- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.501
inşallah kolay bi dogum olur,sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin annesi:))bende çok heyecanlandım senin adına..dün nst ye girdigimde 3 bebek sezeryanla dünyaya geldi minicikler çok duygulandım.titriyorlar ve morarmış bir şekilde bacakları filan buruş buruştu:))ailenin heyecanıda görülmeye deger tabi.yüzlerdeki sevinç.tabi anne bunu sonra yaşıyor ama illaki yaşayacak.
bizimde sezeryan olacak sanırım haftaya salı çarşambadan bahsediyor doktorumuz ama kesin bişey yok.ben dogum yaklaştıkça biraz korkmaya başladım sanırım:)dün 1 ay önce sezeryanla dogum yapmış biriyle konuştum hastanede.yanına oturmuştum konuşurken laf lafı açtı ve sezeryan sonrası agrıyı konuştuk.3-4 saat di mi yogun agrı dedim.daha yeni düzelebilmiş o.çok ötü geçti benimki diyor.dikiş ya da ameliyattan degilmiş.kabızlık ve gaz sancısından dolayıymış ama öyle böyle agrısı olmamış.iç çamaşırını giyinemiyormuştabi ben bunları duyunca benim renk attı.eşim ve annemde kızdı.neden oturupta konuşursun diye.olumsuz bir şey duyup paniklememi istemiyorlar ama elde degil insan merak ediyor.evet kimsenin doğumu kimseye benzemiyor ama yinede korksamda dinliyorum arkadaşlar son 1 -2 haftadır var zaten bu tür araştırmalarım.inşallah hepimizin hamileligide doğumuda ii geçer agrısız sızısız ,bebişimizide sağlıklı kucagımızı almak nasip olur.kendi canın okdadar agrırken bebişle ilgilenmekte sıkıntı olacaktır.ben bebişimle kendim ilgilenmek istiyorum.o anı dolu dolu mutlu mutlu yaşamak istiyorum.sadece bebişimi düşünmek istiyorum.
bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum.normal ya da sezeryan net konuşulmadı.cuma nst için tekrar gidecegim.muhtemelen tarih tam belirlenecek.hayırlısı olsun bakalım.gelişmeleri yazarım arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar.ben de tüp bebekle 18 haftalık ikizlerime hamileyim.detaylı usg için ztb'ye giden var mı ? sizin isteğinize bakarak detaylı usg yapıyorlar mı vs? kafam çok karışık.normalde takiplerimi başkent üni.de yaptırıyorum.ama orası 500 tl istiyor.ztb de riskli gebeliklerde tam donanımlı olduğu için istiyoruum. ne yapsam acaba :44:
evet bendede kan pıh.var ilk düşüğümden beri yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum clexan...bizimde 15 haziranda sonraki randevumuz kesin doğum tarihi belli olacak...benimde hep raporlarla geçti hamileliim ve hep yattım kanamalar düşük tehlikesi v.s...çok şükür bugünlere geldik...benimde kara soyadım ...:) akayın doğum öncesi ve sonrası servisini çok merak ediyorum doğum orada olacak ama bi bilgim yok artık doğumdan sonra bilgi paylaşımında bulunursan çok sevinirim...sağlıkla kucağına alırsın inş...bebeğini...
Arkadaşlar Akay Hastanesin'nde tolga ecemiş beyden başka önerebileceğiniz doktor var mı? Kendisi için randevu almayı bile denedim, muhtemelen çok yoğundur.
merhaba herkese, bende ankaradayım özel arte hastanesine gittim ümitköyde küçük bi hastane.. evime yakın olduğundan bundan sonra medicanaya gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki 1 ay içinde 2li testimi yaptıracağım ve detaylı olarak bana tane tane anlatacak bi doktor tavsiye edermisiniz..
inşallah kolay bi dogum olur,sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin annesi:))bende çok heyecanlandım senin adına..dün nst ye girdigimde 3 bebek sezeryanla dünyaya geldi minicikler çok duygulandım.titriyorlar ve morarmış bir şekilde bacakları filan buruş buruştu:))ailenin heyecanıda görülmeye deger tabi.yüzlerdeki sevinç.tabi anne bunu sonra yaşıyor ama illaki yaşayacak.
bizimde sezeryan olacak sanırım haftaya salı çarşambadan bahsediyor doktorumuz ama kesin bişey yok.ben dogum yaklaştıkça biraz korkmaya başladım sanırım:)dün 1 ay önce sezeryanla dogum yapmış biriyle konuştum hastanede.yanına oturmuştum konuşurken laf lafı açtı ve sezeryan sonrası agrıyı konuştuk.3-4 saat di mi yogun agrı dedim.daha yeni düzelebilmiş o.çok ötü geçti benimki diyor.dikiş ya da ameliyattan degilmiş.kabızlık ve gaz sancısından dolayıymış ama öyle böyle agrısı olmamış.iç çamaşırını giyinemiyormuştabi ben bunları duyunca benim renk attı.eşim ve annemde kızdı.neden oturupta konuşursun diye.olumsuz bir şey duyup paniklememi istemiyorlar ama elde degil insan merak ediyor.evet kimsenin doğumu kimseye benzemiyor ama yinede korksamda dinliyorum arkadaşlar son 1 -2 haftadır var zaten bu tür araştırmalarım.inşallah hepimizin hamileligide doğumuda ii geçer agrısız sızısız ,bebişimizide sağlıklı kucagımızı almak nasip olur.kendi canın okdadar agrırken bebişle ilgilenmekte sıkıntı olacaktır.ben bebişimle kendim ilgilenmek istiyorum.o anı dolu dolu mutlu mutlu yaşamak istiyorum.sadece bebişimi düşünmek istiyorum.
bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum.normal ya da sezeryan net konuşulmadı.cuma nst için tekrar gidecegim.muhtemelen tarih tam belirlenecek.hayırlısı olsun bakalım.gelişmeleri yazarım arkadaşlar..
cnm seni çok iyi anlıyorum doğum yaklaştıkça insanın tedirginlikleri artıyor, etraftaki doğum hikayelerine de daha çok yoğunlaşmaya başlıyorsun...inş sorunsuz rahat bir şekilde atlatırız, söylediğin gibi herkesin bünyesi farklı herkes farklı şekillerde atlatıyor bu macerayı...yaşayarak görecez, o yüzden en güzeli sadece bebeğin sağlıklı dünyay gelmesine odaklanmak, öyle ya da böyle biz bi şekilde üstesinden geliriz sıkıntıların, aman o minik beden sağlıkla sıkıntı çekmesin ne yapalım
ztb de isteğe bağlı ayrıntılı ultrasyon yaptıramazsın hayatta...1 ay önceden randevu verirler..doktorun acil olarak göndermesi dışında
öyle almazlar direk ayrıntılıya...zaten ztb deki ayrıntılı ultrasyonda pek ayrıntılıya benzemiyor gidince anlarsın ne demek istediğimi :))
1.5 yıldır mı kullanıyorsun...ayy allah kolaylık versin cnm ya gerçekten kolay değil ben 7.ayda başladım nefret ettim...1,5 yıldır kullanmak kolay olmasa gerek...sabah akşam mı vuruyorsun?? benim heryerim morardı bıktım açıkçası ama napalım katlanıyoruz...eğer başka bir doktor olsa gerçekten bu kadar rapor verip bizim rahatımız için bu kadar çabalamazdı...tolga hocadan önceki doktorumdan biliyorum...neler çekmişim
daha önce coşkun beyin ismini vermişlerdi burda...handan hanım da çok tatlı bir bayann
hosgedlın bende oraya gıdıyorum elif hanıma senın doktorun kımbu topici yeni gördüm bende ankaradayım etlik lokman hekime gidiyorum
Merhaba arkadaşlar.ben de tüp bebekle 18 haftalık ikizlerime hamileyim.detaylı usg için ztb'ye giden var mı ? sizin isteğinize bakarak detaylı usg yapıyorlar mı vs? kafam çok karışık.normalde takiplerimi başkent üni.de yaptırıyorum.ama orası 500 tl istiyor.ztb de riskli gebeliklerde tam donanımlı olduğu için istiyoruum. ne yapsam acaba :44:
merhaba herkese, bende ankaradayım özel arte hastanesine gittim ümitköyde küçük bi hastane.. evime yakın olduğundan bundan sonra medicanaya gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki 1 ay içinde 2li testimi yaptıracağım ve detaylı olarak bana tane tane anlatacak bi doktor tavsiye edermisiniz..
lokman hekımden memnunmusun orda sanırım muayene 52 dogum 950mı bende etlıkteyım ama gıtmedım oraya hıc
canım ne yaptınız görüşebildinmi doktorla
Aynen öyle 52tl içinde kan idrar şeker . Evet 950 elif hocaya gidiyorum çok memnunum
CANIM yarın tekrar nst için randevumuz var.ya selçuk bey sanırım sezeryan yanlısı biraz. en son pazartesi gittigimizde sen bu hafta dinlen salı ya da çarşamba alırız dedi:18:
şaka mı yapıyo ciddi mi anlamadım.aslında karma karışıgım normal dogum mu sezeryan mı olmalıyım vs vs.bazı doktorlar her şey normalse bile sezeryan daha kolaylarına geldiginden ve kısa sürdügünden hemen alalım diyolar.sezeryan sonrası agrı sızı ve birilerine muhtaç olma bebişle ilgilenememe,emzirirken bile zorlanma gibi şeyler var diye çok çekiniyorum.normal dogumda da son anda okadar acı çekip sezeryana alınır mıyım diye tereddüt ediyorum.şaştım kaldım.
annem geldi 1 haftadır yanımda sağ olsun o bana hiç bir şey yaptırmıyor.bol bol dinleniyorum.bebişi de dört gözle bekliyoruz.aşırı agırlaştım.inanılmaz uyuma istegi var.gözlerimi zor açıyorum:)bugün 11 30 da uyanabildim.bebiş oldugunda vay halime
merakla bekliyorum ve korkuyorum.inşallah hepimizin kolay olur dogumu sağlıklı olur bebişler:)))
yarın nst sonrası bana dogumla ilgili bir şeyler söyleyecegini umuyorum.bende size söyleyecegim tabi:)hayırlısı bakalım.pazartesi doktorun orada sıramızı beklerken selçuk beyin bi hastasıda bebişi ile muayeneye gelmiş.bende nasıl dogum oldugunu vs vs sordum.sezeryanla olmuş.1 aylık olmasına ragmen bebişi daha yeni toparlanmış.selçuk beyden dolayı degil dedi.dikiş yerim çok temiz bir şey yok ama gaz sancısı ve kabızlık problemi 25 gün bayanı mahvetmişiç amaşırını bile giyinememiş evde öyle dolanmış.acillere gelip igneler vurdurmuş .. benim tabi renk gitti.sonrada annemde eşimde bana kızdılar neden dinlersin oturup diye:26 fff hayırlısı bakalım.
yarın yazarım gelişmeleri.görüşmek üzere.
selam bende ilk 6 ay elif hanıma gittim.bizde çok memnunduk.yalnız nette onla ilgili bazı tatsız yazılar görmem ve muayene zamanları konusunda ilgisiz oluşu bizi endişelendirdi.(sincan lokman hekim elif hanımdan bahsediyorum yalnız ben .yanlışlık oolmasın.)
şeker yüklemesi yapılacak gün veriyo kendi orada diil.başka doktora yönlendirdiler neyse sonuçlar çıktı elif hanıma gösterecez bekle bekle yok.hemşire geliyo bilgi vermiyo sanırım gecikecek filan diye.sonra bekliyoruz geciksede ona muayene olmak için.adımız başka bi doktordan okunuyo.hastalarını başka doktora vermişler vs vs.üst üste geldi diye huylandık iyice.doguma yakın son zamanda orada bulamazsak filan diye.nettede bi hastası yazmış sezeryan zamanı vermiş.doktoru aradıgında yıllık izne çıkmış hastaneye git oradan başka doktor yardımcı olsun gibi bi şeyle karşılaşmış.tam yazıyı araştırırsanız kaldırılmamışsa bulabilirsiniz.ama muayene sırasında hiç bir şikayetim kötü bi şey yaşamadım.seviyordukta.benim tek sorun haline getirdigim acil bi durumda doktoruma ulaşabilecegimin güveninin olması.
batıkent selçuk beye gidiyorum onunda nette yorumlarını görünce begendim.hastaları çok memnun.gittim kendim gördüm sahiden sevdim.ilgili.en güzelide doktor o gün yogunsa dogumları varsa filan hastane sekreteri gecikme ya da günü kaydırma ile ilgili arayıp bilgi veriyor.muayene olacagımız zaman bazen 1 saat bekledigimizi biliyorum.ama içerde hastası var.yani kendi keyfi nedenleri için diil.hastalarından dolayı bekliyoruz.aşırı hastası var.adam sahiden çok yogun.
bekledigimiz zamanda 3-4 dogum arka arkaya olmuş oluyor ve muayeneye geç başladıgından gecikmeye giriyor bizim saatler.ama kimseye yüzde yüz süper diyemem.şu ana kadar memnun kaldık.inşallah hep öyle devam eder.
doktorunun adı kim oldugu önemli degil sen ondan o güveni alıyorsan ve huzurluysan sorun diil bence.
başkalarının yorumlarına bakma sen şurada az bi zamanın kaldı güzel düşün herşeyi hayırlısı olsun de
ben normalden korktuğum için sezeryan istiyorum ve Selçuk Beyinde sezeryan yanlısı olduğunu biliyorum
birgün sıra beklerken bi hastası Selçuk Beyin belfıtığı olduğu için normal doğuma giremediğini söylemişti ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
hazırlıklarını tamamladınmı peki cicileriniz hazırmı?[/COLOR][/FONT]
Tatlım benim ki etlik lokman hekim elif terzi
canım bende doğum sonrası odaları görmek için yukarıyı aşagıyı gezerken ebenin birisi söylemişti.aynı şeyi bende duydum bel fıtıgı oldugundan dolayı sezeryana aldıgını.ben oradakilerede soruyorum selçuk bey normal dogum yaptırıyor mu vs:))meraklı hasta geldi diyorlardır.
annem 1 haftadır burada sağ olsun bebişin odasını pırıl pırıl yaptı kyafetleri yıkadı ütülendi dolabına yerleştirildi:))teyzeside oda süslerinide yapmış.EYLÜL diyede yazmış kapı süsü üzerine.eva kagıtlarından.çocuk gelişiminde okuyor teyzesi güzel şeyler yapıyorlar.oyun minderi ,utangaç kukla filanda yapmış:)
bu arada canım sen sezeryanı selçuk beye mi olacaksın?sezeryanın sonrasından korkmuyor musun peki?beni sonrası düşündürüyor.gerçi bünyeden bünyeye değişiyormuş ama ilk çocuk olacagı için bünyemide bilmiyorum.ama canım çok tatlı acıya çok duyarlıyım onu biliyorum.bugün büyük gün.bakalım ne diyecek selçuk bey.4-5 arası muayene var.nst sonrasıne diyecek bakalım.ben normal dogum istiyorum desem mi demesem oluruna mı bıraksam karar veremedim.
bu arada bebek şekerimiz geldi gittigidiyordan sipariş etmiştik çok güzel yapmışlar:)birde gelen misafirlere ne ikram edeceksiniz düşündünüz mü?kurabiye filan yapanlar ,şerbet takımı hazzırlayanlar duydum. ben yapmadım öyle şeyler.ben tembel işi sanırım düşündüm.pastaneden pasta alınır çayla ikram edilir diye düşündüm ama bi önerisi ya da ben şöyle yapacagım diyen var mı?
merhaba arkadaşlar şiddetle tavsiye edeceğimtek doktor var tobb hastahanesi(eski mesa) cemil kaya. ben bu kadar ilgili bir doktor daha görmedim. ilk 6,5 ay profösöre gittim hakan yaralıya sıfır ilgi başından savan hareketler vs... tavsiye üzerine cemil kayaya gittim inanırmısınız ilk defa bebeğimi bu kadar uzun gördüm prof. da en fazla 3 dk. bakıyodu ultrasonla cemil beye gittiğim ilk muayenede yaklaşık yarım saat bebeğimi gördüm hem 4 boyutlu hem normal...
hatta hocam başka hastalarınız beklemesin biz bukadar alışık değiliz diye espiri bile yaptık...muayenenin ertesigünü rahatsızlandım hasstahaneye gittim ben gitmeden kendisi hastahaneye gelmişti bile...bu ilgiyi gördükden sonra profösör diye boşuna gitmişim 6 ay dedim...Allah beni cemil hocayla karşılaştırdığı için şükrediyorum....
merhaba arkadaşlar şiddetle tavsiye edeceğimtek doktor var tobb hastahanesi(eski mesa) cemil kaya. ben bu kadar ilgili bir doktor daha görmedim. ilk 6,5 ay profösöre gittim hakan yaralıya sıfır ilgi başından savan hareketler vs... tavsiye üzerine cemil kayaya gittim inanırmısınız ilk defa bebeğimi bu kadar uzun gördüm prof. da en fazla 3 dk. bakıyodu ultrasonla cemil beye gittiğim ilk muayenede yaklaşık yarım saat bebeğimi gördüm hem 4 boyutlu hem normal...
hatta hocam başka hastalarınız beklemesin biz bukadar alışık değiliz diye espiri bile yaptık...muayenenin ertesigünü rahatsızlandım hasstahaneye gittim ben gitmeden kendisi hastahaneye gelmişti bile...bu ilgiyi gördükden sonra profösör diye boşuna gitmişim 6 ay dedim...Allah beni cemil hocayla karşılaştırdığı için şükrediyorum....
evet bendede kan pıh.var ilk düşüğümden beri yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum clexan...bizimde 15 haziranda sonraki randevumuz kesin doğum tarihi belli olacak...benimde hep raporlarla geçti hamileliim ve hep yattım kanamalar düşük tehlikesi v.s...çok şükür bugünlere geldik...benimde kara soyadım ...:) akayın doğum öncesi ve sonrası servisini çok merak ediyorum doğum orada olacak ama bi bilgim yok artık doğumdan sonra bilgi paylaşımında bulunursan çok sevinirim...sağlıkla kucağına alırsın inş...bebeğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?