Ankaralı 2016 Mayıs anneleri hadi gelin sohbet edelim

merhaba arkadaslar, ben de tatli doktorum Meltem Aksu ya gidiyorum, simdi kendi muayenehanesine gecti Tepe prime da, bakalim surec nasil olacak.
surekli beşik bakiyorum:) hasir sepet alip suslemek istiyorum ama Ankara da nerede sepet bulurum bilmiyorum henuz

Hoşgeldin canın.
Akay Hastanesi Hakkında bilgim yok.ama Turgut Özal a giden ve orada doğum yapanlar genelde memnun kalmışlar sanırım.bende düşünmüştüm Turgut Özal ı ama doğuma nöbetçi doktor gireceği için vazgeçmiştim.eğer bunu sorun etmiyorsan gidip bir görüşebilirsiniz.

Canım Merhaba
Bende sürekli beşik bebek arabası zıbın tulum aklıma ne gelirse bakıyorum.
Özellikle beşik konusunda çok kararsızim. Şimdilik bebek odası düşünmüyorum. Yatak odası için park yatak mı yoksa park yatak ölçülerinde ahşap beşik mi almalıyım karar veremedim.park yataktan da memnun olan var ahşap Beşikten de.herkesin beklentileri farklı o yüzden memnuniyetlerde değişiyor haliyle.

selam kızlar bende ankaradayım ikinci olacak inş. henuz kesin gideceğim bi dr belirlemedim bence daha erken bişeyler bakında almayın derim. çok değişir fikirler 6. ay civarında başlamak iyi oluyor

YA orası biraz devlet hastanesi gibi. Çok sevemedim. Odaları falan nasıl araştırmak gerek tabi . Şubat tatilinde arastırma yapcam nasipse . O zaman gene yazArım. . Ama keşke ondan önce burda paylaşım olsa biraz bilgilenirdik iyi olurdu. Ankarada ki ilçeler haric hastaneler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum .

selam kızlar bende ankaradayım ikinci olacak inş. henuz kesin gideceğim bi dr belirlemedim bence daha erken bişeyler bakında almayın derim. çok değişir fikirler 6. ay civarında başlamak iyi oluyor
Hayırlı olsun Bebeğiniz.
Doktoruna karar verince burada da paylaşırsan kararsız arkadaşlara da fikir olur.
Şu an almıyorum hiçbirşey sadece bakıyorum.ama bizim eve beşik sığır. Her yeri eşya doldurmuşum. Ölçülerine falan bakarak bize en uygun olanı bulmaya çalışıyorum şimdilik.

forumda genelde koru hastanesine çok giden var.istersen orayı da bir araştır.
Doğum paketleri ile fiyat da uygun oluyormuş.bilgisi olanlarda yazarlarsa daha güzel olur tabi.

Günaydın sevgili mayıs anneleri :)
Size güzel bir haber vermek istedim.. Dün cinsiyetimizi öğrendik :) Allahın izniyle bir kızım olacak :) Baharımızın müjdecisi CEMRE miz geliyor
Ay canım hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Adı da çok güzel.maşallah Cemre ye

Canım tebrik ederim ben daha ogrenemedim cinsiyetini 16. Haftada kesinlesmistir diye düşünüyorum. Kızlar 2 li testinizi yaptirdiniz mi

Canım tebrik ederim ben daha ogrenemedim cinsiyetini 16. Haftada kesinlesmistir diye düşünüyorum. Kızlar 2 li testinizi yaptirdiniz mi

Teşekkür ederim canım :) Darısı sana :) 14-15 haftadan sonra bebek kendini gösterirse doktorda biraz ilgiliyse öğrenebilirsin canım.. Ben ikili taramayı Zübeyde Hanım da yaptırdım iki hafta sonra sonuç çıktı çok şükür normal dediler.. Önümüzdeki hafta üçlü taramaya gidicem inşallah..

Ben de 2 liyi Zekai Tahir burakta yaptırdım ana baba günü çok kalabalık. Eşim daha bebeği göremedi bile gelecek hafta özele gittigimizde cinsiyetini de görürüz inşallah.

Günaydın kızlar benda Ankara mayıs annesi olacağım inşallah. Cemil Kaya'ya gidyorum. Oğlumda da ona gitmiştim.7/24 arayabildiğiniz sorularınıza yanıt veren bir doktordur. Ama doğumu nerede yapıcam onu bilmiyorum bu cuma randevum var bakalım cinsiyetle alakalı birşey söyleyacakmi? Sanırım 2 li test isteyecek.
Birşey sormak istiyorum oturduğum yarde zekai tahirin semt polikliniği var acaba orada yapıyorlarmı ki?

Ben de 2 liyi Zekai Tahir burakta yaptırdım ana baba günü çok kalabalık. Eşim daha bebeği göremedi bile gelecek hafta özele gittigimizde cinsiyetini de görürüz inşallah.

Bizde cinsiyeti öğrenmek için özele gittik.. Diğer türlü eşleri almıyorlar o yokken öğrenmek istemedim.. Birde Zübeyde Hanım a ikili taramanın sonucunu almaya gittiğimizde çok ilgilenmedi doktor, usg e falan doğru düzgün bakmadı canımız sıkıldı.. O kafamızdaki soru işaretlerini falan da gidermiş olduk böylece.. İnşallah mutlu haberlerini alırız canım.. Sağlıklı bir bebek olsun en başta tabiki :)

Canim ztb da 2 li tarama yapıyorlar 3 lu taramayi da orada yaptiracagim kendi doktorum Turgut Özal da ama testler için hastaneye gidiyorum

Selam arkadaşlar bende ankarada oturuyorum inş mayis annesi olacam. Bi sey sorcam kizlar ayiptir söylemesi gazim cok oluyo bide sanci yapiyo sizdede oluyomu ve karnim sisiyo sanki 5 aylik hamileyim gibi

Selam arkadaşlar bende ankarada oturuyorum inş mayis annesi olacam. Bi sey sorcam kizlar ayiptir söylemesi gazim cok oluyo bide sanci yapiyo sizdede oluyomu ve karnim sisiyo sanki 5 aylik hamileyim gibi

Aynı sıkıntı bende de oluyor canım malesef.. Bitki çaylarını hamilelikte pek önermiyorlar diye içmiyorum yoksa normal zamanda adaçayı baya rahatlatıyordu.. Olabildiğince gaz yapacak yiyecekler, yememeye çalışıyorum o günler biraz rahatım ama yinede çok sık oluyor. Geçen gece sancı ve şişkinlikten uyuyamadım sabaha kadar mesela

Ayni durumdayiz bende oyleyim karnıma bi sanci giriyo kivraniyorum sonra gaz yapinca geciyo. Okadar sanci bi gaz icin miydi diyorum :) neyseki bugun oyle değildim iki gündür spor yani yürüyüş yapıyorum hareket gerwkiyomus onu anladim

Kolay gelsin:) Ben de bu hafta yürüyüşe başladım, artık bi zararı olmaz sanıyorum 50 dk yürüyüs. Gaz olayında ve bel ağrımda hafifleme hissediyorum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…