Bende Cuma'ya randevu aldım canım Anıl hocaya çok sevindim senin de sevmene. Kaç haftadasınızBen Aylin anıl arslana gidiyorum. İnanılmaz guleryuzlu ve samimi. Her soruya cevap veriyor ve gayet bilgili. Muayene ücretini bilmiyorum çalıştığım kurum anlaşmalı.
Ben nurten boyraza gidiyorum. Daha önce arkadaşımın doğumunu da yaptırdı onun doğumuna da girdim ve doğuma hastaya vs yaklaşımı herşeyi çok çok iyi keainlikle öneririmbuna benzer çok fazla konu var ama aradığım isimleri bulamadım arkadaşlar. Nurten boyraz , Banu Akçal ve Aylin Anıl Arslan hanımefendiler arasında kararsızım. Tavsiye fikir duyum neyiniz varsa talibim
İnşallah canım çok sağol. Bakalım son dört gün heyecan dorukta bendeSenin gibi tam 7 haftaliktim ilk gittiğimde. Şu an 11. Haftadayim. Her gittiğimde anıl hoca hep yoğun. Diğerlerine tek tük hasta girip çıkıyor gittiğinde beni anlayacaksın. Herkes anıl hocayı seciyorsa bir bildikleri vardır. Çok rahatlatici ve sevecen gittiğinde göreceksin. İnşallah memnun kalırsın.
Evet canım Nurten hanımı da duydum muayenehane ye gidecek olsaydım ona gidecektim ama tamamlayıcı sağlık sigortasıyla koruda Doğum paketi aldık. Muayene de içinde. O yüzden Anıl hocayı seçtimBen nurten boyraza gidiyorum. Daha önce arkadaşımın doğumunu da yaptırdı onun doğumuna da girdim ve doğuma hastaya vs yaklaşımı herşeyi çok çok iyi keainlikle öneririm
Ben artık Anıl hocada başlıcam inşallah ama muhakkak başlığı gören arkadaşlar olacaktır fikir olur :)Doç.Dr. Deniz Karçaaltıncaba Gazi hastanesinde normal doğumu destekleyici bir doktor. Ben 25+4 olduğum icin gidemiyorum 3 aydan sonra almıyormuş cunku en azından bir defa gidip denemenizi öneririm
Evet canım Nurten hanımı da duydum muayenehane ye gidecek olsaydım ona gidecektim ama tamamlayıcı sağlık sigortasıyla koruda Doğum paketi aldık. Muayene de içinde. O yüzden Anıl hocayı seçtim
Canim bu dr. Gazi hastanesindemi ahmet erdem ve mehmet erdem kardeslerDr mehmet erdem
MerhabaBen nurten boyraza gidiyorum. Daha önce arkadaşımın doğumunu da yaptırdı onun doğumuna da girdim ve doğuma hastaya vs yaklaşımı herşeyi çok çok iyi keainlikle öneririm
Merhaba
Bende Nurten Boyraz ı araştırıyorum.Muayenesini aradım Koruda 3850 lira Memorialde 4500 e doğum yaptırıyormuş.Muayene ücretide çok makul.Piyasa bu kadar pahalı olunca niye ucuz diye düşünmedim değil.Ben ssvd istiyorum.Anladığım kadarıyla siz uzun süredir tanıyorsunuz.Hala tavsiye ediyormusunuz.
Merhaba
Bende Nurten Boyraz ı araştırıyorum.Muayenesini aradım Koruda 3850 lira Memorialde 4500 e doğum yaptırıyormuş.Muayene ücretide çok makul.Piyasa bu kadar pahalı olunca niye ucuz diye düşünmedim değil.Ben ssvd istiyorum.Anladığım kadarıyla siz uzun süredir tanıyorsunuz.Hala tavsiye ediyormusunuz.
Çok iyi o zaman.Ama ben 2ssvd istiyorum.Yaptırırmıki.ben de ilk hamileliğimde nurten hanımla tanışmıştım. o zaman akropoldeydi ve biz çok memnun kalmıştık. bu hamileliğimde de nurten hanıma devam ediyoruz, ben çok memnunum açıkçası. sakinliği, normal doğum yanlısı olması, hali tavrı herşeyiyle seviyorum :)
Çok
Çok iyi o zaman.Ama ben 2ssvd istiyorum.Yaptırırmıki.
33.hafta..pek sıcak bakmadığını söylediler Nurten hanımıneğer durumunuz müsaitse, muayenenize göre sizi yönlendirebilir diye düşünüyorum. şu anda devam ettiğiniz bir doktor var mı? ya da kaç haftalık hamilesiniz? çünkü ssvd konuşmak için hamileliğinizin de normal sürecinde gitmesi gerekiyor. benim ilk doğumum normalken, bu hamileliğimde plasenta previa dan dolayı muhtemelen sezeryan olacak mesela..
Fatma Bolkana gitmeyi düşünüyorum don haftalarda.O ssvd yaptırıyor.33.hafta..pek sıcak bakmadığını söylediler Nurten hanımın
33.hafta..pek sıcak bakmadığını söylediler Nurten hanımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?