Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

bebişin hayırlı uğurlu olsun umarım bundan sonra bebeğinle kaderin daha güzel ilerler babasıda yaptığı hatayı telafi eder
baran hanımı duymuştum içinde ısındıysa devam et
hamileliğin nasıl geçiyor peki zorlanıyormusun?

canım nette de mevcut fotoları uzamalı beşik yazınca çıkıyor ben hem kendini gödüm hemde netten baktım park yatak gibi taşıması kolay değildir çünkü mobilya benim dediğim tarzdakiler avantajı büyüyebilmesi ister sallanıyo ister sabitleniyo netten daha ayrıntılı bakabilirsin

Uzamalı beşik yazınca çıkan görsellerde pek de 15 yaşına kadar yatılamazmış gibi geldi bana, bir de enleri dar sanki, sağından soluna dönemez azcık büyüse. Belki farklı modelleri ve ebatları vardır, zaman yaklaşınca yeniden bakayım bari.

bilmem belkide öledir yakından görmedim ama bu hafta sonu falan bakabililiriz fırsatımız olursa o kadar darsa zaten işimize yaramaz

akay hastanesinden coşkun beyi tavsiye ederim...ama özel muayeneye giderim dersen kendi doktorum yine akayda ama muayenehansinde bakıyor tolga bey çok memnunum ben...

slm kızlar ben beişk konusunda kararsız kaldım uzayabilen beşikler dikkatimi çekti ondan alıp kullanan varmı aranızda sizler nasıl beişkler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz

uzun zaman oldu kızlar girmeyeli temizlik derdine düştüm bu akşam halıların gelmesiyle de bitiyor inş bu derdim gerçi camlar yyine kirlendi yağmurdan ama hiç dert değil biz beşiği uzayabilen almadık sitelerden normal ölçülerde beyaz mobilya bir beşik tercih ettik hatta iki başına model çiziliyr 2 hafta oldu alalı pazar günü gelip kurucaklar benim tek kişiilk yatark ve bazam olduğu için böyle tercih ettim dolapda dün akşam geldi pazar günü kızımın odasınıda yerleştirip bitiricem tüm işleri ayrıca uzayabilen beşiklerin yatakları zor bulunuyr diye duydum çok iyi araştır

canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi durumun biraz zor allah yardımcın olsun

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sincanda lohusa pijaması nereden bulabilirim pazartesi otarafa gidicemde oraya bi bakayım diyorum bi fikri olan varmı

ben istanbuladan bir takım almıştım ama sincanda gimsadaki modelleride beğeniyorum gerekirse bir takımda ordan almayı düşünüyorum hatta gecelikmi alsam diye kararsızım doğum yapmış anneler bilir hangisi kullanışlı olur acaba

slm arkadaşlar ben de uzun süredir girememeiştim artık son 3 haftamız heyecan artmıyor değil...nihavend bugün yarın doğum yapacaktı acaba ne oldu? doğum fotoğrafçısı photomuz ile anlaşacaktı...başka doğum fotoğrafçısı ile anlaşan var mı? ben de suluhana gittim bebek şekeri için ama internetten daha ucuz değildi ücretler bir de çoook yoğunlar maşallah talep çokk fiyatlar da okadar hesaplı gelmedi...

cnm benim de bebek odasının yatağı uzayanlardan, hiç de küçük değil, içine bildiğin tek kişilik yatak koyuyorsun ben girsem yatarım :)) yatağı da zor bulunmuyor...ölçüsü farklı bile olsa mobilyayı satan yer o ölçüde mutlaka satıyor (ki biz öyle aldık)

akay hastanesinden coşkun beyi tavsiye ederim...ama özel muayeneye giderim dersen kendi doktorum yine akayda ama muayenehansinde bakıyor tolga bey çok memnunum ben...

mrb cnm ben de tolga beye gidiyorum acaba hiç karşılaştık mı ki? brunch ta var mıydın ? veya face de grubumuza üye misin...senin hamileliğin nasıl gidiyor..umarım sıkıntı yoktur...biz de pazartesi gidicez tolga beye ,muhtemeln doğum tarihimizi söyleyecek..heyecan dorukta :))

Arkadaslar mesa da yani yeni ismiyle TOBB hastanesinde dogum yapan varmı? Dr. Cemil Kaya beye daha önce gebelik takibi yada doğumunu yapan var mı lütfen bilgi verirmişsiniz?

destina1552 selam canım bende 19 haftalık hamileyim geçen ay TOBB hastanesine geçtim Cemil Kaya doktorum.Ultrason cihazından tutda doktorun ilgisine,kendine güvenine kadar herşey tatmin etti beni. Ama tek endişem doğum ücreti sana ne kadar dediler bilmiyorum bana 5.000 TL dediler malesef
bende araştırıyorum ancak burada doğum yapıpta yorum yazana rastlamadım sen bulursan beni de lütfen özelden bilgilendirir misin

Merhaba dogum icin bana da aynı fiyatlar denildi. Salı gunü rahatsizlandim iki gece hastahanede kaldım sağ olsun Cemil hoca çok iyi ilgilendi.. İki gün boyunca hastahaneyide analiz etmiş oldum gercekten kadro super ilgili alakalilar ben iyi ki Cemil hocaya devam etmeye karar vermiştim diyorum:)

arkadaşlar bebegimiz için yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyoruz acaba dogum sonrası ençok hangi çeşit kıyafetleri giydirmek daha kullanışlıdır çıtçıtlı badiler patikli altlar zıbınlar gönül hepsini almak istiyor... dogum sonrası için pijama gecelik ve ankarada uyguna nerden bulabilirim tecrübeli annelerden destek istiyorum

arkadaşlar bende ankara balgattayım... henüz hamile değilim malesef ama çalışmalara devam ederken bir yandanda doktor araştırıyorum...memnun olduğunuz hastane ve doktor hakkında beni bilgilendirirmisiniz?

Canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım. Benimde sosyal güvencem sgk olmasına rağmen cemil hoca için oraya devam etmeyi düşünüyorum. Senin güvencen karşılıyomu masraflarını mesela 2 gecelik tedavinde nekadar ödedin? Herşey para olmasada işin bu boyutuda kafamı kurcalamıyo değil...

gebelikde aplikatörü ile kullanmak sakıncalı değilmi? ben korkumdan tam yerleştiremiyorum dolayısı ile ilaç hemen akıyor

çok içeriye sokmana gerek yok sadece yataktan kalkmadan yapmalısın ve bel kalça arana küçük bi yastık koymalısın ve kalkmamaya dikkat et gövdeni düzeltirken bile aşagı kayıyo. bide sakıncasını görmezsen eşinden yardım almalısın böylece sen fazla kıpırdamak zorunda kalmazsın fazla içeriye ittirmemesi gerektigini hatırlat dikkat etsin. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…