Ankaralı temmuz annesi yokmu hiç

merak ettim kötü bişey mi oldu diye bebiş de sende iyisindir inşallah

sağol canım iyiyizde doktorumuz sonraki kontrolde bakalım cinsiyete dedi :)) yoksa bende sıpacanımda iyiyiz çok şükür kıpır kıpr teyzesi :)) sen nasılsın?? bende kaç gündürsen bişey yazmayınca bi aksilik var nete giremiyor sanırım diye düşündüm.

iyi sevindim bi sorun olmadıgına nasıl olsa öğrenirsın cinsiyetini ben hem bebek hem ev taşım hazırlıgı depresyondayım kızda huysuz çok koşturmaca işte girip bakıyodum yazdın mı diye doktor dönüşü kendine dikkat et bebişe iyi bak

canım yaaa allah sabır versin taşınmak çok zor (( bende işten ayrılınca taşınıcam bakalım beklemedeyim ( aman canım minik cadıyı taşınma telaşesiyle hasta falan etme.

merhaba kızlar bende ankaralı ve temmuz annesiyim kızım 6 aylık oldu:) bende buraya istanbuldan geldim ve kimsem yokkkk

hoşgeldin benim herkes var ama yok gibi yalnızım arkadaşta yok kafa dengi benimkide 6 .5 aylık olcak 2 temmuz dogumlu

yaaa aslında ankaralı anneler var ama pek takılmıyorlar buraya :))

selam tatlı temmuz anneleri:)))
gulllşekerim bana bu topiği niye söylemedin yaw..yeni farkettim...
bende varım ankaralı temmuz annesiyim,kızım 4 temmuz 2006 doğumlu..
şimdi kardeşi geliyooo allahın izniyle...cinsiyetini öğrendik kızmışşşbayanssulusmile..

canım benim görmediğini bilsem söylemez miyim hiç opuyorumnanaktan

bende varımmmm..
ama pek boş kalmış sanırsam burası....kimseyok muuuuuuu.....

selam kızlar bende 2008 ağustos annesiyim kızım 1.5 yaşında eğer bu sayyfaya yazarsanız ankaradaki annelerle bende yazışmak isterim

ben bu başlıgı açarken yeni arkadaşlıklar olur diye açtim ama herkes yoğun ankaralı annelerle pıroğramlar yaparız diye düşündüm olMADI ŞEKERLER BEBEKLER NASIL

evet ya heralde bebişlerden fırsat bulamıyorlar benim kızım diş çıkarıyor çok huysuz :çok üzgünüm:

ayy yine denk gelmedim sze yaa....
benimde iki kızım var büyüğü 3 yaşında küçüğümde 7 aylık...
biz de dikmende oturuyoruz...var mı bu tarafta oturan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…