Ankaralı 2016 Mayıs anneleri hadi gelin sohbet edelim

Canım inşallah sağlıcakla atlatır hamileliği ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına, çok çok geçmiş olsun

merhaba =]
benim de kızım olacakmış doğum 10 mayıs gibi görünüyor, annemin doğum günü ve neredeyse anneler günü de , kızım süper hediyelerle geliyor
sağlıklı mutlu hamilelikler herkese

Canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺ 2016 da kız bebek patlaması var maşallah

ÇOK tesekkur ederim. Inşallah...sizinde ayrıntılı ultrason iyi çıkmış sevindim allah sağlık la kucağıniza almayi nasip etsin. Bizim ayrıntılı ultrason 4 ocakta inşallah iyi çıkar...

ÇOK tesekkur ederim. Inşallah...sizinde ayrıntılı ultrason iyi çıkmış sevindim allah sağlık la kucağıniza almayi nasip etsin. Bizim ayrıntılı ultrason 4 ocakta inşallah iyi çıkar...

Bende çok teşekkür ederim ☺ Diğer ultrasonlar gibi olmuyor zerre zerre inceliyorlar, her normal dediği cümlede nasıl rahatlıyor insan anlatamam. Allahın izniyle sizde ogün bu güzel duyguyu tadarsınız Sıkıntılarınızı atlatırsınız biran önce inşallah ☺

Canım ali ipekten memnun kaldın mi kaç dakika bakıyor cd verdiler mi sana

Çok memnun kaldım valla, ultrasonun en başından sonuna kadar olan cd veriyor birde en net 2 resim :) kesinlikle tavsiye ederim. Atatürk hastanesindede ücretsiz bakıyormuş galiba.. Ama orda ultrason cihazı nasıl bunları veriyormu bilmiyorum..

Kizlar sizlere birsey soracagim dun doktordaydik ayrintili ultrason bu haftada yapilir herseye bakacagiz dedi ve kendisi ic organlar kalp doppler beyin yapisi falan falan bakti cok iyi sonuclar bir ay sonra gorusuruz dedi. Ayriyetten radyologa gitmem gerekiyor mu karar veremedim sizce napayim

Teşekkürler canım. Valla hersey Güzelse hiç kendini sıkıntıya sokma zaten bariz birsey hemen kendini gösterir. Kalbini içini ferah tut.kizlar bu arada artık bacak kasılmalari başlayabilir baslamadan bol bol muz yemeye çalışın.bebegin kemik dokusu bu ayla beraber hızla gelişmeye başladı günde ekstradan 3-4 bardak fazla süt içmek lazımmış kendinizi buna göre ayarlayın sonra dişler dökülmesin
Doktor elevit verdi bana onu kullanıyorum siz birseyler kullanıyor musunuz

Canım eğer doktoruna güveniyorsan bence hiç gerek yok.. 19-22 haftalar arasında bakılabiliyor. Benim sürekli takibinde olduğum bir hastane doktor yok onedenle arkadaşlarımında tavsiyesiyle Ali Bey e gittim. Doktorunun sana güven vermesi ve seni desteklemesi çok önemli ama aklında soru işaretleri varsa bırak ayrıntılı usg i doğum hatta takip için bile değiştirmek için geç değil..

Burarada kızlar bende hastane doktor tecrübelerinizle ilgili bilgi almak istiyorum. Aranızda doğuma en yakın benim hala karar veremedim Siz nerelere gidiyorsunuz, özelse ne kadar ödüyorsunuz paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Doktorumu seviyorum guven veriyor evet ama bazen birseyleri cok bilmemek arastirmamak gerekiyor demek ki aklima takildi herkes disarda da gidince :) ben GATA da calisiyorum o yuzden burdan bir doktor tercih ettim.

Vitamin okarak doktorum gerek yok hersey yiyebiliyorsan dedi kilosu gelisimi de normal dedi sadece demir kullanmaya basladik bu ay

Ne mutlu sana :) Umarım bende güven veren beni destekleyen bir doktor bulurum biranönce :)

Ne mutlu sana :) Umarım bende güven veren beni destekleyen bir doktor bulurum biranönce :)
Merhaba Doğumum 10 Haziran fakat sanırım mayıs sonu olacak bebeğim inşallah.. ben 2 yere gidiyorum.. biri 29 mayıs devlet-Can günay ve diğeri akropol Bülent Alp Aydın ikisinden de memnunum.. ikisi de oldukça iyiler.. benimde ocak sonu Ali Beyde randevum var.. Atatürk hastanesinde olacak.. evime akropol ve 29 yakın olduğu için tercih ettim.. tavsiye ederim...

Kizlar meraba bende ankara eryamanda oturuyorum ve zekai tahirde dosya actirmayi düşünüyorum. Hangi drdan randevu alsam bi bilginiz varmi hangisi daha iyi diye. Ilk dogumumda muayene olurken bana dr. hemen büyük doguma gidin dedi suyum azmis zekai tahire gittik ve 2 gun yattim sonra sezeryan yaptilar. Herkes diyo buyuk kadin dogumda mutlaka dosya actir bi kere olsun git diyolar.

Mrb kızlar bende ikiz bebek bekliyorum 12. Haftadayız.ank Turgut ÖZAL hastanesinde Zehra hanım var.ona gidiyorum.kadın gerçekten ehil...sakin ve anlaşılır sekide durumu izah ediyor.ultrasonda da Ayrıntılı bi şekilde anlatıyor.bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…