Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar,hafta sonu tunalıdaki mothercare'i gezdik,biraz pahalı bulduk,indirim zamanı değildi ondan sanırım..
7li bodylerden aldık,biri kolsuz diğeri kısa kollu 2 paket,68lira tuttu..14 tane body için ekonomik ama diğer ürünler pahalıydı..
sonra cepaya uğradık,çok yorgun olduğum için pek gezemedim,jokere bir uğradık,acaip kalabalıktı,doğru düzgün bakamadım ama gördüğüm kadarıyla biz özelcanbebeden epey ucuza almışız herşeyi:))
lcw de çok kalabalıktı ve yenidoğana dair hiçbirşey yoktu..hamile koleksiyonunda eşofman ve pantolonlar 20lira falandı,ihtiyacı olan baksın derim..
cepada peros diye bir yer var,hamile tshirtleri 10 lira falandı,yorgunluktan onu bile gözüm görmedi ama yakın zamanda 2.tura gideyim diyorum:))
gördüğümüz kadarıyla bizim kızımız için alışveriş yaptığımız yerin altında bir fiyat görmedik,kendimizi iyi hissedip döndük:)))

Kızlar ben tüm alışverişimi özalcandan yapmıştım. Hala da oradan devam ederim kıyafet dışında herşeyimiz oradan alınır. Gerçekten çok ucuz ve peşinde inanılmaz indirimler yapıyorlar.
Kıyafet de mothercare, LCW, ufaklık(pijama-body) ağırlıklı kullandıklarım.

Ben bebeğimin badilerini Ankamall Mothercare'den ve Forum Wenice'den aldım. Özellikle zıbın ve badilerin bebeğin tenine deyeceği için kaliteli olması gerektiğini düşünüyorum.
Hem zaman geçirmek için hem de hevesten bol bol yelek hırka ördüm ama pek de giydiremeyeceğimi biliyorum. Çünkü bebeklerin terlemesi bitmiyor. En iyisi penye yelekler. Penye yelek her yerde yok. Batıkentte salı pazarında buldum. 3 tl ve çok da kaliteli ve şirin.
Anne çantası da oldukça önemli. Bir de ben pimpirikliyimdir. Ya lazım olursa diye kendi çantamı bile tıka basa doldururum. Anne malzeme çantası dayanıklı, çok bölmeli, geniş ve kullanışlı olmalı. Neredeyse her yeri gezdim. Eltimin çantasını çok beğenmiştim. Pierre Cardin'in çantasıydı. 2 senedir kullanıyor ve çok memnun. İnternette buldum en uygunu 58 TL idi. Sonra Ulus Konya Sokak ta Pierre Cardinin mağazası varmış oraya gittim. Mağaza sahibi oldukça ilgili. 45 Tl ye aldım aynı çantayı.
Gimsa dan da birkaç parça aldım. Havlu ve badilerinin fiyatları uygundu.

Denizerdo merhaba..bende bebeğimin bodylerini mothercare ve chiccodan kıyafetlerinide çeşitli yerlerden alıyorum.Bebek çantasınıda geniş ve sağlam olması açısından armada kanz mağazasından pierre cardinin lacivert kırmızılı bi modelini aldım.İndirimli mağazaları pek dolaşamadığım için taakip edemiyorum ama ulusta uygun fiyata çok fazla modelin olduğunu duyuyorum kısmetse oraya gidicem.Tschiboda bebeğime özel bölümündede güzel şeyler var internetten bakabilirsin.Gecelik ve pijama takımı aldınmı önerebileceğin bir mağaza varmı?Paylaşırsan sevinirim.

Konya sokak ulastada varmış ama ben söğütözündekini biliyorum akp binasının çapraz karşısında.

ayyy kıslarrr valla çok güzel olmuş bu topic. sağolun verdiğiniz bilgiler için bizde yavaş yavaş verdiğiniz bilgiler ışığında alışverişe başlıcaz :)))

Arkadaşlar merhaba hepimizi allah kurtarsın ben de 20 haftalık hamişim :) ama daha hiçbirşey almadım bebek odası takımı ve beşik alan varmı aranızda çilek markasını öneriyorlar ama sadece 4 model var bildiğiniz başka kaliteli bebek odası yapan yer varmı Ankarada...

gül ve mehtap,öncelikle bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..
alışveriş için zamanlamanız gayet güzel bence,çünkü erken bitince sonlarda sıkılıyor anne adayları,çok geç kalınca da hareketler kısıtlandığı için zor oluyormuş..

mehtapcım sitelerde kartalcık sokak varmış,boydan boya bebek mobilyası satan bir sokakmış,oraya bakabilirsin..ben de görmedim orayı ama biz belis mobilya diye bir markadan beğendik..netten bakabilirsin belise..kalitesini de gördük beğendik..
çilek mobilya güzel ama biraz pahalı,2parçaya vereceğin tutarla başka markadan çok daha fazla parça alabiliyorsun..

Hatic_83 merhaba. Pijama takımı için alışveriş merkezlerine baktım. Önce Kom'dan üçlü şık bir takım aldım. Doğumum inşallah Haziran gibi olacağı için ince kumaşın iyi olacağını düşünmüştüm. Ama eve gelince kayınvalidem bu takımı giyemeyeceğimi, lohusalık dönemim yaza da gelse giyinmeme dikkat etmem ve üşütmemem gerektiğini söyledi. Lohusalıkta sırtımıza ve ayaklarımıza çok dikkat etmeliymişiz. Biraz araştırdım. Sorduğum herkes aynı yanıtı verince aldığım takımı iade ettim. ıstanbul Yolundaki a-city'de Nü mağazasında hamileler için pijama takımları var. Sevimli bir pijama takımı (38 TL) ve doğumdan sonraki gün giymek için penye bir gecelik (20TL) aldım. Tavsiye ederim.

Esracım çok teşekkür ederim...

Denizerdo cevabın için sağol.Bende nü ye bakmıştım.Bahçelideki şubesinden bitane pijama takımı aldım dediğin fiyatta ve şirin.Yalnız uzun kollu ve spor bi takım.Hani hastane için gecelik sabahlık takımı düşünüyorum ve şık olsun istiyorum.Benim doğumumda hazirana geleceği için bende ince ve kısa kollu gecelik ve sabhlık takımı düşünüyorum.Birde pijama dünyasında güzel model var diyorlar olmazsa oraya bakıcam.Tekrar saol cnm.

sağolasınnnnn canım :))

kızlar yavaşladı mı alışverişlerimiz:))
migrosta prima yenidoğanda indirim var,duyurulur:)
17.90 a düşmüş..
bir de uyku seti için hep funnababy e bakıyordum,dün taç a baktım,şeklen çok iddialı değil ama kumaşları organikmiş,baskı yerine nakışlı şeyler var,böyle konularda hassas olanlar baksın derim..fiyatı da135tl..

kızlar, olay yeri ankara biliyorum yerimseniben ama ancak belirtmeden geçmek istemedim almak isteyenler olabilir diye. uykumgeldi online sitesinde da kaz tüyü yorgan ve yastık hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyata. ben yarın sipariş ediyorum

bebe yorgan yastığı buarada :ecrin_bebek:

bebek için yorgana gerek var mı ki?? kaloliferli evde bence pekde gerek yok..
yani battaniye veya uykutulumuyla geçiştiririz heralde
yastıkta ben kaz tüğü yada yün düşünüyorum,elyaf çok terleme yapıyo..teri çekmiyo
birkaç hafta sonra dediğiniz ulustaki yere bakmayı düşünüyorum

doğru söylüyorsunuz. ben indirimde diye internetten aldım. gayet güzel çıktı üstelik ince de. bir yaşından sonra kullanmayı düşünüyorum zaten.

ben de 30 haftalık hamileyim, geçen hafta sitelerden aldık oda takımımızı sonunda. ben bahsedilen bütün o sokağı gezdim. Fiyatlar pazarlıksız 1000-5000 arası değişiyor. bi klasik siteler işi olanlar var bir de gerçekten ilk görüşte farkettikleriniz var.
ben haidi bebeden gerçek ağaçtan (suntalam olmayan) bir takım aldım. daha önce yeğenimide oradan almışlardı, 6 yaşında hala ilk gün ki gibi sağlam kullanıyor. fiyatları biraz farklı tabii. ben bir kez alıp uzun yıllar kullanmak için hem paradan kısmadım hem de ayıcıklı süslü püslü bir bebek odası almadım. gayet sade bişi. 3700 dediler 3100 e aldık ama taa 5 mayıs teslimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…