Ankaralı 2012 temmuz anneleri, tanışalım:)

valla süpermiş, bu kadar kısa sürede randevu da alabiliyorsun yani. sanırım sistemini bilmediğimiz için çekiniyoruz bu kadar. ben özel hastaneden 1 ay önceden randevu alıyorum, yoksa kaç saat bekleyeceğimi Allah bilir. gerçi yine bekliyorum ayrı bir konu da :)
ben zekai tahir konusunda temizlikten ziyade, birkaç yıl önce yaşanan prematüre bebek konusu dolayısıyla çekingenim. yoksa açıkçası devletin hastanesine daha çok güveniyorum.

canım, ben ilk bebeğimi etlik lokman hekimde yaptım. erken doğum oldu. bana da ordaki bir kadın doğumcu bebeğin prematüre olması durumunda küvez gerekeceğini ve bunun hastanelerinde "pahalı" olduğunu, bize başka hastaneye gitmemizi söyledi. sanki ben o an parayı vs düşünebilirmişim. bazı insanlar gerçekten duygusuz oluyor sanırım. sonra eşim gidip hastanenin başhekimi ile görüştü. kendisi bize güven verdi. onun vesilesiyle hastanede kaldık. çok şükür yavrumun ciğerleri yeterince gelişmişti, küveze girmedi. 1 gece yattım, çıktık. etlik lokman hekimin bir üslup sorunu kesinlikle var, dangır dungurlar. ben o hastanede kadın doğum doktoru elif terzi'yi sevdim. kendisi normal doğumcudur. böyle bilinir. çok zorda kalmazsa sezeryan yaptırmaz. sadece bu doktor için tercih edilebilir. bir de benim doğum hemşirem de çok tatlı bir bayandı. kendisinden Allah razi olsun. öyle işte bir deneyimin içinde hem kötüsü hem iyisi var. Allah hepimizi iyi insanlarla, iyi bir hastaneyle, iyi bir doktorla karşılaştırsın.

bende sincan lokman hekimde çok hoş şeyler yaşamamıştım aslında hepsi hemşifre doktor hastanedekilerin hepsi okumuş ve insan psikolojisini iyi bilmeli diye düşünüyorum ama çok iyi değil biraz bilseler yeter sokaktaki insandan dah anlayışsız ve kaba oluyor bazıları karşısındaki hiç düşünmeden üstelik kadın doğum doktoru hastaları ya hamile yada çocukları olsun diye uğraşan psikolojileri bozuk insanlar olyorum aksine iyi bir ilgi alaka görmek için paralar döküp özele gidiyor bide gördüklen muameleye bakın ya sinir bozucu

güzel bir haberim var arkadaşlar dün akşam eşim işden erken geldi hemen bir özel hastaneye gittik cinsiyet için hep kız istiyoduk doktorda kız olarak gördüğünü söyledi çok mutlu olduk zekai tahire almadıkları için kimseyi yanımıza eşimde görmüş oldu bebeğimizi kıpır kıpır bir kız var içimde allahım inş hepimize gönlümüzden geçeni verir sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alrız

birde arkadaşlar haftaya 20 haftalık olucam aile hekimine önceden kayıt yapıtrmışdım haftaya tetanoz aşı için aradılar 2. gebeliği yada 20 haftayı geçen arkadaşlar siz aşı oldunuz mu bilginiz varmı yaptırsam mı kararsız kaldım

öncelikle hayırlı olsun kızını sağlıklı bir şekilde inş. kucağına alırsın canım.benim 2. gebeliğim bende 28 şubatta olacam aşımı.bence gerekli.ben yaptıracam.zararı yok yararı var.olası bir mikroba karşı tedbir..

canım, hayırlı olsun, cinsiyetini öğrenmişsin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
sincan lokman hekim ile ilgili deneyimlerimi zaten başta yazmıştım. illa oraya gitmem gerekirse de seda tamsoy'u ılımlı bulmuştum, ona giderim herhalde.
bu arada ben sağlık ocağına pazartesi günü gittim. kontrol günü vermişlerdi. tansiyonumu ölçtü, ultrason aleti gibi bir şeyle bebeğin kalp atışlarını dinledi. bana da 8 marta aşı için gün verdi. ben de yaptırmayı düşünüyorum. biraz araştırdım, zararı yokmuş aşının.

günaydın güzel anneler
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için bende bügün havayıda güzel görünce gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…