C coie Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2013 34 3 6 Ankara 14 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi coie #1 Arkadaslar siyah cam ocaginizi ne ile temizliyorsunuz. Benimkimde parmak izi gibi lekeler bir turlu gecmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaslar siyah cam ocaginizi ne ile temizliyorsunuz. Benimkimde parmak izi gibi lekeler bir turlu gecmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
melic38 boş hayyaller Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 492 103 123 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi coie #2 coie .!.: Arkadaslar siyah cam ocaginizi ne ile temizliyorsunuz. Benimkimde parmak izi gibi lekeler bir turlu gecmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ben kafayi yemek uzereyim cam ankestram benim bosh marka aldim ama cok pismanimmm lekeler cikmiyor neler denedim ayni sorun bendede var malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
coie .!.: Arkadaslar siyah cam ocaginizi ne ile temizliyorsunuz. Benimkimde parmak izi gibi lekeler bir turlu gecmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ben kafayi yemek uzereyim cam ankestram benim bosh marka aldim ama cok pismanimmm lekeler cikmiyor neler denedim ayni sorun bendede var malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 70.441 53.835 698 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi coie #3 bosch ankastrem memnunum .. evet temizlemek kolay olmasada.. deterjanların izi kaldı malesef ..