- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Biz ayakkabıları ayakkabıcıdan alıyoruz , bilin ıstedım
İstanbul’un göbeğindeyim. İatanbul’a gelip de evimin önünden geçmeyen yoktur, öyle diyeyim. 16 sene oldu. Önceden daha kötüydü. Şimdi depolarını tesettür bölümü diye kullanır oldular...En rahatsız olduğum sey, istediğim gibi kuaföru zor buldum İstanbul'da olmama rağmen.
Kapalılara ayırdıkları yer rezil boyutta oluyor çoğunda. Saçını boyatsan yarım saat duramazsın, güya kapalılar için ayrılmış yerde. Bunu konuyla alakası olmayanların bilmemesi normal ama her konuya yorum yazmak zorunda değiliz hemde art niyet arayarak.
ama her kuaförde olmuyor maalesef, yani ben izmir karşıyakada yaşıyorum ve burda birçok kuaförde olmuyor tesettür bölümü.1. Adresinizi neden veriyorsunuz burasi internet ortami
2.halk egitimlerde bu iki kurs da var
3. Kuaforlerde tesettur bolumu olur zaten tesetturlulerin gidemedigi kuafor mu varmis
O ne yeniyor muİnce topuklu stilettolar hayallerde yani benim gibi senin de.
Hıh minik ayaklı güzel ayaklı kadınların hepsine
Kapalı olmanızla bunların ne ilgisi var anlamadım? Neden kapalı olduğunuzu özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz? Kapalılara ayrı bir İngilizce kursu mu varmış? Veya açık bir kadın Arapça öğrenemez mi? Kadın kuaförlerine açık kapalı farketmeksizin her kadın gidebiliyor. Adı üstünde kadın kuaförü orası. Ne mantıksız bir konu.
Sen yazdığım cevaba bir bak ilk önce kim polemik yaratmaya çalışıyor öğretmenim bibi saçımı çektiSenin derdin ne? Neden insanları alıntılayıp polemik yaratmaya çalışıyorsun?Mune
Ne rahatsızlığı canımBilmiyorsunuz siz biz tesettürlü kadınlar bambaşka bir yerdeyiz zaten!
O kadar ki kuaför dahil birçok yere giderken belli şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Ve işin ilginci bu dikkatimiz bile sizin gibi bazı insanları rahatsız ediyor.
Konu mantıksız değilde siz okuduğunuzu anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz.Kapalı olmanızla bunların ne ilgisi var anlamadım? Neden kapalı olduğunuzu özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz? Kapalılara ayrı bir İngilizce kursu mu varmış? Veya açık bir kadın Arapça öğrenemez mi? Kadın kuaförlerine açık kapalı farketmeksizin her kadın gidebiliyor. Adı üstünde kadın kuaförü orası. Ne mantıksız bir konu.
teşekkür ederim beni doğru anladığınız için.Kapalı kadınlar kuaför konusunda daha yardımcı olabilir diye başlığı öyle yazdım..Konuyu okuyunca hemen polemiğe çeviren işsizler çıkar demiştim hemen çıkmış gerçekten de. Yani ben anlamıyorum insanların anlaması mı kıt ya da çatacak yer mi arıyorlar veya merak ediyorum başka ülkelerde de kadınlar yardımlaşmak yerine böyle car car car polemik mi yaratırlar? Birincisi her kuaförde tesettür bölümü yok o yüzden sormuş, ikincisi kapalıların gideceği kurs diye bişey söylememiş görebildiğim kadarıyla ama gözümle okumadıysam demek, üçüncüsü açık adres yazmıyor mhp binası dedi diye koca balgatta nerede bulunacak konu sahibi. Aman her konu dine siyasete bağlansın da neşemizi bulalım modunda kimi insanlar. Höf ya neyse.
Konu sahibi çukurambarda vardır istediğiniz tarzda kuaförler bi googledan aratın isterseniz. Olmadı keçiören tarafına ama çok uzak oralar size. Kurs için de önceliğiniz belediye kursları olabilir hem daha uygun fiyatlı olur hem de başlangıç ideal.
Bu konuda ikilik oluyor diye rahatsızlık hissedilecekse kapalıların da gidebilecegi kuaföre bulmak zorunda olan kadın rahatsız olmalı. Sizin neden rahatsız olduğunuzu anlamadım anlama cabamda yok açıkçası.Ne rahatsızlığı canım
Kimsenin türbanı yada açıklığı beni rahatsız etmez
Beni rahatsız eden araf ikilik
Diğer türlü hepimiz insanız
Zaten kuaförlerin neredeyse hepsi kadınBu konuda rahatsızlık hissedilecekse kapalıların da gidebilecegi kuaföre bulmak zorunda olan kadın rahatsız olmalı. Sizin neden rahatsız olduğunuzu anlamadım anlama cabamda yok açıkçası.
Açıklamamı yapayımda konu karışmasın.Neden konu açık kapalı muhabbetine geldi anlamış değilim.
Ben sizlerden iyi bir kurs ve kapalıların rahatlıkla gideceği kuaför sordum.Yakın çevrede gördüklerim hep erkek kuafördü çünkü. Bunuda kapalılara sormam çok normal değilmi?
kadınlar için çoğu yerde erkek kuaförler var artık.Kapalı birinin gideceği yerler sınırlı.Yoksa açık kapalı ayrımı değil meseleZaten kuaförlerin neredeyse hepsi kadın
Ben 10 yıldır kuaföre gitmedim bilmiyorum
Ha eğer sistem değişmiş ise bilemem
Hangi konuda kapalı muhafazakar biri ne çeşit bir yer arar
Aydınlatın bizi
Kuaföre ihtiyacın varsa gidersin bunun açığı kapanısı yoktur
Anlama açan olsun olmasın formda hiç eş geçmiyorsun beni:)
Haklısınız. Ben kapalı değilim. Ama saçım kesilirken falan milletin o halde görmesini aslında hiç sevmem. Çirkin görünürüm diye. Ama tüm kuaförler sırf cam, dayanıyorum. Yapacak bir şey yok. Dışarı bakmamaya çalışıyorum. Bir de yurt dışındayım, kadın erkek karışık kuaförler var. Erkeklerin en az tercih ettiği kuaföre gidiyorum, biraz pahalı diye pek erkek gelmiyor. Ben ki bikini giyen biriyim. Ama bir şey yapmasam yapamasam bile saçım boyanırken görünmekten nefret ederim,(makyajsız görünmeme takıntısı gibi bir şey yani kapalılıkla ilgisi yok, böyle de olabilir insan) Henüz saç boyamıyorum ama düşünüyorum yani o halde ne bilim. Çok çirkin olurum.Burada ayrım yapıldığını düşünen arkadaslara bir olayimi anlatayım.
Bir gün mecbur yakınımda bir kuaföre gittim
İşlek bir caddede saçım kesilirken kapıyı kapatmalarini rica ettim kapattılar ancak yanımda iğneleyici sozler söylediler çok sıcakmis kapı açık olsa ne olurmuş garip bakismalar yaşandı.
Birdaha o kuaföre gidemem çünkü dikkat etmen gerekiyor bu benim inancım değil mi ?
O da onların tercihi bu yüzden kendime uygun bir kuaför bulmam gerekiyor ayrımcılık değil
Açık kapalı dini ne olursa olsun hepimiz İnsanız kadınız özeliz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?