- Konu Sahibi yildiz2472
Yenimahalleden selamlar kizlarrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaamm.. hoş geldin aramıza.. aranızda en büyüğünüz benim herhal :)Merhaba hanımlar ben de Ankara'da Ostim tarafında oturuyorum Eskişehirliyim 33 yaşındayım 2 çocuğum var![]()
komşularınızı mı ? anlamadım hangi arkadalarınızı çağırdınız gelmedilerArkadaşları kahvaltıya çağırdım herkesin işi var yalnız kahvaltı yine napalım![]()
selaaammmmYenimahalleden selamlar kizlarrrrr![]()
Ay ben gibi bir sincan mağduru :)Merhaba kızlar ben de 28 yaşındayım Sincandayım( evimiz burda yoksa semti hiç sevmiyoruz eşimle) Gazi Edebiyatı bitirdim açıktan 4 sene çocuk gelişim okudum ama iş nasip olmadı şimdilik ev hanımıyım. Çocuğumuz yok kedimiz var sütlaç çok memnun oldum ben de![]()
Sincanın neresindesiniz evlilik sebebiyle mi geldiniz siz de :)Selam kızzlaar ,
Bende 36 yaşındayım. Özel sektörde çalısıyorum. Beybi yok planlıyoruz hayırlısı insallah,,,,
Gop metro durağının otaraflarda oturuyorum. Siz neresindesiniz. Evet Evlilik dolayısıyla geldim. :) alışamadım halaSincanın neresindesiniz evlilik sebebiyle mi geldiniz siz de :)
Ben de plevnedeyim lale tren durağına yakın :)Gop metro durağının otaraflarda oturuyorum. Siz neresindesiniz. Evet Evlilik dolayısıyla geldim. :) alışamadım hala