Ankara'ya gidemedim sinirim çok bozuk!!!

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Evet gidemedim izin verilmedi. O kadar sinirliyim ki anlatamam...Çok şey yazmak isterdim ama... Ama pes etmek yok bayrağımı kapıp İzmir'deki yürüyüşe gidicem saat 3 te. Siz de her nerede olursanız olun kapın bayrağınızı gidin. Bu güzel bayramımızı es geçmeyin. KK'nın ve Türkiye CUMHURİYETİ'nin, cumhuriyet bayramının 89. yıldönümü kutlu olsun...

Son düzenleme:
Okudum beetlee cim...
Gerçekten üzüldüm İzmir'deki yürüyüşler başlamış bile...
Allah ayaklarınıza sağlık versin boğazlarına kuvvet...
Son sesle bağırın yerime de İzmirimde...
YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de Ankarada olmayı çok isterdim hayatım boyunca ilk kez Cumhuriyet Bayramını kaçırıyorum, Batmanda elime bayrak alıp çıkmam sorun olur biraz

Sağol canım... İzmir'de geceden başladı yürüyüşler. Mesajı ise İzmir uyumaz Senin yerine de bol bol bağırırım merak etmeHerkes senin gibi olsa keşke...

Akşam için saat sayıyor olduk ailecek, akşam 7'de bagdat caddesindeki yürüyüşte olacağım - bütün anadolu yakasıyla beraber..
Bayılıyorum buradaki çoşkuya...

Bütün türkiyemizin doğum günü kutlu olsun, atatürklü yıllar olsun inşallah önümüzde

Tv de izliyorum Ankara'daki coşkuyu mutlu oluyorum. Her ne kadar polis barikatı kurulsa da, 110 otobüs alınmasa da, polisler biber gazı sıksa da ( bayramını kutlayan topluluğu kışkırtma amacıyla ) 15000 kişiyi ulusa almasalarda...

Katılan katılacak olan, değerlerini unutmayan bütün arkadaşlar Allah sizden razı olsun...

Akşam fener alayına katılacağız bizde.

BEŞİKTAŞ 18.30 Balmumcu The Plaza Otel Önü – Yürüyüş ve Kenan Doğulu Konseri

BAĞDAT CADDESİ 19.00 Suadiye Işıklar – Yürüyüş ve Zülfü Livaneli Konseri

ATAŞEHİR 18.00 Özgürlük Parkı – Fener Alayı ve Candan Erçetin Konseri

BAHÇEŞEHİR 19.30 Bahçeşehir Testili Kızlar Kavşağı KC Çarşısı – Fener Alayı

BAKIRKÖY 19.00 Bakırköy Özgürlük Meydanı – Yürüyüş ve Şevval Sam Konseri

Bunlar benim bildiklerimin bir kaçı sadece.

Aynı durumdan bende muzdaribm.
Ne demek ya sokmadılar bizi başkente !
Cumhuriyetimizi kutlamamıza engel olanlar gün gelecek aynı şiddet size uygulanacak.
89.yılınız kutlu olsun türkiye kızları..

Tarih yazıyor bunları
vatana ihanet olarak
ne mutlu türk'üm diyene!!

Bayramımızı kutlamak için ille de alanlara gitmeye gerek yok bence..Cumhuriyet anne-babalarına yakışır evlatlar büyütmek,Cumhuriyet öğretmenlerine yakışır öğrenciler yetiştirmek,bu bilinci onlara aşılamak da en büyük kutlamadır bence..

öyle yasaklarla silinebilir mi bu aşk...buna ancak güler geçerim ben :)

Kızımın rahatsızlığı dolayısıyla gündemden uzak kaldım neden Ankaraya sokulmadı otobüsler ?:26:

Malesef kadrolaşma her yerde.O ''Cumhuriyet Öğretmenleri'' de bilinçli olarak azaltılıyor

Malesef kadrolaşma her yerde.O ''Cumhuriyet Öğretmenleri'' de bilinçli olarak azaltılıyor

ben öyle düşünmüyorum,,bende öğretmenim ve inanın okulumdaki 1-2 dışında tüm arkadaşalarım da aynı düşüncedeler..umutlu olalım ki umutlu olacak nesiler yetiştirelim :)

bizler bilinçli olmak zorundayız...

nasıl sokmuyorlar ya bır kere seyahat hakkı dıye bırsey var sen ıstedıgın yere gıtmekte özgursun
gösterı hakkımız var bayramımızı kutlayamayacak mıyız bu ne sacmalık yaa bayramı yok edemedı
sevıncını yok etmeye ugrasıyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…