Ankaralı temmuz annesi yokmu hiç

aydınlık evlerde 2 marta 8 aylık olcak yeni taşınıp yerleştim ev aldım memnun oldum benim 17 yaşında bi kızım daha var

ara yoktuda oğlum vardı 2002 de kaybettim 6 yaşında sonra toparlan derken kızım oldu arada karnımdada öldü 2 tane o yüzden bu kızım ilaç bize şu an sende sağlıkla büyüt

ankaralı anneler slepır almıştım çok hevesle ama alıştıramadım yalnız bakmaktan heralde ayakta sallanmaya alıştı durmuyo içinde çok marifetli bi alat sayıp mama sandalyesi almak istiyorum yarı fiyatına internetten araştırın aleti

kızım var ama rengi mavi tek kalmıştı marifetli elet diye aldım ama alışmadı kucak ve ayak alıştı alışsaydı mama sandalyesine bile gerek yoktu

meraba kızlar nasılsınız.ben ankaralı diyilim ama ankarada oturuyorum veeee 7aylık hamileyim.

doğum mu yapcaksın hayırlı doğumlar ben de bilmem ki hiç o astaneyi ama doğum hastanesinde yapsan daha iyi yeni doğan ünitesi önemlidir bi hastanenin bu bölümde anneler çok sessiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…