bende Ankara'dayım temmuz 16 doğumlu oğlum var..
Ankara Etimesgut'tayım..İlk sizin topikteydim doktor 2 ağustos deyince ağustos annelerine geçmiştim.ama 16 temmuzda geldi kuzum....
ankaralı anneler nerelerdesiniz sesleriniz çıkmıyorr hiç... Bebişlerden fırsat bulamıyosunuz heraldefisfisfis
teşekkür ederim..güle güle büyüt cnm bende abidin paşadayımm benimde kızım 15 temmuz doğumluzemuszemus
vakit bulamıyorum bu aralar taşınma telaşım başlıcak bu koşturmada ev almaya niyetlendik yeni yılınız sağlık dolu geçsin bebişlerinizle
vakit bulamıyorum bu aralar taşınma telaşım başlıcak bu koşturmada ev almaya niyetlendik yeni yılınız sağlık dolu geçsin bebişlerinizle
teşekkür ederim..
sende güle güle büyüt.ilk bebeğinmi..benim 7 yaşında kızımda var
evet ilk bebeğim ilk bebekler nazlı oluyor heralde kızım çok nazlızemuszemus
aydınlık evlerdeyim tür iş bilokloruna geçiyorum teşekkür ederim
hangi bilok benim 142 daha öncede oturmuştum türk işte sendemi ev aldın aydınlıkta arama sokaktayım sanada hayırlı olsun evin
yakınmışız temmuz kaç doğumlu bebiş benim 2 temmuz senin ilk heralde
valla benim pek arkadaşım yok kafa dengi bulamıyorum hayatan sohbet etcek inşallah tanışmak isterim bebek konusunda diblomam eksik sadece doktorlarla aynı dili konuşuyoruz artık yıllardır salıkla ilgileniyorum paylaşımlarda bulunuruz karşılıklı doktorun kim bu arada cinsiyetini yaz inşallah güzel haberler alırsın bebişten ne güzel bi heycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?