- Konu Sahibi littlebirdie
-
Hoşgeldin canın.Merhaba kızlar ben dé ankara da dogum düşünüyorm. Turgut ozal à giderdim.tedavi için. . Ama doğumu nerde yaparım. Netlestiremem henuz. Mayıs annesi olmasam.da aranıza katılmak istedim. Hastane temiz güler yüzlü odaları Tek kişilik ve kaliteli olmalı. Hiç bilmiom hastaneleri ama.. fiyat da önemli tabi..
Akay hastanesi duymuştum. Bilgisi olan var mı.
Canım Merhabamerhaba arkadaslar, ben de tatli doktorum Meltem Aksu ya gidiyorum, simdi kendi muayenehanesine gecti Tepe prime da, bakalim surec nasil olacak.
surekli beşik bakiyorum:) hasir sepet alip suslemek istiyorum ama Ankara da nerede sepet bulurum bilmiyorum henuz
YA orası biraz devlet hastanesi gibi. Çok sevemedim. Odaları falan nasıl araştırmak gerek tabi . Şubat tatilinde arastırma yapcam nasipse . O zaman gene yazArım. . Ama keşke ondan önce burda paylaşım olsa biraz bilgilenirdik iyi olurdu. Ankarada ki ilçeler haric hastaneler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum .Hoşgeldin canın.
Akay Hastanesi Hakkında bilgim yok.ama Turgut Özal a giden ve orada doğum yapanlar genelde memnun kalmışlar sanırım.bende düşünmüştüm Turgut Özal ı ama doğuma nöbetçi doktor gireceği için vazgeçmiştim.eğer bunu sorun etmiyorsan gidip bir görüşebilirsiniz.
Hayırlı olsun Bebeğiniz.selam kızlar bende ankaradayım ikinci olacak inş. henuz kesin gideceğim bi dr belirlemedim bence daha erken bişeyler bakında almayın derim. çok değişir fikirler 6. ay civarında başlamak iyi oluyor
forumda genelde koru hastanesine çok giden var.istersen orayı da bir araştır.YA orası biraz devlet hastanesi gibi. Çok sevemedim. Odaları falan nasıl araştırmak gerek tabi . Şubat tatilinde arastırma yapcam nasipse . O zaman gene yazArım. . Ama keşke ondan önce burda paylaşım olsa biraz bilgilenirdik iyi olurdu. Ankarada ki ilçeler haric hastaneler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum .
Ay canım hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Günaydın sevgili mayıs anneleri :)
Size güzel bir haber vermek istedim.. Dün cinsiyetimizi öğrendik :) Allahın izniyle bir kızım olacak :) Baharımızın müjdecisi CEMRE miz geliyor
Ay canım hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Adı da çok güzel.maşallah Cemre ye
Canım tebrik ederim ben daha ogrenemedim cinsiyetini 16. Haftada kesinlesmistir diye düşünüyorum. Kızlar 2 li testinizi yaptirdiniz mi
Ben de 2 liyi Zekai Tahir burakta yaptırdım ana baba günü çok kalabalık. Eşim daha bebeği göremedi bile gelecek hafta özele gittigimizde cinsiyetini de görürüz inşallah.
Canim ztb da 2 li tarama yapıyorlar 3 lu taramayi da orada yaptiracagim kendi doktorum Turgut Özal da ama testler için hastaneye gidiyorumGünaydın kızlar benda Ankara mayıs annesi olacağım inşallah. Cemil Kaya'ya gidyorum. Oğlumda da ona gitmiştim.7/24 arayabildiğiniz sorularınıza yanıt veren bir doktordur. Ama doğumu nerede yapıcam onu bilmiyorum bu cuma randevum var bakalım cinsiyetle alakalı birşey söyleyacakmi? Sanırım 2 li test isteyecek.
Birşey sormak istiyorum oturduğum yarde zekai tahirin semt polikliniği var acaba orada yapıyorlarmı ki?
Selam arkadaşlar bende ankarada oturuyorum inş mayis annesi olacam. Bi sey sorcam kizlar ayiptir söylemesi gazim cok oluyo bide sanci yapiyo sizdede oluyomu ve karnim sisiyo sanki 5 aylik hamileyim gibi
Ayni durumdayiz bende oyleyim karnıma bi sanci giriyo kivraniyorum sonra gaz yapinca geciyo. Okadar sanci bi gaz icin miydi diyorum :) neyseki bugun oyle değildim iki gündür spor yani yürüyüş yapıyorum hareket gerwkiyomus onu anladimAynı sıkıntı bende de oluyor canım malesef.. Bitki çaylarını hamilelikte pek önermiyorlar diye içmiyorum yoksa normal zamanda adaçayı baya rahatlatıyordu.. Olabildiğince gaz yapacak yiyecekler, yememeye çalışıyorum o günler biraz rahatım ama yinede çok sık oluyor. Geçen gece sancı ve şişkinlikten uyuyamadım sabaha kadar mesela
Kolay gelsin:) Ben de bu hafta yürüyüşe başladım, artık bi zararı olmaz sanıyorum 50 dk yürüyüs. Gaz olayında ve bel ağrımda hafifleme hissediyorum cidden.Ayni durumdayiz bende oyleyim karnıma bi sanci giriyo kivraniyorum sonra gaz yapinca geciyo. Okadar sanci bi gaz icin miydi diyorum :) neyseki bugun oyle değildim iki gündür spor yani yürüyüş yapıyorum hareket gerwkiyomus onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?