eğer eryamandaki ise ben baktım oraya,çok uygundu fiyatlar ama tecrübesiz olduğum için ucuz olması endişelendirdi,acaba kalitesi kötü mü dedim..
halbuki önemli olan kumaşın niteliği,etikete para ödemek anlamsız ama dediğim gibi tecrübesizlikten karar veremiyorumbilmiyorumkismile
bir de gimsa diye bir market var Sincan ve Batıkent te,bebeğe gereken bütün eşyalar var ve fiyatları çok uygun.Çoğu eşyayı ordan aldım ben....
ankara da aklınıza gelebilecek heryeri gezmiş biri olarak yazayım. eryamandaki pamuk prensesin fiyatları gerçekten çok uygun. havulusunu, battaniyesini falan hep oradan aldım. bu mağazanın hem ulus hemde etimesgutta şubeleri var. etimesguttaki mağaza 4 katlı. herşey var. acity çok pahalı gitmeyin boşuna. kızılayda aynı şekilde. cepada güzel mağazalar var. oradaki mothercareden 5 liraya kot aldım. tek kalan ürünlere ii indirim yapıyolar. ama bayağı incelemek lazım. cepadaki jokerde de emzik biberon falan ankaradaki en ucuzlar. tabii ben sadece dr brown araştırması yapıyorum. bi de gimsanın fiyatları diğer herşeyde ucuzdur doğru ama bebek eşyaları pahalı.
yav hep bebeleri yazmışız bizim canımız yok mu? gecelik ve pijama için marks&spencermış, dagiymiş, reflectionsmış hepsi boşşş, soysal pasajı bu işin mekanı her bütçeye, zevke göre herbişey var.
bir de gimsa diye bir market var Sincan ve Batıkent te,bebeğe gereken bütün eşyalar var ve fiyatları çok uygun.Çoğu eşyayı ordan aldım ben....
Esraaa Özelcan Bebe'nin yerini bana tam olarak tarif edebilir misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?