- 25 Ekim 2014
- 77
- 37
- 8
- 39
- Konu Sahibi littlebirdie
-
Bende allah izin verirse Mayıs ayında doğum yapıcam ama 3 haftadır kanamam var. Ilki normal adet gibiydi dinlenmedim tekrarladı ikinci çok kötüydü düştü diye gittim doktora bebek iyi ama hala kahverengi arada vişne çürügu gibi geliyor 3 hafta oldu yatıyorum inşallah bir şey olmaz
merhaba =]
benim de kızım olacakmışdoğum 10 mayıs gibi görünüyor, annemin doğum günü ve neredeyse anneler günü de , kızım süper hediyelerle geliyor
sağlıklı mutlu hamilelikler herkese
ÇOK tesekkur ederim. Inşallah...sizinde ayrıntılı ultrason iyi çıkmış sevindim allah sağlık la kucağıniza almayi nasip etsin. Bizim ayrıntılı ultrason 4 ocakta inşallah iyi çıkar...
Bende çok teşekkür ederim ☺ Diğer ultrasonlar gibi olmuyor zerre zerre inceliyorlar, her normal dediği cümlede nasıl rahatlıyor insan anlatamam. Allahın izniyle sizde ogün bu güzel duyguyu tadarsınız Sıkıntılarınızı atlatırsınız biran önce inşallah
Amin inşallah cümlemize...
Çok şükür ayrıntılı ultrasonumuzda temiz çıktıdarısı başınıza Senin 3lü tarama nasıl canım bişeyi yoktur inşallah bebişinin
Şimdi benim sırada şeker yüklemesi varmış ama daha hastane doktor tam karar vermedik daha doğrusu ssk la ilgili bir sıkıntımız var en geç yışbaşına halletmemiz lazım[/QUOTE
3 lu test iyi çıktı canım bir sorun yok ayrıntılı ultrason için ocağa randevu verdi. Tetanos aşısı ve sonra şeker yüklemesi var tabi kızlar tetanos aşısı oldunuz mu
Bir de ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum ya annemden yaptırma diye tutturdu ama bakalim
Canım ali ipekten memnun kaldın mi kaç dakika bakıyor cd verdiler mi sana
Kizlar sizlere birsey soracagim dun doktordaydik ayrintili ultrason bu haftada yapilir herseye bakacagiz dedi ve kendisi ic organlar kalp doppler beyin yapisi falan falan bakti cok iyi sonuclar bir ay sonra gorusuruz dedi. Ayriyetten radyologa gitmem gerekiyor mu karar veremedim sizce napayim
Doktorumu seviyorum guven veriyor evet ama bazen birseyleri cok bilmemek arastirmamak gerekiyor demek ki aklima takildi herkes disarda da gidince :) ben GATA da calisiyorum o yuzden burdan bir doktor tercih ettim.
Vitamin okarak doktorum gerek yok hersey yiyebiliyorsan dedi kilosu gelisimi de normal dedi sadece demir kullanmaya basladik bu ay
Merhaba Doğumum 10 Haziran fakat sanırım mayıs sonu olacak bebeğim inşallah.. ben 2 yere gidiyorum.. biri 29 mayıs devlet-Can günay ve diğeri akropol Bülent Alp Aydın ikisinden de memnunum.. ikisi de oldukça iyiler.. benimde ocak sonu Ali Beyde randevum var.. Atatürk hastanesinde olacak.. evime akropol ve 29 yakın olduğu için tercih ettim.. tavsiye ederim...Ne mutlu sana :) Umarım bende güven veren beni destekleyen bir doktor bulurum biranönce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?