Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selamlar
benim doğumuma da 3 hafta kaldı
bu başlığı okuyorum ama pek yazmadım
akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum, hastaneden de doktorumdan da personelden de çok memnunum
hayırlısıyla doğumumu da orada yapacağım
doktorum normal doğum yanlısı biri
bebeğimin boynuna kordon dolanmış olmasına rağmen normal doğum olabilirsin diyor
ben normal-sezeryan ikisi konusunda da kararsızım
hayırlısını diliyorum
yeterki bebeğim sağlıklı doğsun
zaten suyumda azalma var, riske atmak istemiyorum hiçbir şekilde

batıkent bilgi hast. selçuk beyi ben de duydum, olumlu yorumlar okudum
onu da düşünmüştüm ama akropole gittim

akay hastanesini merak edenler olmuş
ablam ve arkadaşım orda doğum yaptılar
gayet memnun kaldılar
gerçi her ikisi de sezeryan yaptı normalini bilemiyorum

doğum sonrası ikram falan düşünmeyenlerdenim ben de
kuru pasta börek falan hazır alıp çayla ikram ederiz artık
zaten pek kimsemiz yok, çok gelenimiz de olmaz
şerbet falan düşünmüyorum
zaten ilgilenecek kimse de yok onlarla
bebek şekerimizi de notluk ve çerçeve şeklinde iki farklı model olarak gittigidiyordan aldım
çok da beğendim
çantamız falan da hazır
bebişin kıyafetleri de yıkandı ütülendi
artık bekliyoruz oğlumuz gelsin

mrb hoşgeldin herşeyi özetlemişsin tek seferde :)) ben de ikram konusunda hazır düşünüyorum bir de şerbetti bilmem neydi onunla mı uğraşacaz :)) ben de gittigidiyor dan aldım bebek şekerlerimi 2 farklı model, internetten istediğin gibi gelmiyor dediler ama beklediğimden de güzel olmuştu...suluhana vs gittim ama internette yine de daha ucuz...
doktorunun normal yanlısı olması ne güzel, bu saatten sonra da değiştirme doktorunu boşver ışın hanım hakkında ben de hep olumlu şeyler okumuştum...bebek sağlıklı doğsunda normal sezeryan sıkıntısını biz çekelim gerçekten insan kendini düşünemiyor...benim de su sıkıntım var o yüzden çok istememe rağmen normali,doktora bırakıyorum...sonra bişey olursa vicdan azabı çekerim...
herhalde çantası hazır olmayan tek benimdir :)) üstelik 36 bitmek üzere :) henüz loğusa pijamamı alamadım (

demek sen de su konusunda sıkıntılısın
benim 4 haftadır falan böyle devam ediyor
neyseki azalmadı aynı seviyede duruyor
doktorum ne derse o elbette normal sezeryan farketmez
fakat suyun ve kordonun buna engel olmadığını söylüyor
son zamanda terslik çıkarsa bilemem
dediğin gibi kendimi düşünmüyorum hiç, bebeğim sağlıkla doğsunda ben çekerim sıkıntısını
bence çantanı hazırla artık
benim de bikaç eksiğim var tabi ama temel olarak herşeyi hazırladım diyebilirim
pijama ve geceliğimi ben internetten aldım, epeyce indirimdeydi, relaxmodeden
oldukça da kaliteli, işimi görür
zaten o tarz gecelikleri falan normalde giymem zaten
bir de gecelik-sabahlık takımı ablamdan kalma var
yeter heralde
aslında şöyle güzel kırmızı bir gecelik istiyorum ama kızılaya falan gidip gezecek enerjim kalmadı maalesef
normal de olsa sezeryan da olsa pijamadan ziyade gecelik öneriyor herkes
istersen 2 tane gecelik al işini görür heralde
uygun fiyatlı bişeyler alırsın işte

canım seninle doğum zamanları aynı ve bende şu gecelik işini falan halledemedim.pijama takımı aldım ama gecelikte gerekir mi bilemedi ben normal doğum istiyorum ya bakalım hayırlısı...
bebek şekeri istiyorum ama daha karar veremedim kelebekli veya yusufcuk olanlar güzel gibi heralde netten alırım.

Merhabalar hepinize..iyi pazarlar..
detaylı ultrasonu sincan lokman hekimde çektireniniz var mı? varsa bilgi istiyorum lütfen

canım ben orada çektirdim herşeyinden memnunum ama bir ayrıntılıdan memnun kalmadım çünkü ben hiç bişey anlamadım.zaten kendi doktorun değil farklı bir uzaman doktor bakıyor içimi rahatlatan tek şey bebeğimde herşeyin yolunda olmasıydı.doktorum bile şaşırdı resim falan nasıl vermezler diye diyeceğim o ki ben büyük beklentiyle girmiştim hani herşeyini göreceğim diye ama hiç bişey anlamadan çıktım.belki o anlık bişeydir bana denk geldi ama bütün kontrollerimi orada yaptırıyorum doktorumdan da çok memnunum.

canım ben orada çektirdim herşeyinden memnunum ama bir ayrıntılıdan memnun kalmadım çünkü ben hiç bişey anlamadım.zaten kendi doktorun değil farklı bir uzaman doktor bakıyor içimi rahatlatan tek şey bebeğimde herşeyin yolunda olmasıydı.doktorum bile şaşırdı resim falan nasıl vermezler diye diyeceğim o ki ben büyük beklentiyle girmiştim hani herşeyini göreceğim diye ama hiç bişey anlamadan çıktım.belki o anlık bişeydir bana denk geldi ama bütün kontrollerimi orada yaptırıyorum doktorumdan da çok memnunum.
[/QUOTE]

kaç haftalıkken çektirdin? çeken dr o an bilgi veriyor mu,anlatıyor mu? benim de kafam karıştı:44: ben oraya hiç gitmedim.. senin dr kim?

canım bende buzdolabı süsü şeklinde üstünde bebekli bişey düşünüyorum
hastanede ise dağıtmak üzere gene melodi çikolatanın bebekli çikolatalarından alacağım
şu pijama işinide bi halletseydim nereden alacağım bilemedim bugün netten araştırayım azcık

aynen cnm benim de enerjim kalmadı ben de ulusta buldum çok da uygundu fiyatı senfoni ya da erdem markası 30 tl'ye ama gidip alacak halim yok...bi sabahlık gecelik takım annem almış bir de ben alsam yeter diye düşünüyorum..evdekiler de hala oluyor bana..su sıkıntısı yüzünden hala 6 aylık hamile gibi olduğum için çok kıyafet sıkıntısı çekmedim...benim su sıkıntısı 24.haftada ayrıntılı ultrasyona girdiğimde ortaya çıktı...o günden beri ite kalka bugünlere geldik :) tabi iğne desteği vs ile...suyun az olması normal doğuma engel değilmiymiş anlamadım...ama sürekli sıkı takip altında olmak lazım herhalde çünkü 40. haftaları görmek pek mümkün olmayabilir..hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
aslında benim de temel de herşey hazır gibi de derlenip toparlanmak kaldı...kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim çantaya konacak sadece...odasının lake kokusu hala geçmediği için eşyalarını yerleştiremiyorum...

herkeste pijama sıkıntısı başlamış :))) cnm bu melodinin şekerlerini hiç sordun mu..ben bi pastaneye öyle sormuştum kilosuna 90 tl dedi ve 1 kiloya 25 tane ancak girer dedi:)) bebek şekeri bile daha ucuza mal oldu demiştim :)) bebek şekerine de gittigidiyora bakmanı tavsiye ederim 3 günde gönderiyorlar ve en uygun fiyat orda..ulusta felan en az 1 hafta müddet istiyorlar..

kaç haftalıkken çektirdin? çeken dr o an bilgi veriyor mu,anlatıyor mu? benim de kafam karıştı:44: ben oraya hiç gitmedim.. senin dr kim?[/QUOTE]

canım 20 haftalıkken bakıyorlar o anda bilgi veriyor tabi ama ne biliyim ben çok beklentiyle girdim galiba yüzünü falan net göreceğim diye ama olmadıherşeyine bakıyor doktor sonuç olarak herşeyin yolunda olduğunu söyledi benim içinde bu önemliydi zaten.
doktorum günnur hanım ben baştan beri bütün kontrollerimde günnur hanıma gittim memnunum sakin seni rahatlatan bir tavrı var en önemlisi ben normal doğum istiyorum kısmetse, doktorumda herşeyin doğalından yana sen istedikten sonra en iyisi zaten normal doğum diyor

herkeste pijama sıkıntısı başlamış :))) cnm bu melodinin şekerlerini hiç sordun mu..ben bi pastaneye öyle sormuştum kilosuna 90 tl dedi ve 1 kiloya 25 tane ancak girer dedi:)) bebek şekeri bile daha ucuza mal oldu demiştim :)) bebek şekerine de gittigidiyora bakmanı tavsiye ederim 3 günde gönderiyorlar ve en uygun fiyat orda..ulusta felan en az 1 hafta müddet istiyorlar..

valla hastanede dağıtılacak çikolatayıda ben düşünemicem o haldeyken onuda babası düşünsün dimi pijama sıkıntısı bende de var pijama aldım ama gecelik alsammı diye düşünüyorum:26: bebek şekeride gittigidiyorda yusufcuk şeklinde olanları beğendim sanırım 0,80 kuruştu tanesi ama istediğin gibi geliyor mu o noktada kararsızım

cnm arkadaşım, ayşegülün nikah şekerlerinden almıştı gittigidiyor'dan memnun kaldı..ama ben nedense bu adamlara bir türlü ulaşamadım...ben de fidan bebek şekerlerinden aldım..istediğim değişiklikleri eklemeleri de yapıp göndermişler hem de fiyat farkı almadan..ben çok memnun kaldım..7.5 tl kargo ödedim...yusufçuk modelini hatırlıyorum ama tanesi 70 kuruş olması gerek,50 tanesi 35 tl kargo ücreti de dahildi...
herkes gecelik mutlaka al daha rahat edersin diyor.ikisi de bulunsun pişman olmaktan iyidir :))) zaten çok değiştiriyormuşsun temiz yedek olur...

canım bence sezeryan düşünüyorsan gecelik al.bana gecelik tavsiye ettiler.ameliyatlı oldugun için pratik oluyormuş. 2 tane gecelik aldım.(uygun önden dügmeli buldum zorda olsa)1 gecelik birde aynısının pijaması olan 2 li takım aldım.onlar çok pahalıydı.ama ilk bebegin yok şöyle yok böyle derken aldırdılar.(180 filandı onun fiyatıda.ama pişman oldum eve gelince)(uzun kollu almışım birde okadar para verdik diye canım çok sıkılmıştı.ulustan almıştık.boşuna taa oralara kadar yorulmuşum.)eşimde boşver emzirme 1-2 ay degil giyinirsin bunlarıda dedi.degiştirmedik kaldı öyle canım.lohusa tacımı da aldım:)

hazır kuru pasta ikram ederiz ya.üff zaten o halde yemeye içmeye gelen olmaz herhalde:))olursada kusura bakmasın hazır şeyler ikram edebiliriz.annem olacak burada ama bebişle ve benle ilgilenecek kaç parçaya bölünsün dimi:))yarın yine nst var .artık doktor gün söyleseydi ya.ayakların davul gibi oldugecede uyuyamıyorum lavaboya gitmekten.sistit oldum sanırım

hiç sormadım valla çikolatanın fiyatını ama çok yüksekmiş cidden bende zaman var diye bakmıyorum daha en kısa zamanda bi araştırayım tşk ederim

haklısın canım bi gecelik birde evde giymeye pijama takımı alayım en iyisi relax mode nin modelleri hoşuma gitti bu hafta onlara bi bakayım diyorum fiyatlarıda lohusa geceliklerine göre daha uygun

ikram içinde hiç dert etme aynen dediğin gibi gelen kusura bakmayacak sonuçta bebek görmeye gelecekler yemeye içmeye değil

sistit olduysan mutlaka söyle dr a krem veriyorlamış sanırım
az kaldı ama gelin bide sorun dimi :)
neyseki bunların hepsine değecek gelecek kuzularımız

merhaba ankardakı güzel anneler bende ankaradayım.....medicana hastanesine gidiyorum dr.ümmügülsüm gidiyorum.....
medicana hastanesine gidipte farklı dr.giden ve memnun olan veya olmayanlar hakkında bilgi rica ediyorum...

arkadaşlar bir daha ne zaman girer yazarım bilemiyorum ama bugün doktor kontrolümüzde yarın sabah 7 de yatışımın yapılacagını ve 8 -8,5 gibide sezeryan olacagımı söyledi selçuk bey.hem çok heyecanlı hemde çok tırsıyorum:))bugün sezeryan olan arkadaşım aradı ve ilk 5 gün dayanılmayacak agrılar çektigini söyledi.bende çekiniyorum kızımızı elimize alacagımız içinde çok heyecanlı ve mutluyum.karma karışıgım yani.dualarınızı esirgemeyin.inşallah kendimi iyi hissettigimde de gelişmeleri yazarım.iyigeceler..

Arkadaşlar Ankara Akay Hastanesinde Başak Hanım tarafından takip edilen var mı? Yarın ona randevu aldım da, kadın olmasından dolayı tercih ettim, bir de eşimle aynı liseden mezunmuşlar :) Gayet amatör bir tercih yaptım yani, fikri olan varsa paylaşabilir mi?

canım sana hayırlı ve kolay bır dogum dılıyorum saglıklı haberlerını beklıyoruz

Leysal inşallah herşeyin güzel geçer sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
güzel haberlerini bekliyorum bu hafta selçuk beyde benimde randevum var
bakalım bana ne diyecek :)

canım hayırlı olsun şimdiden iş bebeğinine sağlıklı bir şekilde kavuşmussundur güzel haberlerinin bekliyrz

umarım sağlıkla hayırla kavuşmuşsundur bebeğine..güzel haberlerinizi bekliyoruz..darısı bizlerin başına inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…