bende sincan lokman hekimde çok hoş şeyler yaşamamıştım aslında hepsi hemşifre doktor hastanedekilerin hepsi okumuş ve insan psikolojisini iyi bilmeli diye düşünüyorum ama çok iyi değil biraz bilseler yeter sokaktaki insandan dah anlayışsız ve kaba oluyor bazıları karşısındaki hiç düşünmeden üstelik kadın doğum doktoru hastaları ya hamile yada çocukları olsun diye uğraşan psikolojileri bozuk insanlar olyorum aksine iyi bir ilgi alaka görmek için paralar döküp özele gidiyor bide gördüklen muameleye bakın ya sinir bozucu
güzel bir haberim var arkadaşlar dün akşam eşim işden erken geldi hemen bir özel hastaneye gittik cinsiyet için hep kız istiyoduk doktorda kız olarak gördüğünü söyledi çok mutlu olduk zekai tahire almadıkları için kimseyi yanımıza eşimde görmüş oldu bebeğimizi kıpır kıpır bir kız var içimde allahım inş hepimize gönlümüzden geçeni verir sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alrız
birde arkadaşlar haftaya 20 haftalık olucam aile hekimine önceden kayıt yapıtrmışdım haftaya tetanoz aşı için aradılar 2. gebeliği yada 20 haftayı geçen arkadaşlar siz aşı oldunuz mu bilginiz varmı yaptırsam mı kararsız kaldım