- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.601
ALLAH RAZI OLSUN mavişDelikızzz çatlaklar adasına yazışmalar bitti ay hamile misin canım ya çok sevindiimmmmAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin yerim ben senin ikizleriniii hemen damladım ne konuşuyonuz bende doktor öneerebilirim :))
Delikız cevabın için çok teşekkür ederim ..
Şimdi akay ile görüşsem doğumu orda yapsam , bebeğim llah korusun küveze girmesi gerekse bride küvez parasımı vereceğiz..
Bunu bilmiyordum gerçekten ..
Güzin Hoca istersen ben hrs ve medicanada doğumunu yaptırırım dedi ..
Onların da yoğun bakım ünitesi varmış ..
Yarın tek tek arayacağım hepsini..
31. haftam doldu beni bu saatten sonra akay alır mı acaba ?
Sırf doğum için gelmiş gibi oluyorum , takiplerim yapılmadan ..
Hrs'nin fiyatı uygunsa Güzün hanım doğumuma girecek .. Kontrole gittiğimde sormadım ama telefon ile arayıp soracağım ..
bu arada kızlar 5 gün sonra doğumum var 15 haziranda
dünkü kontrolde oğlumun boynuna 2 tur kordon dolandığını gördük
doktorum normal doğum yanlısı olduğundan normali deneyebilirz dedi
ben de sıkıntı olup olmayacağını sordum
onu şimdiden bilemeyiz, kalp atışları zayıflarsa sezeryana alırım zaten dedi
öyle olunca riske atmak istemedim, direk sezeryan günü alalım o zaman dedim ve cumaya günümüzü aldık
artık günümüzü bekliyoruz kızlar
doğumdan sonra da tecrübelerimi yazarım ilk fırsatta
hrsnin fiyatı oldukça uçuk diye biliyorum, ama arayıp sor istersen
hastaneler genelde 30lu haftadan sonra hasta kabul etmezler ama mağduriyetin varsa alıyorlar sıkıntı etmiyorlar
selamlar
medicanadan başlamak istiyorum, arkadaşım orada doğum yaptı ama doktoru dışardandı
dünyanın parasını ödemesine rağmen maalesef memnun kalmadı
ama bir arkadaşım da ordan çok memnundu
kişiye göre değişiyor sanırım
benim doktorum ışın hanım
kendisini çok seviyorum
ama dediğin gibi yoğun bakın ünitesi yok
fakat daha basit işlemler için küvezleri var, sarılık vs gibi küveze girmesi gereken durumlarda sıkıntı olmuyor
acil bir durum olursa da fatih ünv ya da sami ulusa sevk ediliyormuşuz (allah göstermesin tabi, ihtiyaç olmasın inşallah)
başta ben de tereddüt ettim ama doktorumu çok sevdiğimden hastanemi değiştirmedim
senin doktorun da oldukça gıcık görünüyor, öyle kötümser biriyle devam etme bence
gebelikte doktor çok önemli bence
önündeki testleri vs sormuşsun
çoook test var
ilk olarak hemogram idrar rubella toksoplazma vs bakılacak kalp atışı görüldükten sonra
ardından 12. haftada 2li test
16. haftada 3lü test
gerekirse 20. haftada 4lü test
20-24. haftalar ayrıntılı ultrason
24. hafta şeker yüklemesi var
30lu haftalardan sonra da doktorun tercihine göre nst var
aralarda sık sık hemogram ve idrar tahlili yaptırman da gerekecek
doktorun bilgilendirir zaten
normalde muayene 250 tl diye biliyorum ama eşimin iş yerinin hastaneyle anlaşması var ben 85 tl ödüyorum.ama normal dogum için 4 ,sezeryan için 4 500 gibi bi ücret çıkıyor.
kesinlikle yenidoğan yoğun bakımı olsunÇok teşekkür ederim arkadaşım ayrıntılı cevabın için,
Ben de Işın hanım ya da Ebru hanıma gitmek istiyorum,
Ama işte etrafımdaki herkes,ablamlar falan yeni doğan ünitesi olan bi hastane olsun diyorlar,
Ablamın oğlu sekiz aylık doğdu mesela mecburen küveze falan alınmış Gazide doğum yapmıştı,
Yani gerçekten çok zor karar vermek,ALLAH korusun işte bi de dokuz ay sıkıntısını çektikten sonra bebeğe bişey olursa çok kötü olur...
Sana da hayırlı doğumlar canım,inş. sağlıklı bi şekilde doğum yapar sen de sağlığına kavuşursun...
Bize de Işın hanımın doğumdaki performansını anlatmayı unutma olur mu?
kesinlikle yenidoğan yoğun bakımı olsun
bizim arkadaş da akropole gidiyordu ddoğuma doğru değiştirdi yoğun bakım yok diye
yenidoğan yoğun bakım çok ama çok önemli bir konu
Ayyy nereye kime gideyim ben o zaman yaaa öfff çok kararsızım...
yukarda yazdım okudnmu bilmiyorum ben heryeri araştırdım
akaya karar verdim
ya da etlik zübeyde hanımda gülay hanımın özeline ..
muayenehanesini arayıp soracağım özeline gidince doğumu yaptırıyormu hastanede diye evet derlerse onu da düşünüyorum
Akayda hangi doktor var canım,bayan istiyorum ben ama kaprisli olmasın iyi biri olsun istiyorum herkes gibi.
allah acil bir durum göstermesin tabiÇok teşekkür ederim arkadaşım ayrıntılı cevabın için,
Ben de Işın hanım ya da Ebru hanıma gitmek istiyorum,
Ama işte etrafımdaki herkes,ablamlar falan yeni doğan ünitesi olan bi hastane olsun diyorlar,
Ablamın oğlu sekiz aylık doğdu mesela mecburen küveze falan alınmış Gazide doğum yapmıştı,
Yani gerçekten çok zor karar vermek,ALLAH korusun işte bi de dokuz ay sıkıntısını çektikten sonra bebeğe bişey olursa çok kötü olur...
Sana da hayırlı doğumlar canım,inş. sağlıklı bi şekilde doğum yapar sen de sağlığına kavuşursun...
Bize de Işın hanımın doğumdaki performansını anlatmayı unutma olur mu?
Akayda hangi doktor var canım,bayan istiyorum ben ama kaprisli olmasın iyi biri olsun istiyorum herkes gibi.
ben bayan istiyorum zaten 2 tane bayan var orda ben de hiç bilmiyorum hangisi olur
deneme yanılma yöntemiyle bulacağım artık
şükran erdoğana gitmeyi düşünüyorum ilk önce ama bakalım
diğeri gençmiş sanırım öyle duydum
Hmm sen o zaman gidip bi gör bakalım nasıl bayan doktorlar,
Sonra burda konuşuruz yine,
Kaç haftalıktı seninki canım?Benim altı haftalık daha...
allah acil bir durum göstermesin tabi
32 haftadan önce doğum yapacak olursan direk devlete git bence, hiçbir özel hastanenin yeterli olduğunu düşünmüyorum ben şahsi kanaatim, tabi allah göstermesin
32den sonra küveze girecek olsa da akropolde küvez var zaten
arkadaşım da orda erken doğum yaptı, oğlu küveze girdi akropolde
1 gün sonra da taburcu oldu
yani ciddi bir durum olmazsa gerekli şeyler var, ama acil bir durumda ne olur bilemiyorum
fatihe sevk ediyoruz deyince benim içim rahatlamıştı ve gitmeye devam ettim oraya
şimdiye kadar çok da memnun kaldım
inşallah doğumda da sıkıntı yaşamam ve yoğun bakıma vs gerek kalmaz
mine hanımı duydum ben bir arkadaş gidiyor iyi diyordu
diğerini hiç duymadım
seninki daha çok yeni
ilk zamanlar için uygun bir yere gidebilirsin
çünkü tahliller falan epeyce tutacak (devlete bile gidebilirsin, tahlil için ücret ödemessin)
2li 3lü testleri iyi biyerde yaptır, ayrıntılıyı iyi biyerde yaptır
onun dışında 20li haftalara kadar tıp merkezine bile gidebilirsin
ben 12. haftaya kadar evimin yakınındaki tıp merkezine gittim
ikili için ışın hanıma gittim, ondan sonra da çok sevdiğim için orda devam ettim
akropol hastanesinin mantığını seviyorum ben, çünkü randevuları çok sıkışık vermiyorlarAmin canım hepimize inş. acil durumluk bi şey olmaz,
İnan ben de Işın hanımı çok istiyorum,burda çok okudum herkes çok çok memnunmuş,
Yoğun oluyomu,bir de kesin doğuma giriyo değil mi?
Ebru Saraç'ın muayenesi çok fazla olursa-ki sanırım 250den aşağı değil- Işın hanıma gitmek istiyorum nasip artık...
Valla bu Mine hanım benim gittiğim Mine hanımsa hiç beğenmedim ben,
Çok da ilginç oldu ona gitmem,ablam Batıkentte oturuyo,dedim Bilgiye gidelim hemen yakın diye,
O da ordaki doktoru kimse beğenmiyo boşver Magnete gidelim dedi,
Magnet tıp merkezine gittik,doktorun odasına bi girdik Bilgideki Mine hanımmış,ablam tanıdı hemen,meğer oraya yeni gelmiş,
Nasip işte hayret de mi?
sağlık ocağında sadece hemogram ve idrar tahlili yaptırabilirsin
Sağlık ocağında aynı testleri yapıyolar mı ki bilgin var mı senin canım?
Evime en yakın bi sağlık ocağı var da ondan sordum.
Hmm sen o zaman gidip bi gör bakalım nasıl bayan doktorlar,
Sonra burda konuşuruz yine,
Kaç haftalıktı seninki canım?Benim altı haftalık daha...
ben de 6.haftadayım ama benim ikiz olduğu için her ihtimali düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?