Özalcan bebe nerede tarif eder misiniz ?
gül ve mehtap,öncelikle bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..
alışveriş için zamanlamanız gayet güzel bence,çünkü erken bitince sonlarda sıkılıyor anne adayları,çok geç kalınca da hareketler kısıtlandığı için zor oluyormuş..
mehtapcım sitelerde kartalcık sokak varmış,boydan boya bebek mobilyası satan bir sokakmış,oraya bakabilirsin..ben de görmedim orayı ama biz belis mobilya diye bir markadan beğendik..netten bakabilirsin belise..kalitesini de gördük beğendik..
çilek mobilya güzel ama biraz pahalı,2parçaya vereceğin tutarla başka markadan çok daha fazla parça alabiliyorsun..
gül ve mehtap,öncelikle bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..
alışveriş için zamanlamanız gayet güzel bence,çünkü erken bitince sonlarda sıkılıyor anne adayları,çok geç kalınca da hareketler kısıtlandığı için zor oluyormuş..
mehtapcım sitelerde kartalcık sokak varmış,boydan boya bebek mobilyası satan bir sokakmış,oraya bakabilirsin..ben de görmedim orayı ama biz belis mobilya diye bir markadan beğendik..netten bakabilirsin belise..kalitesini de gördük beğendik..
çilek mobilya güzel ama biraz pahalı,2parçaya vereceğin tutarla başka markadan çok daha fazla parça alabiliyorsun..
kızlar, olay yeri ankara biliyorum yerimseniben ama ancak belirtmeden geçmek istemedim almak isteyenler olabilir diye. uykumgeldi online sitesinde da kaz tüyü yorgan ve yastık hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyata. ben yarın sipariş ediyorum
bebek için yorgana gerek var mı ki?? kaloliferli evde bence pekde gerek yok..
yani battaniye veya uykutulumuyla geçiştiririz heralde
yastıkta ben kaz tüğü yada yün düşünüyorum,elyaf çok terleme yapıyo..teri çekmiyo
birkaç hafta sonra dediğiniz ulustaki yere bakmayı düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba hepimizi allah kurtarsın ben de 20 haftalık hamişim :) ama daha hiçbirşey almadım bebek odası takımı ve beşik alan varmı aranızda çilek markasını öneriyorlar ama sadece 4 model var bildiğiniz başka kaliteli bebek odası yapan yer varmı Ankarada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?