- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi littlebirdie
-
Bende düşündüm ama evde kendim yapayım dedim.sonrada cesaret edemedim.daha önce yapmamış olanlar için bazıları yapabilir diyor bazıları yapamaz diyor.kafam karıştı.sen kursa mı katıldın yoksa evde mi yapıyorsun?Kızlar ben hamile pilatesi yapıyorum ne gaz ne şişkinlik tavsiye ederim.
kızlar merhabe ben de Ankara annesiyim.. 4 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım hatta verdiğim kiloları bile almadım henüz sizce normal midir???
Gayet normal canım ben ilk 12-13 hafta 3 kg verdim ve son 1 hafta öncesine kadar da almadım. 1 haftada 1,5 kg aldım. İştahım bianda açıldı, mide bulantılarım azaldı. Zaten göbeğimde biranda büyüdü, şuanda geçen haftaya göre hamile olduğum belli oluyor :) Birde bünyeden bünyeye göre de değişiyor. Benim bir arkadaşım 1 ay daha ileride göbeği nerdeyse hiç yok.. Önemli olan bebeğin haftasına göre kg su boyu.. Eğer sağlıklı gidiyorsa hiç üzülme
140 gr ve 13 cm boyu.. doktor normal dedi ama genelde hep hamileler tombul olunca çevremde ben de oyle bekliyordum ilk zamandan beri.. =)
Kursa gidiyorum haftada 2 gün sonra da evde yapıyorum hemen hemen her gün yapmayınca rahat hissetmiyorum zaten daha fit hissediyorum hala eski kıyafetlerin içine giriyorum hoşuma gidiyor yani
Merak etme canım allahın izniyle hicbirsey olmaz.bebegin tutunmak istiyormuş demek ki.bol bol dua oku.benimde başlarda çok hafif vardı maydanoz yemeği kestim o da kesildi. Lavanta içeren ürünler kullanma. Ihlamur rezene papatya dışında bitki çayı da içme. Bol bol dinlen ayaklarını hafif yüksekte tut.dinlenmenin çok faydasını göreceksin. Çok geçmiş olsun canım progesteron kullanıyor musun
Canım inş. Ayrıntılı ultrason da güzel çıkar. Ben pazartesi sonucu alacağım beklemedeyim hala folik asit kullanıyorum 6 aya kadar kullanmami söyledi doktor. Benim de göğüslerim çok hassas sıcaktan soğuğa geçerken yanma gibi bir his oluyor hayatımda olmadı böyle birsey
Şimdi işi dengesi sağlasın diye kakao yağı kullanıyorum sabahları evden çıkmadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?