- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.581
poliklinikte kalabalıksa doğumda da kalabalık olur o zamanönceki msjda yazmıştım ama görmemişsin sanırım
etlik lokman hekim kadın doğum çok kalabalık oluyor
bir de ben hastane personelinin tavırlarından hiç memnun değildim
en az 1 saat beklemeden randevuya girdiğimi hatırlamıyorum
evime yakın olmasına rağmen kalabalıktan ve tavırlardan dolayı tercih etmedim
yoksa doktorları iyi
doktorlardan tolga ecemişi biliyorum ben
ablam çok memnundu ama o tüp bebeğe geçti
hastanede muayenesi yok artık normal gebelikte, ama özelinde bakıyor
onun dışında coşkun bey ve bir de bayan doktoru var
ikisinin de hastaları var, genel olarak memnun olduklarını duydum ama memnun kalmayan da var
daha çok sezeryan yanlısı doktorlr olduklarını duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
muayene ücretleri nasıl doktorları nasıl peki
poliklinikte kalabalıksa doğumda da kalabalık olur o zaman
elif terzi diye birini duymuştum iyi diyorlar ona gitmeyi düşnüüyordum
bi gidip denerim olmazsa ona göre bakarım
akayda ben bayana giderim erkek doktora gidemem
ama sezeryana yönlendirmeleri hiç hoş birşey değil akla paracı olduklarını getiriyor
ben normal doğum istiyorum
muayene ücretleri 90 tl olması gerekiyor akayın...jinekolojik muayeneler için sadece normal giriş ücreti olan 35 tl yi ödüyorsun onun dışında gebelik takibi ayrı bir konu olduğu için ultrasyon ücreti adı altında alıyorlar...ben akayda doğum yapacağım ama tolga beyin muayenesi ayrı olduğu için akayda yaptırmadım takiplerimi...tahliller vs için gittim...ama akay gerçekten güzel bir hastanedir...özel hastane diye devlet hastanelerinden pek farkı olmayanlara benzemez...ben de 24.haftaya kadar devlette takibimi yaptırıyordum...şimdi iyiki bırakmışım diyorum ne rezillikmiş...yoğunluğu,kalabalığı,doktorların,hemşirelerin tavırları vs...akaydan da iyi özel hastaneler de var tabi ,bayındır gibi tobb gibi...artık bütçe meselesi...tolga beyin muayene ücreti 200 tl...ama ne nst,ayrıntılı ultrasyon gibi şeyler için ayrı ücret ödemezsin...sadece son ay iki kez ücredik(kontroller sıklaştığı için) ...ondan önceki aylar sadece 200 ödemiştik...tahlilini de nereye istersen yaptırabilirsin...akayda ben 50 tl gibi bi fark ödüyordum tahlillere...ama gebeliğin başında yapılan ilk tahlil ücreti farklıdır-yüksektir heryerde öyle olması gerekiyor, bi arkadaşım 400 istediklerini söylemişti başka bir hastanede...
ben handan hanımla tanışmıştım akayda..çok şeker bir bayan...bi bayan doktor daha olması lazım adını hatırlayamadım ama 2 ay önce bi arkadaşım gitti,çok ilgili çok sevecen biri demişti..
muayene ücretleri 90 tl olması gerekiyor akayın...jinekolojik muayeneler için sadece normal giriş ücreti olan 35 tl yi ödüyorsun onun dışında gebelik takibi ayrı bir konu olduğu için ultrasyon ücreti adı altında alıyorlar...ben akayda doğum yapacağım ama tolga beyin muayenesi ayrı olduğu için akayda yaptırmadım takiplerimi...tahliller vs için gittim...ama akay gerçekten güzel bir hastanedir...özel hastane diye devlet hastanelerinden pek farkı olmayanlara benzemez...ben de 24.haftaya kadar devlette takibimi yaptırıyordum...şimdi iyiki bırakmışım diyorum ne rezillikmiş...yoğunluğu,kalabalığı,doktorların,hemşirelerin tavırları vs...akaydan da iyi özel hastaneler de var tabi ,bayındır gibi tobb gibi...artık bütçe meselesi...tolga beyin muayene ücreti 200 tl...ama ne nst,ayrıntılı ultrasyon gibi şeyler için ayrı ücret ödemezsin...sadece son ay iki kez ücredik(kontroller sıklaştığı için) ...ondan önceki aylar sadece 200 ödemiştik...tahlilini de nereye istersen yaptırabilirsin...akayda ben 50 tl gibi bi fark ödüyordum tahlillere...ama gebeliğin başında yapılan ilk tahlil ücreti farklıdır-yüksektir heryerde öyle olması gerekiyor, bi arkadaşım 400 istediklerini söylemişti başka bir hastanede...
ben handan hanımla tanışmıştım akayda..çok şeker bir bayan...bi bayan doktor daha olması lazım adını hatırlayamadım ama 2 ay önce bi arkadaşım gitti,çok ilgili çok sevecen biri demişti..
Merhaba arkadaşlar .. Daha önce yazmıştım bu topiğe epeydir gelemedim .. Son 10 sayfayı okudum ,maşallah herkese..
Ben hem Zekai Tahir'e gidiyorum , hemde Lina'ya ..
Zekai Tahir kalabalık ama devlet hastanesi , birde riskli gebelik bölümündeyim ..
Lina'daki dr'umuda çok seviyorum Güzin Baçşı , istediğimi soruyorum çok güzel ilgileniyor ..
Devlet hastanesinde malesef yoğunluktan 1-2 soru bile soramıyorsun , hele boy kilo asla .. Cinisyete girmiyorum bile..Prensipleri böyleymiş..
Benim asıl değinmek istediğim konu .. Özeldeki dr'umun sezeryan önermesi ..
Sebep ; tüp bebek olması , kan sulandırı iğne kullanıyor olmam ve oğlumun baş ölçülerinin 3 hafta önde gitmesi..
Bu saydıklarımın içinde en çok kan sulandırı iğne kullanmam önemliymiş ve planlı bir doğum yapmam gerektiğini söylüyor doktorcuğum ..
Devlet hastanesinde ise henüz doğum hakkında konuşmadık , konuşmayıda düşünmüyolar herhalde bende sormaya çekiniyorum azarlanacağım diye ..
38 haftalık hamilelere soruyorum , bizede bişey demediler diyolar .. Bu nasıl olur anlamıyorum ..
Sezeryan istiyorum aslında bende , bilmiyorum belki normal doğumda olabilir ama içimden bir ses sezeryan diyor ..
Gündem malum , devlet hastanesi zaten normal doğumu sevmiyor birde sezeryan konusu dolaşıp duruyor kanallarda , şimdi iyice sıkıya alacaklar ..
Aslında doğrusu bu ama benim durumum farklı gerçekten ..
B planı yapmaya karar verdik eşimle .. O yüzden bir yandan da özel hastane araştırmaya başladım ..
Akrapol diyordum ama yoğun bakım ünitesi yokmuş ..
Olanlar hangileri bilen var mı arkadaşlar ?
Kafam öyle karışık ki, biraz uzun oldu kusura bakmayın.
linaya ben de gittim şükran hanıma ..
ama güzin hanımı ben de beğeniyorum iyi bir doktor seviyeli ve şükran hanıma göre kalabalık olmuyor
ben de tüp bebekle ikizlere hamileyim.
ben de araştırıyorum
akay hastanesi yattı kafama
doğum fiyatları da normal sanırım ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi var
seçeceğin hastanenin fiyatı önemlisi ise mesela medicana var 3500-400 civarı orda da var yenidoğan yoğun bakım
hrs var benim bildiğim .
ama bu hastanelerin muayene ücretleriçok pahalı olduğu için ben devlet hastanesindeki doktorların özel muayenesine yönelmeyi tercih ediyorum ve düşünüyorum çünkü ikizlerde küvez olayı var ve küvez de ayrı bir maliyet demek
özel hastanelerde küvez ücreti çok pahalı
senin tek ise akay hastahanesi olabilir bence
gidenler de memnun
linaya ben de gittim şükran hanıma ..
ama güzin hanımı ben de beğeniyorum iyi bir doktor seviyeli ve şükran hanıma göre kalabalık olmuyor
ben de tüp bebekle ikizlere hamileyim.
ben de araştırıyorum
akay hastanesi yattı kafama
doğum fiyatları da normal sanırım ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi var
seçeceğin hastanenin fiyatı önemlisi ise mesela medicana var 3500-400 civarı orda da var yenidoğan yoğun bakım
hrs var benim bildiğim .
ama bu hastanelerin muayene ücretleriçok pahalı olduğu için ben devlet hastanesindeki doktorların özel muayenesine yönelmeyi tercih ediyorum ve düşünüyorum çünkü ikizlerde küvez olayı var ve küvez de ayrı bir maliyet demek
özel hastanelerde küvez ücreti çok pahalı
senin tek ise akay hastahanesi olabilir bence
gidenler de memnun
Herkese merhaba,
Ben de bir Başkentli anne adayı olarak aranıza katıldım,
Tecrübeli arkadaşlara bir sürü sorum var umarım yanıtlarsınız,
5,5 haftalık hamileyim henüz,ve ilk gebeliğim,çok garip hissediyorum şu an,
Ve hala doktor ve hastane araştırması içindeyim,
Burda okudum baya,genel bi fikir sahibi oldum ama kararsızım hala,
Medicana hastanesini çok övdüler,yeni doğan ünitesi falan varmış,ama genelde erkek doktorlar iyiymiş,bayan doktordan-Türkan hanım sanırım- pek memnun olan yok,biraz da pahalıymış ama o fazla sorun değil şimdilik,
Acropol hastanesinde Işın ve Nurten hanım çok iyi güleryüzlü imiş,hiç olumsuz yorum okumadım fiyatlar da makulmuş ama hastanenin yeni doğan ünitesi yokmuş,
Prof.Dr. Aydan hanımı da çok beğenen var,normal doğum yanlısı çok iyi bi kadınmış ama onun da çalıştığı Koru hastanesinde yeni doğan ünitesi yok,
Bayındırı henüz araştırmadım ama orda da genelde erkek doktorların adı geçiyo ki ben rahat edemem erkek doktorda istemiyorum,
Ebru Saraç'ı çok fazla okudum nette,mükemmel bi doktor diyorlar ama şu an hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum,
Genel izlenimlerim böyle,yani tercih edebileceklerimin en iyilerini düşünüp yazdım bunları,
Şimdi tecrübeli arkadaşlardan bu hastaneler ve doktorlar hakkında yorumlar almak istiyorum,
Şu an Magnet Tıp merkezindeki Mine hanıma gidiyorum,iki kez gittim yani,çok olumsuz konuştu,kese var ama içi boş falan gibi laflar etti :44: halbuki ultrasondaki kadın doktor bir hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi pozitif konuştu,
Yani onunla devam etmicem zaten pek olumlu yorumlar da okumadım onun hakkında,
Hangi hafta ne yapacağım,hangi testler yapılacak hiçbişey bilmiyorum açıkcası,
Deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse beni çok çok mutlu olucam inanın...
Şimddiden herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...[/Q
merhaba canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorularına kendimce cevap vereyim. Ben Ebru Saraç a gidiyorum çok memnunum Şu an hiçbir hastanede çalışmıyor bildiğim kadarıyla muayenehanesi var gündüz hep orada çünkü. Tepe prime B blok ta. Hastane konusunu henüz konuşmadık bu hafta kontrolüm var o zaman konuşacağız inşallah seni bilgilendiririm.Testlere gelince kalp atışını duymak için gittiğinde DR senden rutin testler isteyecek hem de birsürüüüüüüüüü sonrasını planlarsınız zaten. Tekrar hayırlı olsun.
Herkese merhaba,
Medicana hastanesini çok övdüler,yeni doğan ünitesi falan varmış,ama genelde erkek doktorlar iyiymiş,bayan doktordan-Türkan hanım sanırım- pek memnun olan yok,biraz da pahalıymış ama o fazla sorun değil şimdilik,
Acropol hastanesinde Işın ve Nurten hanım çok iyi güleryüzlü imiş,hiç olumsuz yorum okumadım fiyatlar da makulmuş ama hastanenin yeni doğan ünitesi yokmuş,
Prof.Dr. Aydan hanımı da çok beğenen var,normal doğum yanlısı çok iyi bi kadınmış ama onun da çalıştığı Koru hastanesinde yeni doğan ünitesi yok,
Bayındırı henüz araştırmadım ama orda da genelde erkek doktorların adı geçiyo ki ben rahat edemem erkek doktorda istemiyorum,
Ebru Saraç'ı çok fazla okudum nette,mükemmel bi doktor diyorlar ama şu an hangi hastanede çalışıyor bilmiyorum,
Genel izlenimlerim böyle,yani tercih edebileceklerimin en iyilerini düşünüp yazdım bunları,
Şimdi tecrübeli arkadaşlardan bu hastaneler ve doktorlar hakkında yorumlar almak istiyorum,
Şu an Magnet Tıp merkezindeki Mine hanıma gidiyorum,iki kez gittim yani,çok olumsuz konuştu,kese var ama içi boş falan gibi laflar etti :44: halbuki ultrasondaki kadın doktor bir hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi pozitif konuştu,
Şimddiden herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...
Herkese merhaba,
Şimddiden herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...[/Q
merhaba canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorularına kendimce cevap vereyim. Ben Ebru Saraç a gidiyorum çok memnunum Şu an hiçbir hastanede çalışmıyor bildiğim kadarıyla muayenehanesi var gündüz hep orada çünkü. Tepe prime B blok ta. Hastane konusunu henüz konuşmadık bu hafta kontrolüm var o zaman konuşacağız inşallah seni bilgilendiririm.Testlere gelince kalp atışını duymak için gittiğinde DR senden rutin testler isteyecek hem de birsürüüüüüüüüü sonrasını planlarsınız zaten. Tekrar hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim,amin inş.
Demek Ebru hanımın kendi muayenehanesi varmış,pahalıdır o zaman heralde,
Ne kadar randevu ücreti bir de her randevuda para veriyomusun?
Bir de hangi hastanede doğum yaptırıyo acaba,doğuma kesin girecek mi o da var,
Doktordan öğrendikçe buraya yazıp bilgilendirirsen çok sevinirim,tekrar teşekkürler...
canım ben tobb etü de Burcu hanıma gidiyorum gayet memnunum düşünebilirsin :)
Teşekkür ederim,bi araştırayım,hastane nasıl aşırı pahalı diyolar doğru mu ki?
hrsnin fiyatı oldukça uçuk diye biliyorum, ama arayıp sor istersenDelikız cevabın için çok teşekkür ederim ..
Şimdi akay ile görüşsem doğumu orda yapsam , bebeğim llah korusun küveze girmesi gerekse bride küvez parasımı vereceğiz..
Bunu bilmiyordum gerçekten ..
Güzin Hoca istersen ben hrs ve medicanada doğumunu yaptırırım dedi ..
Onların da yoğun bakım ünitesi varmış ..
Yarın tek tek arayacağım hepsini..
31. haftam doldu beni bu saatten sonra akay alır mı acaba ?
Sırf doğum için gelmiş gibi oluyorum , takiplerim yapılmadan ..
Hrs'nin fiyatı uygunsa Güzün hanım doğumuma girecek .. Kontrole gittiğimde sormadım ama telefon ile arayıp soracağım ..
Herkese merhaba,
Şimddiden herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum...
bu arada kızlar 5 gün sonra doğumum var 15 haziranda
dünkü kontrolde oğlumun boynuna 2 tur kordon dolandığını gördük
doktorum normal doğum yanlısı olduğundan normali deneyebilirz dedi
ben de sıkıntı olup olmayacağını sordum
onu şimdiden bilemeyiz, kalp atışları zayıflarsa sezeryana alırım zaten dedi
öyle olunca riske atmak istemedim, direk sezeryan günü alalım o zaman dedim ve cumaya günümüzü aldık
artık günümüzü bekliyoruz kızlar
doğumdan sonra da tecrübelerimi yazarım ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?