- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.481
hepinize merhabalar, ben bugün müthiş bir heyecan içerisindeyim. kızım ve benim aynı bedende son 24 saatimiz. yarın hayırlısıyla sezeryan olcam. epiduralle sezeryana karar verdik. dualarınızı esirgemeyin. donunce ilk fıursat buldugumda yazarım.
hepinize merhabalar, ben bugün müthiş bir heyecan içerisindeyim. kızım ve benim aynı bedende son 24 saatimiz. yarın hayırlısıyla sezeryan olcam. epiduralle sezeryana karar verdik. dualarınızı esirgemeyin. donunce ilk fıursat buldugumda yazarım.
arkadaşlar bebegimiz için yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyoruz acaba dogum sonrası ençok hangi çeşit kıyafetleri giydirmek daha kullanışlıdır çıtçıtlı badiler patikli altlar zıbınlar gönül hepsini almak istiyor... dogum sonrası için pijama gecelik ve ankarada uyguna nerden bulabilirim tecrübeli annelerden destek istiyorum
arkadaşlar bende ankara balgattayım... henüz hamile değilim malesef ama çalışmalara devam ederken bir yandanda doktor araştırıyorum...memnun olduğunuz hastane ve doktor hakkında beni bilgilendirirmisiniz?
slm arkadaşlar ben de uzun süredir girememeiştim artık son 3 haftamız heyecan artmıyor değil...nihavend bugün yarın doğum yapacaktı acaba ne oldu? doğum fotoğrafçısı photomuz ile anlaşacaktı...başka doğum fotoğrafçısı ile anlaşan var mı? ben de suluhana gittim bebek şekeri için ama internetten daha ucuz değildi ücretler bir de çoook yoğunlar maşallah talep çokk fiyatlar da okadar hesaplı gelmedi...
cnm benim de bebek odasının yatağı uzayanlardan, hiç de küçük değil, içine bildiğin tek kişilik yatak koyuyorsun ben girsem yatarım :)) yatağı da zor bulunmuyor...ölçüsü farklı bile olsa mobilyayı satan yer o ölçüde mutlaka satıyor (ki biz öyle aldık)
mrb cnm ben de tolga beye gidiyorum acaba hiç karşılaştık mı ki? brunch ta var mıydın ? veya face de grubumuza üye misin...senin hamileliğin nasıl gidiyor..umarım sıkıntı yoktur...biz de pazartesi gidicez tolga beye ,muhtemeln doğum tarihimizi söyleyecek..heyecan dorukta :))
slm arkadaşlar ben de uzun süredir girememeiştim artık son 3 haftamız heyecan artmıyor değil...nihavend bugün yarın doğum yapacaktı acaba ne oldu? doğum fotoğrafçısı photomuz ile anlaşacaktı...başka doğum fotoğrafçısı ile anlaşan var mı? ben de suluhana gittim bebek şekeri için ama internetten daha ucuz değildi ücretler bir de çoook yoğunlar maşallah talep çokk fiyatlar da okadar hesaplı gelmedi...
cnm benim de bebek odasının yatağı uzayanlardan, hiç de küçük değil, içine bildiğin tek kişilik yatak koyuyorsun ben girsem yatarım :)) yatağı da zor bulunmuyor...ölçüsü farklı bile olsa mobilyayı satan yer o ölçüde mutlaka satıyor (ki biz öyle aldık)
mrb cnm ben de tolga beye gidiyorum acaba hiç karşılaştık mı ki? brunch ta var mıydın ? veya face de grubumuza üye misin...senin hamileliğin nasıl gidiyor..umarım sıkıntı yoktur...biz de pazartesi gidicez tolga beye ,muhtemeln doğum tarihimizi söyleyecek..heyecan dorukta :))
mrb canım hayır brunch a gelemedim çünkü suyum azalmıştı ve devamlı yatmam gerekiyordu halada öyle bakalım hayırlısı evet facedeki gruba üyeyim ...belki karşılaşmışızdır...tüp bebek benimkisi ...biraz sıkıntılı geçiyor benim gebeliğim çok şükür çoğu gitti azı kaldı...bidahaki kontrolümüz 15 haziran kesin doğum tarihi ozman belli olacak ama 5-10 öre hayırlısı artıkarasında alırız dedi dahada erken olabilirmiş suyun durumuna göre hayırlısı artık...
merhaba incilay siz beşiği uzayan türden mi aldınız nasıl memnnunmusun diyicem ama henüz kullanmadın hayırlısıyla kullanmak nasip etsin allah nerden ve kaça aldın
tolga hocanın da herhalde su sıkıntısı yaşamayan hastası yoktur :))) aynı dertten muzdaribim cnm sende de mi kan pıhtılaşması var...beni de hiç çalıştırmadı hemen rapora çıkardı, bizim de erken alınacak yarın randevumuz var muhtemelen 15 haziran gibi dedi doğuma ama yarın daha da netleşir...clexan kullanıyor musun sen de?soyadım demir görürsün grupta şimdi yorum yazdım...
cnm ben uzayandan aldım tüm takım aldık bebek odasını..yatak odasında da arkadaşımdan ödünç alacağım bi beşiği kullanacağım...evet henüz kullanmadım ama takım alırken de uzamayan beşik mantıklı gelmedi, sonra yatak ayrı dolap ayrı olacaktı...şimdi çok uzun süre kullanacağımız için kafamız rahat...tek beşik alsak ilerde onu ne yapcaz nereye koyacaz...sıkıntı olacaktı...sitelerden aldık biz...1750 tl'ye...sadece oyuncak dolabını almadım ben...3 kapaklı dolap,şifonyer ve yataktan oluşuyor...
ohh mis gibi otur artık canım benimde yapılacak ama mutfak dolaplarımı yaptırıyorum o gelene kadar hiç bişi yapmıycam sonrada annemle halam gelicekler saolsunlar beşiği kaça aldnız canım peki fiyatlar nasıl orada odanızıda güle güle kullanın sağlıcakla inşallah
Merhaba arkadaşlar.ben de tüp bebekle 18 haftalık ikizlerime hamileyim.detaylı usg için ztb'ye giden var mı ? sizin isteğinize bakarak detaylı usg yapıyorlar mı vs? kafam çok karışık.normalde takiplerimi başkent üni.de yaptırıyorum.ama orası 500 tl istiyor.ztb de riskli gebeliklerde tam donanımlı olduğu için istiyoruum. ne yapsam acaba :44:
tolga hocanın da herhalde su sıkıntısı yaşamayan hastası yoktur :))) aynı dertten muzdaribim cnm sende de mi kan pıhtılaşması var...beni de hiç çalıştırmadı hemen rapora çıkardı, bizim de erken alınacak yarın randevumuz var muhtemelen 15 haziran gibi dedi doğuma ama yarın daha da netleşir...clexan kullanıyor musun sen de?soyadım demir görürsün grupta şimdi yorum yazdım...
cnm ben uzayandan aldım tüm takım aldık bebek odasını..yatak odasında da arkadaşımdan ödünç alacağım bi beşiği kullanacağım...evet henüz kullanmadım ama takım alırken de uzamayan beşik mantıklı gelmedi, sonra yatak ayrı dolap ayrı olacaktı...şimdi çok uzun süre kullanacağımız için kafamız rahat...tek beşik alsak ilerde onu ne yapcaz nereye koyacaz...sıkıntı olacaktı...sitelerden aldık biz...1750 tl'ye...sadece oyuncak dolabını almadım ben...3 kapaklı dolap,şifonyer ve yataktan oluşuyor...
bu topici yeni gördüm bende ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?