- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.461
valla benim durumum biraz karışık şimdi 19 mayıs hastanesine gittim orda baran hanım var çok ilgilendi yol yordam gösterdi ne sorduysam bıkmadan cevapladı sağolsun...ben öğrenciyken erkek arkadaşımla aynı evde yaşamaya başlamıştım okul bitti hala devam ettik bu ikinci gebeliğim benim ocak ayında birini sonlandırmamız gerekmişti aşırı kanama sebebiyle ama arada bu kadar kısa zaman olunca büyük bir kavga çıktı daha evlenmeye niyetimiz yoktu çünkü çocuk benden değildir diyip kesitirip attı ben de gebeliğimi 10+3 te öğrendim yasal sınırı geçtiğimiz için bende de kanama geçmişi olduğu için aldırmak istemedim ama şu an kendisi hala inkar modunda gönül ister ki güzellikle halllolsun ama olmazsa da doğumdan sonra dna testi ile ispatlayıp gereksiz yere süründüreceğim kendisini...burda beni yargılayan arkadaşlar olabilir yapmasaydın etmeseydin şeklinde valla olan oldu artık yapacak birşey yok aileme de söyleyemem yani paylaşacağım bir tek burası var...
Selam, benim için henüz çok erken ama bu dediğiniz 15 yaşa kadar kullanılabilen yatağın bir fotoğrafı ya da linki var mı acaba? Çok merak ettimBir de park yataktan daha mı iyi sizce? Park yatağı herhalde her gittiğimiz yere katlayıp götürebiliyoruz, bunda öyle bir imkan yok ama muhakkak bunun da ona göre avantajlı yönleri vardır değil mi?:26:
canım nette de mevcut fotoları uzamalı beşik yazınca çıkıyor ben hem kendini gödüm hemde netten baktım park yatak gibi taşıması kolay değildir çünkü mobilya benim dediğim tarzdakiler avantajı büyüyebilmesi ister sallanıyo ister sabitleniyo netten daha ayrıntılı bakabilirsin
Uzamalı beşik yazınca çıkan görsellerde pek de 15 yaşına kadar yatılamazmış gibi geldi bana, bir de enleri dar sanki, sağından soluna dönemez azcık büyüse. Belki farklı modelleri ve ebatları vardır, zaman yaklaşınca yeniden bakayım bari.
arkadaşlar selamlar ben de 12.haftanın içindeyim epey geç öğrendim hamile olduğumu 2 haftadır ara ara kanama sorunu yaşıyorum bu sebeple de zekai tahir e gittim ama doktor araştırıyorum...çankaya da oturuyorum bekar bir anne olacağım beni çok fazla sömürmeyecek bu civarda tavsiye edebileceğiniz bir doktor hastane var mı ?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sincanda lohusa pijaması nereden bulabilirim pazartesi otarafa gidicemde oraya bi bakayım diyorum bi fikri olan varmı
slm kızlar ben beişk konusunda kararsız kaldım uzayabilen beşikler dikkatimi çekti ondan alıp kullanan varmı aranızda sizler nasıl beişkler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz
dünya üzerinde milyonlarca babasız bebek var bir şekilde büyüyecektir iyi kötü işim gücüm gelirim var bir şekilde halledeceğizde o kadar dikkat etmeme rağmen oldu bunlar doğum kontro hapı kullanıyordum kürtajdan sonra değişik bir bünyem var belli ki ya da allah ın hikmeti diyeyim çocuk sahibi olmam gerekiyormuş sanırım
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sincanda lohusa pijaması nereden bulabilirim pazartesi otarafa gidicemde oraya bi bakayım diyorum bi fikri olan varmı
Uzamalı beşik yazınca çıkan görsellerde pek de 15 yaşına kadar yatılamazmış gibi geldi bana, bir de enleri dar sanki, sağından soluna dönemez azcık büyüse. Belki farklı modelleri ve ebatları vardır, zaman yaklaşınca yeniden bakayım bari.
akay hastanesinden coşkun beyi tavsiye ederim...ama özel muayeneye giderim dersen kendi doktorum yine akayda ama muayenehansinde bakıyor tolga bey çok memnunum ben...
Arkadaslar mesa da yani yeni ismiyle TOBB hastanesinde dogum yapan varmı? Dr. Cemil Kaya beye daha önce gebelik takibi yada doğumunu yapan var mı lütfen bilgi verirmişsiniz?
destina1552 selam canım bende 19 haftalık hamileyim geçen ay TOBB hastanesine geçtim Cemil Kaya doktorum.Ultrason cihazından tutda doktorun ilgisine,kendine güvenine kadar herşey tatmin etti beni. Ama tek endişem doğum ücreti sana ne kadar dediler bilmiyorum bana 5.000 TL dediler malesef
bende araştırıyorum ancak burada doğum yapıpta yorum yazana rastlamadım sen bulursan beni de lütfen özelden bilgilendirir misin
uzun zaman oldu kızlar girmeyeli temizlik derdine düştüm bu akşam halıların gelmesiyle de bitiyor inş bu derdim gerçi camlar yyine kirlendi yağmurdan ama hiç dert değil biz beşiği uzayabilen almadık sitelerden normal ölçülerde beyaz mobilya bir beşik tercih ettik hatta iki başına model çiziliyr 2 hafta oldu alalı pazar günü gelip kurucaklar benim tek kişiilk yatark ve bazam olduğu için böyle tercih ettim dolapda dün akşam geldi pazar günü kızımın odasınıda yerleştirip bitiricem tüm işleri ayrıca uzayabilen beşiklerin yatakları zor bulunuyr diye duydum çok iyi araştır
canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi durumun biraz zor allah yardımcın olsun
ben istanbuladan bir takım almıştım ama sincanda gimsadaki modelleride beğeniyorum gerekirse bir takımda ordan almayı düşünüyorum hatta gecelikmi alsam diye kararsızım doğum yapmış anneler bilir hangisi kullanışlı olur acaba[/QUO
ohh mis gibi otur artık canım benimde yapılacak ama mutfak dolaplarımı yaptırıyorum o gelene kadar hiç bişi yapmıycam sonrada annemle halam gelicekler saolsunlar beşiği kaça aldnız canım peki fiyatlar nasıl orada odanızıda güle güle kullanın sağlıcakla inşallah
Merhaba arkadaslar enfeksiyon dolayısı ile cleocin %2 vajinal krem kullanan varmı?
evet 3 hafta önce kullandım kısa sürede pek bi sıkıntım kalmadı daha önce başka bi krem kullanmıştım ama bunu daha faydalı buldum
Merhaba dogum icin bana da aynı fiyatlar denildi. Salı gunü rahatsizlandim iki gece hastahanede kaldım sağ olsun Cemil hoca çok iyi ilgilendi.. İki gün boyunca hastahaneyide analiz etmiş oldum gercekten kadro super ilgili alakalilar ben iyi ki Cemil hocaya devam etmeye karar vermiştim diyorum:)
gebelikde aplikatörü ile kullanmak sakıncalı değilmi? ben korkumdan tam yerleştiremiyorum dolayısı ile ilaç hemen akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?