Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

hepinize merhabalar, ben bugün müthiş bir heyecan içerisindeyim. kızım ve benim aynı bedende son 24 saatimiz. yarın hayırlısıyla sezeryan olcam. epiduralle sezeryana karar verdik. dualarınızı esirgemeyin. donunce ilk fıursat buldugumda yazarım.

ayy canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah ohhh ne güzel kızınla buluşmaya az kaldı dualarımız seninle canım şimdiden güle güle büyüt allah analı babalı büyütmek nasip etsin

canım hayırlı kolay bı dogum olur ıns saglıcakla kavusursun yavruna ama resımde ısterız kımse koymuyooo

nihavend ben de senin kulaklarını çınlatıyordum aramızda en yakın sendin doğum girecek ne yaptı ne etti acaba diye :))) ayy son 24 saat çok heyacanlı olsa gerek,ben uyuyamazdım galiba son gece heyecandan :)) nihavend ne yaptı photomuz ile anlaştı mı doğum öncesi fotoğraflarını çektirdi mi diye düşünüyordum...hayırlısı ile kızını kucağına alırsın inşallah...sen geri döndüğünde ben de muhtemelen doğum evreleerinde olabilirim bizim de nerdeyse son 15 günümüz...aynı doğum şekli olacak...umarım epiduralden memnun kalırsın...

mrb genelde doğum alışverişi için en uygun yer ankarada ulus samanpazarıdır...herşeyi bulabilirsin orada...

arkadaşlar bende ankara balgattayım... henüz hamile değilim malesef ama çalışmalara devam ederken bir yandanda doktor araştırıyorum...memnun olduğunuz hastane ve doktor hakkında beni bilgilendirirmisiniz?

mrb hoşgeldin...doktor-hastane tercihi kişinin beklentilerine ve maddi durumuna göre değişiklik gösteriyor tabiki ama sorarsan ben akaya gidiyorum doktorum tolga ecemiş..uzun süre zekai tahire gittim ama hiç memnun kalmadım, şuanki doktordan da hastaneden de çok çok memnunum

heyecan dorukta yani.inşalllah kızını sağ salim alırsın kucagına dualarımız seninle.iyi haberlerini bekliyoruz.

mrb cnm ben de tolga beye gidiyorum acaba hiç karşılaştık mı ki? brunch ta var mıydın ? veya face de grubumuza üye misin...senin hamileliğin nasıl gidiyor..umarım sıkıntı yoktur...biz de pazartesi gidicez tolga beye ,muhtemeln doğum tarihimizi söyleyecek..heyecan dorukta :))[/QUOTE]

mrb canım hayır brunch a gelemedim çünkü suyum azalmıştı ve devamlı yatmam gerekiyordu halada öyle bakalım hayırlısı evet facedeki gruba üyeyim ...belki karşılaşmışızdır...tüp bebek benimkisi ...biraz sıkıntılı geçiyor benim gebeliğim çok şükür çoğu gitti azı kaldı...bidahaki kontrolümüz 15 haziran kesin doğum tarihi ozman belli olacak ama 5-10 temmuz arasında alırız dedi dahada erken olabilirmiş suyun durumuna göre...hayırlısı artık

mrb canım hayır brunch a gelemedim çünkü suyum azalmıştı ve devamlı yatmam gerekiyordu halada öyle bakalım hayırlısı evet facedeki gruba üyeyim ...belki karşılaşmışızdır...tüp bebek benimkisi ...biraz sıkıntılı geçiyor benim gebeliğim çok şükür çoğu gitti azı kaldı...bidahaki kontrolümüz 15 haziran kesin doğum tarihi ozman belli olacak ama 5-10 öre hayırlısı artıkarasında alırız dedi dahada erken olabilirmiş suyun durumuna göre hayırlısı artık...

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Rabbim her ikinizi de korusun. Biraz toparlanın sonra tecrübelerini paylaşmanı bekliyoruz.

merhaba incilay siz beşiği uzayan türden mi aldınız nasıl memnnunmusun diyicem ama henüz kullanmadın hayırlısıyla kullanmak nasip etsin allah nerden ve kaça aldın

tolga hocanın da herhalde su sıkıntısı yaşamayan hastası yoktur :))) aynı dertten muzdaribim cnm sende de mi kan pıhtılaşması var...beni de hiç çalıştırmadı hemen rapora çıkardı, bizim de erken alınacak yarın randevumuz var muhtemelen 15 haziran gibi dedi doğuma ama yarın daha da netleşir...clexan kullanıyor musun sen de?soyadım demir görürsün grupta şimdi yorum yazdım...

merhaba incilay siz beşiği uzayan türden mi aldınız nasıl memnnunmusun diyicem ama henüz kullanmadın hayırlısıyla kullanmak nasip etsin allah nerden ve kaça aldın

cnm ben uzayandan aldım tüm takım aldık bebek odasını..yatak odasında da arkadaşımdan ödünç alacağım bi beşiği kullanacağım...evet henüz kullanmadım ama takım alırken de uzamayan beşik mantıklı gelmedi, sonra yatak ayrı dolap ayrı olacaktı...şimdi çok uzun süre kullanacağımız için kafamız rahat...tek beşik alsak ilerde onu ne yapcaz nereye koyacaz...sıkıntı olacaktı...sitelerden aldık biz...1750 tl'ye...sadece oyuncak dolabını almadım ben...3 kapaklı dolap,şifonyer ve yataktan oluşuyor...

bilgi için saol canım rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

inşallah kolay bi dogum olur,sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin annesi:))bende çok heyecanlandım senin adına..dün nst ye girdigimde 3 bebek sezeryanla dünyaya geldi minicikler çok duygulandım.titriyorlar ve morarmış bir şekilde bacakları filan buruş buruştu:))ailenin heyecanıda görülmeye deger tabi.yüzlerdeki sevinç.tabi anne bunu sonra yaşıyor ama illaki yaşayacak.

bizimde sezeryan olacak sanırım haftaya salı çarşambadan bahsediyor doktorumuz ama kesin bişey yok.ben dogum yaklaştıkça biraz korkmaya başladım sanırım:)dün 1 ay önce sezeryanla dogum yapmış biriyle konuştum hastanede.yanına oturmuştum konuşurken laf lafı açtı ve sezeryan sonrası agrıyı konuştuk.3-4 saat di mi yogun agrı dedim.daha yeni düzelebilmiş o.çok ötü geçti benimki diyor.dikiş ya da ameliyattan degilmiş.kabızlık ve gaz sancısından dolayıymış ama öyle böyle agrısı olmamış.iç çamaşırını giyinemiyormuştabi ben bunları duyunca benim renk attı.eşim ve annemde kızdı.neden oturupta konuşursun diye.olumsuz bir şey duyup paniklememi istemiyorlar ama elde degil insan merak ediyor.evet kimsenin doğumu kimseye benzemiyor ama yinede korksamda dinliyorum arkadaşlar son 1 -2 haftadır var zaten bu tür araştırmalarım.inşallah hepimizin hamileligide doğumuda ii geçer agrısız sızısız ,bebişimizide sağlıklı kucagımızı almak nasip olur.kendi canın okdadar agrırken bebişle ilgilenmekte sıkıntı olacaktır.ben bebişimle kendim ilgilenmek istiyorum.o anı dolu dolu mutlu mutlu yaşamak istiyorum.sadece bebişimi düşünmek istiyorum.

bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum.normal ya da sezeryan net konuşulmadı.cuma nst için tekrar gidecegim.muhtemelen tarih tam belirlenecek.hayırlısı olsun bakalım.gelişmeleri yazarım arkadaşlar..

mrh arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,bende 36 haftalık hamişim,oğlum olcak inşallah.sabırsızlıkla bekliyorum onu.ilk bebeğim.Bende yüzüncü yıl hastenesinde kontrollerimi yaptırıyorum DİLEK hanıma.Herkese hayırlı doğumlar inşallah.

Merhaba arkadaşlar.ben de tüp bebekle 18 haftalık ikizlerime hamileyim. detaylı usg için ztb'ye giden var mı ? sizin isteğinize bakarak detaylı usg yapıyorlar mı vs? kafam çok karışık.normalde takiplerimi başkent üni.de yaptırıyorum.ama orası 500 tl istiyor.ztb de riskli gebeliklerde tam donanımlı olduğu için istiyoruum. ne yapsam acaba :44:

merhaba herkese, bende ankaradayım özel arte hastanesine gittim ümitköyde küçük bi hastane.. evime yakın olduğundan bundan sonra medicanaya gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki 1 ay içinde 2li testimi yaptıracağım ve detaylı olarak bana tane tane anlatacak bi doktor tavsiye edermisiniz..

Son düzenleme:

yatak ve mobilya beşik olarak aldık 420 tl ye anlaştık aslında 400 tl olabilirdi farkı da ressamın başlarına çizim yapması oldu o hatta o yüzden pazar günü gelicekti çizim yapılmadığından bugüne kaldı 5 getiriyorlar inş

canım hayırlı olsun bebeğin inş sağ sağlim almışsıdır bebeğini kucağına en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyrz

ben ztb hastanesine gidiyrm tahliller için normal gebelik polikliniğe riskli gebelikte iyi olduğunu bende duydum isteğimiz üzerine değilde yapılması gereken haftada çağırıp yapıyorlar zaten

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz

evet bendede kan pıh.var ilk düşüğümden beri yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum clexan...bizimde 15 haziranda sonraki randevumuz kesin doğum tarihi belli olacak...benimde hep raporlarla geçti hamileliim ve hep yattım kanamalar düşük tehlikesi v.s...çok şükür bugünlere geldik...benimde kara soyadım ...:) akayın doğum öncesi ve sonrası servisini çok merak ediyorum doğum orada olacak ama bi bilgim yok artık doğumdan sonra bilgi paylaşımında bulunursan çok sevinirim...sağlıkla kucağına alırsın inş...bebeğini...

Arkadaşlar Akay Hastanesin'nde tolga ecemiş beyden başka önerebileceğiniz doktor var mı? Kendisi için randevu almayı bile denedim, muhtemelen çok yoğundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…