Ankaralı 2016 Mayıs anneleri hadi gelin sohbet edelim

Kızlar ben hamile pilatesi yapıyorum ne gaz ne şişkinlik tavsiye ederim.
Bende düşündüm ama evde kendim yapayım dedim.sonrada cesaret edemedim.daha önce yapmamış olanlar için bazıları yapabilir diyor bazıları yapamaz diyor.kafam karıştı.sen kursa mı katıldın yoksa evde mi yapıyorsun?
Bende hamile yoga kursuna gideyim diyorum ama iki haftadır hep bir bahane çıktı gidip kayıt olamadım.o yüzden evde yapsam daha pratik olacak benim için.

Kursa gidiyorum haftada 2 gün sonra da evde yapıyorum hemen hemen her gün yapmayınca rahat hissetmiyorum zaten daha fit hissediyorum hala eski kıyafetlerin içine giriyorum hoşuma gidiyor yani

kızlar merhabe ben de Ankara annesiyim.. 4 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım hatta verdiğim kiloları bile almadım henüz sizce normal midir???

kızlar merhabe ben de Ankara annesiyim.. 4 aylık hamileyim ama hiç kilo almadım hatta verdiğim kiloları bile almadım henüz sizce normal midir???

Gayet normal canım ben ilk 12-13 hafta 3 kg verdim ve son 1 hafta öncesine kadar da almadım. 1 haftada 1,5 kg aldım. İştahım bianda açıldı, mide bulantılarım azaldı. Zaten göbeğimde biranda büyüdü, şuanda geçen haftaya göre hamile olduğum belli oluyor :) Birde bünyeden bünyeye göre de değişiyor. Benim bir arkadaşım 1 ay daha ileride göbeği nerdeyse hiç yok.. Önemli olan bebeğin haftasına göre kg su boyu.. Eğer sağlıklı gidiyorsa hiç üzülme

140 gr ve 13 cm boyu.. doktor normal dedi ama genelde hep hamileler tombul olunca çevremde ben de oyle bekliyordum ilk zamandan beri.. =)

140 gr ve 13 cm boyu.. doktor normal dedi ama genelde hep hamileler tombul olunca çevremde ben de oyle bekliyordum ilk zamandan beri.. =)

Oh oh maşallah bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :) o çevrendekiler ne imreniyorlardır sana şimdi :) keyfini çıkar bence birde çevreden de acaip baskı oluyor yaa hamile olunca hemen koca göbekle görmek istiyorlar seni, valla benimkiler öyleydi az biraz tatmin oldular gibi artık :))

Ya is yerinde kimseye söylemedim ama kilo almamı 4 gözle bekleyen Cadılar var kilo alıp da vermememi isteyenleri hiç söylemiyorum bile yapacak birsey yok artık. Bebeğin sağlığı daha önemli

Kursa gidiyorum haftada 2 gün sonra da evde yapıyorum hemen hemen her gün yapmayınca rahat hissetmiyorum zaten daha fit hissediyorum hala eski kıyafetlerin içine giriyorum hoşuma gidiyor yani

ders ucreti haftalik ne kadar veriyorsunuz? benim bel fitigi var,hep yan oturmami ve gerekirse gebelik korsesi kullanmaya baslamami onerdi doktorum. pilatesi sormayi unuttum
kucugumun cinsiyeti belli oldu bugun, erkekmiş.

kızlaaar merhaba Bende Allah izin verirse mayıs annesi olucam,Gittiğim hastane Akrapol hastanesi bülent beye gidiyorum gayette memnunum. ben spor falan yapamıyorum kızlar ya maşallahınız var Allahtan ben değil bebek kilo alıyor

Kızlar Merhaba bende hamileyim haziran 10 görünüyor fakat mayıs olma ihtimali yüksek.. sezeryan olma ihtimalide.. 29 mayıs hastanesine giden var mı.. 23 aralıkta Bülent Bey e gideceğim ama korkularımda var.. burada bir araştırın derim..

Canım bülent bey ile ilgili olumlu yorum kadar olumsuz da var.olumsuz yorum yazanlar genel olarak bebeği veya hamileliği ile ilgili sorun yaşayan anneler.sorun çıktığında önemsemiyormuş izlenimi edindim. Bu arada 3 li teste girdim sonuç bekliyorum siz ne yaptınız kızlar

Çatlak olmaya başladı mı bu arada. Ben çok kasiniyorum ama kasimamak lazımmış artıkbir de bebek hareketlerini hissedebiliyor musunuz
pilates için aylık 380 tl.ama onun yerine ebru sallinin videolarını izleyebilirsin.hemrn hemen aynı hareketler yapılıyor. Bir de önce doktora sorman lazım. Hassas hamilelikte önermiyorlar.

Slm ben 3 lü taramayı yaptırdım sonuç normal çok şükür. Salı günü ayrıntılı ultrasona gidicem. Ali İpek den randevu aldım herkes onu çok tavsiye etti. Fiyatı da birçok yere göre daha uygun 225 tl. Bugün itibariyle 20. hafta bitti benim. Artık hareketlerini hissetmeye başladım, inanılmaz bir duygu. Zaten doktorum ilk gebeliği olanlar 20. haftadan sonra hissetmeye başlar demişti. Benim tam da öyle oldu :) Bu arada daha önce bahsettiğim yağ karışımına bir de vazelin eklemeye başladım. Daha fazla etkisini gördüm diyebilirim ama bende inanılmaz kaşınıyorum. Özellikle göğüslerim ama aynı zamanda çok hassaslar dokunamıyorum bile :/

Canım inş. Ayrıntılı ultrason da güzel çıkar. Ben pazartesi sonucu alacağım beklemedeyim hala folik asit kullanıyorum 6 aya kadar kullanmami söyledi doktor. Benim de göğüslerim çok hassas sıcaktan soğuğa geçerken yanma gibi bir his oluyor hayatımda olmadı böyle birsey
Şimdi işi dengesi sağlasın diye kakao yağı kullanıyorum sabahları evden çıkmadan önce.

Bende allah izin verirse Mayıs ayında doğum yapıcam ama 3 haftadır kanamam var. Ilki normal adet gibiydi dinlenmedim tekrarladı ikinci çok kötüydü düştü diye gittim doktora bebek iyi ama hala kahverengi arada vişne çürügu gibi geliyor 3 hafta oldu yatıyorum inşallah bir şey olmaz

Merak etme canım allahın izniyle hicbirsey olmaz.bebegin tutunmak istiyormuş demek ki.bol bol dua oku.benimde başlarda çok hafif vardı maydanoz yemeği kestim o da kesildi. Lavanta içeren ürünler kullanma. Ihlamur rezene papatya dışında bitki çayı da içme. Bol bol dinlen ayaklarını hafif yüksekte tut.dinlenmenin çok faydasını göreceksin. Çok geçmiş olsun canım progesteron kullanıyor musun

merhaba =]
benim de kızım olacakmış doğum 10 mayıs gibi görünüyor, annemin doğum günü ve neredeyse anneler günü de , kızım süper hediyelerle geliyor
sağlıklı mutlu hamilelikler herkese

Çok teşekkürler allah büyük inşallah bir şey olmayacak. Progestan kullandım ama kanama kesilmedi iğne oluyorum şimdi prolutan yarın kontrol var bakalım neler duycaz...

Çok şükür ayrıntılı ultrasonumuzda temiz çıktı darısı başınıza Senin 3lü tarama nasıl canım bişeyi yoktur inşallah bebişinin
Şimdi benim sırada şeker yüklemesi varmış ama daha hastane doktor tam karar vermedik daha doğrusu ssk la ilgili bir sıkıntımız var en geç yışbaşına halletmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…