attı ben de gebeliğimi 10+3 te öğrendim yasal sınırı geçtiğimiz için bende de kanama geçmişi olduğu için aldırmak istemedim ama şu an kendisi hala inkar modunda gönül ister ki güzellikle halllolsun ama olmazsa da doğumdan sonra dna testi ile ispatlayıp gereksiz yere süründüreceğim kendisini...burda beni yargılayan arkadaşlar olabilir yapmasaydın etmeseydin şeklinde valla olan oldu artık yapacak birşey yok aileme de söyleyemem yani paylaşacağım bir tek burası var...
Nerde o hastahene ilk kez duydu ismini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?