Ankaralı temmuz annesi yokmu hiç

ankaralı anneler nerelerdesiniz sesleriniz çıkmıyorr hiç... bebişlerden fırsat bulamıyosunuz heraldefisfisfis

bende Ankara'dayım temmuz 16 doğumlu oğlum var..
Ankara Etimesgut'tayım..İlk sizin topikteydim doktor 2 ağustos deyince ağustos annelerine geçmiştim.ama 16 temmuzda geldi kuzum....

ankaralı anneler nerelerdesiniz sesleriniz çıkmıyorr hiç... Bebişlerden fırsat bulamıyosunuz heraldefisfisfis

vakit bulamıyorum bu aralar taşınma telaşım başlıcak bu koşturmada ev almaya niyetlendik yeni yılınız sağlık dolu geçsin bebişlerinizle

güle güle büyüt cnm bende abidin paşadayımm benimde kızım 15 temmuz doğumluzemuszemus
teşekkür ederim..
sende güle güle büyüt.ilk bebeğinmi..benim 7 yaşında kızımda var
vakit bulamıyorum bu aralar taşınma telaşım başlıcak bu koşturmada ev almaya niyetlendik yeni yılınız sağlık dolu geçsin bebişlerinizle

hayırlı olsun hangi semtten ..kışında zor olur canım allah yardımcın olsun..

hayırlı olsun canım yaaa bizde aynı durumdayız evimiz bitti taşınıcaz ama bi türlü ben ayaklanamadım ( kış günü zor olacak.

senin evinde hayırlı olsun bide yalnız olunca ev taşımak işkence bebek ev herkese mutlu yıllar bu arada

Yeni Yılınız Kutlu Olsun ..
Hepimize şans, sağlık, huzur getirsin inşallah..

hangi bilok benim 142 daha öncede oturmuştum türk işte sendemi ev aldın aydınlıkta arama sokaktayım sanada hayırlı olsun evin

hangi bilok benim 142 daha öncede oturmuştum türk işte sendemi ev aldın aydınlıkta arama sokaktayım sanada hayırlı olsun evin

teşekkür ederim canım evet yeni aldık güneşevler otobüs ana durağı varya o tarafta blokları geçer geçmez hemen :)

yakınmışız temmuz kaç doğumlu bebiş benim 2 temmuz senin ilk heralde

:)) benim bebişim daha çok küçük teyzesi :)) 3. ayımız yeni bitti hayırlısıyla tahmini doğum temmuz ortaları olacak :) çarşambayada cinsiyet öğrenicez inş..

sağlıkla al kucağına inşallah mutlu bi anne bebek olursunuz umarım benim kızım 6 aylık öbürü 17 yaşında çok küçük anne olmuştum ben 17 yaşta bi oğlımuda 2002 kaybettim 6 yaşında hayata tekrar dönünce bu kızıma kavuştum sana mutlu doğumlar

allahım yüzünü yeniden güldürmüş canım. inşallah ilerleyen zamanda tanışmak isterim.

valla benim pek arkadaşım yok kafa dengi bulamıyorum hayatan sohbet etcek inşallah tanışmak isterim bebek konusunda diblomam eksik sadece doktorlarla aynı dili konuşuyoruz artık yıllardır salıkla ilgileniyorum paylaşımlarda bulunuruz karşılıklı doktorun kim bu arada cinsiyetini yaz inşallah güzel haberler alırsın bebişten ne güzel bi heycan

canım fatih hastanesine gidiyoruz :) sabaha inşallah cinsiyetimizide öğrenicez bebişimizide görücez eve gelir gelmez yazarım )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…