Ankaralı temmuz annesi yokmu hiç

slm canım ankaralı diyince içim hopladı:) ben de ankaralıyım ama benim ve eşimin görevlerimiz sebebiyle istanbulda yaşıyoruz.annemler ankarada. bebişim 12 günlükken onunla başbaşa kaldık halen de tek başıma bakıyorum. annesinden yardım alarak bebeğini büyütenlere öyle imreniyorum ki...yalnız kalınca çok zor oluyor sen de aynı şeyleri hissettin mi?

slm canım ankaralı diyince içim hopladı:) ben de ankaralıyım ama benim ve eşimin görevlerimiz sebebiyle istanbulda yaşıyoruz.annemler ankarada. bebişim 12 günlükken onunla başbaşa kaldık halen de tek başıma bakıyorum. annesinden yardım alarak bebeğini büyütenlere öyle imreniyorum ki...yalnız kalınca çok zor oluyor sen de aynı şeyleri hissettin mi?

selam benim annem okadar yakın ki ama yok yanımda hayat böyle bende hep tekim eşim ve ben herkes yakın kalabalıkta yapayalnızım pikoloji kalmadı ilk bebeginmi güle güle büyüt

canını sıkma bak Allah bize bu güzel yavruları nasip etti. Hayat zor bi şekilde çabalayıp duruyoruz işte. benim ilk bebeğim senin? güle güle büyüt. kız mı erkek mi?

sagol canım benim benim 17 yaşında bi kız 4 aylık kız 6 yşında oglumu 7 sene önce kaybettim yaşım 33 bu bebek bana ilaç ıldu seneler sonra çok titriyorum

bende yalnız bakıyorum uyku düzenimiz hiç yok çok yoruluyorum ama bunlar tatlı yorgunluklar cnm. ALLAHIM canına sağlık versin alıştım artık uykusuzluğa

bende ankaralıyımmmmmm ve ankarada yaşıyorum zemuszemus 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse :))

bende ankaralıyımmmmmm ve ankarada yaşıyorum zemuszemus 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse :))

inş cnm hayırlı doğumlar neresindesin ankaranın ha şimdiden söyleyim bol bol uyu şimdi uyumanın sonraya faydası yok ama olsun en azından hamileyken çok uyudum dersin şahsen ben öyle yaptımzemuszemus

bende ankaralıyım vee temmuz 2010 annesi olucam inşallah ve bende yanlızım burda kimsem yok ailemden uzaktayımmm ailem doğumuma gelir ama nereye kadar taş çatlasın 1 ay kalırlar sonra yolcu yolunca gerek gene yanlız kalıcam keşke bende annemin yanında olsaydımda anne hadi gel bebişimi banyo yaptıralım anne hadi gel şunu yapalım bunu yapalım diyebilseydim ama diyemiceeeemmmm

ALLAH hayırlı doğumlar versin cnm boşver canını sıkma herşeye alışıyor insan. benim annemde yakında ama öyle sürekli yardıma gelmiyor ondan canını sıkma ben herşeyimi kendim yapıyorummm

inş cnm hayırlı doğumlar neresindesin ankaranın ha şimdiden söyleyim bol bol uyu şimdi uyumanın sonraya faydası yok ama olsun en azından hamileyken çok uyudum dersin şahsen ben öyle yaptımzemuszemus

sağol canım aydınlıkevlede oturuyoruz. ( iş olunca uyumak biraz zor oluyor ama yakında ayrılıcam bol bol uyurum inş.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…