selam kızlar
uzun zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı okuyorum ara ara
bebişler büyüyor maşallah
size bişey daha sormak istiyorum bebeğim için bez alıcam prima düşünüyorum ama 2-5 kg mi yoksa 3-6 kg olanlardan mı almalıyım karar veremedim bir türlü
birde ıslak mendil hep unibaby demişsiniz bebedor,prima veya huggies alsak olmazmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ebicim ben çorba ve kahvaltıya birlikte başlamıştım ağır geleceğini zannetmiyorum. Önce sebze çorbası vermiştim ben başlangıç olarak patates, havuç pirinçle başla yavaş yavaş artır malzemeleri ben şimdi patates havuç kereviz kırmızı mercimek yeşil mercimek pirinç yarma buğday ve kıyma koyuyorum (he heee ne bulduysam koydum çorbası oluyo yani), şehriyeyi de tavuk suyuna yaparsın ohh mis gibi yesin kuzucuk.
Zeynepcim çok geçmiş olsun, Ömer Çağan'da düşmüştü bizim yataktan hem baya da küçüktü daha 4-5 aylık falandı galiba ayyy elim ayağım titremişti, Allah korusun kuzucuklarımızı hareketlendikçe hem çok daha tatlı oluyorlar hem de işimiz zorlaşıyor. Bu arada face de beni de unutmaaaaa.
Canım ben ilk olarak primanın 1 numaralı bezini almıştım 2-5 kg galiba. Ömer Çağan 3150gr doğmuştu. Zaten başlangıçta o bile büyük gelicek oyyy küçücük olacak totosu annesi:)) Islak mendil olarak ben uzun süre dalin kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Molfix kullanamıyorum mesala ben Ömer Çağan'a pişik yapıyo, prima kullanıyorum şimdi de dalin bulamıyorum pek., primadan da memnunum. Gerçi evdeysek yıkıyoruz totoyu, dışarda kullanıyoruz mendil. Başlangıçda ıslak pamuk olanlardan kullan istersen sonra denersin diğerlerini ona göre karar verirsin
azimecim bende ilk sebze corbası yaptım ıcındei pırınclere gıcık oldu tekrar blendırdan gecırdım sonra yedi bugunde mercimek yaptım ama ıcınne patates havuc koydum bide azıcık ırmık dun ıcmemıstı bugun ıctı ama kahvaltı yapmıyo cok uzuluyorum öle ac ac oturuyo ya.yarında asımız var bakalım ne yapcaz...mınık mucizem 2-5 kg al canım bende senin gibiydim bebedor da kullanabılırsın ben kullandım yenidoganından 4 aylık oluncada pudra kokulu ıslak havlusundan kullandım suan huggııs de kullandım ama yenidoganken ya unıbaby yada bebedor kullan.baska merak ettıgın varsa söyle sen sımdı en ufak seye takılırsın yani ben öyleydim :)))
ayy azime tam bi savas haftası yemiyoooooo önceden yediklerini istemiyo artık delircem bide mızmız oldu hep bi sinir aglama ayyyy huyu degıstı cuma ası olduk oda ustune geldı ıyıce mı sapıttı yoksa diş mi cıkarcak anlamdım bugunde kahvaltı yapmadı öglen patates puresi yaptım 1cay kasıgı tereyag koydum ondan 1kase yedi delırcem yaaayarın mamayı ayrı vercem bide yumurtayı elimle vermeyi dusunyorum bakalım napcak kasıga antipati kazandı cocuk kasıkla gelen herseyi reddediyo acaba cok mu yuklendim ama yıyodu dıye costum bende emmeyıde kafasına gore 2fırt cekıo sonra saga sola bıde zorla hıcbısey yaptıramıyorum agzını bı kıtlıyo tamam kralı gelse acamam dıyo ne sebeklıkler yapıyorum olmuyo yaa.bana bı akıl verın...
bugun mama sandalyesi aldık chıcco polly bıde oyun halısı playskool gloworld bakalım cadı kızım napcak özelcandan aldık bide sılıkon önluk aldım bıktım hergun 3 tane önluk ömrum erıdı önluk paklamaktan neyse 450tl tuttu esim bi pazarlık derken 350 verdık ıyımı bılmıyorum neyse ıste böleee.ay kızlar bana bi akıl verin napıyım ben bu sıpayı
azimecim bende ilk sebze corbası yaptım ıcındei pırınclere gıcık oldu tekrar blendırdan gecırdım sonra yedi bugunde mercimek yaptım ama ıcınne patates havuc koydum bide azıcık ırmık dun ıcmemıstı bugun ıctı ama kahvaltı yapmıyo cok uzuluyorum öle ac ac oturuyo ya.yarında asımız var bakalım ne yapcaz...mınık mucizem 2-5 kg al canım bende senin gibiydim bebedor da kullanabılırsın ben kullandım yenidoganından 4 aylık oluncada pudra kokulu ıslak havlusundan kullandım suan huggııs de kullandım ama yenidoganken ya unıbaby yada bebedor kullan.baska merak ettıgın varsa söyle sen sımdı en ufak seye takılırsın yani ben öyleydim :)))
selam kızlar
uzun zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı okuyorum ara ara
bebişler büyüyor maşallah
size bişey daha sormak istiyorum bebeğim için bez alıcam prima düşünüyorum ama 2-5 kg mi yoksa 3-6 kg olanlardan mı almalıyım karar veremedim bir türlü
birde ıslak mendil hep unibaby demişsiniz bebedor,prima veya huggies alsak olmazmı
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ohhh balıklar tarifler masallah kuzulara yesinler buyusunler...
tebrikler kurabiyemizedarısı bizimkine ayyy benim kuzum döne döne gidiyo yerde bide önüne bisey koyunca yavas yavas gidiyo poposunu havaya kaldırıp emekelemeye calısması cok eglenceli ben 9 aylık yurumusum esimde kızımdanda öyle bi performans bekliyorum tabii iyimi olur bilmem de.tavsiyeler icin sagolun bu hafta halletcez sandalyesini bı arada arabayı ınasallah...
bızde bu hafta kahvaltıya baslıycaz bide corbaya acaba ıkısıne bırden baslasam cok olurmu ki önce kahvaltıya sonra corbaya mı baslasam siz ılk ne corbası verdınız sehrıye mı sebze mi? ayyy ne teferruatlı iş bu cocuk yetıstırmek yaaa neyse kendınıze ıyı bakın opuyorum sızleriiii
ayy azime tam bi savas haftası yemiyoooooo önceden yediklerini istemiyo artık delircem bide mızmız oldu hep bi sinir aglama ayyyy huyu degıstı cuma ası olduk oda ustune geldı ıyıce mı sapıttı yoksa diş mi cıkarcak anlamdım bugunde kahvaltı yapmadı öglen patates puresi yaptım 1cay kasıgı tereyag koydum ondan 1kase yedi delırcem yaaayarın mamayı ayrı vercem bide yumurtayı elimle vermeyi dusunyorum bakalım napcak kasıga antipati kazandı cocuk kasıkla gelen herseyi reddediyo acaba cok mu yuklendim ama yıyodu dıye costum bende emmeyıde kafasına gore 2fırt cekıo sonra saga sola bıde zorla hıcbısey yaptıramıyorum agzını bı kıtlıyo tamam kralı gelse acamam dıyo ne sebeklıkler yapıyorum olmuyo yaa.bana bı akıl verın...
bugun mama sandalyesi aldık chıcco polly bıde oyun halısı playskool gloworld bakalım cadı kızım napcak özelcandan aldık bide sılıkon önluk aldım bıktım hergun 3 tane önluk ömrum erıdı önluk paklamaktan neyse 450tl tuttu esim bi pazarlık derken 350 verdık ıyımı bılmıyorum neyse ıste böleee.ay kızlar bana bi akıl verin napıyım ben bu sıpayı
cnm benm ya abenm sıpada aynı aynen senn gibi yapnadıgım sebeklik klamıyo am ayok 7.5aylk olduk hasbam hala emme derdnde dogru dzgn bisey yediremyirıum bazaen sinrlenp bagırıyorum artık o derce olduk offfffffff diyorum yani yaa
bu arada kızlar gnlük olrak neler yedirdgnizi bi yazarmısınız veya genelde neler yediridignizi bende bu kıza yeni menüler hazırlıyım herlade sebze corbasında bıktı offf meyve desen arda eserse yiyo yogurt hak getire hiç yemiy ay bi öglenleri ve aksamalrı zor bela corba içirmeye calısıyorum okdar yane deli olcammm yaa
merhaba ankaralı anneler.ben de çiçeği burnun da bir anne olarak size bir şey danışmak istiyorum.bana tavsiye edebileceğiniz ankarada iyi bir çocuk doktoru var mı?oğlumuz 3 aylık oldu,hala sürekli takibini yaptıracağımız iyi bir doktor bulamadık.
Hoşgeldin canım, bebeğin hayırlı olsun. Ah ah yaramıza parmak bastın biz de bu konudan muzdaribiz 6. ayından itibaren hasta olmadıkça sağlık ocağına götürüyorum ben. Hastayken de Mesaya götürmüştüm. Bu arada nerede oturuyorsun ona göre fikir verelim
kızlar 29 mayıs hastanesinde dr ejderhan bey var.. ben oğlumu bebeklikten beri oraya götürüorum.. çok ilgili bir doktor.. oğlumu muayene ederken ağlatmıor, oyunlarla falan bakıor.. mecbur kalmadıkca antibiyotik, ilaç falan yazmıor.. tavsiye ederim.. bir de kızlar bebeklerinizin hastane çıkışını nerden aldınız ya..
kızlar 29 mayıs hastanesinde dr ejderhan bey var.. ben oğlumu bebeklikten beri oraya götürüorum.. çok ilgili bir doktor.. oğlumu muayene ederken ağlatmıor, oyunlarla falan bakıor.. mecbur kalmadıkca antibiyotik, ilaç falan yazmıor.. tavsiye ederim.. bir de kızlar bebeklerinizin hastane çıkışını nerden aldınız ya..
selam kızlaruzun zamandır giremedim foruma
hazırlıklar tam gaz devam ediyor
şuan ki gündemim uyku seti halı ve perde
uyku seti konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
bebettonun çilek modelini beğeniyorm ama yıkamayadayanır mı tereddütteyim
birde funnababy var ama pahalı olduğunu düşünüyorm yine de öneriler çok olursa kıyıcam praya başka çarem yok ilk yıkamada bozulan bişey istemiyorum
bunlarıda halledersem kapı süsü ve bebek şekeri olayına giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?