- Konu Sahibi nonameanymore
-
- #1.561
evet netten aldım bengünaydın annişler
bende bulamadım bende
görmeden almak istemiyorum bakalım bu hafta bi gezeyim diyorum ama nasıl olacak
canım sen nettenmi aldın ben karar veremedim
kaç beden aldın içi göstermiyor dimi
ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorumbulunduğumuz yer ikonyanın ilçesi kuzum ve konyaya gitmektense ankarayı tercih ettik ankaraya daha yakın bir ilçe ...
haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyoruz inş kesemizi görebiliriz lakin, doktor konusunda tavsiyen varsa canım, herhangi bir yer olabilir bizim için...
senin memnun kaldığın ve bayan bir doktor olursa çoookk mutlu olurum
yoksa gördüğümüz ilk hastaneye gireceğiz bilmediğimizden
gözünüz aydınmerhabalar hepinize,
yorucu ama guzel gecırdıgım gunlerden sonra tekrar aranızdayım. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kızımı saglıkla kucagıma aldım.biraz hareketli bizim bıdık. gece gündüz mesai yapıyoruz :) dünyanın en en en güzel duygusuymuş. dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz. ben epidural sezeryan oldum. inanılmaz korkan biri olarak şunu diyebilirim ki gözümde çok ama çok büyütmüşüm. elbette ağrılarım oldu hala var ama hiç bir zaman dayanılmayacak gibi değildi. benim adet dönemlerim çok sancılı geçer ondan daha şiddetli ağrı çekmedim, ki epiduralim hastaneden çıkana kadar takılıydı ağrım başladığında ağrı pompasıyla direk kestim ağrımı 2 gün sonra da hafif bi ağrı kesiciyle idare eder duruma geldim şimdi kullanmıyorum bile. dikiş yerim zaten uyuşuk ama genel bi sancı oluyo karın kısmında bi de epiduralden dolayı hafif bir bel ağrısı. şu anda da emzirme çabalarından ve uykusuzluktan dolayı kas ağrısı çekiyorum ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey. fotografcıyı cok ıstıyordum ama bir sürü telaşın arasında malesef ayarlayamadım. bi ona pişmanım.ama sağlık olsun diyorum. annelik çok değişik bir duyguymuş. şu anda sanki bana oyuncak bi bebek verilmiş gibi hissediyorum, çocukken evcilik oynadığımız günlerdeki gibi :) hep derlerdi biraz klişe olcak ama gerçekten öyleymiş gözümün içine baktığı zaman uykusuzluk yorgunluk ağrı sancı herşeyi unutuyorum. şimdi heyecanla büyüyüp ele avuca geleceği günleri bekliyrum. bugunler bıraz yogun gecıyor sanırım bı sure buralarda olamıycam allah hepınıze kolay doğumlar nasip etsin. bir dahaki sefer kadar hoşçakalın..
merhabalar hepinize,
yorucu ama guzel gecırdıgım gunlerden sonra tekrar aranızdayım. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kızımı saglıkla kucagıma aldım.biraz hareketli bizim bıdık. gece gündüz mesai yapıyoruz :) dünyanın en en en güzel duygusuymuş. dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz. ben epidural sezeryan oldum. inanılmaz korkan biri olarak şunu diyebilirim ki gözümde çok ama çok büyütmüşüm. elbette ağrılarım oldu hala var ama hiç bir zaman dayanılmayacak gibi değildi. benim adet dönemlerim çok sancılı geçer ondan daha şiddetli ağrı çekmedim, ki epiduralim hastaneden çıkana kadar takılıydı ağrım başladığında ağrı pompasıyla direk kestim ağrımı 2 gün sonra da hafif bi ağrı kesiciyle idare eder duruma geldim şimdi kullanmıyorum bile. dikiş yerim zaten uyuşuk ama genel bi sancı oluyo karın kısmında bi de epiduralden dolayı hafif bir bel ağrısı. şu anda da emzirme çabalarından ve uykusuzluktan dolayı kas ağrısı çekiyorum ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey. fotografcıyı cok ıstıyordum ama bir sürü telaşın arasında malesef ayarlayamadım. bi ona pişmanım.ama sağlık olsun diyorum. annelik çok değişik bir duyguymuş. şu anda sanki bana oyuncak bi bebek verilmiş gibi hissediyorum, çocukken evcilik oynadığımız günlerdeki gibi :) hep derlerdi biraz klişe olcak ama gerçekten öyleymiş gözümün içine baktığı zaman uykusuzluk yorgunluk ağrı sancı herşeyi unutuyorum. şimdi heyecanla büyüyüp ele avuca geleceği günleri bekliyrum. bugunler bıraz yogun gecıyor sanırım bı sure buralarda olamıycam allah hepınıze kolay doğumlar nasip etsin. bir dahaki sefer kadar hoşçakalın..
akropol ün yenidoğan yoğun bakımı yok yalnız gidecek olanların dikkatine..
ben de düşünmüştüm ama yenidoğan yoğun bbakımı olmayan hastahaneleri tercih etmeyin derim ben size
ne olur ne olmaz sonra hastane hastane koşarsınız
teşekkürler canımm tavsiyeni tutacağım ışın hanım ve nurten hanım aklımda dursun
gözünaydın güle güle büyüt bebişini darııs bizlere ıns ele gelınceye kadar kı dönem biraz zor gecıyor ama ondan sorna tadından yenmıyor bunlar bıde bakmıssın ne cabuk büyüdün sen dıyorsunmerhabalar hepinize,
off cok geldı banada ya senın guvencen yok mu canım ben o kadar pahalı olacagını düşünmüyordum:26:Selam ben dün akaya gittim, sgk farkı olarak ultrason + muayene için 90 lira fark aldı. İlk tahliller için de 192 lira fark çıkardılar. Epey pahalı aslında.Ama tavır muamele, titizlik hoşuma gitti. Tahlilleri dışarda yaptırarak muayene için akaya gitmeye devam etmeyi düşünüyorum.
etlik lokman hekim evime çok yakın olmasına rağmen tercih etmediğim bir hastaneselam herkeze ..
etlik lokman hekim ve akay hastanesi hakkında bilgi verecek olan varmı..
ücretleri vs.
epey fark çıkarmışlar ciddenSelam ben dün akaya gittim, sgk farkı olarak ultrason + muayene için 90 lira fark aldı. İlk tahliller için de 192 lira fark çıkardılar. Epey pahalı aslında.Ama tavır muamele, titizlik hoşuma gitti. Tahlilleri dışarda yaptırarak muayene için akaya gitmeye devam etmeyi düşünüyorum.
benim de kafamı çok karıştırmıştı bu durumakropol ün yenidoğan yoğun bakımı yok yalnız gidecek olanların dikkatine..
ben de düşünmüştüm ama yenidoğan yoğun bbakımı olmayan hastahaneleri tercih etmeyin derim ben size
ne olur ne olmaz sonra hastane hastane koşarsınız
canım fiyatlar nasıl az önce randevumu aldım nurten hanımdan
bu arada etlik lokman hekimde muayene ücreti için fark 50 tl idi 5-6 ay kadar önce
zam geldiyse bilemem
doğum ücretini bilemiyorum
tahliller için ek ücret çıkmıyor genelde
akayda da doğum 2500-3500 olması lazım
ilki normal ikinci sezeryan parası
ama çok da emin değilim
muayene ücretini de demin arkadaş yazmış zaten
90 tl gibi bişeymiş
ama akayda herşey için ek para çıkıyor
nst için falan da ayrı para alınıyor diye biliyorum (yani en son öyleydi, şimdi bilemiyorum ama değiştiğini sanmam)
off cok geldı banada ya senın guvencen yok mu canım ben o kadar pahalı olacagını düşünmüyordum:26:
epey fark çıkarmışlar cidden
ultrason için ayrı ücret alınması bana çok saçma geliyor nedense
ben 30 tl veriyorum
hem muayene oluyorum, hem ultrason hem de nstye giriyorum
10 günden önce gittiğimde de tekrar hiç para vermeden aynı işlemleri yaptırıyorum
selam herkeze ..
etlik lokman hekim ve akay hastanesi hakkında bilgi verecek olan varmı..
ücretleri vs.
muayene ücretleri nasıl doktorları nasıl pekiakayda normal doğum 2250.epidural normal 2750,sezeryan 3000 tl..
muayene ücretleri nasıl doktorları nasıl peki
Anlattım ya ben bi kaç önceki mesajımda arkadaşım, okumadın mı?
önceki msjda yazmıştım ama görmemişsin sanırımsağolasın çok güzel bilgi vermişsin peki etlik lokman hekim kalabalıkmı ben onu merak ediyorum daha çok
rica ederim ne demekAllah razı olsun kuzum çok yardımcı oldun bana
sağ olasın ben haftaya cuma günü nurten hanımdan randevu aldım sayende bu belirsizlikten kurtuldum çoook teşekkür ederim kuzum
ultrason ücreti bana da saçma geliyor ama akay hep o şekilde yapıyordu zaten yeni bişey değilEşimden dolayı sgk'lıyım, hadi muayene ücreti neyse dedim de yani alt tarafı kan tahlili ve idrar tahlili yani, o ne öyle park yatak parası 200 lira :) İçim acıdı valla gidip devlette yaptırdım.
Bana da çok saçma geliyor ultrason için ayrı ücret. O da muayenenin parçasıdır sonuçta. Ultrason olmadan ne muayenesi yapıyor ki zaten, olay ultrason. Sana da bu ilk kan ve idrar tahlili istedi mi doktor, ne kadara nerede yaptırdın?
muayene ücretleri nasıl doktorları nasıl peki
görmemişim pardon yeni gördüm
peki tekrar ne zaman gel dedi ,yani her gidişte 90 tl verirsek ve ayda 2 kere gidersek yandık valla ..
bi de ultrason zaten muayeneye dahildir o ne saçma iş.
tahlillere gelince çok pahalıymış yaa ne o öyle ama dışrda yaptırıp gidilebilir
doğum fiyatı da uygunmuş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?